Viimeinen etappi ennen Italiaa

SAMSUNG CSC

Täällä ollaan Cumuluksessa (*hotelliyö saatu) ja kassit on viety kentälle ja lähtöselvitys tehty. Aamulla meidän pitää hypätä kello kuuden bussiin ja siitä päästäänkin nyt ilman matkalaukkuja suoraan turvatarkastukseen. Täällä hotellissa meillä oli vain yhdet vaihtoalusvaatteet, hammasharjat ja muuta pientä jotka menevät käsimatkatavaroissa. Aika kätevää!SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Meidät kutsuttiin tutustumaan Cumuluksen lasten lomabingoon ja tähtivieraan tieto & temppu suunnistusrataan joiden tehtäviä löytyy ympäri hotellia (lisätietoa täällä->). Ensin käytiin kuitenkin syömässä Huviretkessä sillä meillä oli kokonainen ilta aikaa. Äiti-ihmistä aina lämmittää jos lapsia ollaan ajateltu, sillä moni asia menee helpommin ihan pienellä vaivalla. Nytkin tarjoilija toi meille värikynät pöytään että lapset saavat piirtää sillä aikaa kun odottivat ruokaa niin ei mennyt odotuskaan härdelliksi.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Ruokailun jälkeen tsekattiin Cumuluksen leikkihuone ja lapset saivat riehua energiaa pois. Itse olin lähinnä helpottunut että koko pakkaushärdelli oli ohi ja ollaan jo täällä asti. Mökkireissun jälkeen pyykkirumbaa riitti ja tuo lähteminen on aina oma hommansa tämän kokoisella porukalla. Etenkin kun se meinaa mennä niin, että se on meikäläinen joka pakkaa viiden kamat ;)

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Nyt ollaan käyty suihkussa ja lapset tuhisevat jo sängyissä. Meikäläisenkin on aika mennä nukkumaan ja tosiaan se uusi puhelin ei ehtinyt mulle lomalle mukaan. Toivottavasti saan sen sitten loman jälkeen. Reissupuhelimena mulla toimii vanha Galaxy S 4 Zoom joka on jo vuosia vanha puhelimeni. Sen kamera reistailee mutta eiköhän me pärjätä järkkärin kanssa. Kamalinta tuossa puhelimen vaihdossahan meinaa olla se, että pitää muistaa millä salasanoilla kirjaudut uudelleen facebookkiin, Instaan, WhatsUppiin ja SnapChattiin. Nykyaika! Sellaiset vieroitusoireet kuitenkin, että joku luuri oli pakko saada. Viikko ilman puhelinta kuulostaisi muuten aivan kädettömältä.

Nyt siis löytyy snäpistäkin jotain. Ihanaa viikkoa kaikille Suomeen ja muille lomailijoille! Mä lähden metsästämään nukkumattia, oon aivan rikki. Zzzz.

SAMSUNG CSC

Mistä me tykkäämme lomalla

SAMSUNG CSC

Yhteistyössä Holiday Club Saimaa

Perheenä jossa on kaksi isoa koiraa meillä tulee hiukan harvemmin lähdettyä lomalle ulkomaille. Koirien saaminen hoitoon on hyvin hankalaa ja siksi ollaankin tykästytty reissaamaan kotimaassa paikkoihin joihin koirat voivat tulla mukaan. Lomat menevät hyvin pitkälti myös lasten ehdoilla tai ajatellen sitä, mistä lapset pitävät. Onhan se meille aikuisillekin mukavaa, että lapset viihtyvät ja meille riittää aika hyvin se, että saadaan seurata heidän iloa. Tällaisia aktiviteetteja ovat ehdottomasti uiminen ja leikkiminen mitä Saimaan Holiday Clubilla riitti, onhan sen yhteydessä valtava Angry Birds sisäleikkipuisto kylpylän lisäksi.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CS

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Änkkäripuiston lisäksi HC Saimaalta löytyy oma keilahalli, joten me käytiin keilaamassa sillä se on meidän mielestä todella hauskaa. Eliel heittää jo hyvin ja Linnea vähän harjoittelee ilman luiskaa mutta ei jaksa ilman sitä kaikkia heittoja. Amos oli ensimmäistä kertaa mukana ihan pelissä nyt puolet ajasta, kunnes tuli turnausväsymys ja hän sai istua rattaissa loppuajan. Tunti kuitenkin meni nopeasti ja Linnea vei voiton!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Hotellissa on myös aamupalaravintolan läheisyydessä lasten oma leikkipaikka, joten useampana aamuna tuli juotua kahvit sen ulkopuolella kun lapset saivat leikkiä. Mies luki yleensä päivän lehden ja minä latasin aamupalakuviani Instagramiin :D

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Kattoterassin iso uima-allas ei ollut vielä auki vaan ainoastaan kylpytynnyri ja hirsisauna, mutta kävimme yhtenä päivänä ulkopaljussa uimassa. Uima-allas aukeaa ilmeisesti nyt kun kuukausi vaihtuu, joten jos meinaatte lähteä niin se on kyllä auki koko kesän aina aurinkoisella säällä.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Toki lasten kanssa lomaillessa myös oma aika käy mielessä ja itse kävinkin lenkillä ihan ihastelemassa maisemia ja valokuvaamassa mikä on mulle sitä omaa aikaa mistä nautin. Iltaisin kun uimisesta simahtaneet lapset nukahtivat jäi onneksi myös meille vanhemmille hetki aikaa kahdestaan.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Meillä oli niin onnistunut reissu, että päätettiin jo seuraavasta. Lähdemme elo-syyskuussa tsekkaamaan Turun Caribian uudistuneet huoneet ja SuperParkin. Tämän reissun yhteydessä on kuitenkin blogilukijoille voimassa vielä viikon loppuun saakka alennuskoodi Saimaalle, joka kannattaa hyödyntää nopeasti sillä paikka on upea! Mun mieleen on se, että kaikki on aika uutta ja siksi todella siistiä ja hienoa, sen lisäksi että tekemistä riittää.

Koodilla ANNA15 saa alennusta -15% majoituksesta Holiday Club Saimaalla. Tarjous on varattavissa 5.6.2016 asti ja matkustaa voi 31.8.2016 asti. Tämä koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Varaukset verkkokaupasta alennuskoodilla voi tehdä TÄSTÄ. Alennus tulee kun näpyttelee siis ANNA15 kohtaan koodi joten varauksen voi tehdä itsekin verkkosivuilla tai toki soittamalla asiakaspalveluun puh. 030 68 600.

Kylminä kesäpäivinä lämmittää tuliaiseksi ostetut änkkärihupparit. Linnealla ja Amoksella on possut ja Elielillä on Red. Edelliset (tosin erilaiset) Reiman Angry birds hupparit käytettiin ihan loppuun niin pitkään kun mahtui niin uskon, että näistä on iloa vielä pitkään. Seuraavassa postauksessa tulee olemaan suuria oivalluksia elämäntavoista. Olen kuin valaistunut, nyt on niin hyvä fiilis.

SAMSUNG CSC