Mökille pihahommiin

Kuvat eivät liity postaukseen, vaan ovat juhannuksenvietosta Kaliforniassa. Siskoni ystävä järjesti suomalaisille perinteiset juhannusjuhlat silloin viikko sitten. Olin juuri ostanut uuden mekon Banana Repuplicista ja laitoin sen päälle. Parasta mekossa on ihanan materiaalin ja kuosin lisäksi taskut!

Nyt teemme lähtöä meidän isän mökille pihatöihin, sillä siellä on kaadettu paljon puita. Tänään mieskin pääsee mukaan niin saadaan varmasti kivasti aikaiseksi kolmen aikuisen voimin. Mun isä onkin saanut jo mökille laitettua pumpun järveen ja nyt mökillä on juokseva vesi. Rempan jäljiltä siellä oli jo putket, altaat ja hanat valmiina mutta vasta tänä kesänä hankitun agregaatin avulla on saatu vesi kiertoon.

 

Mutta nyt me aletaan pakkailemaan, että ehditään perille. Illalla sitten saunotaan ja suunnataan sen jälkeen kotiin. Mukavaa sunnuntaita teille!

Ihana uusi pääpanta

Helsingissä oli ihanan lämmin viikonloppu ja oli mukava tulla kotiin. Mun Papun paketti oli tullut sillä aikaa ja tilaamani panta ja leggingsit ovat olleet siitä saakka kovassa käytössä. Näissä kuvissa myös muutama kesä sitten hankittu IvanaHelsingin mekko, joka on ollut kesäisin suuri suosikkini.

Tänään näen ystävääni Annia ja hänen kaksi kuukautta vanhaa vauvaansa <3 On itsekään laittaisi pahakseni olla pienen vauvan äiti mutta toisaalta tuo kuluva opintoaika alkaa olla finaalissa ja se on nyt tärkeintä. Ehkä sen jälkeen alkaa keskustelu vieläkö ehtii yhteen pyöräyttämään. Minusta neljä lasta olisi oikein ihana juttu, kolme on vasta vähän kun olen kasvanut 5-lapsisessa perheessä. Silti tulevaisuudesta on vaikea sanoa. Minusta olisi kuitenkin ihanaa, jos lapsia olisi enemmänkin.

Nyt lounaalle ystäväni kanssa ja pidän samalla ruokatauon lukemisesta ja töistä. Huomenna on mun vinkkejä tulossa kesälukemisiin. Muutenkin haluaisin pitää blogin nyt aktiivisena ja päivitellä useammin. Jos teillä on jotain postaustoiveita niin vinkatkaa ihmeessä! Kaikki vinkit ja aihealueiden toiveet otetaan vastaan :)

Kuvien asut

panta: Papu -Linnea

mekko: IvanaHelsinki

paita: Marimekko

housut: Papu

kengät: Vagabond