Neljävuotiaan kevätmuotia <3

SAMSUNG CSC

Voi että minä rakastan viikonloppuja, varsinkin nyt kun viikonpäivät ovat kotiäitiajan jälkeen saaneet merkityksensä takaisin. Eilen sain kouluhommat pulkkaan niin, että viikonlopulle ei jäänyt paljon tehtävää. Se meneekin keskittyessä ihaniin perhejuhliin ja on mahtavaa kun kaikki sukulaiset ovat matkustaneet pääkaupunkiseudulle näitä varten. Tänään juhlimme vanhimman veljeni tyttären 4-vuotissyntymäpäiviä (ovat Lontoosta viikonlopun Suomessa) ja huomenna on toisen isoveljeni esikoisen kastejuhla jota varten sukua on tullut Italiasta asti. Ajatella, että nyt meidän perheen kaikilla viidellä lapsella on omia lapsia. Olemme niin onnekkaita ja siunattuja, että kaikille on toiveiden mukaan suotu perhettä. Näitä pieniä rakkaita on ilo juhlistaa.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Omia kuvia pläräillessä huomasin, että mulla on kotona paljon kauniimpikin malli ja sain Linnean esittelemään neljävuotiaan kevätmuotia. Vaaleat värit ja ihanat pastellit ovat kestosuosikkeja ja Molo Kidsin kevätkuosit puhuttelivat kaupassa myös äitiä. Yllä olevassa asussa mekon parina on Bogin neuletakki ja liivi. Niin herkullisia värejä, että melkein itsekin haluaisin olla neljävuotias :D

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Viikon kuluttua alkava loma mielessä ostin saman mekon myös keltaisena, sillä sille on varmasti käyttöä Lanzaroten lämmössä. Keltainen onkin Linnean lempiväri jos muistatte siitä tapettivalinnasta minkä ainoa ehto oli, että se on keltainen :) Tämän olematta kaupallinen yhteistyö, voin vinkata että mekot löytyvät Stockmannin helmikuun kanta-asiakastarjouksesta, jonka hinnat alkoivat eilen.

Linnean asu:

mekot: Molo kids

neuletakki: Bogi

liivi: Bogi:

sukkahousut: Bogi

kengät: Emu

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Mitäs tykkäätte asuista? Malli ainakin on äidin mielestä maailman ihanin <3 Me suunnataan kohta nokka Espooseen juhlia kohti. Vielä kun äiti löytäisi yhtä suloiset vaatteet.

Mukavaa viikonloppua!

SAMSUNG CSC

Cubus Kids avaa Kamppiin!

Näyttökuva 2015-5-4 kello 16.16.40

Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä Cubus Kids

Hei! Tulen nopeasti vinkkaamaan, että jos et omaa menoja keskiviikolle, niin suosittelen kauppakeskus Kampissa uuden ja Suomessa ensimmäisen Cubus Kids lastenvaateliikkeen ennakkoavajaisia! Ilmoittaudu pikaisesti mukaan Kotivinkin järjestämään lukijailtaan TÄÄLLÄ. Pienimmille on luvassa hauskaa ohjelmaa kuten kasvomaalauksia sekä tarjolla on myös pientä purtavaa ja herkkuja. Illan ajan koko mallistosta -30 % alennus. Tarkoituksena on itsekin pistäytyä paikalla, joten toivottavasti nähdään siellä! :)

Tervetuloa!

unnamed

 

Aika: keskiviikko 6.5. klo 16.00 – 19.00
Paikka: Kauppakeskus Kamppi, 2. kerros, Urho Kekkosen katu 1, Helsinki.