Uusi luonnollinen hiussävy

SAMSUNG CSC

Joululoma on ollut syyslukukauden jälkeen odotettu. Rekisteriin on napsahtanut 184 opintopistettä ja toivon mukaan vielä muutamat ovat tulossa vuodenvaihteen aikana. Hehkutinko jo, että nyt on virkamiesruotsikin takataskussa? Ruotsin suullinen ja kirjallinen koe kruunasivat koko syksyn kestäneet ruotsin opinnot, joten on helpottavaa, ettei ruotsalaisviboja herättävä nimeni ole pelkkää koristusta vaan väärinkäsitysten kohdalla ruotsin taidot eivät ole enää ruosteessa, hah! Onko muita syyslukukauteen tyytyväisiä?

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

En tiedä huomasitteko, mutta pääsin vihdoin täällä Oulussa kampaajalle. Käyn aina Nioraksessa Iiriksellä kun olen täällä, sillä Iiris on todella taitava. Mun hiuksiin tehtiin sellainen vähän liukuva värjäys eli se vaalea latva värjättiin kevytvärillä ja lopuksi koko hiukset huuhdottiin sillä. Olen siis kasvattunut omaa väriä sen 1,5 vuotta mutta latva oli niin vaalea, että halusin jotain mikä saisi sen lähemmäs mun omaa väriä. Oon todella tyytyväinen lopputulokseen. Ihan varsinaisia vertailukuvia en ottanut mutta tässä on yksi vanha ja pari kampaajalla otettua, joissa tosin on vähän huono valo.

SAMSUNG CSC

img_20161222_122651 20161222_122312 20161222_122730

SAMSUNG CSC

Minusta latva tummeni todella kivasti ja kokonaisuus on ihana kun siinä ei ole samanlaista rajaa kuin aiemmin! Hakusessa oli nimenomaan luonnollinen hiussävy ja minusta tämä on todella nyt kuin omani, sillä juurikasvua ei sillä tavalla värjätty eri sävyyn. Ulkona otetuissa kuvissa hiukset näyttävät jopa aika tummilta, entisen vaalean sijaan mutta pidän siitä. Hiuksiin liittyen, sain muuten joululahjaksi mieheltä GHD:n raudan niin pääsen laittamaan tällaisia laineita jatkossakin. Oikein onnistunut lahjavalinta. Ilmeisesti tontut olivat kuulleet toiveen ja olin ollut kiltti.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Mahat alkaa olemaan täynnä jouluruokia ja huomenna suunnataan kotia kohti. Uudenvuoden suunnitelmat ovat aika tyngät taas lasten kanssa, mutta katsotaan mitä keksitään.

Mitäs tuumasitte hiusmuutoksesta? Latvojakin lähti 15cm mutta ne olivat niin huttua, että sitä ei melkein edes huomaa pituudessa. Ainoa ero on ihanan tasainen latva. Tuo kampaajakäynti oli meikäläiselle Oulunreissun kohokohtia. Jospa seurvaan kertaan ei menisi tuo 1,5 vuotta :D

SAMSUNG CSC

Uusimmat huulipunani

SAMSUNG CSC

Mulla on jäänyt esittelemättä mun uusimmat huulipunat! Rakastan ostaa huulipunia ja kosmetiikkaa matkoilta ja säästelen niiden ostoa tax-freehen aina kun on mahdollista. Viimeksi me oltiin Italiassa kesä-heinäkuun vaihteessa ja siltä reissulta ostin kaksi uutta huulipunaa. Nyt olen näitä ehtinyt käyttää jo jonkin aikaa ja molemmat ovat lunastaneet paikkansa meikkipussissa.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Kyseessä on ensialkuun hyvin samankaltaiset sävyt nuden ja ruskeanpunaisen välimaastosta. Lancomen L’absolu Rouge nr. 06 Rose Nu sekä Yves Sain Laurentin Rouge Volupté Shine nr. 9 Nude in Private. Käytössä mustassa hylsyssä oleva Lancomen huulipuna on selkeästi ruusunpunaisempi ja kultaisessa hylsyssä oleva YSL:n puna on lähes huomaamaton nudepuna. Tässä ensin Lancome:

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Ja seuraavana päivänä YSL:

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Jälkimmäisissä kuvissa näkyy myös Lancomen rajauskynä Artliner sekä ripsissä Hypnose Drama ripsiväri, jotka myöskin hankin tuolta reissulta. Huulipunissa mun mieleeni on enemmän tuo missä on punaista sävyä kuin nudepuna, sillä pidän siitä että huuliin tulee vähän roosaa. Olen silti käyttänyt jonkun verran myös tuota toista punaa. Menipäs tämä huulipunien kuvaaminen muikisteluksi, mutta kumpaan te kallistutte enemmän? :)

Näyttökuva 2016-08-16 kello 11.31.28