Hiustenmuotoiluvinkkejä

SAMSUNG CSC

Sain joulupukilta Ghd:n suoristusraudan. Mun hiukset ovat aavistuksen luonnonkiharat etenkin hiusrajasta (varsinkin niskasta) mutta ajatuksena oli käyttää rautaa ihan kihartamiseen tai laineiden tekoon. Kokeilin sitä myös suoristamiseen ja toki tällä sai hiuksiin ekstrasileyttä ja siisteyttä.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Rauta on Ghd V Gold professional styler max eli ihan perusmallia vähän leveämpi. Olin ajatellut kapeaa, mutta koska pukki toi tämän niin en viitsinyt vaihtaa. Luin ensin netistä kokemuksia ja näin tällä tehtyjä kiharantekovideoita niin uskalsin pitää mallin. Maxilla saa pitkiin hiuksiin kauniit laineet.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Blogikuvissa varmaan harvemmin näkee tätä ihan suoraa tyyliä, sillä tykkään laittaa hiuksia laineille tai kiinni. Nyt kun latvoja on tasoitettu viitsii hiuksia tosin pitää suoranakin. Ghd:hen olen aika tyytyväinen. Se liukuu paremmin kuin muut mulla olleet raudat, joita on ollut kolmea eri merkkiä tässä vuosien varrella (BaByliss, Remington ja OBH Nordica). Saa nähdä kestääkö tämän pinnoite paremmin kuin edeltäjissä.

SAMSUNG CSC

Ihan tiukkaa kiharaa ei tällä saa, mutta tosiaan kuvan laineissa mulla ei ollut mitään muotoilutuotteita kotona, ei edes hiuslakkaa. Sain blogikollegalta Umpulta mahtavia hiustenmuoiluvinkkejä ja laitan vinkit tähän nyt teillekin. (Toivottavasti jakaminen on Umppu ok)

 

”Kun suoristusraudalla tekee kiharoita Ghd on siinä paras koska siinä on sisäänrakennettu mikrokompressori, joka tarkastaa raudan lämpötilan useita kertoja sekunnissa jolloin rauta pysyy kiharaa tehdessä tyvestä latvaan yhtä kuumana. Tää on halpis rautojen ja esim Ghd:n ero. Raudan täytyy olla tietyn kuumuinen että kihara ylipäänsä kestää. Toinen pointti on sopivat tuotteet kiharruksen alle. Esim kosteaan tukkaan vaahto ja kuivaan lämpösuoja pidolla ennen kiharrusta. Ja tosiaan tolla leveällä saa enemmän sellaista lainemaista kiharaa mikä tosin on nyt paljon trendikkäämpää.

Vielä yksi vinkki: kun tekee kiharaa niin yks osio kerralla ja kun ei paina liikaa ja tekee hitaasti saa kaikista kestävimmät kiharat. Samaa osioo ei kannata työstää jos eka kerta menee pilalle, kun vasta kun hius on jäähtynyt, sillä lämmin hius ei vastaanota uutta muotoa.”

 

Näillä vinkeillä tällaiset laineet. Millä te muotoilette hiuksia?

SAMSUNG CSC

Uusi luonnollinen hiussävy

SAMSUNG CSC

Joululoma on ollut syyslukukauden jälkeen odotettu. Rekisteriin on napsahtanut 184 opintopistettä ja toivon mukaan vielä muutamat ovat tulossa vuodenvaihteen aikana. Hehkutinko jo, että nyt on virkamiesruotsikin takataskussa? Ruotsin suullinen ja kirjallinen koe kruunasivat koko syksyn kestäneet ruotsin opinnot, joten on helpottavaa, ettei ruotsalaisviboja herättävä nimeni ole pelkkää koristusta vaan väärinkäsitysten kohdalla ruotsin taidot eivät ole enää ruosteessa, hah! Onko muita syyslukukauteen tyytyväisiä?

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

En tiedä huomasitteko, mutta pääsin vihdoin täällä Oulussa kampaajalle. Käyn aina Nioraksessa Iiriksellä kun olen täällä, sillä Iiris on todella taitava. Mun hiuksiin tehtiin sellainen vähän liukuva värjäys eli se vaalea latva värjättiin kevytvärillä ja lopuksi koko hiukset huuhdottiin sillä. Olen siis kasvattunut omaa väriä sen 1,5 vuotta mutta latva oli niin vaalea, että halusin jotain mikä saisi sen lähemmäs mun omaa väriä. Oon todella tyytyväinen lopputulokseen. Ihan varsinaisia vertailukuvia en ottanut mutta tässä on yksi vanha ja pari kampaajalla otettua, joissa tosin on vähän huono valo.

SAMSUNG CSC

img_20161222_122651 20161222_122312 20161222_122730

SAMSUNG CSC

Minusta latva tummeni todella kivasti ja kokonaisuus on ihana kun siinä ei ole samanlaista rajaa kuin aiemmin! Hakusessa oli nimenomaan luonnollinen hiussävy ja minusta tämä on todella nyt kuin omani, sillä juurikasvua ei sillä tavalla värjätty eri sävyyn. Ulkona otetuissa kuvissa hiukset näyttävät jopa aika tummilta, entisen vaalean sijaan mutta pidän siitä. Hiuksiin liittyen, sain muuten joululahjaksi mieheltä GHD:n raudan niin pääsen laittamaan tällaisia laineita jatkossakin. Oikein onnistunut lahjavalinta. Ilmeisesti tontut olivat kuulleet toiveen ja olin ollut kiltti.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Mahat alkaa olemaan täynnä jouluruokia ja huomenna suunnataan kotia kohti. Uudenvuoden suunnitelmat ovat aika tyngät taas lasten kanssa, mutta katsotaan mitä keksitään.

Mitäs tuumasitte hiusmuutoksesta? Latvojakin lähti 15cm mutta ne olivat niin huttua, että sitä ei melkein edes huomaa pituudessa. Ainoa ero on ihanan tasainen latva. Tuo kampaajakäynti oli meikäläiselle Oulunreissun kohokohtia. Jospa seurvaan kertaan ei menisi tuo 1,5 vuotta :D

SAMSUNG CSC