Eastori on avattu

 

Kesäloma humpsahti loppuun hieman odottaen mutta kuitenkin yllättäen. Aamulla etsin täällä lasten kuravaatteita ja kumppareita vielä viittä vaille kymmenen ennen kuin päästiin matkaan. Tänään se sitten alkoi, päiväkotilaisten syyslukukausi. Koulu ja eskariopetus alkavat meillä torstaina, jolloin kaikki lapset ovat sitten päivää pois kotoa. Silloin ja siitä eteenpäin aion itse lukea syksyn tentteihin ja tehdä töitä. Easton Helsinki (joka on siis Itäkeskukseen avattava uusi keskus, jossa on on kokonaan uusi K-citymarket ja muita liikkeitä, vanhan cittarin vieressä) projektissa puhaltaakin uudet tuulet, sillä tällä viikolla aukesi keskuksen uudet sivut!

Kirjoitan itse Easton Helsingin uusille ruoka-aiheisille Eastori sivuille kolmea palstaa, joten kirjoittaminen jatkuu siellä somepormestarin roolissa edelleen. Olen ollut projektissa mukana nyt reilu kaksi vuotta ja olen tykännyt siitä paljon. On mahtava seurata itä-Helsingin kehittymistä ja tottakai on hienoa, että saan tehdä töitä kotona ja tässä lähellä kirjoittaen, mikä on aina ollut lähellä mun sydäntä. Tsekathaan Eastorin uudet sivut ja mm. ensimmäisen kolumnini Turvallinen koulutie.

Neuvosta vaari, Hetkiä idässä ja Metrossa mietittyä -blogien takana on itähelsinkiläinen perheenäiti Anna Liljeroos. Neuvosta vaari on itäisen Helsingin oma niksipirkka, Hetkiä idässä taas innostaa liikkeelle ruokahalua herättäen. Metrossa mietittyä tarjoaa syvällisempiä ja toisinaan kevyempiä ajatuksia elämästä ruuhkavuosien aikana.

 

Eastonin avajaisiin on aikaa nyt 11 viikkoa, mikä tuntuu todella lyhyeltä ajalta kun olen seurannut keskuksen rakentumista paalutuksesta saakka. En malta odottaa, että pääseen uuteen ja valmiiseen keskukseen kauppaan ja ostoksille! Keskon ponnistus on ollut kyllä valtava ja Easton on todella hieno.

Nettisivuille Eastoriin tulee kirjoittamaan minun lisäksi monia muita ruoka- ja media-alan ammattilaisia. Muun muassa K-citymarket Itäkeskuksen kauppiaalla Anne Timosella on siellä oma blogi Kauppiaan taikakaappi sekä päätoimittaja Anna Väre seikkailee Hyllyjen välissä -blogissaan ruokakaupan käytävillä vaihtuvan vieraansa kanssa ja sukeltaa ruokamuistoihin ja -tarinoihin Minun reseptini -juttusarjassaan. Eastorista löytää siis paljon reseptejä ja sitä, mitä täällä idässä tapahtuu juuri nyt.

Mitäs pidätte uusista sivuista? Ja luitteko kolumnin koulutiestä?

Helmi 10vee

 

Tervetuloa uudistuneeseen FitFashioniin! Sivustouudistus on kovassa käynnissä ja useaan lukijoiden toiveeseen on vastattu. Kaupallisten yhteistöiden merkinnöistä tuli yhtenäiset, toivottu tykkäysnappula, freesimpi väritys ja paljon muuta. Uudistus on teknisesti aina suuri ponnistus, joten siellä puolella on edelleen pöhinä, että viimeisimmätkin bugit saadaan korjattua (kuten tuplana tuleva artikkelikuva). Ollaan siis kärsivällisiä mutta ilman muuta kannattaa antaa palautetta jos joku itseä häiritsevä juttu ei toimi. A-lehtien tiimi fiksaa niitä sitten parhaansa mukaan. Itse olen uudistukseen oikein tyytyväinen ja pidän oranssista värimaailmasta ja raikkaudesta pinkin jälkeen. Samalla uusin oman banneri tuolla eniten ääniä saaneella kuvalla, joten eiköhän tällä lookilla taas hetken jaksa. Tykkäysnappula on mun mielestä todella kiva lisä ja se, että etusivulle nostetaan niitä postauksia minkä kommenttiboksissa on kova pöhinä. Sieltä tulee varmasti löytämään ne hittimagneetit juttujen joukosta.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Meidän valkoinen jättiläinen täytti juuri kymmenen vuotta joten nyt meidän molemmat koirat ovat saavuttaneet arvokkaan kymmenen vuoden iän. Helmin juhlia juhlistettiin nakein ja rapsutusten ja nakkeja sai myös synttärivieras Antton joka katseli ensin kaihoisasti siskon herkkuhetkeä. Jaettu ilo on kuitenkin paras ilo!

Tällä hetkellä ajellaan koko poppoolla eli miehen, kolmen lapsen ja kahden koiran kera kohti Oulua, syntymäkaupunkiani. Matkaa on jäljellä enää 92km joten suurin osa on jo takanapäin. Saldona on yksi oksennus autoon ja yksi löysä vatsa housuihin, joten toivotaan että loppumatka sujuu rattoisasti. Äiti, me ollaan kohta siellä! Pyykkipussin kera :D

SAMSUNG CSC