Ihania vauvauutisia suvussa

Meillä on ihanan kotoista sisällä, kun kesän ulkona rullalla olleet alakerran matot on pesty ja tuotu takaisin sisään. Tunnelma on taas syksyisen lämmin, kun jalan alla on pehmä matto. Tänä vuonna meillä ei käyneet matot pesulassa, vaan ne pestiin miehen hankkimalla Kärcher tekstiilipesurilla. Tehokas vehje!

Kolme päivää sitten sukuumme tuli uusi tulokas, kun lapset saivat ensimmäisen serkun isän puolelta. Miehen sisko nimittäin sai esikoisensa, ihanan ja suloisen pienen pojan. Kävimme eilen viemässä heille kukkia ja suklaata ja lapset pääsivät tapaamaan pientä serkkupoikaa. Voi vietävä miten pieniä tuollaiset muutaman vuorokauden ikäiset vauvat ovat ja miten iso ilo tämä meille on. Miehen sisko on todella ihana ihminen he asuvat miehensä kanssa ihan meidän lähellä. Todella ihanaa, että suku kasvaa miehenkin puolelta. Kamerastani loppui akku juuri ovesta astuessa joten en saanut kuvaa teille edes varpaista. Suloinen hän kuitenkin on! Vauvauutisia on muuallakin ainakin tulossa, sillä Espoossa asuva veljeni kertoi, että odottaa vaimonsa kanssa toista lasta <3

Kuun lopussa päästään käymään Oulussa minun perheen luona, kun juhlimme siskoni valmistumista oikiksesta. Hän palautti gradun hetki sitten ja tempaisi tosiaan koko oikiksen kahdessa vuodessa. Tämä on asia, miten tällainen ikuisuusopiskelija ei ehkä ikinä ymmärrä :D Mutta toden totta, ihan loistava syy juhlia! Kyllä tässä perästä tullaan.

Anna

2 vastausta artikkeliin “Ihania vauvauutisia suvussa”

  1. Moi Anna!

    Olen lukenut sun blogin kokonaan läpi kolme kertaa enkä koskaan kommentoinut mutta nyt tuli yhtäkkiä sellainen fiilis että no hitto miks ei!

    Oot ylivoimaisesti inspiroivin ihminen kenen elämää olen kaukaa seurannut! Halusin kysyä, teetkö vielä personal trainerin hommia? Sen verran mitä blogin kautta olen ymmärtänyt, elämäsi on super kiireistä muutenkin :)

    • Moikka! Kiva kun kommentoit :) Hauska kysymys, sillä voisin toki tehdäkin mutta en oo tehnyt enää vuosiin. Lopetin oikeastaan jo pian siitä kuin aloitin eli treenautin viimeiset asiakkaat Amosta odottaessa. Liikunta-alalle paluu tuntui vaikealta raskauden ja kilojen myötä ja sitten se oikeastaan jäi kokonaan. Nykyään olen nauttinut opinnoista ja teen sen ohella sosiaalisen median töitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 12
Tykkää jutusta