Hän on täällä <3

IMG_20140726_164236

 

Maailman onnellisimmat terveiset Kätilöopistolta! Nyt levätään ja tutustutaan, sylissä 51cm / 3802g kultaa! Maailma on sittenkin paikka joka on täynnä taikaa.

 

Voidaan molemmat hyvin! <3

IMG_20140726_180057 IMG_20140726_203915 IMG_20140726_204111 IMG_20140726_192803

Anna

106 vastausta artikkeliin “Hän on täällä <3”

 1. Ihanaa! Vihdoinkin tämä kauan odotettu päivitys! =) Hyvää syntymäpäivää vauvalle ja onnea äidille ja koko perheelle!

 2. Suuret onnittelut pienokaisesta!

  Oon lukenut blogiasi jo pitkään ja eilen vielä kerkesin kurkistamaan ennen nukkumaan menoa viimeisimmät postauksesi. Tietysti sitten päädyit jostain syystä myös miun uniin ja siinä synnytitkin keskelle Prisman käytävää ;) Vaikka Prisma-synnytys taisi jäädäkin välistä, niin aikamoinen sattuma, että olitkin jo pienokainen sylissä kun instagrammia selailin pitkän työpäivän jälkeen :)

 3. Vaikka ei tunnetakaan, niin onnen kyyneleet vierähti poskelle! Vihdoinkin äiti ja lapsi kohtasivat toisensa <3 ONNEA koko perheelle!

 4. Todella paljon onnea koko perheelle! Melkein koko raskaus aikasi olen blogiasi seurannut ja jännityksellä odottanut milloin vauva tulee maailmaan. <3

 5. Iiik ihanaa !!!! Eilen mieti et jokohan on jotain tapahtunut kun blogia selailin :) paljon onnea <3 tuli mieleen se biisi "äiti nostaa rinnoilleen lapsen vastasyntyneen,silmissään on vielä tähtipölyä"…on noi vauvat niin ihmeellisiä…ihmeitä :))

 6. Onnea miljoonasti uudesta tulokkaasta!
  Jotenkin arvasin että olet saattamassa uutta tulokasta maailmaan, kun et ollut päivittänyt Instaa toviin :D

 7. Sydämelliset onnittelut koko perheelle! Täällä seurattu odotustasi, vaikka kommentointiin ei ole aiemmin riittänyt rohkeus! Hyvää vointia äidille ja nyytille! :)

 8. Tervetuloa maailmaan pieni kultakimpale! Onnea koko perheelle. <3

  Kannatti kävellä pöljänä käsi ojossa pitkin mökin pihaa nettiverkkoa etsimässä, parhaat uutiset odotti täällä. :) Hyviä vointeja ja ihania, vauvantuoksuisia päiviä!

 9. Sydämellisesti onnentoivotukset!
  Tulee ihan kyynel silmiin, muistissa vielä oma 11 kk sitten tapahtunut ihme :)
  Hyvää vointia!
  Mertsi

 10. Voi miten ihana pikku rakas !! hurjasti onnea koko perheelle. Tuossa tilanteessa sitä vaan on niin äärettömän kiitollinen, että kaikki meni hyvin. Vauvantuoksuisia hetkiä!

 11. Toivottavasti ette pahastu kun lausun yhteisen kiitoksen kaikille onnittelijoille! Lämmittää mieltä ihan suunnattomasti miten paljon onnitteluja on tullut joten on ilo jakaa tämä meidän perhettä kohdannut suuri onni blogissa. Tästä eteenpäin tulee varmasti jonkin verran vauva-arkeen liittyvää juttua ja kun aika on oikea niin koitan palailla myös liikunta-aiheen pariin.

  Nyt nautitaan kuitenkin vauvantuoksusta ja kaikesta tästä. Suuri rutistus eli raskausaika on ohi! Voi elämä tää on nyt ihanaa! <3 Kiitos vielä teille! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta