33 kuvaa joulusta

IMG_20131222_211755

 

Lupasin laittaa vielä joulun kuvia tulemaan ja tässä ne on! Me oltiin aattoaamu kotosalla ja tein riisipuuron ja sitten lähdettiin kirkkoon. Kirkon jälkeen napattiin mukaan mun tekemä glögi-valkosuklaakakku ja suunnattiin miehen vanhempien luokse jouluaterialle. Mun kohdalla tämän vuoden joulupöytä jäi aika lihaisaksi, sillä kalaruoista oikeastaan kaikki olivat raakoja tai kiellettyjen listalla listeriariskin vuoksi. Myös juustotarjottimelta jäi useampi herkku maistamatta mutta onneksi vaihtoehtoja löytyi.

IMG_20131222_211640 IMG_20131226_003437 IMG_20131226_003409 IMG_20131223_234327 IMG_20131222_002319#1 20131226_002248 20131226_001928 IMG_20131224_145805 IMG_20131224_150034 IMG_20131226_003239 IMG_20131226_003124 IMG_20131224_160645 IMG_20131224_165410

Jouluaterian jälkeen pukki löysi paikalle ja oltiin kaikki oltu ilmeisen kilttejä sillä lahjoja riitti. Itse sain mm. uudet korvakorut ja kahvinkeittimen. Lapset saivat myös mieleisiä lahjoja ja niillä ollaan leikitty innokkaasti välipäivät!

IMG_20131226_003006 IMG_20131226_002851 IMG_20131226_002744 IMG_20131223_235431 IMG_20131225_133723 IMG_20131225_125652 IMG_20131224_193431 IMG_20131224_192744

Joulupäivänä saatiin vieraita kun Liimatan perhe tuli meille illanviettoon ja pelattiin monta tuntia Trivial Pursuitia. Genus version kysymykset on kyllä tuskaisen vaikeita mutta hauskaa oli silti! Lapsillakin oli sen verran hyvin seuraa toisistaan että saatiin melko rauhassa pelata :)

IMG_20131225_214206 IMG_20131225_213815 IMG_20131225_195028 IMG_20131225_221929 IMG_20131226_124703 IMG_20131226_124755 IMG_20131226_124905 IMG_20131227_180855

Tapaninpäivänä vietiin lapset muutamaksi tunniksi mummolaan hoitoon ja karattiin miehen kanssa tuhlaamaan joululahjaksi saatuja leffalippuja. Hobit oli hyvä ja selvisin yhdellä vessareissulla (niin siis yks kesken leffan ja tietysti kerran ennen ja kerran jälkeen). Tosi nastaa ;) Alla oleva kuva oli vaan siksi kun ulkona oli niin lämmin et kaivoin tennarit takaisin käyttöön. Tapaninpäivän iltana oli Helsingissä +6°.

IMG_20131226_205144 IMG_20131226_180022 IMG_20131226_004334

 

Sellaista tänne ja jouluruoat jäi mulla ilmeisesti tuohon vähän navan alle. Kolmannen kohdalla venyneet vatsapeitteet antaa aika kivasti periksi, oli sitten kyse turvotuksesta tai oikeasti kasvavasta kohdusta. Iso se meinaan on! Onpahan katkaravulla tilaa ;)

IMG_20131227_225116

Anna

29 vastausta artikkeliin “33 kuvaa joulusta”

 1. Hei! Mistä tuo teidän olohuoneen senkin päällä oleva lamppu on ? :)
  Kyllähän se masu varmasti kolmannesta aikasemmin tulee kunnolla esiin ;) ihania kuvia !

  • Ostin hullareilta joku vuosi ja se on Pentikin Rondo-valaisin! Eli Pentikiltä saapi :) Oon kans tykännyt tosi paljon! Se on kyllä hullari-klassikko ja myynnissä mun mielestä joka toinen kerta. Joka toinen on sellainen lasinen lampunjalka jossa on pienet pallot ja sama varjostin. Siis kans Pentikin.

 2. Ihana joulu <3
  Ja hyvässä seurassa… Mie niin tykkään ko saapii olla omien tärkeitten ihmisten kans yhessä :)
  Meän joulu meni kotona, nousin jo aamu viieltä ylös… Uni loppu! Tehon torttuja, paistoon kalkkunaa ja keitin riisipuuroa. Aamusta hautuumaalle viemään kynttilät, joulu saunaan, ruualle, hetkeksi rauhottumaan ja sitten pukki tuli tosi isojen lahja kassien kans kylhään :)
  Tuo sinun masu <3<3 oiiiii<3

  • Kiitos ihana Janica! Kuulostaa mukavalta myös teidän joulu! Ja sehän on tosiaan tärkeintä että saa rakkaiden kanssa siitä nauttia! :)

 3. Ihania kuvia, mie olen jouluihminen ja tulen niin iloiseksi ko näkee muidenkin joulukuvia! Te olitte tainneet olla tosi kilttejä, kun nuin mukavasti saitte paketteja. :)

  Sinun raskaus oli kyllä mukava yllätys, olen blogisi vakiolukija eli oottelen jo sinun postauksia enkä ollut edes tullut ajatelleeksi, että voisit olla raskaana! Onnea ja siunausta yhteiselle matkallenne, lapset ovat parasta mitä elämä voi antaa. Mulla on nyt kohta 3 vee tyttö ja kohta 1 vee poika. Mies on sitä mieltä, että meidän lapset on nyt tässä, mutta mie annan vauva-ajatuksen olla vielä mielessä, koska eihän sitä koskaan tiedä! ;) Vauvamasut (ja vauvat tietty myös) ovat niin ihania. <3

  Kiva huomata, että teillä koirat saavat tulla vaalealle sohvalle. Joissakin paikoissa varjellaan niin kovasti valkoisia sohvia, hyvä jos lapset saavat niissä istua – en oikein ymmärrä! Mie olen vastikään hurahtanut nuihin Popin lastenvaatteisiin ja huomasin, että teidän piikalla näyttää olevan sirkushousut jalassa, jess!

  Onnea ja iloa päiviisi, täällä odotellaan seuraavia postauksia! :)

  • Tarkkasilmäinen olet! On nimittäin sirkushousut ja sit meillä on molemmille ne sirkuspaidat jossa sininen raitapaita ja punainen tähti edessä. Ne on kans kivat! Housuja/kalsareita ei ollut pojan koossa niin en saanut kokonaisia samanlaisia settejä. Sit sirkussukkia ostin myös ;) Oon kans aika poppi-höppänä :D Ulkovaatteissa suosin poppia tosi paljon.

   Juu eihän sitä tiedä, teidän nuorempi on vielä pieni. Voi miehellekin tulla uudestaan vauvakuume kun kuopus alkaa olla 2-3.v ;) Kiitos vielä onnitteluista!

 4. Ihania joulukuvia ja ihana vauvamasu <3
  Onnea kovasti ja enkeleitä turvaamaan "katkaravun" matkaa elämään!
  Olen lukenut blogiasi alusta saakka,eikä yksikään postaus jää lukematta. Nyt odotan melkein vielä aikaisempaa innokkaammin postauksiasi,kun meilläkin haaveissa masun kasvatus ensimmäistä kertaa ;) Toivottavasti ei jää vain haaveeksi!
  Olisi kiva,jos postaisit jossain välissä raskausajan treenaamisesta! Eli mitä täytyy esim salitreenissä ottaa huomioon.

  • Kiitos <3

   Ja kyllä mä kirjoittelen raskausajan treeneistä varmasti omasta näkökulmastani! :) Tsemppiä teille vauvantekoon :D Hih!

 5. Ihana lukea sun raskaudesta, ja onnea paljon! Olet niin ihanan aito ja rehellinen :) olen lukenut pitkään blogiasi ja nyt varsinkin viihdyn sen parissa! Täällä yksi tuleva äiti odottaa yllätys vauvaa, nyt viikolla 21. Jumppailen vielä kovasti käyn thainyrkkeilemässä ja kuntosalilla. Niin mua kiinnostaa kauheasti miten sun kuntosaleilut tästä eteenpäin tai kun olet yhtä pitkällä kun minä? Millaisilla painoilla meinaat tehä ym? Minä jätin kontaktin pois thainyrkkeilyssä mutta kaikkea siellä teen mikä tuntuu hyvälle ja salilla vähän pidensin sarjoja ja jossain jalka jutuissa jätin painoa pois. Ja kaikki missä tuntuu painetta niin en tee. Tosin mulla on vasta nyt tullut pieni pömppömasu. Tätä ennen kukaan ei ole edes huomannut mun olevan raskaana, jotenkin se tonne lantioon häviää! Mut niinhän se ekan kanssa vissiin menee :)

  • Onnea yllätysraskaudesta! :D <3

   Vaikea vielä sanoa miten treeni sit sujuu ja miten kroppa reagoi. Jos ei tuu kummempia vaivoja niin pyrin kyllä treenaamaan ja ylläpitämään kuntoa. Pelkään vaan et tulee kaikenmaailman vaivat etenkin kun odotuksia on jo takana eikä lihakset oo ehkä ihan entisellään :/ Mutta sen näkee vasta sitten! Kirjoittelen kyllä treeneistä varmasti :)

 6. Ihania kuvia jälleen! Ja onhan tuo sun masus nyt selvästi raskausmasu <3
  Vielä tätäkin kautta suurensuuret onnittelut! <3 Ja toivotaan että kaikki menee hyvin ja et liikaa murehtisi ja stressailisi! :) <3

 7. Moikka, mä muistelin, että sulla ois ollu sellaset mustaharmaat trikoot.. Mistä sellasia saa? Toinen asia mitä halusin tulla sanoo on, että oot ihan hirmu upea nainen! Onnea odotukseen :)

  • Ostin reilu vuosi sitten GinaTricotista! Tosin ne myytiin silloin tammikuun alessa kokonaan loppuun enkä tiedä onko sitä samaa tullut uudestaan. Yleensä Ginassa kuosi vähän vaihtelee vaikka malli on sama! :)

 8. Ihania joulukuvia :) Onnea kolmannesta babystä ja kaikkea hyvää sun raskausajalle! Jotkut vain ovat niiiin äitityyppiä, sä olet hyvä esimerkki sellaisesta :) Mahtavaa Uutta Vuotta sinulle ja perheellesi!

 9. Heips!

  Mukavalta näytti teidän joulu =0) Leijonatemppelin rakennukseen jouduin minäkin ;0)
  Mä muistan mun mahan kolmannesta lapsesta; olin heti 8rv sen kokoinen, kun olisin yli puolenvälin jo. Ja kun tultiin rv 20 tienoille, vatsaa tuskin erotti!! Se oli varmaankin jotain turvotusta, tai sit kohtu asettui eri asentoon siinä matkalla…Mutt ei tota sun mahaa kyl piilotella;0)

  • Anna hyvä =0), muistelin vuotta 2007 ;0)!!!!
   Mutta pientä ajatusta neljännestä olen heitellyt, toistaiseksi järki on voittanut =0D
   Ihanaa odotusta sulle!

 10. Olipa mukava uutinen tuo raskautesi, tsemppiä! :) Ja tuo tonttulakkisi on upea, ihanaa, että aikuisenakin löytyy vielä lapsenmieltä. Saitte ilmeisesti lahjaksi myös tuon kapselikeittimen, kerropa ihmeessä kokemuksiasi siitä. Tykkäätkö vekottimesta ja mitkä ovat lempparimakujasi kapseleissa? Itse harkitsen edelleen tuollaisen ostamista, vaikka nuo koneet (kaikki kapselikeittimet) haukuttiinkin taannoin eräällä keskustelupalstalla maan rakoon…:D

  Saako vielä kysyä sellaista, että paljonko painoit alimmillasi? Muistaakseni olit 174 cm pitkä?

  • Saa kysyä eli painoin kesällä 68kg eli sillon taisi olla vähimmillään! Oon 172cm pitkä.

   Kerron kyllä! Nyt meillä on vasta noita maitokapseleita ja yhtä kahvi (espresso) kapselia eli voi tehdä espressoa, lattea tai cappuccinoa. Haluan käydä ostamassa siihen lisää vielä! :) Mä veikkaan et tää ei kokonaan syrjäytä meidän moccamasteria mutta on sillä kyllä mukava välillä nautiskella cappuccino perinteisen kahvin sijaan!

 11. Hei! Onnea suuresti raskauden johdosta. Olen seuraillut blogia jo pitkään, ja nyt heräsi kysymys että voisitko tehdä postausta raskausajan treenaamisesta, siis mitä pitää välttää jne? Mä itse tein juuri viime viikolla positiivisen testin ja innokkaana treenaajana nyt vähän sormi suussa mitä uskaltaa ja mitä ei.
  Olen koittanut netistä kaivella tietoa, mutta eri lähteissä neuvotaan eri tavalla ja esim voimailutreeniliikkeistä ei juuri puhuta. Huomasin instagramista että teet yhä voimailutreenia, mä itse teen juurikin voimannosto treenia ja esim maven mä ajattelin että joutuu heti lopettamaan kokonaan.? Mutta mitään tietoa asiasta minulla ei ole, muutakuin että mitään maximirautoja en edes tässä alkuraskaudessa kokeile, vaan hillityillä painoilla omien tuntemusten mukaan.

  Ihanaa raskausaikaa ja tsemppiä! Olet niin inspiroiva ja kaunis, sellainen ihminen johon voi samaistua painokamppailujen ja perhe-elämän suhteen. Ihana kun olet niin oman itsesi oloinen täällä netissäkin, etkä esittele vain jotain kiiltokuvaelämää niinkuin välillä tuntuu blogeissa olevan. :)

  • Kiitos paljon ja isot onnittelut myös sulle takaisin <3 :)

   Joo ilman muuta voin kirjoitella omista treeneistä ja vähän mitä voi tehdä jne. En ole kuitenkaan lääkäri ja monesti raskaus voi olla hyvin erilainen eikä toinen ehkä tehdä puoliakaan siitä mitä joku toinen voi/saa tehdä. Eli kannattaa kyllä aina käyttää myös omaa arviointia eikä verrata muihin. Joskus käy niin että ei pystykään treenaamaan syystä tai toisesta ja silloin jos vertaa treenaavaan kaveriin voi tulla vaan paha mieli. Tää nyt ei ollut pelkästään sulle ;) Aika moni on kysellyt nyt tästä raskausajan liikunnasta nimittäin. Itse vetelen edelleen entisillä painoilla raskaita liikkeitä mutta en lähtisi sitä silti suosittelemaan kaikille…

   Mutta mielenkiintoista tosiaan nyt kirjoitella treeneistä kun ei olekaan painonpudotustavoitteita tai fitnesskisoja tulossa! Toisaalta ihan ikävä jo niitä juttuja :( Kaikkea hyvää sulle alkuraskauteen! Ihana kuulla että on paljon muitakin odottajia lukijoissa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta