Joulun taikaa

IMG_4963-2

 

Maan korvessa kulkevi lapsosen tie,
hänt’ ihana enkeli kotihin vie.
Niin pitkä on matka, ei kotia näy,
vaan ihana enkeli vierellä käy.

On pimeä korpi ja kivinen tie
ja usein se käytävä liukaskin lie.
Oi pianhan lapsonen langeta vois,
jos käsi ei enkelin kädessä ois.

Ja syntikin mustia verkkoja vaan
on laajalle laskenut korpehen maan.
Niin pianhan niihinkin tarttua vois,
jos käsi ei enkelin kädessä ois.

Maan korvessa kulkevi lapsosen tie,
hänt’ ihana enkeli kotihin vie.
Oi, laps’ ethän milloinkaan ottaakaan vois
sä kättäsi enkelin kädestä pois.

IMG_4965-2

 

Suojelusenkeleitä niin tänne kuin sinnekin! :)

Hyvää Joulua kaikille!!! <3 

IMG_4964

Kuvat: Ossi Pietiläinen

Anna

115 vastausta artikkeliin “Joulun taikaa”

  • Mä vastailen niin myöhässä et en voi kellekään enää toivotella takaisin hyvää joulua, kääk! ;) Mutta kiitos <3

 1. Hei Anna ja suuren suuret onnittelut raskaudesta! Olen lukenut blogiasi jo kauan ja seurannut elämäsi vaiheita kirjoitustesi kautta. Nyt vasta rohkenin kommentoimaan. Ethän vain lopeta kirjoittamista! Harvoin saa lukea näin elämänmakuista tekstiä, elämästä iloineen ja suruineen :) ps. Meinasin kysyä muutama päivä sitten oletko raskaana, oli vain semmoinen tunne, hassua :)

  • Mulla on ollut jo muutaman postauksen ajan tunne että mahtaakohan olla vauva tuloillaan.. :) onnea hirmuisesti! Älä kuitenkaan jätä kirjoittelua, ihanaa joulun odotusta.. <3

  • M, Silveriina ja Laura: mä arvasin et osa epäilee ;) Te ootte niin tarkkasilmäisiä!!! :D

   Kirjoittelua en varmaan jätä vaikka pientä blogikriisiä tässä on ollut et mistäs mä kirjoitan kun ei olekaan ihanaa laihdutustarinaa. Saatte seurata mun matkaa palloksi sen sijaan ;) Mut täällä ollaan :)

 2. Voi kuinka ihanaa!! :) Meillä oli edelliset lapset suunnilleen samaan aikaan syntyneet ja meidän toinen ja teidän tulevakin on sit samoilla ajoilla. Oi kuinka mukavaa seurata miten teillä kuviot etenee. Ihanaa joulun aikaa teille!

 3. Moi Anna!
  Ja hirmuistesti onnea raskaudesta! Ihana uutinen, voi että <3 Oon lukenu sun blogia jo pidemmän aikaa, aikalailla puoli vuotta ja pidän sun blogia parhaimpana Monnan ja Saran blogin rinnalla. En kuitenkaan jostain syystä ole ikinä kommentoinut kenenkään teidän kirjotuksiin aiemmin, vaikka teidän kirjotuksia eniten aina ootan, hassu minä. Tälläinen hiljainen lukija olen siis. Mutta nyt oli kyllä pakko kommentoida. Jotenkin aivan liikutuin nyt ja halusin kovasti onnitella. Halauksia sinne ja ihanaa odottelua.

  Toivottavasti et jätä kirjoittelua, vaikka raskauden myötä taas elämäsi muuttuu. Ollaan myös mieheni kanssa kovasti vauvaa odoteltu, vielä ei kuitenkaan ole tärpännyt.. Itsekin kovasti sali-ihmisenä jännitän kuinka reeni hommat sitten joskus raskausaikana meinaa runnata. Noh, tokihan se on jokaisella omanlainen se raskaus ja kaikki mitä siihen liittyy ja kuinka pystyy liikkumaan ym, mutta olisi kiva seurata sinun matkaa, mikäli meinaat/pystyt salia harrastaa raskauden aikana.

  Mutta, ihanaa joulua sinne teidän koko perheelle ja vielä kovasti onnea <3

  • Ihana viesti Eevi! Kiitos :)

   Toistaiseksi ainakin salihommissa ei oo vielä huomannut raskautta ja menee kuten ennenkin, teen jopa omia ennätyksiä. Toivottavasti voin treenata pitkään :)

   Haluaisin toivottaa teille kans kovasti onnentuulia sinnepäin jotka toisivat sen haikaran ;) <3 Kiva että kommentoit! :)

 4. Oi ihanaa, onnea hirmuisesti Anna! <3
  Sama juttu kuin nimimerkillä M, hiukan tässä taannoin sain 'etiäisen' että mahtaakohan nyt olla niin että vauvelia odotat.
  Minä myös olen lukenut motivoivaa ja ihanaa blogiasi melkein alusta asti ja toivon sydämestäni ettet lopeta kirjoitteluasi vaikka varmasti on muutakin ohjelmaa ;)
  Nimim. Kolmen jo ison pojan äiti joka kilojensa kanssa jatkuvasti taistelee ja nyt pukkaa vauvakuumettakin tähän samaan syssyyn vaikka piti jo lapsiluvun olla täynnä.. :)
  Rauhaisaa ja mukavaa joulunaikaa! ☆

  • Hahaa, toivottavasti mä en kuumeile kans sit tän jälkeen! On se kamala tauti, kun siihen ei ees vauvansaanti auta :DD Mut mä oon kans halunnut aina ison perheen. Mulla on neljä sisarusta eli meitä on 5 joten itsekin oon aina toivonut et siunataan perheellä. En vaan jaksais enää raskauksia! :/

 5. Aivan ihana uutinen, onnea ja hyviä vointeja!
  Toki olet kertonutkin ettei lapsilukunne ole vielä täynnä, että sikäli oli odotettavissa :)
  Meidän vaavi täytti 4 kuukautta <3
  Haleja ja hyvää joulua koko teidän ihanalle perheelle!
  Mertsi

  • Oi hän on silti vielä pieni tuhisija :) Mutta niin ne kasvaa <3

   Joo toivottiin kyllä että ei jää kahteen :) Kiitos :)

 6. Voi, hurjasti onnea :) <3 Hauskaa, sillä itsekin odotan vauvaa ja ollaan pantattu tähän aattoon, tänään kerrotaan perheille :) Aika jännää…

 7. Ihanaa<3 Paljon onnea ja oikein iloista joulua! Mä olen jo pitkään lukenut sun blogia mutta nyt "rohkaistuin" ihan kommentoimaankin näin ihanaa uutista! Sä olet ollut motivaation lähde mulle treeni-innon löytämiseen ja siitä haluan sua kiittää! Toivottavasti jaat raskausaikanasi kokemuksiasi meille lukijoille miten treenit sujuu baby masussa ja muitakin vauvajuttuja :)

 8. Mielettömän ihana uutinen!! Paljon Onnea! Olen lukenut blogiasi ihan alusta asti ja saanut itsekkin tässä välissä esikoiseni joka on nyt 9kk ikäinen. :) Toivon sydämeni pohjasta ettet lakkaa kirjoittelua vaan tästä poikii uutta jutun juurta<3 Sun blogisi on niin inspiroiva että en tiedä mitä tekisin jos en jonain päivänä sitä enää mistään löytäisikään! :D Oikein nautinnollista joulua sinulle ja perheellesi!

  Epi

  • On oikeasti mukava kuulla et teitä kiinnostaa kuulla myös raskausajasta ja raskausajan liikunnasta jne. :)

   Hyvää Uutta vuotta teille, kun vastaus tulee sen verran myöhässä ;)

 9. Uusi lukija :) jostain luin suosituksen lukea sinun blogia ja tulin sit kurkkaamaan :) Ja mikä onnellinen ja ihana uutinen täällä oli!!!! Oikein Hyvää Joulua <3
  Mä taidan olla suhun yhteydessä "privaatisti" sitten ensi vuonna, jos vaikka tehtäis yhteistyötä ;)

 10. Onnea kovasti, ihana uutinen ! Olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa, mutta nyt sain vasta aikaseksi kommentoitua :D Toivottavasti jatkat kirjottamista, on ollut kiva seurata matkaasi iloineenn ja suruineen :) Hyvää joulua ja iloista uutta vuotta!

 11. Onnea aivan hirrrmuisesti<3 kaikkea hyvää odotukseen!

  Kuten moni muukin on edellä todennut, niin jatkathan kirjoittamista & bloggaamista!

 12. Ihanaa Anna!! Hurjasti onnea odotukseen! Olen lukenut blogiasi noin vuoden verran, ja olet todellinen inspiraationi lähde. :) Toivottavasti kirjoitat jatkossa myös voinnistasi/raskauteen liittyvistä asioist,a koska ne kiinnostavat kovasti treenauksen ja ruokavaliojuttujen lisäksi. :)

 13. Voi kuinka ihana uutinen!! Meilläkin toiveissa perheenlisäystä. Nyt meillä on 1v 5kk poika. Yksi kohdunulkoinen oli nyt vasta ja onneksi siitä jo toivuttu. Olen lukenut blogias jo pitkääni, mutta en koskaan ole kommentoinut, se vain jää! :) Mietinkin kun löysitte tontin ja sanoit, että vauvakuume iski…. ;) aivan ihana juttu, ONNITTELUT <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta