Voimakaura välipalakeksit

IMG_20131204_150606

 

Sain ilokseni Elovenasta uuden yhteistyökumppanin! Testaan lähiaikoina aina yhden tuotteen kuukaudessa ja kirjoittelen siitä blogiin. Tällä kertaa posti toi mulle runsaskuituisia välipalakeksejä makuna kanelinen voima-kaura. Keksit on yksittäispakattuja joten sopivat myös reissuun mukaan ja yhdessä laatikossa on 10 kappaletta suurikokoisia keksejä.

20131203_105841 20131203_110027 IMG_20131204_145728 IMG_20131204_150040

 

Yhdestä keksistä (30g) löytyy energiaa 140 kcal, 10% päivän kuitutarpeesta ja ainoastaan 5g sokeria. Proteiinia keksissä on 5g joka yli tuplasti enemmän kuin perinteisessä kaurakeksissä. Keksit eivät sisällä kananmunaa eikä maitoa ja niiden pääraaka-aine on täysjyväkaura ja kauralese. Maultaan voima-kaura on todella hyvä ja myös pienet sormet on löytäneet keksipaketille! Itse nautin keksin mieluiten kahvin kanssa.

IMG_20131204_152816 20131204_093637

 

Välipalakeksejä löytyy useassa eri maussa ja itse maistoin myös kaura-puolukan ja suur-suosikin tumma suklaa-keksin joista etenkin jälkimmäinen oli oikea herkku! Kaikki maut ja muuta lisäinfoa Elovena-tuotteista löydät täältä.

Yhteistyössä Raisio.

Anna

13 vastausta artikkeliin “Voimakaura välipalakeksit”

 1. VAIN 5g sokeria?? Tommosessa pienessä palassa..Eiks se oo aika paljon?
  Ootko tosiaan sitä mieltä vai saako näistä mainoksista sanoo mitää pahaa?

  • Mulla ei oo mielipiteiden suhteen mitään kommenttien valvontaa oli kyseessä yhteistyöpostaus tai ei! :)

   Ja juu, ei se kauheesti oo! Mä ihmettelinkin! :D

 2. Moi,
  sellaista postausideaa ehdottaisin että keittiö vs. ruokailutottumukset.
  Meillä on nykyään tupakeittiö, eli se rajautuu olohuoneeseen. Aiemmin kerrostalossa asuessa oli vaan se normikeittiö, joka oli erillinen huone. Nyt tuntuu että askeleet kulkeutuu väkisinkin enemmän keittiöön kun se on selkeästi asuintilojen osana. Ja usein sieltä keittiöstä sitten tulee naposteltua jotain. Heitin nyt tämän idean ilmoille, jos siitä haluat jotain kirjoitella?

  • Hassu idea ja ehkä sulla löytyisi enemmän aiheesta kun keksit sellaisen idean?! Joskus on vaikea itse lähteä miettimään jos ei oo tullut moista ajatelleeksi joten hieman hankala idea mutta katsotaan jos mulla tulee jotain mieleen! Toki aina saa ehdotella! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta