Pikakelaus viikkoon

974792_10152040833187278_1451535856_n

 

En voi uskoa et viikko on jo torstaissa ja edessä on vapaa viikonloppu! En tiedä mihin kaikki aika oikein katoaa! Maanantaina treenasin salilla kyykkyä ja sain siihen tekniikka-apuja. Tarkoituksena on tehdä nyt bodauksen sijaan voimatreeniä jonkun aikaa kolmijakoisella ohjelmalla. Olin niin treenin touhussa että en ees huomannut treenikuvia ottaa!

20131204_090420 IMG_20131204_162328 20131204_090533 IMG_20131204_162112

 

Keskiviikko oli tosi jännä päivä sillä meillä oli sovittuna kuvaukset Arctic Gym kuntosalille Monnan, Saran ja meidän valokuvaajaystävä Ossi Pietiläisen kanssa. Kaikki me tarvittiin kuvia jokainen vähän omiin tarkoituksiin ja itse otatin muutaman kuvan myös Linnean kanssa. Tällä kertaa tein itse meikin ja laitoin hiukset. Kuvausvaatteet: Gazoz.

IMG_20131204_132653

kuva: Ossi Pietiläinen
kuva: Ossi Pietiläinen

kuva: Ossi Pietiläinen
kuva: Ossi Pietiläinen 

Niin kuin sanoin niin tää viikko on mennyt multa ihan ohi, enkä oo blogiinkaan ehtinyt juuri kuvia ottaa. Tänään leivottiin lasten kanssa marmoroituja suklaabrownieita ja ruokana meillä oli kanakeittoa. Oon tehnyt paljon keittoja viime aikoina! Suklaabrowniet oli kivaa vaihtelua ainaisiin muffinseihin ja muistin ne siitä kun meillä on ollut näitä joskus lasten syntymäpäivillä tarjottavana. Vielä kun oppisi tekemään tuon marmoroinnin oikein ;)

IMG_20131205_193925 IMG_20131205_195934

 

Itsenäisyyspäivän ruoaksi ostin lohta ja perunaa joista tulee uunlohi ja pottumuusi sekä jälkiruoaksi ainekset makoisaan hedelmäsalaattiin! Tuoretta ananasta sekä granaattiomenoita <3 Itsenäisyyspäiväviikonlopun kunniaksi sain myös Gazozilta -20% alekoodin kaikista verkkokaupan tuotteista ajalle to-su. Alennus on ainoastaan Too big to be me:n lukijoille ja sen saa koodilla anna, ja nyt onkin hyvä hetki tilailla sieltä lahjat pukinkonttiin! :) Alekoodi koskee myös kaikkia tarjoustuotteita!

Verkkokauppaan pääsee tästä->.

ANNAitsenaisyys gazozfarvonta

 

Uuden Gazoz F by Louco naistenmalliston tuotepakettiarvontoihin pääsee osallistumaan tykkäämällä heistä Facebookissa! Linkki arvontakuvaan tässä->. Kuvassa näkyykin tulossa olevia tuotteita! :)

IMG_20131204_162201

 

Nyt oikein ihanaa yötä ja huomiselle jo:

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! Muistakaa laittaa kynttilät ikkunoihin :)

IMG_20131205_224837

Anna

11 vastausta artikkeliin “Pikakelaus viikkoon”

 1. Moi! Oon jo jonkin aikaa seuraillut blogiasi mielenkiinnolla. Nyt en voi olla kysymättä tuosta Gazozista: tilasin sieltä blogisi innoittamana mustat onesize-housut, jotka on muuten ihan huiput, mutta miten ihmeessä saat niistä koirankarvat/pölyt irtoamaan ja pysymään poissa?! Meilläkin koiria, joten kaikenlaista irtonöyhtää kiinnittyy pöksyihin salamannopeasti puhdistamisen jälkeen, grr! Onko sulla ratkaisua?

  • Moikka! :)

   Ei mulla sen kummempaa oo kuin just että mulla on vaateharja eteisessä ja harjaan aina ennen kuin lähden. Riippuu myös housuista miten tarttuu! Just ne kokomustat on pahimmat mutta ainakin mulla ne missä on värikäs vyötärökaitale niin niihin ei tartu lainkaan samalla tavalla! ;)

 2. Oi Anna kun sinä olet Kaunis <3!!
  Ihan huippuotos tuo ensimmäinen kuva, eikä muissakaan valittamista ole.
  Kolmen otoksessakin olet keskellä, kuten kauneimman kuuluukin :)).

  Oikein mukavaa Joulun aikaa koko teidän poppoolle!

  Terkuin vakkarilukijasi, Heidi :)

  • No äläs ny! Kovassa seurassa ollaan kaunottarien keskellä!! <3 Upeita brunetteja!

   Kiitos kuitenkin ja oikein ihanaa joulun odotusta myös sinne!! :)

 3. Moi!
  Itse tilailin ekaa kertaa Gazozilta tässä taannoin parit housut sun innoittamana. Superlaadukkaat ja napakat noi brasilsulit. Hämmästyin että one size toimii myös pitkälle naiselle! Täytyy tilailla lisää sieltä. Karvojen tarttumisen huomasin myös… Eiköhän ne tarrarullalla saa hyvin pois.
  Kivoja kuvia sinusta, hyvältä näytät! :)

  • Niissä on luojan kiitos tosi pitkät lahkeet kyllä! Mä diggaan kans, enkä muuten kyllä mainostaisi jos olisi ihan huonoja! Kiva että tykkäsit! :)

 4. Upea nainen olet, poskipäiden pyöristymisestä huolimatta, sanoi kuka mitä sanoi! Niin upean projektin olet tehnyt, ettei kenelläkään pitäisi olla urputtamista siitä, jos et nyt osallistumaan bikini fitnes kisoihin! Hieno unelma ja tottakai unelmat pitää säilyttää mielessä, mikäli aika ja voimat siihen riittävät! Mielestäni olet kuitenkin arjen sankari ilman niitä kisojakin ja harva satakiloinen mamma koskaan pääsee noin tiukkaan ja timmiin kuntoon kuin sinä! Arvostan kovaa duuniasi ja tottakai innokkaana blogilukijanasi toivon myös ”terveellistä jatkoa” -blogillesi, vaikket kisalavoille enää haluaisikaan! Äläkä vain lopeta kirjoittamista, sillä olet mulle ainakin suuri voimavara ja motivaation lähde ollut alusta saakka ja tulet aina olemaan! :))
  Tsemppiä loppuvuoteen!

  Terkuin Oman elämänsä pieni, suuri pudottaja
  http://pudotus.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta