Harvinaista herkkua

IMG_20131130_202711

 

Ajattelin laittaa ihan muutaman tunnelmakuvan näin lauantai-illalta! Käytiin eilen Saran kanssa Ikeassa (terkkuja blogilukijoille ;) ja ostin uuden harmaan viltin ja violetteja tyynynpäällisiä. Vaihdoin olohuoneeseen takaisin valkoiset verhot ja asettelin Stockalta myöskin perjantaina ostetut kynttilät paikoilleen. Tänään koukkasin Plantagenista uusia kukkia ja nyt illan oon järjestellyt paikkoja. Kynttilät palaa joka nurkalla ja aah, lapset jäi mummolaan. Aika ihanaa <3 Mutta ensin muutama kuva päivän reissulta Liikuntamyllystä:

20131130_132434 20131130_132511 20131130_150804 IMG_20131130_152911 IMG_20131130_232759 IMG_20131130_233010

 

Pojalla oli siis yleisurheilu ja itse tein vähän rinnallevedon tekniikkaa. Toivottavasti kukaan ei nähnyt :D Kotimatkalla kävin ostamassa koirille kunnon luut ja rekuilla onkin ilta mennyt niiden parissa :)

IMG_20131130_195619 IMG_20131130_225409 IMG_20131130_203045 IMG_20131130_202955 IMG_20131130_202539 IMG_20131130_195943 IMG_20131130_200046 IMG_20131130_200159 IMG_20131130_201513

 

Yle teemalta sattui tulemaan aivan upea konsertti jonka ohjelmassa oli Beethovenin 4. ja 5. sinfonia ja se sopi kuin nappi meidän rauhalliseen iltaan kynttilän valossa. Klassinen musiikki on mulle lapsuudenkodista opetettu rakkaus jota osaan arvostaa päivä päivältä enemmän.

20131130_200718 20131130_200703 20131130_200814

IMG_20131201_002215

IMG_20131130_225131

 

Illat ilman lapsia ihan vanhempien kesken on aika harvinaista herkkua ja aina yhtä omituisen tuntuisia. Jotenkin on edes vaikea muistaa aikaa ennen lapsia kun oli aina tällaista :) Nyt sain näpyteltyä blogipostauksen puhtaista lakanoista joissa rötvään läppäri sylissä. Koitan vastailla kommentteihin pian! Kiitos mielipiteistä ja oikein ihanaa viikonlopun jatkoa.

Se ois sit joulukuu! <3

IMG_20131201_002615

Anna

29 vastausta artikkeliin “Harvinaista herkkua”

 1. Teillä on kyllä aivan ihana koti! <3 mä niin odotan että me joskus remontoidaan meidän olohuone ja saan kans valkoisen olkkarin! :) Kivaa joulun odotusta sinun perheelle!

 2. Aivan ihana koti:) Mun on aiemminkin pitäny kysyä mistä noi hopeat kynttilänjalat ja lamppu on? Tuossa ikkunan edessä olevalla pöydällä:)

  • Lamppu on Pentikin ja löytyy sieltä! :) Mutta kynttilänjalat on sellaisesta verkkokaupasta jota ei ole enää :( Oiskohan nuo AmandaB-merkkiset..?

 3. Teillä on kyllä niin huikeen nätti koti, että ihan rehellisesti myönnän olevani kateellinen. Olen kateellinen siitä, että jollain on tuota sisustussilmää. Multa sellaista ei oikein tunnu löytyvän, eikä mussa ole sellaista kodinhengetär piirrettäkään. Sellaisen piirteen kyllä ottaisin mielelläni vastaan :) Hyvää alkanutta joulun odotusta sinnekin !!!!

  • Höpö oot! <3 Mutta kodinhengettären kohdalla osuit vähän oikeaan. Mä rakastan olla kotona ja laitella täällä ;)

   Ihanaa joulunalusaikaa teidän perheelle! <3

 4. Olipa kiva nähdä teitä Ikeassa! Hauska miten ’tuttuja’ olitte :D Todella kaunis koti teillä!
  Nää bloginlukijat on kotimatkalla ihanan lapsivapaan viikonlopun jälkeen :) Mukavaa joulunodotusta!!

  Mari

  • Kiva kun uskalsitte tulla juttelemaan! :) Olitte meidän hoodeilla niin olipa sattumaa ;)

   Kuulostaa ihanalta tuollainen viikonloppu! Oikein ihanaa joulunodotusta takaisin!

  • Joo jouluksi laitan vielä paljon punaista ja hopeaa! Meillähän on tuo yksi seinä beige niin se tuo taas mukavasti lämpöä. Helppo vaihtaa tunnelmaa pienillä sisustusjutuilla! :)

 5. Iik, halusin vaan tulla sanomaan että TÄÄLLÄ MÄÄ NYT OON! Kiitti kun kävit kommentoimassa, helpotti blogin muuttopäätöstä kun joku täällä oleva ( ja etenkin just sinä eli sivuston eka bloggaaja) kerroit mielipitees. Nyt vaan pitää rämpiä pohjamudista uudelleen että saa blogin asetukset, ulkoasut ja muut kondikseen mutta se on sitten sen arvosta kun se alkaa rullaileen. ;) Jihuu!

 6. kivalta näyttää ja on kyllä luksusta kun saa joskus nauttia siististä ja rauhallisesta kodista, vaikkakin todella outoa:D
  mutta tai maidottomuusbuumi on mun mielestä niin täyttä huuhaata kun vaan voi olla, jotain taitaa vaivata rahkojen ja raejuustojen noussut kulutus niin on julistettava että maidottomuus on in, elämä hymyilee ja laihtuukin viel’ ihan silmissä kun vaihtaa maitotuotteet pois.huh huh.

 7. Heippa!

  Jätän ensimmäistä kertaa kommenttia. Blogiasi olen lukenut jo kauan, en edes muista mitä kautta tänne löysin. :)

  Mutta siis blogisi on todella innostava ja vaikka painoa lisää on tullutkin olet todella kaunis. :)

 8. Todella harmonisen kaunista!
  Itsekkin haaveilin tänä viikonloppuna Ikeaan menosta, mutta en ehtinyt. Josko ensi viikolla työreissulta palatessa tekisin pienen mutkan IKean kautta.

 9. Niin kaunista! <3 Miten joku voikin jaksaa pitää kotinsa noin puhtaan kauniina ja kiiltävänä, kun sillä on vieläpä koirat ja pienet lapset?? *vilkaisee ympärilleen ja ahdistuu oman kotinsa lookista* Välillä mä innostun omaa kotianikin siivoilemaan ja tuunailemaan oikein kunnolla, mutta pian taas jokaisen puhtaan paikan ja tyhjän tason valtaa tavarat tai vaatteet, jotka eivät sinne kuulu. Ja meidän makkari.. voi yökötys miten se on ruma. Onneks siellä ollaan silmät kiinni. :D Haluaisin oikeesti asua kodissa, johon voisi milloin vain kuka tahansa kävellä ovesta sisään vierailulle. En ehkä onnistu siinä ikinä, jos en lisää siivousta ja lopeta turhan tavaran hamstrausta. Tuollaista vaalean raikasta pintaa pitäisi saada omaankin kotiin enemmän. Ja mä tarviin myös rohkeutta laittaa nykyisiä kalusteita myyntiin, jotta voi uudistaa. Ei muuta kuin Ikeaan ja visakortti vinkumaan! :)

 10. Mä tykkään kun laitat näitä koti-, ja tunnelmakuvia. Niitä on ihana katsella :) Treenaamisen ohella myös esim. sisustaminen on lähellä mun sydäntä ja rakastan kaikkia tämmöisiä juttuja.

  Itsekin olen ollut koko viime viikonlopun muuttopuuhissa kun muutettiin miehen kanssa yhteen, ja nyt sitten on luvassa ankaraa sisustamista varmaan koko tämän viikon että saa tavarat paikoilleen. Uusia juttujakin kävin ostamassa, taulua, tuolia ja tyynynpäällistä. Se on ihanaa se :)

  http://musclefetish.blogspot.fi/

 11. Heippa Anna !

  Haastoin sua omassa blogissani tiistaina ilmestyvässä postauksessa jakamaan meidän lukijoiden kanssa hieman oman kroppasi ”ongelmakohtia” ja millaisia tavoitteita/toiveita/unelmia sulla niiden suhteen on. Ei siis missään nimessä negatiivisessa mielessä vaan motivoimaan niiden eteen uurastamiseksi (: Kuitenkin uskon, että oli ihminen sitten miten timmissä kunnossa tahansa, nälkä kasvaa syödessä ja aina löytyy jotain, jonka toivoisi näyttävän paremmalta tai olevan vahvempi. Timmiytyessä ne ongelmakohdat varmasti kuitenkin tarkentuvat ja muuttuvat yksityiskohtaisemmiksi, jonka vuoksi olisikin kivaa kuulla, millaisten ongelmien kanssa treenaamisen&terveellisten elämäntapojen kanssa jo pidemmälle edenneet painivat. Vertaistukea meille ei-niin-timmeille (;

  Tietän, mitkä omat lähtökohtasi ovat olleet, uskon, että pystyt samaistumaan niihin fiiliksiin, joita näin oman treenaamistaipaleen alkupuolella kokee (: Toivottavasti tiedät, kuinka suuri motivoija olet niin monelle painonsa kanssa kamppailevalle (ei mitään paineita… (; ) ! Toivottavasti tartut haasteeseen, mutta joka tapauksessa mahtavaa joulukuun alkua !! (:

  • Kiitos kovasti mutta taidan olla sen verran itse nyt ahdistuksissa et en löydä kohtaa mihin olisin tyytyväinen. Joutuisin tekemään siis kokovartalopostauksen!! ;) Eli en mäkään oo vielä missään fitissä kunnossa! Toivottavasti toiset innostuu!

 12. Ihana koti! Tuli kysymys mieleen että miten sä saat pidettyä sohvat ja kaikki tasot puhtaina? Viimeksi eilen meidän 2v kantoi avokadoa (suurta herkkuaan) sohvalle heti kun äidin silmä vältti ja pelkäsin jo pahinta…

  Kynttilät ja kaikki ”sisustusjutut” on laitettava niin korkeiden lipastojen päälle, ettei vahingossakaan lapset yllä niihin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta