Bulkki-pullero

IMG_20131128_211327

 

Eilen oli hyvä päivä! Oon maininnut aiemminkin että meidän salilla treenailee yksi voimanostaja joka on vähän neuvonut mua tekniikoiden kanssa. Pele on penkkipunnerruksen Suomen mestari ja voittanut useita etelä-Suomen mestaruuksia voimanostossa joten kyse ei ole mistään eilisen teeren pojasta. Eilen treenasin hänen opissa maastavetoa ja ensi viikolla kyykätään. Olin ihan innoissani oppitunnista ja oon todella onnellinen että joku jaksaa neuvoa. Olo on kuin sienellä ja haluan imeä kaiken mahdollisen tiedon. Mulla on kova kiinnostus oppia ja haluan kovasti kehittää mun uinuvia voimatasoja! Ja avain siihen on oikea tekniikka.

IMG_20131128_210942 IMG_20131128_175812 IMG_20131128_174611 IMG_20131128_211051

 

Eilisessä treenissä hujahtikin sitten parituntinen ja neuvoja tuli paljon! Onneksi kotitehtävä on muistaa yksi niistä! ;) Eli se kertoo siitä, että tätäkään ei opi yhdessä yössä.

IMG_20131128_143518

IMG_20131128_222050

 

Ruokapuolella oon tehnyt pienenpientä eksperimentaalista kokeilua. Paino sanalla pientä koska en oo ollut täysin ehdoton. Oon aika kova lipittämään kahvia ja kun kerran huvikseni punnitsin mun siihen laittaman maidon niin se oli 1,5dl kuppi (ja tää siis sellainen suht tilava KoKo-kuppi). Kuppeja menee tietenkin vielä useampi päivässä. Näin ollen saatan juoda maitoa jo itsessään päivässä aika määrän plus siihen päälle maitorahkat, raejuustot ym. maitotuotteet. Nyt oon muiden innostamana alkanut etsimään enemmän vaihtoehtoja maidolle. Mitään suurta filosofiaa ei aatteen takana ole muuta kuin hillitä hieman mun hulvatonta maitotuotteiden kulutusta.

20131128_113211 20131128_113226 20131128_113651 20131128_132454 IMG_20131125_200625 IMG_20131126_200859 IMG_20131126_195405 IMG_20131129_202007 IMG_20131129_202342

IMG_20131127_093714#1 IMG_20131129_094103 IMG_20131129_095926

 

Täysin maidottomalle en oo siis vielä ryhtynyt ja täytyy myöntää et maitorahka huutaa mun nimeä jääkaapista! Kun söin sellaisessa tilanteessa kauravälipala Yosan niin se tuntui kärpäsen kakan kokoiselta. Rahkaa, Bonnea, hedelmää ja jotain mysliä päälle. Siinä kunnon kokoinen välipala ;) Mut ehkä kaikkeen tottuu ja mitä oon muiden kokemuksia lukenut niin täysin maidoton ruokavalio on hyvin monen suosiossa parantuneen voinnin vuoksi!

 

gazozfdesignedinFinland

Sitten mun yhteityökumppanilta Gazozilta todella mielenkiintoisia uutisia! Heillä on ollut jo pidemmän aikaa ihan huikea projekti ja ovat suunnitelleet oman vaatemalliston naisille. Siinä yhdistyy ihan upea design, tyylikkäät yksityiskohdat ja mitoitus suomalaisille kuntoileville naisille. Mun oma näkemykseni on että vaatteet on enemmän sellaisia että ne sopii kaikille eikä ainoastaan punttimimmeille sillä kokoja on myös riittävästi. Olen nähnyt tulevista vaatteista kuvia ja ne ovat muutaman viikon kuluessa tulossa vihdoin myyntiin! Ilmoittelen tarkemmin Gazoz F by Louco mallisto on saatavilla! :) Myös postarit on taas viikonlopun ilmaiset TÄÄLLÄ.

gazozfUUSImallistoinfo toimituskulut10

 

Mukavia kommentteja oli mun paino kirvoittanut kommenteissa ;) Onhan tässä tosiaan hieman tultu ylöspäin ja paljon siitä on myös ehtaa läskiä. Kirjoitin kuitenkin Instagrammiin yhteen kuvaan mun omia ajatuksia vartalon muutoksesta. Siinä vaiheessa kun lakkasin punnitsemasta itseäni ja ruokiani niin on tapahtunut ihan merkittävää muutosta niin treenipainoissa kuin peilissäkin ja tällä linjalla jatkan keväänkin. Luonnollisesti mun ulkomuoto ei ihan kaikkia miellytä mutta onneksi mä itse kestän tän ;)

20131128_152754

 

Voisin antaa muillekin vinkiksi sen, että luojan kiitos kenenkään meistä ihmisarvo ei määräydy vaa’an mukaan. Älkää sen mukaan arvostako itseänne! Toki timmi kunto ihailtavaa ja se on omakin tavoitteeni mutta ei hinnalla millä hyvänsä. Kaiken lisäksi Pele lupasi et voimaharjoittelu kerää vähän nestettä ja nostaa painoa… Sehän tästä puuttuikin!

IMG_20131130_010944

 

Siinäpä perjantain iltapainoa teille päiviteltäväksi! Mä taisin kaunistella sitä 76:sta!! :DD Ahaa, no joo aamuisin on enemmän sillä suunnalla. 

Eipä mulla muuta, paitsi mitä tykkäätte mun ostamasta kynttiläasetelmasta..? Mä vannon ettei se kaupassa näyttänyt tuolta ;) Öitä!

IMG_20131129_220453

 

 

Anna

38 vastausta artikkeliin “Bulkki-pullero”

 1. Moi! :) Mulla olis tosta maidottomasta kokemus kerrottavana: Aluks todella vaikea keksiä mitään syötävää. :D Joutuu olemaan todella tarkkana, jos ei halua maitoa missään muodossa ruokavalioonsa. Sulla tosin helpompaa kun vähennät vaan, ei joudu kyttäämään niin pilkun tarkkaan kaikkea. Noi Yosa-kauravälipalat ja Sport Yosat yms. on kokeiltu, samaten Mantelijuoma, Hasselpähkinäjuoma ja Soijajuoma. Soijat jätin täysin pois kun alkoi tulla ihme oireita (vatsakipua yms.) niistä ja noissa muissa vikana onkin se, ettei niissä ole proteiinia lähes ollenkaan. Itellä kaikki hyvät proteiininlähteet rajoittui siis lihaan/kalaan/kanaan, heraproteiiniin sekä kananmuniin. Arvaa tökkikö jo parin viikon jälkeen. En pysty tiettyjen vatsaongelmien vuoksi syömään kasvikunnan proteiininlähteitä ollenkaan, lihat yms. taas ei sulanut kunnolla, kun niitä joka aterialla alkoi ottamaan. Samaten hera-proteiinin olis pitänyt jättää pois maidon vuoksi, siitä en kylläkään luopunut. :D Eli suomes, vatsa kasvoi siitä ruokamassasta joka jäi sinne suolistoon majailemaan (lihat lähinnä). Vaikka muutoi ruokavalio kunnossa. Toisaalta, maidon pois jättämisen seuraksena ihon väri parani, unen laatu parani ja nestepöhö kaikkos. :)

 2. Chia siemenet ovat myös tutustumisen arvoisia :) niistä saa herkullisia vanukkaita korvaamaan maitorahkavälipalan ja raejuuston puurossa.

 3. Ihanaa Anna! että annat kasvot myös tälle, kun paino on noussut. Olet edelleen minun silmääni timmissä kunnossa ja pohdinkin tuossa paljon, että kertooko se vaaka tai bmi oikeastaan paljoakaan paljon treenaavalla ihmisellä? Olen itse 175 ja risat pitkä, painoa nyt 76- alimmillaan kävi 73:ssa mutta kummasti tuli lisää heti kun kitudiettaamisen lopetti. Ei sillon kyllä sitä lihaskasvuakaan tullut. Syön säännöllisesti ja terveellisesti, treenaan ja menen ns. fiiliksen mukaan. Aamuaerobiset lisäsin taas, kun sillä tuntuu olevan keskivartaloon aivan suora yhteys ;) mutta muuten en stressaa. Vaikkei inbodyt aivan raamattuja ole, niin olen silti aivan lähellä ihannepainoani joka taas on bmi:tä kytätessä aivan normaalipainon ylärajoilla. Hassua.

  Jatka samaan malliin! Niin minäkin aion tehdä. Ja mikäli joskus masentaa, niin ne vanhat kuvat on aina mahtava muistutus mistä sitä aloitettiinkaan.. ;) Aurinkoista viikonloppua! :) Jos ei säältä, niin mieleltä.

  • Voi ei, kuulostaa niin karulta mutta näinhän se on ;) Mä koitan kuitenkin nyt tsemppaa tässä ettei tää lähde ihan lapasesta :D Lenkkeillään sit kesäkuntoon taas eiks jee?!

 4. hih eikse oo niin että jos nauttii elämästä, on terve, liikkuu ja kuitenkin on tuossa kunnossa ni ei paljon oo vaa’an lukemalla väliä :) Itte tässä laihdutuksen tosiaan alussa oon huomannu et kun syön ihan normaalia kotisafkaa enkä niinkään hirveesti ainakaan vielä joudu hifistelee ni on hyvä olla ja JAKSAA liikkua :). mun mielestä sä näytät erittäin hyvälle, toki tämä on vain mun mielipide ja tärkeempää on se miltä sun päässä tuntuu :). Tsemppiä painon nostoon musta toi sun treenaaminen kuulostaa just kivalle :)

  -hanna-
  http://laihdutusmatka2014.blogspot.fi/

 5. Mie oon miettiny kans maidotonta tässä vähän aikaa. Kahvi menee kyl mustana ihan jo sen kalorittomuuden takia ja muuten käytän aika vähän maitotuotteita, mutta maha tuntuu reagoivan ihan hirveesti johonkin ja en keksi mitenkään, että mihin. Säälittää toi miesparka joka joutuu minun mahaa kestämään. :D

  • Oli mullakin oikeesti yksi jos toinenkin syy jota en lähtenyt tuossa tekstissä ruotimaan… Mutta siis iho eli otsaan ja hiusrajaan tulee jatkuvasti näppyjä :/ Toinen on et mulla on aika usein vatsa turvoksissa, jopa niin että ajattelen ehkä enemmän et se on se normaaliminä. Siinä muutama syy miksi vähän vähennän. Koita sä ihmeessä jos on vatsa huonona! :)

 6. Heippa Anna!
  Mä oon kans näin kisadieetillä luopunut maidon käytöstä kahvin seassa, sillä olen kans kauhea kahvijuoppo ja nyt dieetillä se varsinkin korostuu kun ei oikein muita herkkuja ole tarjolla :D Ajattelin että parempi jättää kokonaan pois, kuin huomata jossain vaiheessa keräävänsä ihan turhia kaloreita lorauttelemalla maitoa mielin määrin kahvin sekaan :D

  Mutta mitä tulee sun painoon! Hyvänen aika sentään, tärkeintä on että sulla itselläsi on hyvä olla :) Eikö? Laitoit jotenkin että kaikki eivät ehkä hyväksy tätä painonmuutosta tms. Kalskahti korvaan pahasti. Älä mieti mitä muut ajattelevat. Hitsiläinen, sä olet vetävännäkönen mimmi vaikket olisikaan ”bikinimisu” kuosissa. Enkä mä oikeasti edes tiedä, minkä takia se olisikaan niin tavoiteltavaa. Itse voin sanoa, että nyt tässä dietatessa saan kyllä mielihyvää kiristyvästä kropasta, mutta ajatus siitä, että tästä on lähdettävä vielä aikamoinen siivu hirvittää. Miltä mä sitten näytän? Ei kisakireet mimmit oikeesti nyt niin kovin kauniita ole mun mielestä, paitsi sitten lavalla laitettuna :) Ja sitä paitsi, kyllä elämästä pitää voida nauttia ja silti voi olla hyvässä kunnossa vaikka vähän vatsa pömpöttäiskin :) MÄ en ainakaan näe sussa yhtään mitään vikakohtaa! Jatka samaan malliin vaan!!!!

  • Päivi sä näet mut kyllä joidenkin hattaralasien läpi! Mieti nyt jos mä seisoisin bikineissä! Ei oo nättiä ;)

   Toivotan sulle kauheesti tsemppiä dieetin jatkoon! Go go! :))

 7. Mä tunnen varmaan saman verran maitoa kahviin kuin säkin. Mulla on kans käytössä koKon sekä suurempi mukimalli ja välillä mies nauraa että juon ennemminkin maidon kahvilla kuin toisin päin :D jotkuthan tykkää laittaa kookosmaitoa kahviin! Minkä makuista kahvi on noilla sun testaamilla soijajutuilla?

  Musta on ihan käsittämättömän hienoa että oot löytänyt painonnoston! Se on vienyt mutkin täysin mennessään ja opittavaa on vielä todella paljon! Ja eikös sekä mee niin että paino on voimaa!? Vaakalukemilla ei oo yhtään mitään väliä kunhan treeni kulkee. Meillä ei enää edes ole toimivaa vaakaa :) sitä paitsi sä näytät kauniilta, vahvalta ja lihaksikkaalta nainen!

  Mahtavaa nähdä minkälaisia tuloksia alat saada painonnoston puolella nyt kun oot siitä kiinnostunut ja apuakin tulee! Voidaan sit yhdessä tähdätä jossain vaiheessa painonnostokisoihin ;)

  • Paras noista oli tuo light soijamaito. Kauramaito sakkaantui ja hasselpähkinäjuoma oli ihan ok mutta tosiaan selvästi pähkinäinen. Haluaisin et maku ois kuitenkin enemmän mieto ja ei-minkään-makuinen ;)

   Painonnostoon: joo eiks oo mukavaa!! Nyt otetaan ne yhteiset treenitreffit niin päästään tempomaan! ;) Jooooo!

 8. Oon pari kertaa joutunut pakon sanelemana olemaan pitkän aikaa (yli puoli vuotta ja se oli mulle TODELLA pitkä aika…) täysin maidottomalla, eikä ollut järin helppoa hommaa… Senpä takia ihmetyttää kovasti tämä hypetys maidottomuudesta. Ymmärrän sen toki, jos maitotuotteista saa esim vatsavaivoja, niin ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu, mikäli tuo helpotusta oloon. Ehkä se on ihan toisenlaista, kun sen tekee omasta tahdosta ja kokeilun halusta, mutta pakotettuna se toi mulle ainakin hurjan stressimäärän ja pillereiden popsimisen, kun piti tarkkaan katsoa, että kalsiumia ja d-vitamiinia saa riittävästi. Ja omasta tahdosta kun sen tekee, niin ei ehkä tarvitse olla ihan ehdotonkaan…. Maitoproteiinia nimittäin löytyy yllättävän monesta tuotteesta.

  Tsemppiä kokeiluun – mielenkiinnolla odotan kuinka se sujuu! :)
  Ja kiitos hurjasta motivoinnista netin kautta, sekä painonpudotuksen, salilla käynnin että leijonaäitiyden saralla. Oot loistava!

  • Kiitos Nunu! <3

   Voimia sinne ja ihanaa joulunalusaikaa! :) Vastailin tuossa Pandalle vähän miksi mä kokeilen mutta tosiaan trendinä ilmiö on hassu eikä ravitsemuksellisesti mitenkään suositeltavaa!

 9. Noissa soija/manteli/hasselpähkinäjuomissa mättää mm. se, että niissä on usein enemmän sokeria, kuin itse ainetta, jonka mukaan ne on nimetty… Kaupan mantelimaidossakin oli sokeri ennen mantelia, ja sitä mantelia oli huimat 2 % muistaakseni… Pidän siis rahanhukkana, vaikka toki sokeri saa ne hyvältä maistumaankin. Mantelimaitoa voi duunata myös itse, mutta en ole jaksanut kokeilla… Joskus olen juonut vaihtelun vuoksi sitä suomalaista kaurajuomaa, ja se oli kyllä hyvää, eikä ollut muistaakseni sokeroitua. Ostan muutenkin mieluiten suomalaista ruokaa. Maito tulee kyllä siis juotua pääasiassa oikeana lehmän maitona. :o)

  • Mantelimaitoa ainakin on myös sokerittomana! Niissä kannattaa vaan olla tarkkana! Osassa noista mitä mä ostin oli energiaa kuitenkin vähemmän kuin maidossa. Ilmeisesti hyviäkin vaihtoehtoja siis löytyy! :)

   Vaan kyllä sitä on niin lehmänmaitoon tottunut et se on se mikä itselle parhaiten maistuu! Nams! :D

 10. Oon monen kommentoijan kanssa täysin samaa mieltä. Tietty kun sitä painonpudotus- ja bikiniasiaa on tässä blogissa niin paljon jauhettu ja ihmiset odotti sun kiipeävän biksulavalle ensi vuoden syksyllä, niin jotkut lukijat ärsyyntyy siitä, kun homma ei menekään sen alkuperäisen käsikirjoituksen mukaan. Eli sen, minkä moni loi oman päänsä sisällä. Mutta onhan se nyt aika syvältä, ettet saisi elää omaa elämääsi ja nauttia niistä asioista, jotka tuo sulle nautintoa. Tai ettet saisi muuttua ja muuttaa mieltäsi. Kellään toisella ihmisellä ei ole oikeuksia määritellä sitä, mistä Sinä nautit, jos se sun nauttima asia ei loukkaa ketään tai ole laitonta. Oli aika, jolloin nautit kiristyvästä kropasta, nyt nautit voimailusta. On rohkeaa avata henkilökohtaista ajatusmaailmaansa ja kuviaan blogissa. Mä en pystyis valokuvaamaan vaakaani ja mahaani ja laittamaan niitä julkisesti nettiin kaikkien tuttujen ja tuntemattomien arvosteltavaksi. Kuinka moni näistä mollaajista pystyy?

  Menen lämmittämään light-glögiä iltarahkan kaveriksi ja rauhoitun. :) Siisti kynttiläasetelma sulla. ;D Ihan just tällaiseen pikkujouluviikonloppuun sopiva.

  • No mutta se ensi syksyhän oli ihan vielä mutu-suunnitelma asteella eikä mikään lyöty lukkoon oleva tähtäin! Valmentaja on koko ajan sanonut että kertoo kyllä kun ollaan lähellä ;) Tuntuu et tosiaan lukijat on itse sen niin ymmärtäneet ja siksi odottaneet? Tai siltä ainakin vaikuttaa. Oon itse kuitenkin yrittänyt sanoa että kiire ei ole ja menen kun olen valmis.

   Tää siis ihan yleisesti keskusteluun! :) Kiitos kommentista Katri! Ymmärrät aina! <3

 11. Mun täytyy sanoa, että mä en oikein ymmärrä tätä maidottomuus-villitystä. Tuleeko tästä vastaava kuin karppausbuumi oli? On toki ihan ymmärrettävää, jos maidosta saa oireita, niin sitten välttelee sitä tai jättää kokonaan pois. Mutta tuntuu, että nyt monet lähtevät vain kokeilemaan sitä, kun kuulevat että paino tippuu ja vaikka mitä. Jos jättää jonkun ruoka-aineen kokonaan pois ruokavaliosta, kroppa ei ehkä siedäkään sitä enää jos haluaa myöhemmin ottaa sen takaisin…mutta sähän et nyt aiokaan olla ehdoton tässä, joten eri asia ja saahan kaikkea kokeilla! Itsekin olen kyllä miettinyt tuota kahvimaidon määrää…
  Mutta mullahan ei varmaankaan ole varaa arvostella toisten ratkaisuja, kun itse olen valinnut kasvissyönnin =) Enkä aio hankaloittaa elämääni enempää poistamalla ruokavaliosta myös maidon, sitten menisi jo aika haastavaksi ja yksipuoliseksi tuo proteiinin saanti.

  • Buumit kiertää ;) Karppaus, gluteeniton, maidoton, rasvaton jne. Ja sit ne alkaa alusta uudella nimellä! :) Ihan normaaleja ilmiöitä jo vuosikymmenien! Hassuja on kyllä ihmiset!

  • Joo buumit kiertää, saa nähdä kauanko tää kestää. Mä nään jo silmissäni lööpit maidottomuus-buumista ja siitä, miten rahkat jää hyllyyn =D
   Unohdin kommentoida eilen, että samaa mieltä muiden kanssa. Sun blogi on ihanan rehellinen! Ja mahtavaa että oot innostunut voimailusta, siinä varmasti riittää opeteltavaa! Mietin, että miten sun sponsorit (Sahara, Gazoz ym) suhtautuu tähän, että jätit kisahaaveet taustalle ainakin toistaiseksi? Mä olen kyllä sitä mieltä, että naisella on oikeus vaihtaa mieltä ;) Pääasia, että tykkää siitä, mitä tekee!

  • Ei ne haaveet oo vielä mihinkään jääneet! :) Eli ei mitenkään! Kaikki aikanaan eli jos lajia vaihdan bikinistä bodyyn niin tarvin kuitenkin vielä paljon enemmän muskulaa! :)

   Kiitos <3

 12. Näytät todellakin hyvältä ja tärkeintä on juurikin se,miltä omasta itsestä tuntuu!:) Mua alkoi vaivata,että minkä pituinen olet?
  Mukavaa joulunodotusta!:)

 13. Yksi vinkki noiden maitojen käyttöön kahvissa. Jos laitat jääkaappikylmänä kahviin, niin kannattaa laittaa ensin maito ja sitten vasta kahvi, ei tule niin selvästi sitä heroittumisilmiötä. Tai sitten kannattaa vähän lämmittää maitoa, sekin auttaa. Maku on sama, mutta esteettinen kokemus parempi.

  Eikä maidottomuus ole mikään ravitsemuksellinen katastrofi. Se lehmänmaito nyt kuitenkin on alunperin tarkoitettu vasikalle, ei ihmiselle. Ihminen kyllä pärjää ilman lehmänmaitoa, joskaan ei sen käyttäminen vaarallistakaan ole (näitäkin kommentteja kyllä kuulee).

 14. Itse mietin maidottomuutta (ei 100% ehdotonta) siinä vaiheessa kun rahkaa meni kolme purkkia päivässä + hera + kahvimaito – ja kahvi oli todellakin maito kahvilla. Ja kaikenlaista tietoa löytyy, olkoonkin, että niitä ei varmastikaan kaikkia ole tieteellisesti todistettu, eikä ehkä kovin helposti täällä päin puhuta kun on maitomaa. Yksi mielenkiintoinen asia on kuitenkin se, että osteoporoosia on paljon ja silti juomme huikeat määrät maitoa verrattuna muihin maihin.

  Noh, olin siis tosiaan maidottomalla sekä viljattomalla ollut viikon ja minua ikäni vaivannut näppyinen iho (reisissä) poistui. Se oli kummallista, mutta tervetullutta. En nimittäin uskonut koskaan moisesta eroon pääseväni. Samoin kipeät ns. hormoninäppylät tai oikeammin paukamat jäivät pois. Nyt olen hieman maitoa kahviin laittanut ja nuo paukamat ilmestyivät jälleen. Eli pysyttelen edelleen erittäin vähäisellä maidolla – tarkoittaa sitä, että en lue tuoteselosteita niin tarkkaan jos jotain sellaista ostan, missä on tuoteseloste. Harvemmin.

  Ennen kokeilua tuli koitettua noita soija- yms. juttuja, mutta kyllä niissä parhaimman makuisissa sitten oli sokeria ja muuta tarpeetonta kamaa listatolkulla :/ Jossain mantelimaidossa oli maissisiirappia ja joukko muita omituisia aineita, pöljä kun en lukenut tuoteselostetta kaupassa. Mutta sitten kuulin kookosmaitovinkin ja se on hyvää! Ensin maistui omituiselta ja mietin voiko tällaista nyt kuitenkaan juoda, yh. Nyt se on suurta herkkua ja kun välillä juo kahvin maidolla, se ei maistukaan enää hyvältä. Juon kahvia vain yhden mukin aamulla, joten ylimääräistä rasvaakaan ei tule sitä kautta, että joisi kahvia litratolkulla.

  Olo on paljon parempi, se kannustaa jatkamaan. Ei mielestäni olo ennen maidotonta/viljatonta huonokaan ollut, mutta muuttui vielä paremmaksi. Ja tavallaanhan ihminen tottuu ”vaivoihinsa” eikä huomaa niitä ennen kuin ne on poissa. Mitä nyt kuuntelee ruokakeskusteluja, niin monella vatsa kiertää ja pulputtaa päivittäin, mutta se kuulemma on ihan normaalia. Ajatellaan, että se nyt vaan kuuluu normaaliin elämään. Minusta aika moni on vieraantunut oman kehonsa kuuntelemisesta tai oikeastaan heillä ei siis ole sitä taitoa koskaan ollutkaan. Näitä blogeja lukevat ovat varmasti toki keskimääräistä valveutuneempia. Itselläni syöty ruoka vaikuttaa suoraan moneenkin asiaan. Jos satun syömään höttöhiilareita illalla niin koko seuraava päivä menee koomassa ja naamakin on turvonnut, silmäpussit melkein roikkuu ja olen tosi väsynyt eikä siihen auta vaikka nukkuisi kellon ympäri. Sokeri tekee saman asian.

  • Viisaita juttuja! Oon ihan samaa mieltä tuosta et moni mieltää vaivat normaaliksi olotilaksi silloin kun ne on jatkuneet jo pitkään vaikka ne vaivat olisi ehkäistävissä! Mielenkiintoista! :)

   Hienoa että oon löytänyt itsellesi sopivan ruokavalion ja iho on parantunut!

 15. Moikka taas! Hienolta näyttää mave-kuvat:) Ja niin näytät sinäkin. Luulen, että ne muutamat kilot mitä on tullut on puhdasta lihasta ja lihas tarvii myös energiaa jotta saat tulosta! Mä en sua koskaan nähnyt bikini-fitness tyyppinä ja se vähän jopa ärsytti tässä blogissa… nyt on kiva lukea että oot löytänyt muitakin tavoitteita:)

  Tuosta maidosta niin ite olen samoilla linjoilla. Olen lukenut että liika maidon kittaaminen estää magnesiumin imeytymistä ja onhan tuo pastöroitu/homogenoitu maito niin kaukana siitä alkuperäisestä että kannattaa kyllä miettiä… Itse dieetillä ihmettelin aikanaan kun paino ei putoa ja tajusin että siitä maidosta (vaikka kevyttä onkin) tulee aika paljon energiaa ja se voi olla just siitä pienestä määrästä kiinni.

  Nyt teet pirtelön protskujauheesta? Mäkin oon tehnyt nyt jauheesta ja mehukeitosta, laitatko mitä muuta sinne? Tietty marjoja yms. mutta mitä nestettä? Olen omat jauheeni tilannut iherbistä ja vaniljan makuinen jauhe + mansikanmakuinen mehukeitto leseineen päivineen…on kyllä herkullista! Ja pitää nälkää vielä paremmin kuin rahka.

  Ai niin, piti mun kysyä että miten muuten treenaat nykyään paitsi salilla ja millasella ohjelmalla teet+ kuinka usein käyt? Käytkö koskaan jumpissa? Vai pelkkää ulkoilua salin lisäksi? Olet ehkä kirjoittanutkin aikaisemmin mutta blogissasi on aika paljon tekstiä:)

  • Oon jo pitkään tehnyt aamupirtelöt useimmiten herasta! Laitan siihen herajauhetta, kaurahiutaleita, Bonne-hedelmäsosetta, kylmiä marjoja ja vettä. Niiden lisäksi esimerkiksi saatan laittaa kookosöljyä, kaakaonibsejä, (spirulinaa) tai banaanin. Mehukeittoja en oo käyttänyt ollenkaan vaan noita hedelmäsoseita, nams :)

   Jumpissa en käy, ulkoilen koirien kanssa ja satunnaisesti sauvakävelen. Nyt mulla on treeniohjelmana kolmijakoinen voimatreeniohjelma! Raskaita tangolla tehtäviä pääliikkeitä ja vaan muutama apuliike. Kivaa vaihtelua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta