Arvonnan voittajat…

20131109_114053

 

Perjantai-illan arvonta on suoritettu ja oman vapaavalintaisen Tangle Teezer harjansa voittivat:

Hanna ja Viv!

Onnittelut!!! :)

Näyttökuva 2013-11-15 kohteessa 20.05.33 Näyttökuva 2013-11-15 kohteessa 20.09.08

 

Samannimisiä osallistujia oli useampia niin tuossa voittaneiden kommentit, laitan teille sähköpostia osoitteeseen jonka jätitte! :) Kiitos kaikille osallistumisesta ja muistakaa et sunnuntaina arvotaan Gazozin lahjakortti!

Sitä odotellessa huomasin, että mun sähköpostiin oli tipahtanut tällainen kortti <3 Eli sain yhteistyökumppanilta synttärilahjaksi oman 50€ lahjakortin ja viikonlopuksi blogilukijoille -20% alennuksen verkkokaupan tuotteista koodilla anna. Tähän syssyyn voisin avata (jos on uusia lukijoita tai ette tienneet), että mun laittamat linkit eivät ole kaupallisia affiliate-linkkejä, eli en saa tehdyistä tilauksista itse rahaa vaan meidän yhteistyösopimus on muita etuja ja alennuksia puolin ja toisin. Esimerkiksi tuotteita sitä vastaan että minä olen mainoskuvissa jne. 

anna-1

 

Joten mukavaa shoppailua jos oli jotain mielessä, sillä se lähtee nyt -20% alennuksella! :) Alennuskoodi syötetään ihan viimeisessä vaiheessa sen jälkeen kun olet valinnut toimistustavan jne.

Esimerkiksi eilisessä postauksessa nähdyt pinkit ja turkoosit BrasilSulin housut valkoisella vyötärökaitaleella ovat nyt tarjouksessa! Niiden lisäksi mm. näille jo alennetuille tuotteille ei jää paljon hintaa:

IMG_20131103_164253

 

IMG_20131103_224000

 

ihana Freddy Puren pinkki takki 29.90€ *kuvasta tuotteeseen*
ihana Freddy Puren pinkki takki 29.90€ *kuvasta tuotteeseen*

BrasilSulin pehmeä velourtakki, löytyy myös mustana *kuvasta tuotteeseen*
BrasilSulin pehmeä velourtakki 29.90€, löytyy myös mustana *kuvasta tuotteeseen*

Brasilsulin velourhousut 19.90€ ja näitä löytyy myös harmaana eli voi koota setin. *kuvasta tuotteeseen*
Brasilsulin velourhousut 19.90€ ja näitä löytyy myös harmaana eli voi koota setin. *kuvasta tuotteeseen*

Gazozin verkkokauppaan pääsee tästä->. Alennus on voimassa sunnuntain loppuun.

IMG_20131115_110735

 

Mä itse tein puuroa aamupalaksi pitkän leipäkauden jälkeen joka tahtoo mulla tuoda aina lisäkiloja. Voisin mussuttaa leipää vaikka kuinka ja oon monesti miettinyt et jos pitäisi nimetä lempiruoka niin se olisi mulla voileivät :P Puuro upposi hetkessä ja piti kyllä paremmin nälkää. Puuro takaisin siis!

IMG_20131115_110824 IMG_20131115_111045

Viimeisiä flunssan rippeitä karistin tekemällä kasvissosekeittoa tujauksella inkivääriä ja valkosipulia ja oli muuten hiukkasen kirpsakkaa. En oo aiemmin käyttänyt inkivääriä ruoanlaitossa ja jo tuollainen 1,5 sentin pituinen pikkupala olikin ihan riittämiin mun keittomäärän suhteen… Keittohetket pelastavasta kodinkone-uutuudesta tulossa postausta myöhemmin. Mä testailen ensiksi ;)

IMG_20131115_192638 IMG_20131115_204101 IMG_20131115_204016

 

Huomenna olisi blogigaala ja mulla tietysti asukriisi. Cittarista kävin hakemassa feikkihöpötyksiä, että saan meikäläisestä tuunattua juhlakuntoisen ;) Asuja sovittelen todennäköisesti tänään kun saan nuo riiviöt petiin. Yhden luomuksenkin ostin, jotta en jää varjon upeille muotibloggareille! 

20131115_205801 20131115_204408

 

Hahaa, rumat ne vaatteilla korreilee kuten Oulussa sanotaan! Eiköhän tuo Anttilan mekko kelepaa! Öitä ;)

Huomenna löytyy varmasti gaalakuvia osoitteesta instagram.com/annaliljeroos

Anna

20 vastausta artikkeliin “Arvonnan voittajat…”

 1. Oletko miettinyt, että ehkä et vain halua sitä fitness-touhua ja dieettielämää tarpeeksi? Kun ihminen jotain riittävästi haluaa niin sen se myös tekee. Mulle on jäänyt tätä lukemalla se tunne, että haluaisit haluta. Haluat ihan hirveästi, mutta et oikeasti halua. Et halua kituuttaa ja syödä vain muutamaa ruokalajia tarkasti laskien. Haluat nauttia ruuasta ja nautiskella. Ja sehän on ihailtavaa! Olla ihan normaali ja normaali nainen, jolla on rasvaakin kropassaan. Miksi ylipäätään yrittää laihtua niin, että ruoka pakataan punniten muoviastiaan? Jos laihtua haluat niin miksi et tee sitä perinteisesti kuluttamalla enemmän? Niinhän aina sanotaan, että se dieettielämä on vain äärimuoto, jota noudattaa fitness-kilpailijat ja sitä ei normaali ihmisen edes tulisi yrittää noudattaa. Se on äärimmäisyyksiin menemistä ja sellaisessa pysyminen vaatii mieletöntä motivaatiota, halua ja itsekuria. Eikö se voi olla vaan ihan ok, jos sinulla ei sitä ole? Oletko muka huono ihminen jos vaan myönnät, ettet kykene sellaiseen? Älä anna sen, mitä joskus olet ajatellut haluavasi määritellä sitä mitä nyt teet ja kuka olet. Et ole yhtään sen huonompi.
  Ja toivottavasti ymmärrät, että sanon tämän kaikella ystävällisyydellä.

  • Moikka alma ja kiitti kommentista! Ihan oikeassa oot, että just nyt en haluakaan fitnesstä, ihan totta! Mulla on niin paljon muuta tässä samalla kuten talonsuunnittelu ja raskas puolivuotinen huolineen lapsista eli fitnesstavoite on jäänyt kokoajan enemmän ja enemmän taka-alalle ihan sitä niin suunnittelematta.

   Mutta se on ihan höpöhöötä, että kannattaisi myöntää että ei pysty siihen. Mä uskon kyllä itseeni lujasti että jos haluan sitä palavasti niin kyllä onnistun myös siinä! :) Lavat siis odottaa jos sinne haluan! Kiire mulla ei oo koskaan ollut eikä oo nytkään, kisoja tulee ja menee kokoajan. Haluan kehittyä ja nauttia matkasta enkä tähdätä kilpailemaan vain kilpailun vuoksi.

   Mä nautin elämästä nyt kuten oon aiemminkin tehnyt, välillä sitä nautintoa on se kurinalaisuus ja välillä höllentäminen. Nyt mä keskityn enemmän siihen treenaamiseen ja painonpudottaminen ei oo prioriteetti nro.1. Muuten mä palan ihan loppuun!

 2. Hei!
  Myöhästyneet synttärionnittelut <3!
  Ihan kyselen, että onko sulla kokemusta näistä Gazozin mustista stretch housuista, jotka näyttää farkuilta? Näyttävät kivoilta mutta koko oli loppu :( ja millaiset ne sähäkän siniset trikoot ovat päällä?
  Kiinnostaisivat kovasti ja kun alennustakin saa :)
  Hyvää viikonloppua, Mertsi

  • Laitatko linkin kumpia housuja tarkoitat? :) Tai siellä on muutamaakin mallia.

   Mä tykkään niistä taskullisista housuista! Itse diggailen eniten kapealahkeisista jota ei vissiin oo nyt mutta tosiaan taskut tekee niistä sellaiset ”ei-niin-trikoon” näköiset ;)
   Siniset(turkoosit) oli tosi mukavat päällä, vyötärö nousee suht ylös ja peittää aika hyvin jenkkiksiä jos sellaiset on (kuten meikäläisellä..) Mitäs muuta mä kertoisin?! Toivottavasti oli apua :)

 3. Hei Anna, osaisiksä sanoo, että onko noissa brasil sulin velour housuissa minkäänlaista resoria lahkeissa? Ja onko nuo sillasta sametti kangasta vai ihan college? :) kivaa iltaa!

 4. Moikka Anna, mä en tiedä tuliko mun kommentti jo, ku en löydä sitä enää, mutta siis osaaksä sanoa millasta kangasta nuo brasil sulin housut ja huppari on? Onko ne sellasta samettia vai iha college? Kivaa iltaa! :)

 5. hih mun mies on aivan ihastunu noihin bonnen mehuihin:) että saavat siellä kiittää sinua jälleen yhdestä tyytväisestä asiakkaasta. itse aloitan bloggaamisen omasta laihdutuksestani ja voin vaan toivoa että oon urakassani yhtä tehokas kuin sie. Vanhana jojoilijana pelottaa.. tsemppiä gaalaan :)

  laihdutusmatka2014.blogspot.fi

 6. Kysymys noista brasil sul:in turkooseista housuista. Aivan ihanan näköiset housut ja oon niitä ihaillut siitä asti, kun näin ne sun päällä niissä mainoskuvissa ekan kerran! :) Ensimmäisenäkin, onko mun ihan turha haaveilla niistä, kun olen lyhyehkö (168cm) koon 40-42 nainen? Sivuillahan sanotaan, että soveltuu parhaiten pitkäjalkasille ja koko noin 34-40.. Lisäksi oisin halunnut tietää, että mikäli ikinä niitä tohdin tilata testiin, niin onko nuo sellasta kangasta, ettei esim kyykätessä näy pikkuhousut läpi? Vai onko nuo edes tarkotettu esim. sali- ja lenkkihousuiksi? Todella paljon kiitoksia jo etukäteen, jos ehdit vastata :)

  • Kyllä mä uskon et ne on sulle hyvät! Onhan 168cm pitkä! Ehkä 160cm ja alle menevillä lahkeenpituus jää aika pitkäksi mutta ainahan voi myös lyhentää. Uskon et ne sulle tosi hyvät! Ei ollu mulle ainakaan yhtään liian pitkät ja oon 4cm pidempi sua! Koko on myöskin oikein passeli!! Mä sanoisin et ne joustaa kokoon 44 asti useimmissa malleissa.

   Turkooseissa en muista miltä näyttää kun kyykkää, mutta housut soveltuu juuri salille ja urheiluun :) Niissä on toki aina vaihto- ja palautusoikeus jos ei yhtään miellytä.

 7. Moi Anna!

  Ja myöhästyneet onnittelut :) Tosi kauniilta näytitte eilen!

  Muistatko, kummat Brazil sulin housuista Fuso Classic http://www.gazoz.fi/product/1894/brasil-sul—-fuso-classic-aurora vai Legging Classic http://www.gazoz.fi/product/1882/brasil-sul—legging-classic-aurora on pidempilahkeisempi? Mulla on kummatkin housut, mutta en tiedä kummat on kummat?! :) Pidän niistä pidempilahkeisista enemmän, ja ajattelin että voisin tilata toisetkin!

  Kiitos jos ehdit vastata!

  • Moikka ja kiitos <3

   Oon aika varma, että nuo ensimmäiset eli Fuso Classicit on ne pitkät!!! Ne on kuvissa Saran päällä ja lahje näyttää pitkältä (Sara on pitkä) kun taas jälkimmäiset on Kristan päällä ja ovat nimeltään legging -malli. Muistatko mulla ne harmaat (persikkaiset ja pinkit) leggingsit jotka oli Kristan päällä mainoskuvissa niin niissä on siis sellainen 3/4 pitkä lahje mulla (oon 172cm) mutta kuvassa ne näytti just tuolta et tulis tasan nilkkaan. Muutkin Fuso mallit on kaikki koko pitkiä housuja :)

 8. Hei,
  Kiitos tästä aivan ihanasta blogista! Löysin tänne vasta nyt kun oma elämäntaparemontti tuli ajankohtaiseksi. Kolmas raskaus siis takana ja mahareppu sen näköinen.. Olen lukenut melkein koko matkasi postaukset ja saanut hirveästi tsemppiä niistä tähän omaan urakkaan mm luottamusta imetyksen ja painonhallinnan yhdistämiseen! Kiitos <3 mulla matkaa on vielä tavoitteeseen, mutta suunta löytynyt. Mä niin onnistun ja tää on vika kerta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta