Lucky girl

IMG_20131114_070716

 

Heräsin aamulla (yskimään) puoli seitsemän aikaan ja kun hiippailin keittiöön huomasin kahvinkeittimen vieressä paketin ja kortin! Joku oli laittanut siihen kenkälaatikon ja kortissa luki kaikki oleellinen:

IMG_20131114_064956

20131114_192308 20131114_192408

 

Kaunis ajatus löytyi laatikosta eli Bambin huojuville jaloille naisten Reebok CrossFit Lifter Plus kengät, jotka soveltuu painonnostoon ja jumppailuun. Kantakorokkeen ansiosta kengät on oivalliset esimerkiksi kyykkyyn ja maastavetoon ja ovat todella tukevat. Mä laitan nää vielä uuniin! Ohjeen mukaan ne laitetaan ensin uuniin ja sitten tiukalle kiinni jalkaan ja U-form -teknologian ansiosta kengät muotoutuvat henkilökohtaisiksi! Ja tää oli vaan niin ihana lahja et oli pakko mainostaa (kengät siis ostettu). En malta odottaa et pääsen kokeilemaan =)

20131114_144223 IMG_20131114_201547 20131114_144244 IMG_20131114_201733

Varsinaista syntymäpäivää juhlin lähtemällä töihin vaikka olo on puolikuntoinen. Mulla ei ollut kuin yksi treenin veto niin ajattelin et se menee vaikka pää kainalossa ja onneksi mulla on niin ihanat asiakkaat et töihin on aina ilo mennä. Tällä kertaa en itse jumppaillut mukana vaikka se oli alunperin suunnitelmissa vaan vedin mun asiakkaalle kuntopiirityyppisen jumpan: otin aikaa, laskin toistoja ja tsemppasin tietysti valvovan silmän kanssa ;)

IMG_20131114_201938 

Illassa ei oo paljon 31-vuotissyntymäpäivä näkynyt. Ei oo kakkua taikka kahveja vaan uunikanan tekoa perheelle ja tappelua tietokoneesta, perussettiä siis. (Muoks Sara tuli iltateelle eli olkoon nää synttäriteet). Kuvasin myös teille mitä Saran mulle antama lahja pitää sisällään sillä moni Instassa seurannut näki ehkä tuon mysteerisen lahjapussukan jo aiemmin päivällä ;)

PhotoGrid_1384430442446 20131114_203455 20131114_203436

 

 

Aivan ihana DKNY:n lompakko! :) Kiitos murunen <3 Ja jotta ei postaus olisi pelkkiä Annan lahjoja on mulle myös teille jotain jos jaksatte vielä yhden arvonnan?! Sain nimittäin oman syntymäpäiväni kunniaksi lahjana Gazozin Timolta luvan arpoa myös teille lahjakortteja! :) Jos sulla on mielessä jotain mitä haluaisit Gazozin verkkokaupasta niin osallistu ihmeessä!

arvonta

Eli jaossa on yhteensä 3 x 50€ lahjakorttia Gazozille!

Tykkäämällä Gazozin sivuista facebookissa(TÄSTÄ) ja tykkäämällä tuosta kuvasta(TÄSTÄ) lähtee jakoon 2 kpl 50€ lahjakortteja ja yksi 50€ lahjakortti arvotaan tähän postaukseen kommenttia heittäneiden kesken!

Arvonta suoritetaan nopealla aikataululla eli jo TÄLLÄ VIIKOLLA blogin osalta :)

Jos vielä emmit osallistumista niin Gazozin valikoimaa pääsee kurkkaamaan tästä-> ja alla muutamia mun vanhoja fiilistelykuvia yhteistyön tiimoilta.

Gazoz Women Gym Belt -treenivyön hankin *linkki*

IMG_20130919_201142

Gazoz Women Gym Belt *kuva on linkki*

Tunnistatteko jalat?! ;) Calca BrasilSul Turquoise *linkki kuvassa*

Calca BrasilSul NeonPink *linkki*

Tunnistatteko jalat? ;)
Tunnistatteko jalat? ;)

20130916_182734 20130916_182729 20130915_181021 IMG_20130915_170448 1006347_10151836647121250_2136675318_n 1234755_10151836647746250_1486910739_n Anna, BrasilSul 1236167_10151836647401250_1582459045_n 1185479_10151836647741250_482496215_n

Huomiseen siis jo! :)

Anna

130 vastausta artikkeliin “Lucky girl”

 1. Ää tommonen lahjakortti auttas niiiiin paljon kun oon jo kauan haaveillun siitä ”perus” Better Bodies -hupparista pinkkinä <3

  Hyvväää synttäriiii!

  – Irini

 2. Onnea hurjasti upealla naiselle! Oot vielä nuori <3

  Mulle kävisi Gazozilta ihan mitä vaan, en ollenkaan pistäisi pahakseni lahjakorttia :)

  Superia syksyä!

 3. Oi mikä lahja ja ihana teksti kortissa :D
  paljon onnea täältäkin!

  Mukana arvonnassa, jos sitä tän kerran…motivois kummasti saada reeni kamaa. ;)
  -HöDe

 4. Mukana arvonnassa täälläkin!

  Gazozin vaattet ja tarvikkeet on kyllä tosi kivoja, mut vähän mietityttää niiden hankkiminen. Jotenkin tuntuis nololta tällasena pullukkana niitä käyttää ja olla niin ”wannabe-fitness” :D Mutta kokeilemallahan se vaan selviäis että oisko se noloa!

 5. Onnea Annalle! Lahjakortin jos voittaisin niin tilaukseen lähtisi Brasil sulin mallistosta parikin toppia- toinen persikan värisenä ja toinen jonain muuna. Ihan parhaita treenivaatteita materiaalinsa ja istuvuudensa ansiosta!

 6. Salivaatteita ja prodea ei voi koskaan olla liikaa! :)
  Ite mietin noiden liftereiden ja Adidaksen powerlift 2:n välillä ja hinnan takia päädyin adduihin! Erittäin hyvät kengät ovat! :) monella meidän cfsalilla on noi reebokit ja ovat tyytyväisiä!

 7. Minäkin haluan mukaan arvontaan :D vauvakiloja karistettu 12 ja vielä viimeiset 5 jäljellä ja uusille (pienemmille) teeenivaatteille olis tarvetta! Ps: Hyvää syntymäpäivää <3

 8. Painonnostokengät on kyllä tosi hyvät just rivessä ja esim. Tempauksessa. Kyykyissä mein salilla (cf siis) ei korkkareita saa pitää kun etukyykyissä :) ja jos voittaisin lahjakortin niin ostaisin sillä pia brazilin tai betterin housut (: superpaljon synttärionnee vielä!

  • Tottakai kyykyissä (etu ja taka) kannattaa käyttää painonnostokenkiä. En ymmärrä miksi ei takakyykyssä saisi käyttää.
   En kuitenkaan suosittele käyttämään maastavedossa painonnostokenkiä, koska ne vääristävät liikerataa. Kannattaa ennemmin tehdä tasapohjaisilla kengillä (vaikka tennareilla) tai kokonaan ilman kenkiä maastavedot. Silloin liikeratakin on oikea.

 9. Arvontaan haluaisin osallistua! Olen nyt vuoden treenannut salilla ja tiputtanut -25 kiloa. Samoilla yksillä treenivaatteilla menty koko ajan. Olisi kiva saada jotain uutta treenivaatetta vihdoinkin. :) HBD Anna!

 10. Minäminäminä mukaan arvontaan! *nostaa molemmat kädet ilmaan ja seisoo varpaillaan*
  Tartten uudet treenihousut ja haaveilen myös sellaisista takataskullisista housuista, joita vois käyttää muuallakin. Ne on jalassa älyttömän hyvät. Ja antaisin vasemman käteni tuosta Better Bodiesin mustasta perhoshupparista, jos niitä tulis lisää joskus…

 11. Juuri ukon kanssa mietittiin, että molemmat tarvittas uusia salikamppeita mutta rahaa ei ole. :/ Olis ihan mahtavaa saada pieni sponssi, nimim. aina h&m topeissa treenaava ja ihan mielenkiintosta ois kokeilla miten reenit sujuu kunnon urheilutamineissa! :D

  Ja hyvvää synttäriä! :-)

 12. Juuri tavan arkea ne syndetkin on, kun on lapsia :) Mie toivoin viime synttäreillä vain ja ainoastaan sitä että koti olisi siivottu kerrankin kun raahaudun töistä kotiin, sain sitten aika monta lahjaa ja siivosin itse :D Ihanaa syntymäpäivää sinulle!

 13. Onnea Anna! <3
  Ihka ekaa kertaa kommentoin vaikka oon sun blogia lähes alusta seurannut. Oot mahtava esimerkki ja tykkään sun blogista valtavasti. :)

  Tännekin tulisi tarpeeseen uudet treenivaatteet, joten arvonnassa mukana. :) Josko uutukaisista vaatteista saisi apua hieman kadoksissa olleeseen motivaatioon.

 14. Nyt osui ja uppos, tää salille palannut opiskelija tarvis avustusta treenikamojen ja lisäravinteiden päivitykseen! ;)

 15. Arvonnassa mukana! Olet Anna mahtavan tuntuinen tyyppi ja olet toiminut itselleni motivaattorina ja inspiraation lähteenä jo pitkään. Kerrankin kun kommentoin, niin pääsinpäs nyt vihdoin sanomaan tämän! :)

 16. Heippa! Kiitos mukavasta blogista :) Itsekin etsin juuri nyt sopivia kenkiä erityisesti jalkatreeneihin ja ajattelin ostaa painijankengät, mutta nyt nuo painonnostoon soveltuvat versiotkin alkoi kiinnostaa.. Oletko viime aikoina tehnyt treenivarusteista postausta? Sellaisesta voisi olla apua lukijoille :) Mielelläni lukisin dieetistä myös aina viikkokatsauksen tms.

  Mukavaa talven alkua :)

  manti

 17. Oi että pakkohan tähän on osallistua, gazozilta löytyy niiiiiin paljon kaikkea ihanaa! Paljon onnea sulle, ja kiitos huipusta blogista – sun positiivinen asenne saa aina hyvälle tuulelle! :)

 18. Huuuurjasti onnea sinulle! Ihania lahjoja olet saanut :) Lahjakortti olisi erittäin mukava niin voisin lahjoittaa sen lasten kanssa miehelleni myöhästyneenä isänpäivälahjana.
  Raikasta syksyn jatkoa ja pikaista paranemista! :)

 19. Sä oot Anna ihan huippu! Tuolla gazozilla on ihania vaatteita, en vaan oo raaskinut tilaa, jos vielä jonkun kilon sais pois ;)

  • Lahjakortti menisi ystävälleni joululahjaksi. Kahden pienen lapsen äiti kaipais varmasti piristystä.

 20. Synttäri onnittelut! Mukana arvonnassa…. Olis niin kiva saada piristystä salitreeneihin. Mukava seurailla sun blogia. Itsellä myös sellainen lähes -30kg painon pudotus.

 21. Jos voittaisin, antaisin lahjakortin ystävälleni joululahjaksi. Hän on kahden pienen lapsen äiti ja kaipaisi varmasti arkeensa pientä piristystä.

 22. Lahjakortti ois kiva, ostaisin sillä itselleni joululahjoja! ;D Nuo kengät näyttää tosi hyviltä, toivottavasti niistä on apua treeneissä :)

 23. Ihanaa synttäriä vielä!:)

  Brasil sulin vaatteet himottaa! Ostin vähän aikaa sitten pitkät caprit ja on tosi hyvät päällä! Eli mukana arvonnassa :)

 24. Hyvää syntymäpäivää! Ihanat kengät! Mun pitäis pikku hiljaa ruveta katsastamaan uusia jumppakenkiä. Joku tossa aiemmin esittikin toivepostauksen treenivermeistä. Itse kaipaisin erityisesti vinkkejä itselle akuuttiin jumppa-/treenikenkä valintaan.

  Arvonnassa mukana, sillä olisi kiva saada uudet treenipökät ;).

 25. Voi kun tulisi tarpeeseen tuo lahjakortti. Juuri olen tehnyt paluun urheilulliseen elämään eikä paljon ole vielä vaatteita

 26. APUA, TÄMÄ ON TILAISUUTENI!!! Osallistun joka ikiseen fb-arvontaan mutten koskaan voita, en silti katkeroidu! ”Yhä ylös yrittäääää….” ;)

  Jos saisin 50€ (joka on muuten asuntovelalliselle opiskelijalle ihan hirrrveen iso raha) avustusta, tilaisin sukkana Brasil Sulin ”feikkifarkut”, sillä mulla ei ihan oikeasti mahu enää omat housut jalkaan. Oon keränny lihasta ja rasvaa takalistoon joka on ihan jees juttu, mutta tällä hetkellä jalkaan menee yhet housut ja nekin on leopardikuosia! Toinen vaihtoehto on Better Bodiesin löysät reenihousut, sillä isopehvaisena naisena selluliitilta ei voi välttyä ja löysissä on vähän kivempi toteuttaa ”rusinapylly”- rutistuksia. Noitakin housuja oon metsästäny kaiken maailman fb-kirppiksiltä koska ihan uusiin ei oo varaa. Hennesin ja Ginan housuja ostelleena voi kyllä todeta että hinta ja laatu kulkee useim käsi kädessä.

  Voi jehna, voittaisimpa!

  Mari

 27. kiitos, kun kirjoitat tätä ihanaa blogia! lahjakortti mahdollistaisi tekemään entistä suuremman tilauksen gazozilta, saattaa kyllä lähteä mopo käsistä jos onni suosii! (:

 28. Minä haluaisin juuri tuommoisen hupullisen treenitopin! Vois salilla vetää hupun päähän jos on semmonen fiilis, että ”tänään en halua että kukaan näkee mut” ;) Oon ostanut Gazozilta myös samanlaisen kylmälaukun kuin sinulla ;)

  pudotus.blogspot.fi

 29. Kuukauden sisällä perheeseen putkahtaa uusi pikkuihminen ja sen jälkeen alkaakin hetken kadoksissa ollut sporttailu! Sitä innoittamaan kelpaisi lahjakortti Gazozille :D

 30. Käyn aika ajoin ihastelemassa Rush Couturen vaatteita Gazozilta. Yksi RC:n toppi mulla jo onkin Gazozilta ostettuna (vaikka olikin kallis iik!!!), mutta tahtoo lisää :)

  Saa sponssata kohta valmistuvaa köyhää opiskelijaa, jolla ei ole vielä työpaikkaa tiedossa ;)

 31. Voi että, tilaukseen menis HETI BETTER BODIES – CONTRAST WINDPANT BLACK/YELLOW. Nuo dsid korvata mennen tulle ja palatessa haaroista ratkenneet ulkoiluhousut. Tulee kuitenkin päivittäin käytyä lenkillä :).

  Täytyy siis pitää sormet ristissä, että ensimmäistä kertaa arpaonni suosisi itseä.

 32. Ensinnäkin, huisin paljon onnea synttäreiden johdosta! :)

  Toiseksi, treenikamppeita ei vaan voi koskaan olla liikaa, joten Ihan Pakko osallistua arvontaan :)

 33. Oioioi,ehdottomasti mukana arvonnassa.Tilaukseen lähtis välittömästi better bodies camotrikoot.Ne on niiiiin siisit!
  Pikaista paranemista sinne :)

 34. Voi! Valinnanvaikeus iskisi, jos tuon palkinnon voittaisi. Voi olla, että niin paha vaikeus, että tulisi annettua lahjakortti jollekin ihanalle ihmiselle joululahjaksi!

 35. Arvontaan osallistun! Liian vähän treenivaatteita, pieneksi kun kaikki ovat käyneet ahkeran reenin myötä. Positiivinen ongelma, mutta niin kamalaa ;)

 36. Oon tässä kärvistellyt yksillä treenipöksyillä pari vuotta täysin omaa pihiyttäni. En raaski laittaa pöksyihin montaa kymppiä ja huonoja en halua ostaa. Ärsyttävän pihi minä! Lahjakortti tulisi tositosi tarpeeseen, saisin ostettua toiset salihousut niin ei tarvitsis koko ajan olla pesemässä näitä yksiä. :D

 37. Ei ois vaikea saada tuota kulutettua! Uudet treenihousut ku entiset Brasil Sullit on nukkaantuneet, vaikka ois pitäny kestää hyvänä pidempään :(

 38. Häääppi pööttei tuu juuuu hääppi pööttei tuuu juuu hääppi pöötteei tiö Anna hääppi pööttei tuu juu!

  Onnea kovasti ja samalla voisin ottaa osaa tuoho muikeeseen arvontaan :)

 39. Joululahjana olisi mahtava… itselle tai ystävälle ^^
  .. Olet huikea ! Luin alunperin Saran tarinointia ja myös sua alusta asti seurannut ja mahdollisesti mieskin on saanu osansa siitä ”jestas miltä nää näyttää”-hypetykseltä. Tsemppiä ja hyvää syksyn/talven jatkoa :)

 40. Talo on kohta valmis ja sitten on aikaa taas liikkua ja sulattaa raksaläskit… Niinkin voi käydä. Mies laihtuu, meikä lihoo. Mukana arvonnassa siis.

 41. Mä niin haluaisin gazozilta treenivyön! Tukea ja turvallisuutta treeniin :) opiskelijabudjetilla tuo lahjakortti olisi ihana pelastus.

 42. Kommentoin aiempaan postaukseesi että tein juuri ensimmäisen ostokseni Gazozilta ja olen ollut todella tyytyväinen tilaamiini treenihousuihin. Jos nyt onni potkaisee ja voitan lahjakortin niin hankkisin seuraavaksi treenitopin :)

 43. kohta vuoden verran sun blogia lueskellut ja täytyy kyllä kiittää joka hetkestä.Olet ihan mieletön ja upee nainen,en malta odottaa että pääsen kannustamaan sua kisalavoilla :) ihan mahtavaa seurata miten rehellisesti sä kerrot hyvien hetkien lisäks myös huonoista hetkistä ja aina kuitenki pysyt niin pirteenoloisena ja positiivisena.Kiitos Anna ja onnea synttäreiden johdosta !

 44. Mukana arvonnassa! Lahjakortti tulisi enemmän kuin tarpeeseen, olen käyttänyt jo ikuisuuden samoja nukkaantuneita salihousuja. Joten uudet housut tilaisin. Ihanat kengät olet saanut, varmasti tosi hyvät!

  Muutenkin olen aika uusi lukija ja on kyllä noussut jo yhdeksi lemppari blogiksi! Huippu duunin oot tehnyt ja oot tosi hyvä roolimalli monelle! :) KIITOS ja ihanaa syksyn jatkoa! :)

 45. lahjakortti kelpaa aina, taatusti löytyy käyttöä ;)

  kiitos hyväntuulisesta blogista ja tsemppiä treeneihin sekä taloprojektiin :)

  tanja s

 46. Vieläkö ehtii mukaan arvontaan.. :) Usein olen Gazozin nettisivuilla kaikkea ihaillut, mutten vielä tilannut.. Jos arpaonni suosii, iskee kyllä valinnanvaikeus mitä sillä tilaisi :D Ja myöhäiset syntymäpäiväonnittelut sinulle Anna!

  -Kukka-Maaria-

 47. Hei Anna! En olekaan aikaisemmin mitään kommentoinut, vaikka olen seurannut blogiasi jo kuukausia. Tämä arvonta kuitenkin herätti! Olen sinun ansiostasi tutustunut Brasil Sulin housuihin ja ostanut yhdet vapaa-ajan housuiksi, ne ovat aivan ihanat päällä! Kotihoidontuki on vain sen verran pieni, ettei sillä ostella ihania trikoita kuin hyvin hyvin harvoin, joten tämä mamma olisi lahjakortista onnellinen. Kiitos vielä mahtavasta blogista! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta