Annan kootut

IMG_20131109_235418

 

Tänään meillä oli jälleen Liikuntamyllypäivä ja itse tein pääasiassa rinnallevetoa ja sen tekniikkaa. Toki kokeilin kyllä 10kg lisää viime kertaan ja jopas siinä oli eroa. Ne vedot oli ehkä enemmän kuin jostain hidastetusta filmistä ja hetken jo mietin kuinka muutama mun touhuja seurannut kanssatreenaaja juoksee apuun jos tanko ei heilahdakaan rinnalle ;) Ja tää oli siis 40 kilolla eli ihan alkutekijöissään ollaan. Maastavetoa tein sen jälkeen palttiarallaa 60%:lla maksimista eli 60 kilolla. Kakkosen oon saanut 100 kilolla viime viikolla ja se on mun ennätyspaino siinä. Muistan kun aloittelin maaliskuussa mavettelemaan säännöllisesti niin melkein (kröhöm, siis vaan melkein…) *usin housuun kun laitoin tankoon 80kg ja tekniikkakin oli mitä oli… Tällä viikolla tein sitten kevyempää väliin ja mun Bambin-jalat tuntuu vihdoin vahvistuneen. Tää on mun miehen antama lempinimi mulle salilla kun on kuulema kuvaava. Saaks tähän sellaisen rähisevän hymynaaman?! No, rakkaudesta se hevonenkin potkii. En oo Bambi pitkään!

IMG_20131109_203827 IMG_20131109_203708 IMG_20131109_153337 IMG_20131109_203514 IMG_20131109_203213 IMG_20131109_202555 IMG_20131109_162558

 

Kotona leikin hyvää vaimoa ja tein jauhelihasopan pakastejuureksista ja liemikuutioista. Jostain syystä se on ihan mun lempiruokia ja reseptihän ei toimi tuoreilla kasviksilla. Perunat toki piti kuoria mut kohtuus kaikessa mitä jätetään äitien hartioille ;) 

IMG_20131109_202041

 

JAUHELIHAKEITTO

2kg kiinteää perunaa

4pss keittojuureksia eli 800g

800g vähärasvaista paistijauhelihaa

1/2 sipuli (iso) kuullotettuna

oliiviöljyä

merisuolaa

pippurisekoitusta

valkosipulirouhetta

(kasvisliemikuutioita /nautriumglutamaatiton mulla/)

Kuori ja kuutioi perunat ja laita kiehumaan. Kuullota sipuli ja paista jauheliha (käytä riistaa jos saat, meillä on aika usein hirvenjauhelihaa). Mausta liha makusi mukaan. Kun perunat ovat kiehuneet noin 5min lisää keittojuurekset ja anna porista. Jos käytät kasvisliemikuutioita niin lisää ne joukkoon tai muuten mausta liemi. Kun kasvikset ovat kypsyneet lisää liha keittoon ja kiehauta. Valmis :)

IMG_20131109_202400 IMG_20131109_202322 IMG_20131109_202254 IMG_20131109_202219 IMG_20131109_202136 20131109_193231

 

Dieetistä älkää kysykö mitään! Ei suju ollenkaan. Kroppakuviakaan en oo tainnut laittaa kunnolla vähään aikaan koska oon edelleen pulla jos en enemmän niin siinäpä syytä. Buhuu! Ja nyt jälkikäteen en tajua miksi hirnun noissa kuvissa muka noin onnellisena… On varmaan masu täynnä ruokaa :P

IMG_20131109_235715 IMG_20131109_235840 IMG_20131110_000016 IMG_20131110_000139 20131109_231551 20131109_234226 20131109_232301

En tiedä kehtaanko ees heittää kuvia tän vuoden maaliskuun alusta tähän samaan postaukseen mut tuollahan nuo on kaikkien nähtävillä jos selailee taaksepäin… Ei oo nimittäin ehkä imartelevin muutos! Et tässä tää vuosisadan idoli taas vetää!

IMG_20131109_232958
today, not happy…

8kk sitten lommoposki mutta Not happy either -ilme :D
8kk sitten lommoposki mutta Not happy either -ilme :D

maaliskuu / 2013
maaliskuu / 2013

marraskuu / 2013
marraskuu / 2013

No mutta näihin tunnelmiin… Words of wisdom my friends?

Anna

40 vastausta artikkeliin “Annan kootut”

 1. Hei eipäs nyt masistella siellä! Sanon sen mitä moni muu täällä ruutujen takana ajattelee; olet upea. Oot tehny ihan uskomattoman upeeta duunia kun otetaan huomioon mistä sun projekti lähti! Ja sulla on myös muksut ja koirat ja kaikki (taloprojekti, mies jne. jne. jne.), että propsit siitä että jaksat vielä perheen lisäksi löytää aikaa vielä kehoilulle. Ja pitää muistaa myös tämä; tää ”kehoilu” on ikuisuusprojekti. Joskus saa ja pitääkin höllätä, ettei tää touhu ala maistumaan ihan puulta. Hirmuisesti tsemppiä Anna! Mä tiedän että sä pystyt mihin vaan! Ainiin, ja sun pylly näyttää hirmu hyvältä! :D

  • Niinhän tää tosiaan on ikuisuusprojekti! :) Vaikka välillä olisi kunto peilistä parempi ei se välttämättä ole fyysisesti sitä. Aina voi parantaa eikä ”loppua” tule! Kiitos realiteettien muistuttamisesta. Ehkä sitä on itse niin lähellä että muutosta ei samalla tavalla hahmota? Nyt olo tuntuu taas läskiltä ja siksi masentaa. Tää on niin naisten voivottelua :)

   Ihana olet, kiitos! <3

 2. Kuules Anna! Nyt sitten se häntä pystyyn siellä! Mä ainakin itse totesin sen, että ne vitnesshömpötykset pesi mun aivokopan siinä määrin, että en ollu tyytyväinen MIHINKÄÄN. Ja kun sitä täydellistä kroppaa -TADAA, YLLÄTYYYS- ei olekaan, ei ainakaan oma!
  Kuten jo aiemmin sanoinkin, tärkeintä on se, että nauttii liikkumisesta ja elää terveellisesti ja on ennen kaikkea oma itsensä, eiks niin? :) <3

  • Ihana kun kommentoit Minna ja tuot järjen ääntä! :) Eihän sitä ihmisarvoa mitata kireydessä vaikka siltä välillä korvien välissä tuntuu :( Sitä on itse just niin ulkonäkökeskeinen et yököttää. Mun pitää pyrkiä enemmän kans tuollaiseen ajatteluun! :) <3

 3. Mun PT sanoo, että jos treeni junnaa tai on motivaatio-ongelmia, täytyy vähäksi aikaa muuttaa jotain tai jopa kaikki. Voiskohan tätä soveltaa ruokavalioon? Kun tunnut koko ajan kirjoittavan vaikeuksista pysyä dieetissä. Onko se silloin liian tiukka?

  Olen pari kuukautta noudattanut ruokavaliota, joka on pääpiirteittäin seuraava: Aterialla proteiinia oman kämmenen kokoinen annos, hiilihydraattia nyrkin kokoinen, kasviksia rajattomasti, jotain hyvää rasvaa. Proteiinia päivässä noin 2 g/painokilo, etenkin aamiainen proteiinipainotteinen (smoothie/munakas/rahka 4,3 %). Ruokaa 2–4 tunnin välein. Viljat pääsääntöisesti pois, hiilihydraattien lähteenä aterialla peruna, bataatti tai täysjyväriisi. Hedelmiä päivässä 1–2, ei enempää fruktoosin vuoksi. Rasvoja saa syödä, maitotuotteetkin normaalirasvaisina. Mitään ei tarvitse punnita, proteiinit lasken suurpiirteisesti. Tavoitteena syödä mahdollisimman puhdasta ja prosessoimatonta ruokaa.

  En tarkoita jeesustella ”I know better” -asenteella, haluan vaan antaa aihetta ajattelemiseen ja ehkä herätellä miettimään vaihtoehtoja. Itsellä tämä ruokavalio toimii tosi hyvin ja stressittömästi, en sitä orjallisesti noudata. Eilinen kehonkoostumusmittaus kertoi, että rasvaa on lähtenyt puolessa vuodessa 3 kiloa (rasvaprosentti nyt 17,9 eli vähän liiankin alhainen), painoa ei yhtään, lihasmassa kasvanut. Periaatteessa tarkoitus ei ole ollut rasvanpoltto, kaikki on vaan hyvän syömisen ja treenin sivutuotetta. Treeni on crossfit-tyylistä toiminnallista harjoittelua, kuntopotkunyrkkeilyä, joskus kahvakuulaa. Näitä 3–5 kertaa viikossa, aerobista en harrasta. Tällä ruokavaliolla ei ole juuri koskaan ähky eikä turvota.

  Lopuksi täytyy vielä sanoa, että olet jo tullut tosi pitkälle ja olet ihana ja valoisa persoona! Hyväntuulisuutesi välittyy ruutujen tälle puolelle asti :)

  • Jostain syystä mitä enemmän päätän yrittää sitä enemmän tää menee syteen tai saveen. Jonkunlainen ratkaisu pitäisi keksiä ja tosiaan en edes sillä 2500 kalorin dieetillä pysynyt kuin muutaman viikon ja sit taas oon syönyt paljon enemmän. Joku pohjaton nälkä ja nälkävelka :(

   http://patrikborg.blogspot.fi/2012/12/nalkavelka.html

   Tuossa on hyvä Pöperöproffan teksti aiheesta, ei tekis ees mieli lukea kun liippaa niin lähetä vaikka en itse oo millään kitukuurilla laihduttanutkaan. Silti tunnistan tuosta jotain itsessäni ja tilanteessani nyt. Eli 30kg laihduttaminen ei olekaan niin helppoa vaikka pääsikin jo maaliin?!

   Ja nää ihan yleisenä pohdintana sun kommenttiin :) Kiitos, siinä oli paljon asiaa ja juuri hyvänä ohjeena eikä mitenkään huonosti sanottuna! Kiitos :)
   Oot muuten huikeassa kunnossa, vau!!!

  • Mun mielestä toimiva ruokavalio on sellainen, jota voi noudattaa pitkällä tähtäimellä – ei kalorien laskemista, nälkää ja jatkuvaa kiristelyä (jos nyt ei mitään väliaikaisia kisadieettejä ajatella). Itse en ole kaloreita koskaan laskenut, mutta PT:n purkaessa ruokapäiväkirjaa ne oli luokkaa 2500 kcal/päivä, mikä on tavoitekin. Syön paljon, hyvin ja säännöllisesti ja osaksi varmaan sen takia ruokavaliossa on helppo pysyä. Mieliteot on harvassa.

   Vaikka olenkin paremmassa kunnossa kuin ikinä ja olen toki huomannut ”tiivistyneeni”, tuli alhainen rasvaprosentti yllätyksenä. Pää ei vaan pysy mukana muutoksessa! Se varmaan hämää, kun ei paino kuitenkaan ole pudonnut.

   Täytyy lukea toi Patrik Borgin kirjoitus paremmalla ajalla, sillä on usein ihan viisasta sanottavaa :)

  • Täytyy muuten vielä lisätä, että ei tämä huikea kunto ole tullut ilman sivuvaikutuksia. Hormonit on ilmeisesti menneet sekaisin nopeasti alentuneen rasvan vuoksi, koska ennen niin säännölliset kuukautiset on epäsäännöllistyneet. Toivottavasti ne sieltä tulee, ettei ole kokonaan pois jääneet! Hiukan pelottavaa, miten helposti tämä kaikki on tapahtunut. Kehonkoostumusmittaus tuli ihan hyvään kohtaan herättelemään, että oikeasti pitää syödä enemmän ja kerryttää jostain muutama lisäkilo (nyt 171 cm/62 kg).

 4. No ei tosiaankaan oo mitkään bambin jalat! Hahaa, noi miehet on niin ihania kun ne sanoo aina suoraan mitä sylki suuhun tuo :D mäkin jos satun hehkuttamaan jotain uutta enkkaa niin suoraan sieltä tulee palaute ja putoon maan pinnalle. Jos olisin herkkänahahkaisempi niin varmaan ottaisin itseeni mut mulle miehen palaute toimii onneks just toisin päin eli parempaan on pyrittävä!

  Teen tänään postauksen meidän viikonlopun painonnostoklinikasta. Käypä sit katsomassa minkä näköinen mimmi meille veti treenit. Voin sanoo et painonnostajilla on aika magee kroppa! Uuh mitkä koivet ja bärssi ;)

  • Tutisevat ja pitkät rimpulat, räyh! Niin se kehtas väittää :D Menee samaan sarjaan kuin se et ihmettelin todella epäedullista kuvakulmaa mun kyykystä ja isosta pepusta niin ”mutku se vaan levis” oli vastaus… Kiitos! Miesten suusta kuulee totuuden ;)

   Can’t wait, sun postausta :) Mä käyn!

  • Äläpä lannistu! Nuin pitkässä prokkiksessa (vai elämäntavassa) tulee väistämättä siksak- liikettä edestakas. Itelle on käyny samoin ja haen edelleen sitä tasapainoa kaiken välillä, mutta ajattelen sen niin, että kunhan se siksakki kokoajan kapenee ja ääripäät ei enää heittele ihan universumista toiseen niin suunta on oikea! Saikohan tuosta mitään selvää? Se on mun päässä tosi selkeä.. ;)

   Ja sitäpaitti, mun mielestä sulle on tarttunu takareisiin ja kankkuihin lihasta? Ei dieetillä mitään pääse tarttumaan, ei edes lihasta! Tsemppiä hulluna, oot upea ja rehellinen. Oon seurannu sua sun projektin alusta saakka! :)

   Ainiin ja mun mies sano mulle yks päivä että mulla on ”painijan keskivartalo”. :D Mun silmät laajeni ja leuka loksahti ruokalautaselle kun mietin että jopas tuli yllättävän suoraa palautetta mun paisumisesta. :D Mutta kuulemma se oli vaan kehu, että on jämäkkä ja sillain.. ;) Miehet.. <3

   Mari http://voimariini.blogspot.fi/

  • Voi miehet! ;) <3

   Ja juu kiitos, ehkä sinne on pientä muskulaa tarttunut takalistoon aktiivisen kyykkäilyn tuloksena ja näillä kaloreilla :D

 5. Voi Anna, samoja ajatuksia täälläkin. Ei kulje ruokavalio mitenkään päin niin ei kulje. Treeni edes senkin edestä, mutta kun ei se auta. Jonkinlainen kyllästyminen koko touhuun, mutta kun tavoitteeseen olisi (mulla varsinkin) vielä matkaa vaikka kuinka. Joo, välillä pitää osaa rentoutua ja hellittää, mutta mitä jos se jää päälle..

  Monessa blogissa tunnutaan painivan tällä hetkellä samojen ongelmien kanssa; ei kulje niin ei kulje.
  <3

 6. Moikka! Lueskelen blogiasi ahkerasti mutta harvemmin kommentoin mitään, nyt tuli kuitenkin pakottava tarve tehdä se. Esinnäkin KIIITOS tästä blogista. KIITOS siitä että olet niin rehellinen, KIITOS siitä että olet niin aito, KIITOS siitä että saat minut (ja varmasti monen muunkin) voimaan paremmin ja inspiroit minua. Ja ennen kaikkea KIITOS siitä että et ole täydellinen ja sellainen joka ei koskaan lankea herkkuihin tai santsiannoksiin. Koska sitähän se elämä on, paino menee ylös ja alas yhtälailla motivaation kanssa. Minun on vaikea löytää inspiraatiota niistä jotka hoitavat ruokapolitiikan täydellisesti, koska lets face it, suurin osa meistä tavan tallaajista ei siihen pysty. En ainakaan minä!! Olen niin otettu kun uskallat verrata tuloksia, vaikka koet itse että olet mennyt ”takapakkia” ruokavalion kanssa, se jos mikä vaatii rohkeutta. Olet tullut pitkän matkan ja tehnyt uskomattoman työn ja sitä ei pidä unohtaa. Vertaapas kuvia hiukan kauempaa kuin viime vuoden marraskuulta niin huomaat eron toiseen suuntaan ;) Ja motivaatio hiipuu aina ajoittain mutta se myös tulee nousemaan. Ja joskus tarvitsee höllätä ja syödä rennommalla kädellä kauemminkin, elämä on kuitenkin tarkoitettu nautittavaksi. Olen varma että motivaatio palaa ja silloin pari kiloa katoaa taas nopeasti, joten älä hätäile tai stressaa :-) Tsemppiä paljon ja nautintoja elämään. Ja älä koskaan lopeta tätä rehellisyyttäsi, kerro jatkossakin tuntemuksesi fitnesähkystä ja dieetin pieleen menemisestä yhtä lailla kuin niistä ajoista kun kaikkii rullaa niin kuin pitäisi! Kiitos inspiroivasta blogista inspiroivalle ihmiselle. / Anne

  • KIITOS Anne sulle ihanasta kommentista <3 Tuli ihan liikutus kun luin!

   Oon myös samaa mieltä, kun vertaan itseeni viime vuonna niin olin fyysisesti paljon huonommassa kunnossa vaikka painoero ei olisi suuri. Ei ollut lihasta, mitään pitoa keskivartalossa eikä voimaa. En myöskään jaksanut juosta tai jumpata samalla intensiteetillä joten muutos on edelleen parempaan suuntaan vaikka paino on noussut :)

   Mun lukijat on ihan parhaita ja osaatte kyllä aina piristää mua! :) Kiitos teille kommenteista ja tsemppauksista, ootte blogin suola! Toivottavasti pystyn jatkossakin inspiroimaan teitä <3 Ihanaa alkutalvea sulle ja tietty tsemppituulia :D

 7. Vaikka toivonkin sinulle edistystä ja onnistumisia, niin silti on tavallaan ”kiva” lukea näistä vaikeuksista ja takapakistakin. Niin monet fitnessblogien kirjoittajat sortuvat siihen että kaikki on vaan aina mahtavaa ja upeeta ja täysillä kulkee. Vaikeuksista ei uskalleta puhuakaan SAATI näyttää rehellisesti kuvia kuten sinä teit. On paljon kivempaa lukea tällaista aitoa blogia, kun omastakin kokemuksesta tietää että niiitä vastoinkäymisiä vaan tulee välillä. Mut kyllä niistäkin noustaan kun vaan jaksaa jatkaa yrittämistä! <3

  • Niin totta! Menestys ei ole pelkkää nousukiitoa ja uusien elämäntapojen opettelu vaatii aikaa. Siitä mä haluan kirjoittaa! :)

 8. Näytät upealta! Muista että mieli on yhteydessä kroppaan, turha yrittää keskittyä sataan asiaan samaan aikaan. Keskity ihanaan perheeseen ja taloprojektiin sekä hyvään oloon ylipäätänsä. Jatka sitä diettailua myöhemmin muiden elämäntilaiden salliessa jos se on edelleen ajankohtainen silloinkin. Positiivista asennetta kehiin, oot supermimmi!:)

  • Tähän tulokseen mäkin oon tullut. Nyt on liian paljon energiaa vieviä muita projekteja ja näistä suurin tuo talonrakennus. Onneksi treeni maistuu ja tulokset sillä saralla nousee vaikka en olekaan mikään keijukainen :)

 9. Hei! Ihanaa nähdä tälläisiä arkisen läheisiä postauksia. Olen viime aikoina lukenut blogiasi aika paljon ja siitä on tullut minulle usein niin hyvä mieli, kiitos siitä! Laitoin maininnan blogistasi juuri tänään aloittamaani blogiin ( peukaloinenkuntopuulla.blogspot.fi ), koska olet ollut minulle hyvin rohkaiseva ja inspiroiva lähde kuntoilun ja arjen yhteensovittamisen suhteen. :)

  On niin mieluisaa lukea illan päätteeksi muiden ihmisten tarinoita asioista, joista olen itsekin kiinnostunut!

 10. Mulla on toiminut parhaiten se että arki vedetään kurinalasesti ja viikonloppuna saa relata. En tiedä voiko toimia aineenvaihdunnankin kannalta parhaiten, mun paino on painunut jo liiankin alas ja laskusuunta jatkuu vaikka ei enää tarvis(174 ja 60kg), kunnon ruokaa alettava lisäämään kun en ihan ruipeloks halua.

 11. Hei!

  Haluaisin kysyä aika henkilökohtaisesta asiasta, ei ole pakko vastata! Vaikuttiko painonpudotus sinulla hormonitoimintaasi? Huomasitko muutosta esim kuukautiskierrossasi?

  Olen nyt pudottanut painoa n 20 kg reilussa puolessa vuodessa ”tervein menetelmin” ja minulta on jäänyt kuukautiset kokonaan pois noin reilun kolmen kuukauden ajalta (nyt 180cm/80kg). Vielä olisi vähän työmaata, suositteletko lääkärintarkastusta vai ”kuuluuko tämä asiaan?” Onko sinulla tietoa tai kokemuksia?

  Kiitos hienosta blogista! Seuraan blogiasi päivittäin. Motivoit!

  • Minäkin juuri yllä kirjoitin vastaavanlaisista kokemuksista: paino ei ole pudonnut, mutta puolessa vuodessa rasvaprosentti 23,0 % –> 17,9 % (kovempaa treeniä ja paljon puhdasta ruokaa; rasvanpoltto ei edes ollut varsinainen tavoitteeni). Kuukautiset on reilusti myöhässä, toivottavasti eivät kokonaan jääneet pois. Kai näistä asioista vähän kannattaa huolestua, varsinkin ns. hedelmällisessä iässä (itse 28 v. vielä lapseton). Sinuna (ja minunakin kohta) kävisin lääkärissä.

  • Oho, mikä sattuma! En huomannut viestiäsi ollenkaan! Minäkin olen vasta reilu parikymppinen ja lapseton. Täytyy varmaan se aika varata… Raskaana nimittäin en ole.

  • Hei! Keväällä 2012 minullakin oli ongelmia kuukautisten kanssa kun rasvaprosenttini tipahti melkein yhtä paljon kuin Sari H:lla. Varasin silloin ajan gynegologille koska kuukautisia ei kuulunut noin kolmeen kuukauteen. Kovan treenin lisäksi siihen myös varmasti vaikutti se, että lopetin silloin keväällä e-pillerien käytön joksikin aikaa. Sain gynegologilta keltarauhashormonireseptin joka käynnisti kuukautiset uudelleen. Toivottavasti tepsii sinullekin. :)

  • Maarit: mulla ei ollut kuukautiskierron kanssa kyllä mitään ongelmia! Laitoin kierukan imetysaikana ja ihan normaalisti on tullut siitä saakka kun menkat alkoi imetyksen loppumisen jälkeen. En oo mikään asiantuntija mutta naisen hormonitoiminta on kyllä tärkeä joten mä kävisin lääkärissä jos kuukautiset oon jäänet pois. Toivottavasti saat sieltä apua! :)

 12. Kiitos tästä postauksesta Anna oikeesti. On ihanaa, että oot rehellinen. Itse kun oon keskellä elämäntaparemonttia ja olo on välillä täysin sama, ei kiinnosta välillä lainkaan ja paino junnaa samassa jo 4:ttä viikkoa niin tekis mieli viskata vesilintua koko vaa’alla. Mutta tällainen postaus antaa voimaa, on kiva kuulla, että muillakin on oikeesti näitä kausia, että suksi ei aina luista. Miun mielestä se, että blogi on rehellinen, ja kertoo myös näistä hetkistä, että se pupun ruoka ei aina vaan maistu ja lautaselle päätyy muuta. Voi, että. Mie antasin ison halin siulle just nyt jos seisosin siun edessä.
  Mutta suksi rupee vielä luistaa, oon varma.
  Ja muuten, näytät upealta edelleen <3

  • Joo ei oo pupuruoalla paino noussut :( Ihan oikeesti ;) Eli täällä on ihan samanlainen mamma kuin muutkin :) Mutta onneksi elämässä on muutakin kuin paino ja tärkeintä on voida hyvin! :)

   Kiitos halauksesta! <3 Tulee tosi hyvä mieli kommenteista enkä mä tosiaankaan luovuta!

   Toivotaan nyt vaan parempia "hiihtokelejä" molemmille!! ;)

 13. Tiäks mitä Anna?? Se on ihan sama oletko pulla vai et, jos saat 100 kg mavea tehtyä 2 kertaa. Sä näytät tyrmäävältä sitäpaitsi! Varsinkin noiden rautojen keskellä <3

 14. Anna, olet päässyt jo nyt niin upeaan kuntoon että turhaan murehdit! <3

  Se on osittain sun inspiroivan blogin ansiota, että oon laihduttanut itsekin 84-kiloisesta väsyneestä rauniosta 69- kiloiseksi, pirteäksi ja jaksavaksi ihmiseksi! Se sussa onkin parasta, että kerrot rehellisesti elämästäsi ja uskallat myös myöntää lipsahdukset. Toivon sinulle mukavaa joulun odotusta ja tsemppiä!

  • Loistavaa Anki! Ihan itse oot sen työn tehnyt vaikka oisit blogin ansiosta innostunut! Mahtavaa ja suuret onnittelut! :)))

   Ihanaa joulunodotusta tuollaiselle laiheliinille takaisin ;) <3

 15. Se on tää perhanan syksy. On niin pimeetä, ettei näe mitä lautaselle lappaa eikä näe miten paljon syö, mutta sitten peilin edessä on yleensä niin kova valaistus, että näkee kuitenkin ihransa hyvin. Ratkaisu: siirretään peilit hämärämpään paikkaan tai peräti toisinpäin, ettei näe itseään ollenkaan. Jos nousee sata kiloa maasta, niin nousee peilikin kevyesti. :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta