Arvotaanko harjoja?!

IMG_20131016_193708

 

Muistatteko kun kolmisen viikkoa sitten sain paketin Tangle Teezeriltä, kun he lahjoittivat mulle hiusharjoja? No ne on olleet testissä tosi hyviä ja voin niitä ihan aidosti suositella. Siksi kysyinkin heiltä, että saisinko niitä myös arvottavaksi blogiin! Musta on aina mukavaa jos on mahdollisuus antaa myös lukijoille, eikä vain itselleni. Nyt kaksi onnekasta voittaa valitsemansa harjan heidän mallistostaan, kommentoimalla tähän postaukseen! Ohjeet tulee alempana :)

IMG_20131016_122811 IMG_20131016_123008

20131109_114053 20131109_113834

 

Mun omat valinnat olivat lapsille Magic Flowerpot kukkaharja ja mulle itselleni musta Original styler (vasemmalla) sekä treenikassiin pienempikokoinen harjasuojuksella varustettu musta-kultainen Compact styler (oikealla). Suojuksen ansiosta tuo pieni on kätevä mutta käytössä mun suosikki on tuo isompi Original styler. Noiden lisäksi malleja ja värejä on vaikka mitä ja kaikki kuvat löytää täältä->

Vakiomalliston lisäksi heillä on juuri nyt kausituotteena myynnissä Compact Styleristä spesiaali Beloved versio: kiiltävä hopea/musta matkaharja jossa tulee pieni pussukka mukana. Myös se on mahdollista valita jos voittaa arvonnassa :) 

beloved_brush_pouch_inbox beloved_brush_pouch2013-09-19 tangle_teezer 3939

 

Lisäinfoa Tangle Teezereistä kuten kaikki mallit, värit ja jälleenmyyjät, löytää Tangle Teezer Suomi nettisivuilta-> sekä Instagramista-> @TangleTeezerSuomi tai #TangleTeezerSuomi. Myös Tangle Teezer Suomi facebook-sivuilla-> järjestetään arvontoja joten käykää ihmeessä kurkkaamassa sinne.

IMG_20131016_193355

 

ARVONTA

Osallistuminen on simppeliä! Heitä kommentti postaukseen, onko TangleTeezer harja sulle tuttu tai minkä harjan itse valitsisit. Vaihtoehtoisesti voit jättää myös vapaavalintaiset ”marraskuun terveiset” blogiin! Eli ihan mitä vain tulee mieleen :)

Arvonta suoritetaan ensi viikon perjantaina 15.11.

Onnea kaikille arvontaan!

IMG_20131107_203241 IMG_20131108_184648 IMG_20131108_184914 IMG_20131108_212735 IMG_20131109_111146

 

Mun omia kuulumisia on, että oon fiilistellyt vähän jo joululauluja ;) Sen lisäksi oon ihan mehuissani, että oon päässyt Inspiration Blog Awards äänestyksessä jo kymmenen parhaan joukkoon kategoriassa Lifestyle. Ihan huikeeta, koska sakki on tosi kova ja monet on bloganneet mua paljon pidempään. Mulla ei oo ees järkkärikuvia blogissa joten ilmeisesti sisältö ratkaisee :D Röllykkäkuvat ja peiliselfiet, mun salainen ase…

Myös rakas ystäväni Kaisa on Sisustus- kategoriassa yhtä pitkällä omalla blogillaan No home without you. Vielä on aikaa äänestää huomiseen eli uurnille ystävät jos haluatte kannattaa. Äänestäneiden kesken arvotaan myös 5×2 lippupakettia Klaus K Living Roomissa järjestettävään kutsuvierastilaisuuteen jossa pääsee tapaamaan paljon bloggaajia.

Joka tapauksessa jo kymmenen parhaan joukossa oleminen on mulle suuri kunnia ja ilonaihe. Pari ilonkiljahdusta pääsi eilen kun huomasin uutisen ;) Mulla on selvästi maailman kannustavimmat lukijat! <3 Jos et ole vielä ehtinyt äänestämään niin oman äänesi voit antaa täällä->

IMG_20131108_195208

IMG_20131107_204838 

Eli ei sen kummempaa kuin osallistumaan arvontaan ja mukavaa Movemberia! ;)

Yhteistyössä Tangle Teezer.

Anna

315 vastausta artikkeliin “Arvotaanko harjoja?!”

 1. Nuo harjat ovat todella hyviä, ei revi ja katko pitkiä hiuksia ja näillä herkkä päänahkainen lapsikin antaa harjata! Olisi ihana voittaa itselle oma harja!!:)

 2. Nämä harjat on huippuhyviä. Tytön takkuhiukset suoristuu helposti. Itsellä on Se suihkuharja ja Se on kans hyvä pitkille hiuksille. Tuo kausituote ois kiva lisä meille!

 3. Harjoista olen kuullut paljon hyvää, mutta vielä en ole itselle hankkinut. Original styler violettina ois tosi makee. ;) Reipasta syksyn jatkoa ja ihanaa joulunalus aikaa!

 4. Harjasta olen lukenut, mutte koskaan kokeillut. Kovasti tekisi mieli testata kyllä, makeita värejäkin näissä on :) Ottasin oranssin original-mallin :)

 5. Kyseisistä harjoista olen kovasti viimeaikoina lukenut positiivisia kommentteja, mutten vielä ole raaskinut sellaista itselleni ostaa. Tarvetta kylläkin olisi ja paljon! Hiukset kärsi kesän aikana kovan kohtalon työskentelyn myötä ja tuntuu, että hiusharjassa on kohta enemmän hiuskia kuin tässä päässä. Sekä perusmallit, että kausituote ,kaikki vastaanotettaisiin iloisin mielin tähän kotiin! :)

 6. Olen päässyt kaverilta kokeilemaan tuota harjaa ja himoinnut siitä lähtien omaa. Se ei vain ole opiskelijabudjettiin mahtunut. Eihän se hinta ihan mahdoton ole mutta kaikki ylimääräinen on viime aikoina mennyt ärsyttäviin välttämättömyyksiin, tyyliin kodin pesuaineisiin, imurin pusseihin ja ruokakaapin perusvaraston täydentämiseen. Minulla on parin viikon päästä synttärit ja olen miettinyt pyytäväni tätä lahjaksi, mutta olen niin surkea pyytämään :D Olen sanonut vaan kysyttäessä että noo en miä mitään tarvii, ja sit taas äiti joka kuitenkin jotain ostaa, asuu paikkakunnalla josta näitä ei ole saatavilla lähimaillakaan, niin en viitsi vaivata. Olispa siis upeaa voittaa tämä! Toivotaan parasta:)

 7. Tangle teezerin leopardikuvioinen compact styler on mulla aina mukana, ihan korvaamaton: näyttää söpöltä ja toimii hiuksiin tosi hyvin. Jos onni nyt osuisi kohdalle niin ottaisin varmaan ton mustan pussukallisen compactin, koska suojakotelo on mulle ainakin ihan must, kun harja pyörii aina laukussa.

 8. Tyttärellä on kyseinen harja käytössä, todella hyvä pitkille hiuksille. Eipä haittaisi, jos itsellenikin saisin sinne treenikassin pohjalle. :)

 9. Tangle teaser lapsilla käytössä. Omamme löysimme Tuurista. ;) Ja nyt niitä saa täältä Savosta jo S-marketistakin.
  Itselle en raaskinut ostaa joten toivon arpaonnea. :) Mulle kävin hyvin pienempi kokoinen kun lyhyt hiuksinen oon. Joten matka-versio mulle kiitos. :)

  Täältä blogista saa aina aimoannoksen tsemppiä ja hyvää mieltä,vaikka mun terveelliset elämän tavat onkin jossain syyslomalla edelleen. ;)

 10. Harja ei kyllä ole tuttu ennestään. Varmastikin valitsisisin tyttärelleni jonkin kivan mallin. Itselläni tätä hiusta ei hirveesti ole, mutta pikku neidillä sitäkin enemmän :) Olisi kiva ylläri hänelle :)

  -päivi-

 11. Ei ole tuttu :) tuo limited edition harja <3 yritän tässä opetella elämään pidemmän lookin kanssa ja käsilaukkuharja olisi näppärä.

 12. Heippa! Tanglen harja ei ole itselleni tuttu, mutta paljon olen siitä kehuja kuullut :) Jos arpaonni suosii, en tiedä minkä harjan valitsisin, sillä se menisi sisarelleni lahjaksi. Omaa hiusta on sen verran vähän ettei harjaa juurikaan tarvita, sen sijaan sisareni kaunis pitkä tukka tykkäisi varmasti uudesta harjasta :)

  Kiitos vielä inspiroivasta blogista, pitää käydä vielä äänestämässä sinua tuolla skabassaki! Tunnelmallista syksyä :)

 13. Olin aluksi tosi epäuskonen harjan suhteen ja vannoin etten osta tuomosta hömppäharjaa. Kappas miten kävikään, harja oli tarjouksessa ja olin kyllästyny omiin takkuihin ja siihen hiusmäärään mitä harjaan tarttu joka harjauksella. Tangle Teezer toimii! Sitä en olis uskonu.. Nyt olis mahtavaa saaha hopeinen matkaharja pussukkoineen ja valmistautua jouluun, jolloin pääsen puolen vuoden pitkän tauon jälkeen kotia lappiin viettämään ansaittua joululomaa opiskeluista! Omille rakkaille ruskeille hiuksille taas en haluais antaa lomaa Tangle Teezeristä ;) Plussana arvonnassa on arvontapäivä joka sattuu olemaan minun synttäripäivä, pyöreitä lähemä juhlimaan Tallinnaan!

 14. Tangle teezeristä vain haaveillut, mutta jäänyt valitetavasti vain sille asteelle tähän mennessä. Tavallisella harjalla edelleen hiuksia katkeillen vedellään. Pituutta kun hiuksista löytyy ja sotkussa ovat aina aamuisin ja suihkun jäljiltä.

  Jos arpaonni suosii, vaihtoehdoista kiehtoo eniten Original Styler kokonsa puolesta, eleganttina mustana :)

  Kiitos Anna inspiroivasta ja motivoivasta blogista! ♡ Pitkään on tullut seurattua ja muutos on huikea :)

 15. Harja on kyllä tuttu! Aivan huippu! Kävin vaalentamassa hiuksiani juuri ja kampaajalla oli iso tangle teezer, joten ehdottamasti ottaisin isoimman mahdollisen harjan! Kampaaja herjasi hiuksiani, kuinka ne ovat kärsineet, mielestäni kyseinen harja harjaa hellävaraisesti, jopa kärsineemmät hiukset :) Perus harjalla lähtee puolet hiuksista mukana. Tämä ei revi sitten yhtään! Ehdotomasti pitkille hiuksille. :)

 16. tangle teezerit on tuttuja ja oon kokenut ne ainoaksi pelastukseksi suihkun jälkeiselle takkutukalle! original pinkki on ihan lemppari:)

 17. En ole kokeillut mutta kyllähän nuo on niin paljon kehuja kerännyt että varmasti ovat hyviä. Itse haluaisin pinkkinä. Tai leopardina :)

 18. Meillä on pinkki-liila tangle teezer käytössä, ja on ollut ihan huippu meidän perheen pörröpäiden kesytykseen. Meillä minä käytän ja kolme tyttöä. Eli nyt olis kiva saada itselle oma, vain mulle omaan käyttöön. :) Ihan huippu harja, suosittelen muidenkin ostamaan, jos nyt arpaonni ei suosi. Lastenkin takut aukeaa kivuttomasti.

 19. En oo ite vielä päässy testaamaan noita harjoja mut oon kuullut niistä niiiiin paljon hyvää, että aion ostaa siskolle joululahjaks tangle teezerin! ja koska se on sportti niin kallistun varmaan tollasen compactin kannalle, jotta se on mukava kantaa treenikassissa mukana :)

 20. Moikka, olen kuullut harjaa kehuttavan, mutta en ole koskaan kokeillut. Itselläni on ikivanha harja. Olisi kiva kokeilla. :)

 21. Miulla on alaselkään yltävät hiuskarvat, ja niin kivaa kun niitä onkin pitää auki, se takkupesäkkeiden selvittäminen päivän jälkeen on yhtä verta, hikeä, kyyneleitä ja karvanlähtöä. Olis kivaa saada tämmönen ihmeharja omiin hyppysiin kun siitä on niin paljon hyvää kuullut. Opiskelijabudjettiin harja on tuntunut turhan arvokkaalta hankkia..
  Muhkeaa marraskuuta ja kiitos mahtavasta blogista!

 22. oijoi…tahtoo tuollasen harjan!!!oon nähny kampaamossa samanlaisen tai vastaavan mutta en sillon raaskinu ostaa mutta tuollanen täytyy josain välissä kyllä hankkia!!

 23. Kampaajani käyttää ko. harjoja ja hyvältä tuntuu. MIelelläni ottaisin kotikäyttöönkin, erityisesti himottaisi tuo hopeinen. :)

 24. On tuttu harja ja on muuten hyvä! Toimii ainakin mun pitkään pehkoon. Ja isoin plussa,ennen tätä löytöä,4-vuotiaan tytön hiusten harjaus oli yhtä huutoa,riitaa ja tuskaa. Nyt on kasvatettu jopa vähän pidemmäksi tukka ja tyttö harjailee itse. :) perusharjoja on ostettu,joten tuo hopean värinen matka harja olisi mun valinta. :)

 25. Harja ei oo ikinä ollut käytössä, mut paljon siitä oon hyvää kampaajilta ja ystäviltä kuullu. En oo vaan malttanu sitä ostaa. Itselläni on niin paksu tukka niin luulen, et tää olis tosi mainio tähän leijonaharjaan! :) Niin ja siis osallistun arvontaan!

 26. Pakko osallistua arvontaan jos onni potkaisisi!

  Niin pitkään suunnitellut jos kokeilisi tangle teezeriä kun itselläni on paksut, pitkät todella helposti takkuuntuvat hiukset, joita saa aina olla selvittämässä ja joka on silloin tällöin tuskaa normiharjoilla. Opiskelijabudjettiin ei ole vaan koskaan mahtunut sellaisen hankinta, niin jos nyt hyvin kävisi.

  Lisäksi pakko sanoa että sun blogisi on ihana ja todellakin inspiraatiota täältä saa, oot aivan mahtava ja jatka samaan malliin! (:

 27. Ui, ui… Mikä vaan… Mun raskaus/imetys-hormonihörhöpehkoni, joka on tässä venähtänyt puoleen selkään tänä aikana, tarttee tollaisen – oon tuosta kuullut hurjasti positiivista ja kun tota ei ole vielä kaupassa vastaantullut (nettitilausneitsyys ei ole vieläkään tähän ikään mennyt!), niin I keep on dreaming…

 28. Mukana arvonnassa :).
  Sun blogista luin ekaa kertaa näistä harjoista, että ihan uusi tuttavuus.
  Kävin kurkkimassa valikoimaa ja kivan näköisiähän nuo on. Ilomielin kotiuttaisin jonkun herkkuvärisen yksilön, vaikka sinisen orginal-harjan :).

 29. Oon kavereiltani kuullut, että tangle teezer on tosi hyvä harja ja säästää hyvin hiuksia :) Itse valitsisin sen Beloved version :)

 30. Itsellä ei ole vielä mutta olen kuullu paljon hyvää. Pitkille hiuksille kuulemma todella hyvä :) mukavaa ja raikasta syksyä :)

 31. Lapseni sai muutama viikko sitten lahjaksi oman harjan, ja mamma ei saa edes kokeilla sitä. Saisikohan näin oman harjan kokeiluun.

 32. Minulle aito tangle teezer ei ole vielä kovin tuttu. Aikoinaan kun sitä alettiin hypettää, niin se oli loppu kaikista paikoista, joista sitä kävin etsimässä. Äitini oli sitten bongannut jostakin ”feikki” tangle teezerin ja se on kyllä ollut ahkerassa käytössä. Mutta se alkaa jo hajoamaan käsiin, joten olisi mahtavaa voittaa ihan aito tangle teezer :) Pinkki original olisi aivan ihana!

 33. Lueskelin näistä harjoista ekan kerran sun blogin kautta ja sen jälkeen tuntuu, että oon bongannu niitä monesta paikasta, jopa yhestä Prismasta Tampereelta ja jostain brittirealitystä!! :D Oot siis edelläkävijä tässäkin jutussa! ;)
  Nyt ois sitten omakin hakusessa! :)

  • Minulla alaselkään asti hiukset jotka varsinkin pesun jälkeen vaikeasti laitettavat. haluisin kokeilla harjaa koska paljon juttua ollu. itse en raski ostaa. Josko onni löytyisi tätä kautta :) pliis! Väreistä käy mikä vain koska tärkeintä on kamman teho. Nimimerkillä -PaulaKnu-

 34. TangleTeezer on ihan huippu! Mulla on hiustenpidennykset ja toimii niiden kanssa kuin unelma. Kotoa löytyy tuo ”normiversio”, joten itse valitsisin tuon combactin ja täytyy kyllä myöntää, että toi beloved-versio iski mun makuun heti! :)

 35. Voi jes mikä arvonta! Meidän pian 6v neiti toivoo joulupukilta juurikin kyseistä harjaa,eli voitto olisi erittäin mieluinen ! :) Ja tietty me sitten tuo lasten kukkaharja haluttais.

 36. Nykyiset hiusharjani ovat aikansa eläneet, niin olisi jo aika päivittää tilanne :D olen lukenut positiivisia kommentteja Tangle teezereista, ja olisi todella huippua päästä itsekin kokeilemaan sellaista :)

 37. Ei ole harjat mulle tuttuja, mutta kelpais kyllä, kun vanha bambuharja vetelee viimeisiään! Ottaisin noista tuon kukkas-harjan, koska se on niin söpö :D
  Seuraan sun blogia usein ja toivoisin enemmän ruoka-aiheita, esim. reseptejä tms.

 38. Sain ihanan Tangle Teezerin joululahjaksi viime vuonna ja ehdin tulla siitä liki riippuvaiseksi, kun menin ja hävitin mokoma harjani pelireissulla.. Josko joulupukki muistaisi tänäkin vuonna jos ei tässä tärppää…

 39. Olen kuullut paljon ja ystävät ovat ostaneet, mutta itse en ole vielä päässyt kokeilemaan! :)

  Anna oot niin huippu! Toivon, että sun blogi yltää voittoon!:)

 40. Ehdottomasti osallistun arvontaan, sen verran paljon hyvää kuullut ko. harjoista (joskus siskolta lainannut ja oli iha paras)!

 41. On tuttuja. Mulla on suihkussa yksi harja jolla harjaan hoitoaineen laitoin jälkeen ja toinen normaaliharja.. Matkaharja vielä puuttuu. :D Eli matkaharja leopardikuviolla ois ihana. :)

 42. Itseltä löytyy jo leo-kuosinen matkaharja ja pinkki normi, mutta vielä kaipaisin yhtä, jonka voisin pitää töissä.

 43. Oioi, olisi upeaa saada Tangle Teezer! Kaverilla on kyseistä merkkiä oleva sarja ja hän on kehunut sitä todella paljon. Minulle kelpaisi esimerkiksi sininen Tangle Teezer Original :)

 44. Ehdottomasti arvonnassa mukana! Hullujen päivien tarjouksen tästä harjasta missasin, pitkään ollut siis harkinnassakin kun omat pitkät hiukset vaatisi tätä!

 45. Haha, aika sopiva arvonta, sillä pari päivää sitten törmäsin kaveriin salin pukkarissa ja huomasin hänen käyttävän kyseistä harjaa ja utelin oliko harja yhtä hyvä kuin mainoksissa luvataan. Minulla ei tosiaan omaa kokemusta kapineesta ole. Hän kehui ettei voisi palata enää normaaliin harjaan, joten vakuutuin ja päätin, että hankin itselleni samanlaisen. Tukkaa kuitenkin löytyy alaselkään asti, joten harjalle olisi todella tarvetta. Toivotaan että arpaonni suosii!
  PS: Pidetään kova tsemppi päällä loppuvuosi niin saa jouluna syödä kunnolla kinkkua! :) Ja uudesta vuodesta uuteen nousuun kohti kovinta kesäkuntoa. We can do it!

 46. Omassa käytössä ollut jo pidempään Tangle. Nyt hankintalistalla eskarineitokaiselle oma Teezer.
  Ääni annettu.
  Katja

 47. Olen pyöritellyt kampaamossa harjaa, mutta muuten ei ole tuttu. Kehuja olen kyllä kuullut! Mukana siis arvonnassa! :)
  Odotan innolla teidän rakennussuunnitelmia ja -projektia, elän itse samaa vaihetta elämässä! Onnea talon rakennukseen! :)

 48. Itselläni on tuollainen harja ja se kyllä on hyvä. Jos voitto osuisi kohdalle valitsisin lapsellenikin tuollaisen :)

 49. Itse valitsisin Tange Teezer Orginalin ja tuossa ihanassa lilassa värissä :) Kyseiset harjat ovat tuttuja ja pari kertaa olen testannutkin, mutta omaa en ole vielä hankkinut. Olisi siis mahtava voittaa, sillä tähän paksuun ja pitkään hiukseen on aina kiva saada jelppiä tämmöisitä ”super tuotteista” !
  Muuten terveiseni ovat, että jatka samaan malliin! Oot tosi hyvässä kunnossa ja kaikin puolin ”super mom” kun jaksat arjen pyörittämisen, lastenkutsujen ja taloprojektin ohella vielä treenatakkin säännöllisesti! You go girl!

  + Ihanaa joulunodotusta !:)

 50. En ole kyseisiä harjoja koskaan kokeillut, mutta pitäisi varmaan. On nimittäin sen verran takkuiset hiukset. Kaverilla on, ja on kehunut.

 51. Mukana arvonnassa! Isoin normikokoinen harja on mulle jo ennestään tuttu, oon sitä omiin hiuksiini käyttänyt jo vuoden päivät ja oon hyvin tyytyväinen :) nyt haluaisin itselleni pienen matkaversion sekä tyttärieni hiuksia selvittämään tuon söötin kukkaharjan. Onnea itselleni arvontaan ;)

 52. Tangle teezer ♥ yhden harjan olen jo kuluttanut loppuun :) uuso beloved harja näyttäänoikein hienolta. Nyt peukut pystyyn. ;)

 53. Olen ystävältä kokeillut, mutta oma tangle vielä puuttuu :) tyttärelle olisi myös kiva tuo kukkaversio, koska meillä kummallakin luonnon taipuisa tukka missä ei mikään harja oikeen toimi.

 54. Voih, tuosta Tanglesta olen haaveillut. Tarpeenhan tuo olisi, kun hiukset tippuu päästä :( Kilpirauhasen vajaatoiminta on ikävä sairaus… Itku meinaa tulla jokaisella kerralla, kun hiuksia harjaan/pesen. Mutta kait ne siitä joskus kasvaa takaisinkin ja voimistuu :) Tuo Beloved on kuin koru, ihana :)

 55. Mulla on toi matkaharja ja kovin olen tykännyt. Jos voittaisin, valitsisin varmaankin tuon Beloved -version ja paketoisin sen siskolleni joululahjapakettiin.

 56. Hei Anna! Itse valitsisin sen original mallin. Iso ja hyvä käteen,mukavin käyttää. Sopii myös parhaiten tähän omaan paksuun ja luonnonkiharaan takkukasaan! :D

  Haluan myös kertoa kuinka mahtavaa on että on tuollaisia ihmisiä jotka jaksaa tehä näitä blogeja!
  Sun blogia on aina mukava lukea,siinä on asiaa eikä mitään turhan päivästä kakkaa :P Vaikka aiheet oiskin ”turhanpäivästä kakkaa” ne ei siltikään sitä ole! Kirjotat sujuvaa tekstiä jota on mukava lukea ja laitat aina paljon kuvia,se on tosi mukavaa :) Saat jokaisesta aiheesta mielenkiintoisen ja kirjoitat nimenomaan monista aiheista. Etkä vaan siitä bodaamisesta :D tutustuin tähän sun blogiin muutama kuukausi sitten ja on kyllä ollu ilo seurata sun matkaa,onnistumisia,vaikeuksia ja niiden voittamista!

  Toivotan kaikkea hyvä sulle ja teidän perheelle :) Jatka samaan malliin! Olet ihana juuri tuollaisena kuin olet,muista se ;)

 57. Olen lukenut harjoista ja miettinyt sellaisen hommaamista. Täälä kasvaa kovaa kyytiä pikku prinsessa ja tuo kukkaharja olisi ihana :)

 58. Aww, jos nyt tärppäis. Pinkki Original olisi suosikki, vielä en oo päässy teezeriä kokeilemaan, mut kiva ois päästä :)

 59. Mäkin haluan mukaan arvontaan!! Ottaisin kyl ittekin tytöille ton kukkaharjan, meidän 4-vuotiaalla on pitkä peppuun asti yltävä älyttömän paksu tukka ja on monesti ollaan sen kanssa tapeltu. pitäis varmaan ostaa ja testata vaikkei kohdalle arpaonni osuiskaan. Mut jos sais valita vaan yhden ottaisin ehd kans ton kultaisen, ja varmaan kelpaa äidin blingit meidän mini-blingillekin!

 60. Olen kuullut näistä, mutta kokemusta ei ole, joten mukana arvonnassa!
  Ja kiitos ihanasta blogista, aina niin kiva lukea!

 61. Tangle Teezer on tuttu kampaamokäynneiltä, tuollainen leopardikuosinen matkamalli olis huippu! Täälläki on jo kuunneltu joululauluja ja just korkkasin ensimmäisen glögitölkin. Mietin myös että joko kehtaisi laittaa edes yhdet jouluvalot kun marraskuun harmaus ahdistaa tänä vuonna jotenkin erityisen paljon.

 62. Ei ole tuttu muutoin kuin blogeista. OLisi hienoa päästä toteamaan samaa kuin muut, eli huippuhyvä harja. Ottaisin mielelläni itselleni Tangle Teezer Original version.

 63. Arvontaan mukaan haluaisin minäkin! Musta perus tangle teezer löytyy omasta päivittäisestä käytöstä ja on kyllä ihan huippu keksintö. Jos arpaonni osuisi kohdalle niin joululahjaksi harja menisi kaverilleni, joka lainailee omaani lähes joka päivä!

 64. Toi beloved on ihana, mie ottaisin sen jos voittaisin ;) Olen suunnitellut Tangle Teezeriä jo pitkään, mutta en ole vaan raaskinut!

 65. Tytöille ostin pinkin harjan kokeeksi, ja on ollut todella hyvä. Pienempikin tytöistä antaa ilman suostuttelua harjata takkujaan, kun ei satu harjaaminen. :) Olisi kiva voittaa ihan oma harja tai toinen harja tytöille. :)

 66. Ei ole tuttu, muuten kuin mainoksista. Tangle Teezer Original lila olis miun juttu.

  Jatka samaan malliin! Annat itsestäsi paljon blogiisi, kiitos siitä. :)

 67. Kultainen Compact styler oli mahtava!

  Mulla on ensimmäinen tangle teezer kaapissa ja tykkään kyllä kovasti! :)

 68. TangleTeezeristä oon kyllä lukenut moneen otteeseen, mutta ikinä en ole vielä päässy koittaan. Jospa nyt ois tuurin tynkää! :)

 69. Tangle Teezerit ei oo käytössä tuttuja, mutta oon pitkän lettini kanssa niistä usein haaveillut :) lemppari olisi tuo Original Styler.

 70. Harja ei ole itselle tuttu, mutta ystäväni on kehunut näitä tuotteita maasta taivaaseen. Ja tottahan toki minä tuon Compact Stylerin spesiaalin Beloved version valkkaisin :)

 71. Monella ystävälläni on tuo harja ja on kuulemma hiukset pysyneet paremmassa kunnossa harjan käyttöönoton jälkeen :) siksi haluaisin itsekin tuollaisen! Tsemppiä voimailutreeneihin, hyvältä näyttää! :)

 72. Tangle teezerit on toistaiseksi tuntemattomia, mutta sellaisen hankkiminen on kyllä ollut mielessä pitkään. Mun on vaan pakko harjata hiukset märkinä, vaikka se ilmeisesti vaurioittaa hiuksia. Siispä hellävaraisempi harja olisi tervetullut lisä omaan beauty kittiini. Compact Styler Beloved -malli kelpaisi allekirjoittaneelle!

 73. Oujee, mukana arvonnassa! Oon kuullut näistä harjoista paljon hyvää ja muutama viikko sitten katsoin kateudesta vihreänä kun pikkusiskoni vilautti omaa harjaansa naamani edessä! Haluan myös :D

  Valitsisin varmaan tuollaisen originalin lilan värisenä :)

 74. Mulla ei ole vielä kokemuksia näistä harjoista, mutta oon kuullu kaikilta vain positiivisia juttuja. Haluisin itsellekin :)

 75. Kyllä on tangle teezer tuttu, ihan huippu hyvä kapistus ainakin mun pehkolle, jonka kanssa melkoista taistelua pesun jälkeen. Mutta ai että kun laittaa vähän hiusöljyä ja tangle tezeri kehiin, niin johan rupee pehko selviämään;) eikä hiustakaan irtoa selvittelyn yhteydessä kuin murto osa muihin harjoihin verrattuna! Ainut vaan että meidän puolivuotias labradorinoutaja rakasti kans tuota harjaa niin paljon että päätti sitä kokeilla myös, joten tarviiko kertoa enempää…Minun ja tyttären pinkki ihanuus on nyt tuusan nuuskana. Eli uusi teezeri olisi niin tervetullut tähän talouteen tai mä oon kohta kalju!! Mieluiten ottaisin tuon hopeisen compact stylerin, niin makee!!

  Kiitokset erittäin inspiroivasta blogista! Niin ja ääni annettu sinulle. Mukavaa viikonloppua!!

 76. Harjaa olen kyllä testannut ja todennu hyväksi, mutta en ole saanut aikaseksi vielä itelle ostettua. Tuo kultanen olis tosi jees!

 77. Kun omat hiukset ulottuu takalistoon ja ovat kaiken lisäksi ranteen paksuiset, niin pelastaja on Tangleteezer! varsikin kosteiden hiusten supersuoristaja!

 78. Meillä se on niin päin, että tolla meidän 11-vuotiaalla neidillä on jo tollanen, mutta itselleni haluaisin myös sellaisen!

 79. Siis jos tää hömppäharja ei ota mukaansa niin paljon hiuksia kuin tavallinen harjani, niin oon ehdottomasti mukana arvonnassa! :)

 80. Tankku on hyvinkin tuttu ja ehdottomasti tarvitsisin toisen, jonka voisi jättää salille kaappiin :)

  Täällä ei vielä joululauluja fiilistellä, mutta pipareita olen nuuhkinut (sokerilakko melkein jouluun saakka, ei siis saa maistella :D) ja mietiskellyt onko liian aikaista laittaa kynttelikkö ikkunalle :)

 81. Multa löytyy yksi teezeri ja hyvä harja on! Toiselle harjalle olisi kyllä käyttöä treenikassin puolelle, niin ei tartte joka päivä siirtää harjaa kassin ja vessan välillä! :) Ja toi Beloved-versio ois kyllä enemmän kuin sopiva tähän hommaan! ;)

 82. Minä kuulin näistä harjoista ensimmäisen kerran juuri sinun blogista, yhteistyö bloggareiden kanssa siis kannattaa. :)

 83. Tangle teezer ei oo tuttu harja. Käytän tosi vähän harjaa, mutta silloin, kun käytän pitäisi harjan olla laadukas. Minun hiukseni katkeavat ja irtoavat herkästi ja tuollainen hellävarainen kampa olisi kyllä todella mukava. :)
  Tuo compact styler beloved voisi olla minun mieleeni. :)

 84. Multa kans yksi harja jo löytyy, mutta tuollaista matkaversiota kovasti kaipailisin, koska en uskalla perusjarkaa laukkuun heittää, ettei mene pilalle :) Tai sitten jos olisin epäitsekäs niin voisiin jopa antaa harjan äidille, joka aina perus kammalla kampaa märän ja muutenkin ohuen tukkansa! :)

 85. Kokeilempa minakin arpaonnea. :) Original ois meikäläisen makuun ja pinkkinä tietty. :) Olisi kiva tosiaan tutustua, onko tuo kyseinen harja niin upea, kun moni kehuu, vaikuttaisi ainakin oikein passelilta meikäläisenkin tukan ”kesyttämiseen”. :)

  Ihan vaan blogiterkkuja sinulle Anna haluaisin lähettää myös, että kiitos inspiroivasta ja jotenkin niiiin hyväntuulisesta aidosta kirjoittamisesta! Oot kyllä huippuesimerkki siitä, millaisia immeisiä maailmassa saisi olla enemmänkin. :)

 86. Pitkään olen ajatellut ostavani tytölle tangle teezerin, sillä se harjaaminen on vaan niin tiedät-kyllä-kuinka-haastavaa. En vaan ole saanut aikaiseksi ostaa, joten ois aivan ykkösjuttu.

 87. Tangle Teezerit ei oo tuttuja, mut oon kyllä miettinyt sellasen hommaamista ainakin tolle meidän pian 6-vuotiaalle takkutukalle. Magic Flowerpot kukkaharja ois mun valinta siis. Toivottavasti on onnea matkassa tässä arvonnassa. :)

 88. Tangle teezer on ollut jo pitkään ostoslistalla,toivottavasti arpaonni suosisi ja saisin compact stylerin itselleni :)

 89. Kiitti hurjan mukavasta blogista, joka kannustaa terveellisiin elämäntapoihin! Tangle Teezer on sen verran tuttu, että siskolle on tullut lahjaksi ostettua, mutta itselle ei oo raaskinu hankkia.

 90. Harja on mulle tuttu vaan töiden kautta, kun olen tutustunut tuotetietoihin. Itse kapistusta en ole nähnyt, mutta näppäriä ominaisuuksia. Varsinkin pitkää tukkaa märkänä harjaillessa tunnen aina piston sydämessä kun senkin voisi tehdä jotenkin fiksummin.. :) Jos voittaisin, ottaisin varmaankin perusmustan version tai sitten ton limited edition -version kromisella/hopealla kannella.

 91. Kyllä tuo on maineensa veroinen harja. Tällä hetkellä yksi löytyy taloudesta, eikä olisi lainkaan paha, jos niitä olisi toinenki: harjattavia päitä kun löytyy useampi :)

 92. Tangle teezer on tuttu tutuilta. Olen siis kuullut paljon kehuja, mutten ole raaskinut itse ostaa (opiskelijabudjetilla kun elellään). Kaiken lisäksi kolme vuotta sitten Tallinnasta halvalla ostettu hiusharja päätti heittää minulle hyvästit, joten takut päässä sen kun kasvaa. Nyt olisi siis enemmän kuin loistava tilaisuus voittaa teezeri. ;)
  Ihanaa syksyä!!
  -Kati

 93. Harjaa en omista mutta olisi kyllä kiva omistaa sellainen, Joten arvonnassa mukana. Olen toista vuotta lukenut blogiasi. Odotan aina uusia kirjoituksia koska niitä on kiva lukea. Ja blogista saa hyviä vinkkejä :)

 94. En ole koskaan kyseisiä harjoja kokeillut mutta olen kuullut niistä paljon hyvää. Arvonnassa olen siis mukana, tuollainen beloved-matkaharja voisi olla tosi jees!:)

 95. Tangle teezerit on tuttuja, monesti on mieli tehnyt ostaa, mut köyhäna opiskelijana oon pihistelly :D Olispa ihana jos arpaonni suosis ja voittaisin, original malli olis ihana oranssina <3

 96. Arvonnassa mukana :) Harjat ei ole entuudestaan tuttuja, mutta vaikuttavat mielenkiintoisilta. Beloved versio taitaa olla kiinnostavin :)

 97. Mulla on kyllä jo tuollainen perus tangle teezer ja harjana tykkään tosi paljon. Jostain syystä en vain osaa pidellä sitä käsissäni ja se lentää vähän väliä lattialle. Joten arvonnassa haluaisin tuon compact matkaversion (pinkki/mustana), jos se sopisi tähän rohmukäpälään paremmin :)

 98. Oiiih minä tahtoisin!! Oon kokeillut vain sellasta halpisversiota.. näistä on kuultu niin paljon hyvää että pakkohan tuollainen on sitten hommata jos nyt en tästä blogista sitä voita! :)

 99. Kokeilisin enemmän kuin mielissäni tuota tangle teezer -harjaa kun kaikki sitä hehkuttavat ja en ole raskinut ostaa, omaan vielä pitkät hiuksetkin jotka ovat kyllä haastavat selvittää aina! :)

 100. Bongasin harjat ensimmäisen kerran blogissasi. Meillä tosiaan pienen neidin kiharaa takkutukkaa ei saa sitten millään tavallisella harjalla selvitellä. Tuo kukkaharja voisi tuoda helpotuksen niiden takkujen selvittämiseen. Oma jumppansa aina juosta tai painia tyllerön kanssa kun on aika selvittää takut…

 101. Arvonnassa mukana :) Meillä on käytetty tangle teezeriä vajaat pari vuotta. Tytöllä on vyötärölle ulottuvat pitkät hiukset ja tää harja on ollut ylivoimaisesti paras. Jos onni potkaisisi niin tahtoisin tuon kukkaharjan tytölle :)

 102. En omista vielä Tangle teaseria, mutta monien eri blogien kautta ne ovat tulleet tutuiksi. Haaveilen siis vielä vaan kyseisestä harjasta, olisi varmaan paksun pitkän tukkani pelastus :) Ihania marraskuisia päiviä sinulle ja perheellesi!

 103. Itse harjaan hiukset ehkä kerran viikossa,sillä atoopikkona päänahka on jatkuvasti verellä eikä huvittaisi kiduttaa itseä. Teezer olisi aivan täydellinen minulle!

 104. Arvonnassa mukana! Yritin jo yhden toisen blogiarvonnan kautta voittaa itelleni tangle teezer harjan, kun olen niistä niiiiiin paljon hyvää kuullut. Ei arpaonni suosinut, ehkä tällä kertaa sitten :)

 105. Minulla on tuo original ja on kyllä paras harja, mitä minulla on ollut! Haluaisin tuon matkaharjan kassiin kulkemaan.

 106. Mulla on ollut jo pitkään salon elite harja käytössä ja se alkaakin olla aika kulunut, joten uutta tarvisi tilalle. Olen ajatellut myös siskoille ostaa harjat joululahjaksi, koska he selvästi tykkäävät harjasta kun lapsuuden kodissa vieraillessa mun harja on aina hukassa ja löytyy yleensä jomman kumman huoneesta :)

 107. Mulle tai siis pikkulikalle olis aikast ihana yllätys toi Late Lammas. Meillä on jo tällainen yksi ja kaikki muut harjat on ihan surkeita, kun tähän on tottunut. Pitäis hommata jokaiselle talon naiselle (4 kpl) oma.

  Mukavaa syksyn jatkoa!

 108. Tuollanen harja ois ihan mahtava tällaiseen kärsineeseen reuhkaan joka napsuu katki helposti.valitsisin varmasti jonkin kivan pirteen värisen, ehkä turkoosin tai lilan.Ja meidän eskarilainen sais opetella harjaamaan ihanan pitkän tukkansa omalla pinkillä kukkaharjalla :)

  Mukavaa marraskuuta sulle ja perheellesi :)

 109. Pakko osallistua arvontaan! Nää on mun loppuvuoden ostoslistalla, ja ihan mikä tahansa harja kelpaa! Aion ostaa kummitytöille joululahjaks noita lasten harjoja, itselle tarkoitus ostaa ainakin toi perusharja ja ja ja =D Arvontaonnea siis mulle!

 110. Aivan mahtava arvonta! Oon kuullu niin paljon hyvää tästä harjasta, mutta en oo ikinä saanu aikaseks ostaa sellasta! Jospa nyt kävis hyvä tuuri. :)

 111. On tuttu harja, maailman paras! Ite omistan pinkin, mutta se on aika kärsinyt kun ollu niin kovassa käytössä kauan, eli uudelle on kyllä tarvetta :) Ei sillä ulkonäöllä niin väliä :D

 112. Arvonnassa mukana! Ostin viime kesänä itselleni tuollaisen originaalin mustana, mutta voisin kokeilla jotain toista mallia seuraavaksi. :)

 113. Mukana arvonnassa! Omistan yhden, mutta tytär käyttää sitä niin olis kiva saada toinen, niin toinen vois löytyäkin aina:)

 114. Olen kuullut harjoista, mutta kokeilemaan en ole päässyt! Mikäli voitan, haluaisin kukkakuvioisen tyttärilleni- saisiko sillä pitkien hiusten harjaamisen vähemmän tuskaiseksi? ;)

  Blogisi on huippu! Nyt kun elämäntaparemonttia alkaa olla aika tarkkaan vuosi takana (ja 30kg!) piti ihan lueskella vanhoja kirjoituksiasi- aloin seuraamaan tätä blogia aika tarkkaan juuri samoihin aikoihin oman remontin kanssa ja on tullut tarpeeseen matkalla bigistä fitiksi :-)

 115. Just tänään suihkun jälkeen kirosin (taas) takkujani joita ei millään jaksa selvittää. Tuollainen ihmeharja tulisi kyllä tarpeeseen; tuollaisena pling plinginä kiitos! :)

 116. Meille ei ole teaseri tuttu mutta tarvetta kyllä olis! Yks iso pää ja kaks pikkuprinsessaa kutreineen :). Oon sun kautta löytänyt kyllä ihan huipun verkkokaupan. Gazozissa on tullu shopattua jo monta kertaa. Ihania vaatteita ja supernopea toimitus! Tänäkin aamuna miehen isänpäivälahjapaketista löytyy Gazozilta tilatut nightcamo cargot vanhojen kymmenen vuotta pidettyjen ja rakastettujen tilalle. Kerrankin uskallan väittää että oon osannut ostaa mieleisen lahjan :)

 117. itsellä on tuo kultainen matka versio missä on tuo harjaksien suoja. Lapsille olis kiva valita joku oma kukka versio tai vastaava. vai mahtasko se isompi harja olla parempi kun tuolla esikolla on tota tukkaa ihan kiitettävästi niin tuntuu et toi pikkunen ei oikein pure noihin paksuihin hiuksiin :)

 118. Multa löytyy yksi Tangle Teezer ja kyllä tykkään tosta. Ihan erilaisen tuntunen kuin normi harja. Matkaharjaa laukussa pidettäväksi kaipailisin väreistä ehkä pinkki olisi enemmän minua.

 119. Äidillä on tuollainen ja sitä kautta tuttu vempele :) Kovasti oon myös itselleni tätä haaveillu hankkivani ”sitten joskus”, eli kun joku päivä rahat ei olisi tiukalla. Oma suosikki tuo perusmalli.

 120. Moikka Moi! arvontaan osallistuisin, en ole ole IKINÄ kokeillut kyseistä tuotetta. Olisi mukavaaa saada sellainen että tän takkupehkon saisi selväksi vähän helpommin ;) ja oishan se kiva saada ns. synttärilahjaksi tälläinen :) Mä tykkään kans tuosta Original stylerista. Kiitos hirmuisesti kivasta blogista! Itse olen nyt karkkilakossa jouluun asti… iiiiks.. hullu minä :D

  • Näistä olen lukenut mutta kokemusta ei vielä ole niin toivotaan että arpaonni suosii! =) Tytölle haaveena tuo Magic Flowerpot kukkaharja =)

 121. Arvonnassa mukana ehdottomasti! Harjoja en ole kokeillut, mutta mulla on todella hankala tukka (luonnonkihara ja siksi tosi kuiva) ja hyvä harja ollut etsinnässä vuosikymmenen ajan. Kokeillut vaikka mitä…

 122. EIpä ole tuttu tuo minulle, mutta kuullut olen paljon! Ja hyvää!! Erityisesti lapsille vois olla kiva juttu kokeille, vaikka tollane vaaleanpunainen ihanuus!! :) Laura

 123. Juuri tilasin kukkaharjan lapselleni, itsellekkin olisi mukava saada! Tai ehkä antaa lahjaksi muhkeahiuksiselle siskolle:)
  Kiva kuulla että harja on mieluinen, tilasin ihan vaan koska se oli niin söpö!

 124. Osallistun arvontaan mukaan ja se tämän hetkinen uutuus Compact Styler/Beloved versio näyttää kivalle! Ei ole tuttu tuote minulle, joten kelpaisi testiin.

 125. Olen lukenut ja kuullut tuosta harjasta paljon, mutta en ole vain saanut aikaiseksi koskaan hommata sellaista. Tuo beloved harja olisi mun valinta, jos voittaisin arvonnan :)

 126. Ei ole vielä omaa tangle teezeriä, mutta kaiken kuulemani jälkeen sellaisen ehdottomasti haluaisin. Oma suosikki on tuo compact styler/beloved -versio.

 127. Kokemusta harjoista löytyy eli yksi tuollainen ”tavallinen” multa jo löytyykin! Helpottaisi elämää kyllä huomattavasti tuollainen compact, eli jos voitan niin sellainen vaikka tuona hopeisena olisi juuri mun värinen!

 128. Tangle teezer ei oo itselle tuttu vielä, mutta monissa blogeissa ja tutuilta kuullut hehkutusta. Oma valintani olisi compact styler jota voisi ottaa huoleti reissuun mukaan. :)

 129. olen kyllä kuulut harjasta ennenkin. pitäis päästä kokeilemaan auttaisko se näihin pitkiin takksiin hiuksiini. hopean värinen harja ois magee.

 130. Innostuin siitä sun edellisestä postauksesta niin paljon, että tilasin siskontytölleni tollaisen lasten harjan. :) Toivottavasti onni suosisi arvonnassa ja saisin harjan ihan omaankin käyttöön. :)

 131. Eka kerran kuulin harjasta täällä blogissa. :) Ja nyt arvontaan mukaan, jos pääsis vaikka voittajana kokeilemaan. ;)

 132. En ole itse kokeillut, mutta hyvää palautetta olen nuista kuullut. Tangle Teezer original pinkki olisi todella kiva, jota en hinnan puolesta ole vielä ostanut. Blogisi on todella kiva, jatka samaan malliin:)

 133. Compact Styler spesiaali Beloved versio on kyllä aivan upean näköinen ja olisi ihana saada se omaksi.
  En ole harjoihin pahemmin tutustunut, parilla kaverilla on ja ovat kehuneet hyviksi. En ole aikaiseksi saanut ostaa ja muutenkin kun on köyhä opiskelija, niin on pitänyt tietenkin pärjätä vähän halvemmalla ja jonkinlaisella harjalla, jolla kestää aikaa saada hiukset kuntoon.
  Toivon mukaan arpaonni suosisi edes kerranki :D

  Ja blogisi on inspiroiva, mukavaa tekstiä lueskella ja on hienoa mitenkä 2 lapsen äiti on hyvässä kunnossa ja pitää huolta terveydestä :)
  Myös aktiivinen postauksien tekeminen on ehdottomasti plussaa. Ja kun näkee, että on oikeasti kiinnostunut blogin tekemisestä.

 134. Tangle teezer on aivan mahtava harja! Omat luonnonkiharat tykkäävät niinkuin myös lapset;) olisi huippua saada tuollainen, jossa on suoja! Sitä mallia en ollut vielä nähnytkään!! Ihanaa marraskuuta ja joulunodotusta!

  • Olen muutaman kerran kokeillut ja toimii kyllä uskomattoman hyvin pitkiin ja kuiviin hiuksiin! Tuo musta Original styler olisikin minulle ihan loistava kaveri näin pipokauden alkaessa :)

 135. Oon paljon kuullut noista harjoista ja jo kauan halunnut ostaa, mutta en ole raskinut. Tytöllä on toooosi paksut ja pitkät hiukset ja nuoremmalla takkuiset. Olisi ihana päästä kokeilemaan harjaa ja ei siitä olisi varmaan haittaa omaankaan hiustenkasvatusprojektiin ;)

 136. Moi!
  Tosi moni on noita kehunut, mutta vielä en ole päässyt kokeilemaan. Opiskelijana en myöskään raski harjaa ostaa…
  Mulla on peppuun asti yltävät ohuet mutta runsaat hiukset – hiusten kauneus tosin menee hukkaan, kun aina niitä pidän kiinni, koska takkuuntuvat helposti. Harja olis kätevä pitää mukana ja sais näpsäkäski sukaistua hiukset tarvittaessa. :)

 137. Miehen tyttärellä on pitkät hiukset, jotka menee helposti takkuun. Hänelle haluaisin kokeilla Tangle Teaseria. Original-malli olisi varmaan hyvä, niin menee vielä teininäkin.

 138. Oon katsellut noita harjoja mutta ei ole tullut hankittua… Tuo leopardikuosinen tai liila ois kyllä ihana!

 139. Mukana! Tuo harja on ihan ihme vekotin! Minulla se on ollut käytössä noin puoli vuotta ja en enää pysty elämään ilman sitä. Muut harjat vaan tuntuu satuttavan päänahkaa ja repivän hiuksia! Minua miellyttää matkakokoinen harja! Piikkiensuojus olisi ehdoton, kun tulee reissattua niin paljon! Ei tarvitsisi pelätä, että piikit katkeavat :D

 140. Kaverille ostin lahjaksi tuollaisen, mutta itselleni en sitten raaskinut. Kyllä kelpaisi salikassiin tuollainen matkaversio.

 141. Olen kuullut paljon kehuja noista harjoista, ja itsekin on tehnyt mieli monesti ostaa, mutta ei ole vielä raaskinut ostaa!
  Mukana arvonnassa!
  Hyvää syksynjatkoa Anna!:)

 142. Mukana arvonnassa! Oon kuullut näistä niin paljon kehuja, että pakko ois päästä testaamaan! :) tuommonen violetti original ois kiva. :)

 143. Voi vitsit ! Mä olen niiin kauan halunnut tollasen harjan! Olen kuullut pelkkiä kehuja noista ja olisin tosi tosi ilonen jos nyt kävis tuuri et voittaisin :) Hauskaa syksyn jatkoa sinulle Anna!

 144. Heip!
  Ei ole kokemuksia Tangle Teezeristä, mutta kiinnostais kovasti ja tuo Beloved versio ois ihana! :) Joten ehdottomasti osallistun arvontaan! Ihanaa isäinpäiväiltaa sinne teille! <3

 145. OOOH, oon haaveillu tuollaisest harjasta jo jonkun aikaa, toi uutuus oli varsinki tosi kiva! :)
  Pitääpä laittaa Joulupukin-listalle. ;)

 146. tangle teezer on ehdottomasti tuttu ja kyllä pelastaa niin minun kuin yhden 7-vuotiaan takkutukan päivät :D valitsisin compact stylerin leopardikuosilla, mikäs sen kivemmin kulkisi salikassissa!

 147. Hei! Ei ole tuttuja harjoja mutta täällä olis takkutukkax2 eli minä ja 2v poikani joiden takut sais kyytiä noilla harjoilla!

 148. I’m in!! :) Itselläni on tuollainen kapistus ja se on kyllä niiiiiin aarre! Jos voittaisin, niin valitsisin lasten version kummitytölleni. <3

 149. Olen näitä harjoja ikuisuuden jo katsellut kaupoissa ja kuullut pelkkää hyvää mutta jostain syystä en ole itselleni raaskinut sellaista vielä hankkia, jotenka arvonnassa olisin mielelläni mukana! :)

 150. Olen lueskellut Tangle Teezereistä jo usemmasta blogista, mutta en ole vielä raaskinut itse hankkia moista. Vaikuttaa kyllä hyvältä harjalta, joten oon ehdottomasti mukana arvonnassa! :)

 151. Normaali kokoinen tangle teezeri on hiusten pelastaja, voi harjata märkänäkin ilman että pelkää katkeilua.. :) Kaipaisin matkakokoista harjaa sillä vähän pelottaa kuljettaa matkassa normaalia jos menee pilalle.. :)

 152. Hei!
  Tangle Teezeristä olen lukenut kyllä mutta omakohtaista kokemusta ei ole, vielä. Tuote kiinnostaa kyllä kun tällainen takkutukka on:)

 153. Kaverit ovat kovasti kehuneet harjoja, mutta omaa ei jostain kumman syystä vielä löydy. Pelastaisi kyllä monet marraskuiset takkutukka-aamut!

 154. Original malli jo löytyykin ja täytyy sanoa, että se on pitkälle ja takkuiselle tukalle ihan paras. Tuo Beloved malli olis ihan loistava treenikassiin, kun originaalin harjakset kärsii laukun pohjalla säilyttämisestä.

 155. Niin monesti oon miettiny moisen ostamista kun meikäläisen hiukset on etenkin märkänä tosi vaikeet saada selvitettyä, ellei niitä ole uitettu hoitoaineessa..Vielä on tosin hankkimatta.. Joten arvonnassa innolla mukana :)

 156. Huippu arvonta! Harjaa en omista, mutta salaa olen kokeillut siskon harjaa. Hänelle en toki asiasta kerro ;) Toivottavasti pian omistan omankin.

 157. Tangle Teezerit ovat miulle tuttuja vain kampaajan hyllyltä. Mutta jumppakassiini sopisi loistavasti Compact Stylerin Beloved -versio, joka olisi ihana kaivaa esiin jumpan jälkeisestä suihkusta puolikuolleena kömpiessä…

 158. Olen kuullut kyseisitä harjoista. Miksei niitä keksitty sillon kun olin itse pieni lapsi? Pelkäsin niin hiusten harjaamista että mulla oli rastat niskatukassa! Hiukan herkkäpäinen siis! Tommonen harja ois kiva. Minkä värisesnä vaan!

 159. Compact styler- mahtuu käsilaukkuun ja treenikassiin, ei ole tuttu tuote, mutta monesti oon kampaajalla noita ”hipelöiny”

 160. Ei ole tullut Tangle Teezeriä vielä hommattua vaikka olenkin siitä kuullut paljon kehuja, tuollainen Beloved-malli olis aivan huippu!! :)

 161. Olen kokeillut kaverin harjaa ja onhan nuo mahtavia! Ottaisin ehdottomasti tuon Compact Stylerin spesiaali Beloved version (kiiltävä hopea/musta matkaharja), koska se vaan on tyylikkään näköinen ja olen aina menossa niin pussukka olis kätevä! :)

 162. Ah, TT:iä olen kuolannut jo pitkään!! Hiukset alkaa olla alaselkään, eikä vielä ole tavallista harjaa löytynyt, joka kovin mukavasti koko komeuden avaisi suihkun jälkeen. Itse varmaan ottaisin ehdottomasti tollasen Compact Stylerin, niin kulkisi mukana mukavasti :)

 163. itsellä oli kyseinen harja ja tykkäsin tosi kovasti, kunnes muutettiin.. sielä hukkui :( ai että kun harmittaa. ei ole uutta tullut hankittua, mutta joululahjana vanhemmilta olen pyytänyt, mitään isompia kun ei enään ostella :D Toi Compact Styler olis ihan huippu mustakultaisena ;)

 164. Itsellä hukkui muutossa kovasti rakastamani tangle teezer.. Compact Styler olis ihan mahtava mustakultaisena kun menis helposti kaikkialla mukana ;)

 165. Voi että, olispa mukava joululahjaidea tuo Tangle Teezeri. Joko itelle tai sitte jollekki läheiselle. Olispa mukavaa voittaa tollanen!! :)

 166. Oi jee! Huippuharja, ja tuota Belovedia jo ehdinkin viikonloppuna hiplailla… Olisi ihan huippu kantaa laukussaan sellaista!

 167. Olen kuullut pelkkää hyvää näistä harjoista. Itselläni on raidoitetut hiukset ja saa aina suihkun jälkeen raastaa hiuksia väkisin auki. Tästä olisi varmasti paljon apua hiusten suoristamiseen. Beloved malli olisi pähee. :)

 168. Harja tulisi todella tarpeeseen! Vanha harja on hajoamispisteessä ja hiukseni ovat paksut ja helposti takkuuntuvat. Kiitos vielä kivasta blogista!

 169. Omakohtaista kokemusta näistä harjoista ei ole, mutta oon kuullu paljon kehuja. Oma harja ois aika unelma ja sais ehkä mutki, maailman laiskimman hiustenharjaajan, harjaamaan hiuksia vähä useemmin ku kerran viikossa.. :) hyvää marraskuun jatkoa sulle Anna, älä anna pienten epäonnistumisten lannistaa. Oot tehny huippuduunia ja varmasti vielä tuut olemaan siinä kunnossa ku haluat -ennemmin tai myöhemmin! (:

 170. Olisipa ihana voittaa juuri tuollainen esittelemäsi musta/hopea matkaharja. Olen kuullut näistä harjoista vain pelkkää hyväää.

 171. Oi kauan olen noita kattellut, mut enpä oo saanu ostettua :) Tulis kyllä tarpeeseen, hiukset on pitkät ja paksut ja paljon niitä aina harjatessa lähteeki. Olisin varmaan ihan tuon isomman perusharjan kannalla. Mukavaa syksyn jatkoa sulle – vai pitääkö jo sanoa talven alkua?! :D
  t. Salla/Naantali

 172. Tuttu on harja ja tommonen perus iso löytyy oranssina kotoota. Pienemmälle matkaharjalle olisi kyllä tarvetta, joten jos onni on myötä, niin uusi Beloved tänne kiitos! :)

 173. Toi Tangle Teezer olis enempi kuin tarpeen meidän huusholliin jossa pojalla on komian käkkärä tukka, jota ei normiharjalla oikein saa harjattuakaan. En oo vaan vielä saanut aikaiseksi ostaa harjaa, mutta pakkohan se sitten on jos en vaikka voita. :)

 174. Ihana arvonta! Osallistun ja toiveena on Compact Styleristä spesiaali Beloved versio: kiiltävä hopea/musta matkaharja jossa tulee pieni pussukka mukana.

  Mulle Tangle Teezer on tuttu harja, ja ehdottomasti paras harja mitä omistan. Tällä hetkellä on vain yksi perusmalli ja värikin on perusmusta, tuo Beloved vaikuttaa ihanalta (ja siitä Bubblegum Pink versiosta olen myös haaveillut).

  Itselläni on todella pitkät omat hiukset (n. 45-50cm) ja siihen päälle vielä 60cm pidennykset/tuuhennokset. Oma hius on luonnonkiharaa ja karheaa, ja takkuuntuu aivan mielettömän helposti. Pidennysten kanssa hiukseni vaatii ihan extrapanostusta, ja teezer on kyllä lunastanut lupauksensa 110%. Parempaa harjaa ei vaan ole! :)

  http://musclefetish.blogspot.fi/

 175. Ihan huippu harja! Tahtoisin itselleni sen treenikassi-version :) Tuota minun teaseriä ei kehtaa kassiin laittaa kun siinä ei ole suojaa :)

 176. Tangle teezer on tuttu jo niiltä ajoilta kun se kehittäjä esiintyi siinä Dragon’s Den -ohjelmassa missä hän haki rahoitusta idealleen ja jota sijoittajat pitivät hölmönä…:D

  Itse ottaisin compact stylerin beloved version.

 177. Moikka Anna :)
  En oo ite kokeillu Tangle Teezeriä vielä ja haluisinkin mielellään osallistua arvontaan. Toki jos arpaonni suosis mua tällä kertaa, menisi Tangle Teezer kyllä itseni sijaan rakkaalle siskon tyttärelle. Ihanalle kaksvuotiaalle, joka nuoreksi tytöksi on niin muotitietoinen ja tyttömäinen kun vain olla voi. Jokaisesta saadusta vaatekappaleesta ja muusta lahjasta hän aina jaksaa mainita, miten hienoja on ja keneltä saatu<3 Tangle Teezer olisi siis aivan mahtava lahja tädin rakkaalle :)

 178. Ei ole tullut harjaa vielä kokeiltua, mutta ostolistalla on. Kiva blogi sulla, käyn hakemassa sieltä aina välillä motivaatiota omaan tekemiseen :)

 179. Itse hankin normikokoisen Tangleteezerin vajaa vuosi sitten, kun monet kaverit olivat sitä kehuneet. Kyllä kannatti, vaikka hinta etukäteen mietityttikin opiskelijaa :) Olen ollut siihen tosi tyytyväinen, sillä pitkät hiukseni takkuuntuvat helposti, mutta tällä harjalla takut oikeasti aukeavat hetkessä :)
  Osallistun Compact stylerin arvontaan, koska olen aloittanut uintiharrastuksen. Matkaharjaa voisi kuljettaa aina kätevästi uimahallissa, ilman pelkoa että piikit hajoavat laukun pohjalla muiden tavaroiden alla päivän aikana :) Beloved-malli erityisesti on minusta tosi kaunis. Lisäksi siinä on kiva säilytyspussukka. Arvonta olisi siksikin mukava voittaa, että eniten toivomaani Beloved-mallia ei myydä lainkaan paikkakuntani kaupoissa, joissa muita Tangleteezereitä kyllä on.

  Ja kiitos sinulle blogistasi! Se kannustaa minuakin terveempiin elämäntapoihin :) Mukavaa alkutalvea!

 180. Olen kuullut harjasta paljon hyvää ja haluisinkin kokeilla onko se kehumisen arvoinen. Tykkään värikkäistä harjoista! Suosikkini on pinkki!

  Ihanaa marraskuuta ja joulun odotusta sinille! – Sandra

 181. tuttu harja , yksi ollut tyttärellä käytössä :) Compact Styleristä spesiaali Beloved versio olisi ihanan tyylikään näköinen :)

 182. On tuttu juttu. Itellä oma märkien hiusten versio ”tangelista” uimahallikäytössä (iso apu hoitoaineen levityksessä ja hiusten kuivattamisessa!), mutta toinen arkikäyttöön tarkoitettu ja pienempikokoisempi olisi ihana saada. ^^
  Beloved Compact Styler olisi aika hieno voittaa ikiomaksi!

  Hyvää marraskuun jatkoa!

 183. Mulla itselläni on Tangle Teezer ja haluaisin pikkusiskolle joulupakettiin samanmoisen. 14-vuotias neiti aina välillä unohtaa harjata tukkansa ja takuista on haittaa, joten olisi varmasti osuva lahja. Valitsisin hänelle sinisen Orginal -harjan.

 184. Sain synttärilahjaksi teezerin ja muut harjat lensi välittömästi roskiin! Haluaisin laittaa hyvän kiertämään ja voittaa harjan joululahjaksi annettavaksi! :D

 185. Tangle Teezer on myös mun päivien pelastaja <3 Itseltä löytyy tällä hetkellä pieni söpö leopardikuvioinen matkaharja :) Joka päiväisessä käytössä kyllä harjatkin kuluvat joten olisi mahtavaa voittaa uusi Tangle Teezer -Original Styler ! Ihanaa syksyn jatkoa! Terkuin Eve

 186. Ei ole Tangle Teezerit entuudestaan tuttuja, mutta kovasti tekisi mieli testata, kun niin moni on niitä kehunut. Valitsisin compact stylerin.

 187. Ihan mahtavia harjoja! En enää muuta käytäkään!
  Tuollaisen matkaharjan vielä tarvitsisin, niin kulkisi käsilaukussa mustassa pussissaan mukavasti! :)

 188. Oon kuullu ja koittanu kaverin tangle teezeriä ja tosiaan oon jo ihan vakavissani harkinnu ostoa, sillä pitkien hiusten kans normaalilla harjalla on vaikeuksia ja tekee kipeää, jos tulee takkuja. Joka aamunen hiusten harjaus ei ookkaan mun suosiossa varsinkaan jos meen märillä hiuksilla nukkumaan, niin aamulla odottaa EI NIIN KIVA YLLÄRI. :( Joten peukut pystyyn että saisin sen nyt tätä kautta pelastamaan mun joka päiväsen hampaitten irvistely harjauksen ku sattuu niin hirveesti. :S Mutta joo jos ei käy tuuri niinku uskon ettei käy niin ehkä sitten ostan ite tän :D Mutta oikeastaan mallilla ei niin hirveästi olisi väliä, kunhan saisin hiukset ilman itkua selväks :) Mutta tollanen joku matkaversio vois olla aika kätevä (Y)

 189. Siis ihana toi banneri<3 Matkatangle ois kätevä ja ihana, pelastais mun päivät, kun mun hiukset on koko ajan takussa kun vähänki tuulee tai sataa varsinki ku on vähän luonnonkiharaa vielä nii ai että ku on takussa vaikka vaa kipasis äkkiä ulkona. TANGLE TUU PELASTAA MUT :)

 190. Nyt noin 1,5 vuotta TT-harjoja käyttänyt eikä ole ollut enää minkäänlaista tarvetta tavallisille harjoille! Tehokkaasti olen myös käännyttänyt kavereitani tähän, jopa vanhempani joista molemmilla on todella lyhyt tukka (muovipiikit hierovat myös mukavasti päänahkaa). Omasta kylppäristä löytyy jo Original sekä Elite -mallit, joten matkaversiolle olisi vielä tarvetta, mieluiten ihanalla Late Lammas -kuosille ;)

 191. Tuttu harja on, eikä paremmasta väliä! Yhtä paljon hiuksia lähtee kuin ennenkin, mutta itse harjauskokemus on huomattavasti kivuttomampi.

 192. Moi! Omistan jo ennestään pinkin original-mallin, joka toki on vähän kulunut käytössä! Hopeinen beloved olisi kiva :)

 193. Ihana Teaser, ehdottomasti käteen sopiva Original jossakin kauniissa värissä. En ole kokeillut käyttöä, vain kaupassa kädessä pyöritellyt, mutta joulun lahjapaketteihin aion näitä sujauttaa useamman!

 194. Mulla on tuo perus pinkkiharja, joka on aivan loistava keksintö ja sillä uskaltaa selvittää märätkin hiukset. Uutta musta/hopea compact styleria olisin vailla, kiva piriste treenikassiin. :)

 195. Oman pitkän takkupehkuni läpi ei mene kuin harja itkien läpi. Hoitiaineillakaa tää ei pahemmin selkene. Liekköhän Tanglet Teezerillä korjaus tilanteeseeni?

 196. Minulla on tuo perusversio enkä suostu muulla tukkaani harjaamaan, se on ylivoimaisesti paras koskaan kokeilemani harja, ostin sen edellisvuonna itselleni synttärilahjaksi. Lapset tykkää sillä myös harjata hiuksiaan, kun se tuntuu mukavalta eikä revi. Tänävuonna taidankin hankkia itselleni lahjaksi aqua splash version, sillä tuo on original on melko liukas suihkussa shampoisilla käsillä käyttää. Silti toivoisin kuitenkin voittavani jouluksi tyttärelleni magic flowerpot-version, niin hänelläkin olisi oma harja. :)

 197. On todellakin tuttu! Itse parturi-kampaajana käytän tätä asiakkailleni päivittäin ja kotona mulla on myös oma. Nyt olisikin kiva voittaa pukinkonttiin meneväksi Tangle Teezer! :)

 198. Meiltä yksi matkaharja jo löytyy ja se on todettu oikeaksi aarteeksi, alle kaksivuotiaan tytön hiusten harjaus sujuu nykyään helposti..eli tytölle oma Tangle Teezer Magic Flowerpot niin sais pompulat ja pinnit aina matkaan :)

 199. Itelläni on ollu jo muutaman kuukauden ajan pinkki Original Styler ja oon täysin rakastunu kyseiseen harjaan <3 Oon suositellu sitä kavereille ja he ovat sen ostaneet ja eivät kuulemma enää vaihtais kyseistä harjaa mihinkään muuhun ! (: Tangle Teezer valloittaa sydämet <3

 200. Moikka Anna!
  Pakko jättää tähän merkkejä kuin hyyena konsanaan; kiire on, mutta niin on houkuttava palkinto! (Ja kyllä, blogisi on edelleen ihanalla tapaa koukuttava. :) )

  Meillä on käytössä tuo originaali itsellä ja kukkaharja tyttärellä – toimivat loistavasti! Ostoslistalla on matkaversio harjasta, joten tuo kausituote olisi aivan unelma…

  Mukavaa marraskuun jatkoa! :)

 201. Mulla on ”Salon Elite”-mallinen musta harja ja se on mun hiuksiin parempi koko, mutta olen matkoilla kaivannut Tangle Teezeriä ja tuollainen suojakuorellinen voisi olla kiva laukussa.

 202. On tuttu, olen käyttänyt kesästä asti original styleriä. Jos voittaisin, valitsisin sen erikois beloved version mustahopean :)

 203. Meillä on käytössä perus musta harja, ja aivan huippu kapistus saamaan luonnonkiharaiset tyttöjemme hiukset takuttomaksi ilman kyyneliä,kiukkua ja hammasten kiristystä.
  Harjaaminen on ollut nykyään suosittua :) Niin että voin ja olenkin suositellut ahkerasti muillekkin :)

 204. Ihana arvonta! Meillä ei muita harjoja enää käytetä, mutta itselleni haluaisin tuon Beloved-version. Voi kun arpaonni suosisi :)

 205. On tuttu ja toimivaksi todettu harja, uusi original kokoinen kyllä kelpaisi, sillä edellinen on päätynyt teille tietämättömille…

 206. Itselläni on tuo perus versio ja olen ollut todella tyytyväinen, treenikassiin kaipaisin kuitenkin matkaversiota. Ja myös vesiversion testailu vähän kiinnostaisi.

 207. Osallistun ! Itseltäni löytyy jo yksi Tangle Teezer, jonka ostin vuosi sitten, enkä ole sen jälkeen enää muita harjoja käyttänytkään. :) Haluaisin kuitenkin tuollaisen Compact Stylerin, koska se olisi todella kätevä ottaa mukaan laukkuun ! (:

 208. Tuo kultainen! Oih, ihana, enpä oo ennen nähny :) Tangle teezerit on mulle aiemminkin tuttuja enkä muuta suostu käyttämään.

 209. Siis aivan mahtava harja, paras kaikista. Ei katko hiuksia vaan selvittää takut kivuttomasti. Olisi kiva voittaa Tangle Teezer!

 210. Tuttu TV:stä, lähinnä ostoskanavalta. Olisi tarpeellinen, kun on pitkät hiukset jotka aamuisin aina hirveessä takussa.

 211. Ehdottomasti mukana arvonnassa. Lapset ei suostu käyttään muita harjoja enää. Ja kun on kolme tyttöä ja yksi harja, niin voit arvata, että tappelu tulee kun kaikkien pitää tietysti yhtä aikaa harjata hiuksia =D

 212. Talviterveiset, talviterveiset!!! Tiiseri on mulle tuttu, mutta valitettavasti vain kuvissa :-( Toivon siis, että onni potkii ja saisin kuontalon kuosiin tyylillä ;-)

 213. Ite ostin n. vuosi sitten ison takkuharjan mutta jo nyt harjat/piikit on jostain kumman syystä aivan jyrsityn näköiset, äläkä kysy miksi :D Nyt ostoslistalla olisi compact styler ja oon miettinyt tuota uutta hopeista pussukan sisältävän harjaa tai late lammasta <3

 214. Tangle Teezeriä on himoittu mun pitkille hamppuhiuksille jo pitkään, mutta en oo raaskinut ostaa! Eniten vetää puoleensa ihan perusmallin pirtsakan oranssi.

 215. tyttärelle pinkin olen ostanut ja hyvin toimii.. omat hiukset sillä myös harjaan.. jospa voittais liilan värisen ihan omaan käyttöön :)

 216. Mulla on yksi Tangle Teezer, sellainen Salon Elite-mallinen. Olen tykännyt ihan valtavasti! Olen ihan ihmetellyt, miten helposti ja kiskomatta sillä saa takkutukan selvitettyä. Himoitsisin vielä tuollaista Compact Styler-mallia treenikassissa ja käsilaukussa mukana kulkemaan, mutta en ole raaskinut ostaa. Tuo hopea-musta Beloved näyttää tosi tyylikkäältä, valitsisin sen jos voitan!

 217. Vasta nyt uskaltaudun ensimmäistä kertaa kommentoimaan :) Kun löysin vahingossa blogisi etsiessäni hyvää treeniohjelmaa pari viikkoa sitten luin koko blogisi läpi iltaisin. Esimerkkisi inspiroi minuakin laihdutusurakassani. Tein viime vuoden graduani kokopäiväduunin ohella öisin ja viikonloppuisin ja söin miten sattui enkä liikkunut lainkaan. Keväällä palauttaessani graduani ylipainoa olikin kertynyt sitten jo 8 kiloa. Kesällä päätin herkutella rankan viime vuoden kunniaksi ja hetki sitten mitattuani painoa olikin tullut jo 12 kiloa lisää, hui! Luettuani blogiasi sain uutta potkua. Olen seurannut myös ruokavalio-ohjeitasi. Nyt kahdessa viikossa on paino pudonnut jo 2 kiloa :) Kiitos Anna inspiraatistasi!

 218. Voi vitsi, tommoista olen himoinnut pitkään ja olis kyllä niin hieno tuo musta harja! Laittaisin valmiiksi joulua varten kuusen alle pakettiin :D

 219. Voi harmi että arvonta on päättynyt jo :( olisin niiiiin halunnut voittaa tuollaisen pinkin harjan meidän äitille joululahjaksi kun hän on käyttänyt samaa harjaa jo monta kymmentä vuotta :(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta