Lasten Halloween

IMG_20131102_131331

 

Iltaa blogiin hiljentyneen hulinan keskeltä! Meillä oli tänään odotetut lasten Halloween-juhlat joihin aloitettiin askartelu jo kuukausi takaperin. Kutsut laitettiin päiväkotiin ja muille kavereille reilu viikko sitten ja sen jälkeen ollaan juhlia odotettu jo kovasti!

Eilen käytiin kaupassa ostamassa isot ruokaostokset ja sitten puuhaa riittikin! Ajattelin etten tällä kertaa tapa itseäni työllä ja tein itse porkkanakakun mutta suolaiseksi ostin hod dog sämpylät täytteineen ja lihapullia. Makeita herkkuja oli mm. suklaalla kuorrutetut vaahtotötsät ja niille pursotin silmät porkkanakakun tuorejuustopäällisellä. Suklaakarkit olivat Halloween-aiheisissa kääreissä ja samoin kaikki mukit, lautasliinat, lautaset ja pillit. Sen pelottavampia tarjoiluja ei ollut mutta joka paikka kuhisi hämähäkkejä, lepakoita, mustia ilmapalloja ja muita koristeita.

IMG_20131102_233151 IMG_20131102_233024 IMG_20131102_231447 PhotoGrid_1383428494118 PhotoGrid_1383428639468 PhotoGrid_1383428686849 PhotoGrid_1383428849844 IMG_20131102_232801 IMG_20131102_232653

 

Itse juhlista ei oo kovin paljon kuvia kun ei viitsi muiden lapsista kuvia laittaa. Meidän lapset olivat Batman ja Helinäkeiju ja samoin olivat kaikki yhdeksän pikkuvierasta pukeutuneet asuihin! :) Juhlat olivat todella onnistuneet ja oli todella mukavaa järjestää tällaiset lapsille. Mä niin nautin kaikesta tästä perheajasta ja mietin päivittäin miten onnellinen ja siunattu oon. Monesti mulla tekis mieli blogiinkin kirjoittaa kaikkea rakkaudesta ja sellaisesta syvällisestä kun oon tällainen pohdiskelija. Tuossa mun profiilitekstissä on lukenut jo monta vuotta, että koen eläväni elämäni onnellisinta aikaa, eikä se tunnu muuttuvan. Vaikeuksia on ollut mutta se ei muuta sitä, mikä tunne mulla on sydämessä päivän päätteeksi.

IMG_20131102_113958 IMG_20131102_231217 IMG_20131102_180456 IMG_20131102_232102 IMG_20131102_131427 IMG_20131102_130947

Siitä tulee kesällä 10 vuotta kun tapasin mun miehen ja aika pian oli molemmille selvää, että meidän rakkaus on suurta. Kovin usein en aiheesta puhu mutta täytyy kiittää Luojaa siitä, että saattoi meidät yhteen Pori Jazzien hämyisessä Sokos-hotellin baarissa yöttömänä yönä. Kaija Koon musiikki, kossukola ja viski sai meidät molemmat näkemään jotain todella kaunista ja näin vuosikymmen myöhemmin myös ilman kossukolaa katson edelleen vaaleanpunaisten linssien läpi. Meillä on meidät ensimmäiset vauvat, karvaiset ihanat koirulit Antton ja Helmi sekä maailman kauneimmat lapset Eliel ja Linnea. En oikeasti voisi enempää elämältä toivoa.

Muistakaa, että onni on tässä ja nyt <3

IMG_20131103_005445

Anna

10 vastausta artikkeliin “Lasten Halloween”

 1. Hienot tarjoilut on teillä on ollut :) Mun perhe juhlii aina halloweenia ja on hauskaa kun ihan kaikki on pukeutuneet niin lapset ja aikuisetkin ja on just kaikkea karmaisevia herkkuja :) Pitäis kyllä joku halloween taas viettää oman perheen kanssa ja ku pikkuveljetkin on vielä pieniä ja sulosia ennen karmaisevaa teini-ikää ;)

  Kauniisti kirjoitit rakkaudesta :)

  • Silloin kun itse olin pieni niin en muista et me ois kauheesti Halloweenia juhlittu, mutta pääsiäisenä pääsi kyllä maskeeraamaan ja laittamaan noitapukua :) Mä uskon et meidän lapset olivat todella onnellisia juhlista ja on aina ihanaa et lapsille jää mukavia muistoja :)

 2. Hieno lukea tuosta sinun ajatusmaailmastasi ja siitä miten osaat arvostaa sitä mitä sinulla on. Varmasti nuo kokemasi haasteet vaikuttavat siihen ettei asioita pidä itsestäänselvyyksinä, mutta eniten kyse on tietysti yleisestä asenteesta. Itse yritän olla hyvä ihminen ja onnellinen muiden puolesta, mutta vaikeaa se on kun itsellä onni ei todellakaan ole tässä ja nyt.

  Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

  • Ymmärrän kyllä, vähän ehkä hassusti kirjoitin sillä kaikilla ei todellakaan ole sama elämäntilanne. Mutta kannattaa juuri olla onnellinen siitä mitä on <3 Kiitos sulle ja kaikkea hyvää takaisin! <3 Toivottavasti onni saapuu sinnekin <3

 3. Voi että, kun ootte kyllä panostanu juhliin kunnolla! Ihania herkkuja ja koristeita :) Sun elämää on kiva seurata blogisi kautta ja tykkään sun blogissa erityisesti siitä, että postaukset on monipuolisia – kaikki postaukset eivät keskity vain treenaamiseen (vaikka nekin on tietty kivoja) ja kirjoitat sekä hyvistä että huonoista hetkistä. Tykkään myös siitä, että sun postauksissa on aina kuvia ja yleensä aika runsaastikin! Nyt parin viimeisimmän postauksen pohjalta oon alkanut miettiä, että ootko sä uskossa? :)

  • Me ihan askarreltiin noita ja tehtiin ovikranssikin. Rapussa oli väriä vaihtava Led-kynttilä ja se oli hieno kun rapun valot oli pois :D Mä oon ihan vasta innostunut välillä laittelemaan tällaisia! Muutama vuosi sitten kun esikoinen oli pienempi niin en jaksanut tehdä mitään ”ylimääräistä”! :/ Nyt vasta tuntuu että voimat riittää :)

   Kiva kuulla blogipalautetta! :) Tänään mennäänkin miehen kanssa harjoittelemaan painonnostoa joten jospa ensi postauksessa olisi treenijuttuja! :)

   En mä tiedä oonko mitenkään erityisemmin? :) Oon ihan tavallinen ev.lut -kirkkouskovainen, käydään kirkossa jouluisin ja ehkä kerran kaks muuten vuoden aikana ja uskon tietysti omalla tavallani mutta mitenkään merkittävän suuressa roolissa asia ei elämässäni ole.

 4. Ihanat juhlat, koristeet ja herkut teillä! =)

  Se on kyllä juuri niin, että onni on tässä ja nyt <3 Ihan aina näin ei tietenkään ole. Meillä jokaisella on elämässämme omat vaikeutemme, toisilla (ehkä) enemmän, toisilla vähemmän. Omalle kohdalle murheita on tullut matkan varrella aika paljon, ja olen vähän sitä mieltä, että onnellisuus on ainakin osittain asennekysymys. Miten suhtautuu vaikeuksiin? Jääkö vellomaan niihin, ja vatvoo niitä vielä sittenkin, kun on paremmat ajat? Vai ajatteleeko, että nyt ollaan pohjalla ja täältä noustaan vielä? Osaako olla kiitollinen ja onnellinen siitä, mitä on? Vai haluaako aina jotain enemmän ja parempaa? Jos onni on aina nurkan takana, ei sitä saavuta koskaan. Meidän pitäisi oppia elämään nytku-elämää sen sitkun sijaan.

  Ihana postaus, kiitos =)

  • Hyviä ajatuksia ja viisaita sanoja. Oon kyllä samaa mieltä että osaltaan asenteella voi vaikuttaa onnellisuuteen, ja aika paljonkin! :) Kaikkia murheita ei sillä tietysti voi välttää. Se, että osaa olla onnellinen hetkessä on taitolaji jota kannattaa harjoittaa :) <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta