Elovenatyttö

IMG_20131024_114235

 

Sain viime viikolla Raisiolta testiin Elovena PuhtiHetki annospikapuuroa. Oon ollut jo pitkään vannoutunut Elovena kaurapuuron käyttäjä ja mulla onkin tapana ostaa sitä aina se suurin kahden kilon säkki ja täyttää mun peltipurkkia jonka löysin vuosia sitten jostain kaupasta.

kahden kilon säkki
kahden kilon säkki

ja mun retro peltipurkki johon mahtuu kilo kaurahiutaleita
ja mun retro peltipurkki johon mahtuu kilo kaurahiutaleita

Annospusseissa löytyviä pikapuuroja on montaa makua ja niistä testasin PuhtiHetki Kaura&Kuitua. Se on maultaan sopiva peruspuuron ystävälle ja kun vertasin tuotetta noihin perushiutaleisiin niin Kaura&Kuidussa oli nimensä mukaisesti hieman enemmän kuitua ja yksi annos sisältääkin 21% koko päivän kuidun tarpeesta. Puuroon ei ole lainkaan lisättyä sokeria ja se sopii niin aamuun, välipalaksi kuin iltaankin. Itse tykkään syödä puuroni useimmiten raejuuston ja marjojen kera mutta nyt kun tein syksyllä itse noita omppuhilloja niin oon syönyt puuroa usein myös hillon kera.

IMG_20131024_113826 IMG_20131024_115722 IMG_20131024_115614 IMG_20131024_115633

 

Mun reseptivinkki kiireiseen aamun on:

 • laita kahvi tippumaan
 • kiehauta vesi vedenkeittimessä
 • sekoita 2dl vettä ja yksi pussi Kaura&Kuitua
 • anna vetäytyä minuutti
 • lisää omppuhillo
 • nauti kahvin ja vapaavalintaisen herasheikin kera

Yksinkertaista ja aikaa ei mene montaa minuuttia ;) Makrot Annan aamupalassa: 328 kcal / 32g proteiinia / 38g hiilihydraatteja / 4,4g rasvaa ja 5,2g kuitua. Mun ”less is more” reseptiä voi äänestää bloggaajakilpailussa osoiteessa http://fitfashion.fi/elovena. Äänestäneiden kesken arvotaan Elovena Hetki Kaura & Kuitu Pikapuuro paketteja.

Lisätietoa tuotteesta löytyy osoitteesta: http://www.elovena.fi.

IMG_20131024_115102

 

Lapsille kiehautin maidon mikrossa ja tein samanlaisen annoksen maitoon. Hyvin kelpasi!

IMG_20131024_115306 IMG_20131024_115330

 

Puuron lisäksi oon kokeillut toistakin reseptiä eli heittänyt ihan smoothien sekaan blenderiin ja siellä hiutaleet toimii myös hyvin. Tässä kyseisessä kuvassa meni vadelmien ja mangososeen kera.

IMG_20131026_110557 IMG_20131026_110323 IMG_20131026_110353 IMG_20131026_111239

 

Tsemppiä kaikille arvontaan ja muistakaa äänestää meikäläistä voittajaksi. Hei rehellisesti, kellä kaikilla on liikaa aikaa aamuissa? ;)

Yhteistyössä Raisio.

IMG_20131026_123703

Anna

11 vastausta artikkeliin “Elovenatyttö”

 1. Nii no en sitten tiiä et meneekö siihen kauheasti aikaa kun kaataa hiutaleita desimittaan ja kaataa siitä lautaselle ku et kaataa tuosta annospussista :DD Mut toki on aamuja, jolloin jokainen tuhlattu sekunti on liikaa! On meillä kotikotona noita ollut ja ihan hyviä :) mut kyllä mun mielestä ne on ihan ylimääräsen roskan tuottamista tuollaset annospussit :P Että mielummin ostan puuroa sellasessa isossa paketissa ja säästän rahani ;)

  • Mun kokemuksesta ne suuremmat hiutaleet tarvitsee pidemmän keitto – ja tekeytymisajan et jos kaataa vaan keitetyn veden päälle niin ei tuu samanlaista kuin annospussista :) Ehkä nää sopii sit paremmin vaikka työpaikkakeittiöihin tms. missä saa puuron tehtyä todella nopeasti! Mulla on kans kotikäytössä iso säkki :)

 2. Mä jo Monnan blogiin ehdin kommentoida, mutta pakko laittaa tähänkin kun keskustelu menee työpaikkaruokailun puolelle. Mä käytin ennen näitä valmiita annospusseja, kunnes aloin kattoa tarkemmin mitä syön ja tajusin kuinka paljon niissä makupuuroissa on sokeria. (Kalliitakin ne on) Tämä kuitupuuro on toki eri asia, enkä ole tätä maistanutkaan. Mutta kun silloin mietin, että mitä nyt teen…syön nimittäin arkiaamuisin aamupalan aikataulusyistä vasta töissä aamukahvilla. Työkaveri sanoi, että ihan samalla lailla se puuro tulee tavallisista kaurahiutaleista ja niin kyllä tulee! Teen viikon, parin välein minigrip-pusseihin valmiita kaurahiutaleannoksia ja kuskaan töihin. Vedenkeittimellä lämmittää vain veden, suolaa päälle, sekoitus ja muutaman minuutin tekeytyminen. Yleensä kyllä käytän vielä 20-40 sekuntia mikrossa, niin tulee vielä parempaa. Päälle sitten mitä haluaa, mulla se on soijalesitiini, raejuusto ja marjat tai omena – ja tänä syksynä Annan reseptillä stevia-omenahillo =) Ei ole yhtään sen vaikeampaa kuin valmiiden annospussien käyttö. Minigrip-pussit voi vielä kierrättää useita kertoja samassa käytössä ja lompakkokin kiittää tästä puurotavasta!

  • Hihii, kiva et oot kokeilut mun omenahilloreseptiä! :) Eiks oo hyvää!! :P Omien hiutaleiden pussittaminen on eittämättä taloudellisin vaihtoehto! :) Hieno juttu!

  • On se stevia-hillo kyl niiiiin hyvää! Meillä tyttö 10v tykkään myös syödä puuroa aamulla ja nyt vedellään kumpikin puuroa sun omppuhillolla =) Että kyllä sun respetis pääs meillä nyt jokasyksyiseen käyttöön, kiitti!

 3. Oi nam puuroa! Mun lempi puuromix oli puuroa, vaniljan makuista herajauhetta, mangososetta, marjoja ja kookosöljyä! Ah!<3

  Olikos nämä puurohiutaleet gluteenittomia?:)

  En tiedä mitä mä tuhraan aamulla kun aamutoimiin menee n. Tunti :D oon ladannut kahvinkeittimen valmiiks ja aamupalajutut valmiina (ainekset valmiina smoothiekoneessa) no ehkä käyn vähän hitaalla kun herään jo ennen viittä ;)

  Ihana eloveena-tyttö!<3

  • Kuulostaa tosi namilta!! ;) Pitää kokeilla!

   Katsoin että paketissa lukee et käytetään ainoastaa suomalaista täysjyväkauraa ja kauralesettä mutta en löytänyt pakkauksesta mainintaa gluteeniton.

 4. Rakastan noita pikapuuropusseja, jotka on niiin helppo tehdä, mutta kuitenkin täyttävät mukavan pitkäksi aikaa (: Vielä kun siihen lisää vähän marjoja pakkasesta niin voilá ! Oon niin kärsimätön perinteisemmän puuron odottelun kanssa, vaikkei siihen järjettömän kauan mene siihenkään, mutta kun se tuntuu ikuisuudelta ! Selkeesti psyykkinen juttu (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta