Tuttu fiilis?

Näyttökuva 2013-10-27 kohteessa 13.23.40

 

Ei mulla muuta ;) Hyvää fiilistä sunnuntaipäivään! Näin meillä! :)

 

PS. Muistakaa et Gazozin viikonlopun erikoisale (-20% kaikista verkkokaupan tuotteista koodilla anna), loppuu sunnuntain vaihtuessa maanantaiksi! :)

Anna

8 vastausta artikkeliin “Tuttu fiilis?”

  1. On pitänyt kysyä jo jonkin aikaa, että miten silmäleikkauksen jälkeen on mennyt? Pohdin kovasti operoitavaksi menoa ja itseasiassa harmittelen, etten silloin tarttunut blogitarjoukseen. Onko se vielä voimassa? ainakin se näkyy tuossa sivussa. Silmälasit pitäisi vaihtaa ja kaksi vuotta sitten, kun nämä lasit uusin ajattelin, että nämä ovat viimeiset lasini ;D. Nyt taistais sitten olla silmäleikkauksen aika.

    • Ihan älyttömän hyvin! Oon vieläkin monesti iltaisin menossa poistamaan piilareita kun muistan et hei, ei mun tarvitsekaan ;) Se tulee niin selkärangasta ja joka kerta tulee sellainen hyvänolon huokaus kun muistan et mun silmät onkin leikattu! Oon vilpittömästi ihan todella onnellinen ja tyytyväinen että menin, mun elämäni parhaimpia juttuja käytännön kannalta joten en voi kun suositella. Tarjouksen ei pitäisi olla voimassa ja kuva on jäänyt vaihtamatta mutta kannattaa kysyä sieltä ;)

  2. Hei! Vaikutat hyvältä valmentajalta :) Olisi mukava kuulla, millä perusteilla itse valitsisit pt:n ja mitä ominaisuuksia hyvällä trainerilla mielestäsi pitäisi olla. Myös erilaisista koulutuksista olisi mukava kuulla, ja niiden eroista. Itse siis harkitsen pt:n palkkaamista, ja arvon esim. kuntokeskuksen pt:n ja fitfarmin/bodycampin välillä. Mistähän voisi saada tietoa esim. Itä-Suomen hyvistä valmentajista?

    Tsemppiä treeneihin :)

    • No itse oon valinnut valmentajani pitkälle henkilökemioiden ja tietysti tietämyksen perusteella. Luottamus on todella tärkeää ja tietysti kannattaa etsiä ihminen jolla on erikoisosaamista juuri siitä alasta mistä itse on kiinnostunut! Toivottavasti löydät jonkun seudultasi, mulla ei nyt tule heti mieleen ketä siellä päin toimii, moni tosin tekee myös etänä valmennusta. Mäkin voin tehdä jos sua kiinnostaa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta