Ihana viikonloppuale!

anna

 

Ihan alkuun infoa Gazozin viikonloppualennuksesta lukijoille! Viimekertainen Whey proteiinitarjous loppui sen verran nopeasti, etteivät kaikki halukkaat ehtineet tilata ja samoin maut loppuivat sen viikonlopun aikana melkein kaikki. Nyt on varastot täydennetty ja Gazoz antaa Too big to be me:n lukijoille -20% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista tänä viikonloppuna! Alennuksen saa mm. siitä Whey-proteiinista kuin myös kaikista vaatteista ja jo alennuksessa olevista tuotteista!

Alennuksen saa kirjoittamalla tilauksen loppuun alekoodikenttään anna. Kannattaa käydä ostoksilla! Verkkokauppaan pääsee tästä. Mulla itsellä on tällä hetkellä käytössä mm. 100% Whey protein professional maut karamelli ja suklaa-peanutbutter. Yöproteiini Night Pro:sta mulla on makuna vanilja ja juon sitä kovien treenipäivien iltapalana vielä juuri ennen nukkumaanmenoa.

IMG_20131021_211932

 

Treenivaatteista mun suosikkeja on tällä hetkellä esimerkiksi nämä vanhoissa postauksissa näkyneet mustat BrasilSulin kapealahkeiset treenihousut joissa on pinkki-persikka-kaitale vyötäröllä. Toisessa kuvassa näkyvä punainen on mun paitaa ja väri on housuissa on sitä kirkkaampi :)  Nuo housut on ihan täydellisen malliset ja ihanat jalassa. Myös tuo väriyhdistelmä on mun mielestä supersöpö.

IMG_20131018_104523

IMG_20131020_193918

IMG_20130923_211445

20130919_150009 

Toinen suosikki on harmaat housut joissa on pinkit tehosteet reisissä ja vyötäröllä. Ne on niin mukautuvat jalassa et voisin olla noissa päivät pitkät ja taidan ollakin :D Ei ollu vaikea löytää kuvia! Eli nää vaatteet on tosiaan mun ihan todellisessa käytössä ja suosittelen niitä kokemuksesta. BrasilSulit kestää pesusta toiseen ja näyttää todella hyviltä!

IMG_20130926_210236 IMG_20130926_210110 IMG_20130928_153808

20130921_153255

 

Kotona ollaan leikitty Angry Birdseillä joka on hermoja raastavan hauskaa kaikkine kokoamisineen. Kävin myös päivällä heittämässä Polarn o Pyretin lastenhanskat kauppaan jo toistamiseen sillä kaksista on mennyt hanskan suussa oleva kuminauha rikki :( Oon kyllä todella pettynyt sillä rukkaset maksoi maltaita ja kun kaksi paria on hajonnut aina reilun viikon jälkeen on kuskaamista kauppaan tullut ja oon saanut takaisin pelkkää, ”onpa ihmeellistä, näin ei ole koskaan aiemmin tapahtunut” mutta en mitään pahoittelua vaivasta. Nyt hanskat olivat loppuneet ja ne jäivät ompelijan käsittelyyn ja odottelemme niitä. Kovana poppi-fanina oon tosi pettynyt kyllä sekä palveluun että laatuun :/ Ymmärrän kyllä jos niin ei ole aikaisemmin käynyt mutta meidän kaksille samanlaisille hanskoille kävi ja kyllä silloin voisi edes sanoa, että onpa kurjaa.

Samalla reissulla ajauduin GinaTricotiin ja mun ostoskassi on edelleen piilossa mieheltä mun käsilaukussa. Apua! Kohtalotovereita? Meillä siis säästetään… Ups! 

IMG_20131024_115306 IMG_20131024_115614 IMG_20131024_224426 IMG_20131024_224324 IMG_20131024_170507 IMG_20131024_170616 IMG_20131024_170740 IMG_20131024_170840 IMG_20131024_170857 IMG_20131024_171213 IMG_20131024_171109

 

Treenaamaan en oo vieläkään päässyt! Tylsää!!! Kävin illalla salilla vaihtaan kuulumiset Saran kanssa mutta en treenaamaan uskaltanut :( Buhuu. Nallekarkkejakin söin siinä missä Sara haisteli niitä. Parempaa viikonloppua odotellessa…

IMG_20131024_190907

 

Miten teillä? Kertokaa jotain!? ;)

Anna

35 vastausta artikkeliin “Ihana viikonloppuale!”

 1. Mä oon kans luvannut miehelle etten shoppaa mitään vähään aikaan. Ainakaan treenivaatteita! Toi 20% ale on kuitenkin aika hyvä ja tahtoisin pari juttua gazozilta :D ja kirppiksellekin olis kiva päästä!

  • Se on kyllä hyvä ale! Ja kuule oon kans miettinyt kirppistä! Sara vei ja kauppa kävi hyvin niin mietin et itekin pitäis! :)

  • Heips Anna & Jonna,

   Olisiko mahdollista, että myisitte vanhoja urheiluvaatteitanne blogin kautta? Tietty, että ostaja maksaa mahdolliset postikulut! :)

  • Mulla on jo kasa vaatteita odottamassa :) huuto.netin kautta olen tykännyt myydä. Siellä homma pelaa hienosti.

 2. Apua, toi 20% ale tuli kun tilauksesta :D oon himoinnut gazozilta vaikka mitä! Vaikka näin opiskelijabudjetilla täytyis kanssa jättää toi shoppailu vähän vähemmälle mutta jos sitä kerran… ;)

  Tuttu tunne toi, että ostoksia piilotellaan laukussa mieheltä! Sit parin viikon päästä kun se kysyy et onks sulla taaas uus toppi niin vastaus on jotain että ”eei ku tää on vanha en oo vaan aikoihin käyttänyt” ;)

  • Hyvä jos on hyötyä :)

   Hahah, juuri noin! ;) Mä en ees usein osta ”normivaatteita” mut sillä on kyllä haukan silmä ja kysyy helposti :D Hehheh, Jonna tais tehdä juuri noin joku aika sitten joiden Sports directin vaatteiden kanssa. Jonna, tunnustatko?! =)

 3. Niiiin harmi, että asun Englannissa! Gazoz ei taida tänne asti toimittaa? Oon monta kertaa miettiny, että ois niin kiva tilata jotakin kun sais noin mahtavan alennuksen.

 4. Hahaha, ihana lukea että muillakin on vähän saman suuntaista touhua kun itsellä. Meillä kanssa säästetään vähän samalla tavalla. Mä käytän myös tota taktiikkaa että pari viikkoa piilottelen ja sit kun kysytään onko uus niin..eeeiiii, en vaan oo pitänyt :D:D Tosin se ei aina mene läpi!
  Naiset vaan tarvii ihan eri tavalla jotakin pientä piristystä arkeen, jopa sillon kun ollaan säästölinjalla ;)

 5. Noi on kyllä huikeet noi sun jalat, vaikka kyllä mun omatkin toki maahan ylettyy :D Kiitos kaunis jälleen alennuskoodista, juuri vahvistetun tiedon mukaan BB:n contrast windpantsit ovat aloittaneet matkan kohti uutta kotia <3

 6. moikka!
  uusi lukija ilmottautuu ja kiitos alekoodista.. osaisitko kertoa noista bb-housuista, mitkä mallit olisi sellaisia vähän farkku/leggins tyylisiä, että sopisi vapaa-ajallekin käyttöön esim.jonkun tunikan kanssa..lähinnä mietin onko sulla kokemuksia käytöstä?kiitos jos ehdit jotain raapustaa :) mukavaa viikonloppua sinulle ja perheelle<3

 7. Kiitos ihanasta blogista ensinnäkin! Täytyy nyt kommentoida, kun olen lukenut juttujasi jo pitkään ja tapasi kirjoittaa on niin ihanan rehellinen ja symppis! :) Ja kun nyt satuit kysymään, niin tänne kuuluu blaah ja blääh. Kävin tänään Inbody mittauksessa ja viime kerran (vajaa 2kk sitten) jälkeen lihasta oli kadonnut kilo ja rasvaa tullut 500g tilalle. Vähän harmillista.. Minua kuitenkin lohdutti se, miten olet kirjoittanut siitä, että vaikeat elämäntilanteet väistämättä vaikuttavat kuntoprojekteihin. Eikä sille mitään mahda, se kun on vain elämää.. Nyt täytyisi kuitenkin löytää se tsemppi ja draiva palata takaisin satulaan. Mutta mistä? Ihanaa viikonloppua!

  • Kiva kun rohkaistuit kommentoimaan :) Teistä on aina mukava kuulla!

   Muista et myös InBody-mittauksessa on oma virhemarginaalinsa vaikka tosiaan jos tiedät et elämäntilanne on voinut vaikuttaa niin eihän sille mitään mahda. Onneksi aina voi jatkaa paremmin ja pian on ehkä jo paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin ;)

   Se mistä se tsemppi löytyy niin on vaikea tietää. Jokaista meitä ajaa omat motiivimme ja kun saa niistä kiinni niin pääsee taas vauhtiin ;) Mulla on sama hukassa joten en osaa enempää auttaa kuin et mietiskele jotta löydät omasi! ;)

 8. Moi,
  Täällä v****uskäyrä aika korkealla, jumppaan en oo päässyt, herkkuja mennyt väsymykseen. Hieman stressinpoikasta kun vauva itkee mahavaivoja ja yöunet hyvin katkonaisia. Että mieti vielä sitä vauvakuumetta ;)
  Joitko sä muuten kahvia kun imetit?
  Viikonloppuna jotain piristystä luvassa kun lynsihuolto ja kampaaja, mutta muuten kyllä kaipaan superlujan potkun persuksille jotta saisi syöminkit ja treenit kuntoon.
  Eli tsempin tarpeessa tällä kertaa,
  Mertsi

  • Voi vitsi! Toivottavasti sulla pian helpottaa siellä :) Ja joo on mulla kädet täynnä näiden kahden kanssa ihan hyvin!

   Oikein ihanaa hemmotteluviikonloppua! ;) Ja ens viikosta se potku p*rseelle :D

 9. Moikka, olisiko mahdollista saada postausta treenivyöstä ja sen käytöstä? Itse olen miettinyt sellaisen hankkimista mutta vielä en ole ihan varma. Auttaako vyö esim kyykyissä, kun mulla tuppaa tuntumaan painetta selässä jos on vähänki enemmän painoa? Olisi kiva lukea sun ajatuksia!

  • Saanko vastata tähän? :) Kyllä se vyö tukee joissain liikkeissä etenkin kun tekee raskailla painoilla. Suosittelen kuitenkin treenaamaan myös ilman vyötä jotta keskivartalon lihakset vahvistuvat. Vyötä käytetään niin että se vedetään kiinni juuri ennen sarjaa ja teet liikeet jonka jälkeen avaat vyön samantien sarjatauon ajaksi. Silloin hengitys kulkee ja voit valmistautua seuraavaan sarjaan kun olet palautunut :)

  • Saat tottakai ;) Ja kiitos vastauksesta! Oon kyllä tietoinen että vatsoja pitäisi vahvistaa ettei menisi niin paljon selälle, mutta tuntuu että keskittyminen siirtyy siihen selän kasassa pitämiseen kuin niihin jalkoihin. Ehkä mä jokupäivä sen vyön hankin, mutta taidan mennä vielä hetken aikaa ilman. Ehkä sitten kun alkaa painot nousemaan vähän isommiksi vielä ;)

 10. Tuleehan tuota ostosten salailua harrastettua ja käytettyjä kommentteja on myös ”on tää jo mul jonki aikaa ollu” ja ”nyt sai tosihalvalla” :D Nyt on siitä kiva tilanne että shoppailu on tällä hetkellä salittua ja jopa pakollista. Tietty shoppailu on nyt määriteltyä tiettyyn asiaan, mutta kun teemana on uuden kodin sisustus, tyydyttää se hyvin shoppailuhimoa ;) Tapettivalinnoista ja huonekalushoppailusta teinkin juuri postausta tuonne toiseen blogiini ;) http://outinelamasta.blogspot.fi/2013/10/tapetteja-huonekaluja-pienta-kivaa.html

 11. Moi, mua kiinnostas, että millasia housuja sä käytät, ku käyt lenkillä ny, ku on vähä kylmemmät ilmat ja millasia talvella käytät? :)

  • Mulla on kyllä varsinaisia talvihousuja tosi kehnosti jos lainkaan. Viime talven taisin vetää niin et mulla oli ihan kalsarikerrasto noiden BetterBodies collareiden alla ja sit mun pitkä Fjällräven parkatakki. Aloin nyt itsekin pohtimaan et onko mulla mitään toppahousuja?! =) Jos löydät jotkut hyvät talviurheiluhousut niin vinkkaa mullekin ;)

 12. Hei Anna, nyt on pakko kysyä sulta vinkkiä kun olet kuljettanut ruokia mukanasi eri paikkoihin esim. salille tms…niin mistä saisin hankittua sellaisen laukun mikä sinulla on vilahtanut kuvissa johon saisin mm. kanasalaatin , rahkan jne..mukaani koulun penkille ja töihin ..aloitan 5 viikon opinnot ja en haluaisi syödä kouluruokalassa ..en omista sellaista säilytysjuttua missä maitotuotteet säilyvät koko päivän :) Kiitos sinulle taas vinkistä :) Seuraan blogiais joka päivä ja olen armoton Anna fani ;) Tunnistan sinussa paljon itseäni , tsemiä muuten talon rakennusurakkaan, meillä valmistui talo 2008 ja hikeä ja kyyneleitä mahtui matkaan jo alkumetreiltä mutta lopussa kiitos seisoo ja mikä ihanuus on päästä valitsemaan laattoja, lattiamateriaaleja jne… iloa päivääsi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta