Pehmeä beige ja pitsipaita

IMG_20131022_144331

 

Mä tein sen, eli kävin vihdoin ostamassa tuohon kirpparilöytö lepakkotuoliin uuden kankaan. Selailin netistä et niitä saa Kodin1:sestä ja Stockmannilta ja kas täysin sama kangas oli 15€ halvemmalla ensimmäisessä (79.90€ / 94.90€). Mua kyllä aina jaksaa ihmetyttää se, et saman valmistajan tuotteella on stockalisä. Kyseessä oli kotimaisen Varaxin kangas lepakkotuoliin ja hetken houkutuksen jälkeen päädyin taas valkoiseen. Graffitinharmaa näytti ihanalta mutta kotona olin tyytyväinen valintaan. Onneksi, sillä se sopii oikein hyvin pienen prinsessan huoneeseen ja mikä parasta se taas kestää istumisen toisin kuin käsinojista risa vanha kangas!

IMG_20131022_131009 IMG_20131022_131058 IMG_20131022_144114 IMG_20131022_144417 IMG_20131022_144526

 

Kirjoitin jo maanantaina et viikon alku tuntuu raskaalta viime viikon jälkeen ja näin keskiviikkoon mennessä oon ihan puhki. Maanantaina mulla kihelmöi vähän kurkussa mutta en uskaltanut miettiä sitä sen enempää. Tiistaina huomasin et treenaamaan ei oo asiaa sillä jo pienestä rasituksesta mulla alkoi yskittämään ja oon pelännyt et se viikon takainen flunssa tulee takaisin jos se koskaan ehti lähteäkään. Tänään oon ottanut sitten koko päivän chillaillen ja vaikka kävin töissä niin en jäänyt itse treenaamaan ollenkaan. Lasten muskarissa otin muutaman tanssiaskeleen.

20131022_123545#1

Päivän asu:

pitsipaita: Eco

alustoppi: Gina Tricot

farkut: Pull & Bear

kengät: Merrell

IMG_20131022_125431 IMG_20131023_194546 IMG_20131023_194722 IMG_20131023_220343

Kengät on ostettu nyt tän syksyn hulluita päiviltä ja sainkin teiltä Instagrammiin ääniä näille kun mietin Merrellien ja Sorellien välillä ;) Pitsipaidan ostin viime keväänä Italianreissulta ja se on yksi mun lempipaitoja ja siitä kysellään usein mutta merkkiä ei taida valitettavasti saada täältä. Se oli yksi pieni putiikki lähellä Pioppia. Kiva laittaa asupostausta kerrankin kun mulla on päällä muuta kuin trikoot ;) DKNY:n ruusukultaisen kellon löysin Kyproksen lentokentältä toissakesäisellä matkalla ja se on ollut mun suuri suosikki siitä saakka!

IMG_20131023_220505

DSC029711 DSC02954

 

Joku kyseli hetki sitten et mitä mun Instagrammille tapahtui ja mä tosiaan oon muuttanut sen mun nimen siellä Anna_tbtbm :stä annaliljeroosiin mutta te jotka seuraaatte ette ees huomaa muutosta. Ajattelin et oikealla nimellä on helpompi löytää mut haulla. Näitä ei oo ollut pitkään aikaan eli kertauksena et mun blogia voi seurata useamman palvelun kautta. Facebookissa tykkäämällä saat uusimmat postaukset omaan uutisvirtaan. Voit myös kerätä blogin blogilistallesi tai bloglovin’iin jos käytät niitä palveluja blogien seuraamiseen. Arkipäivän kuvia sitten näkyy Instassa. Kuvakkeista suorat linkit palveluihin :)

 

toobig_blogilista

toobig_bloglovin

toobig_facebook

toobig_instagram

 

Blogiin pääsee myös osoitteesta annaliljeroos.fi tai annaliljeroos.com jos blogin nimi on liian vaikea lausua vaikka kaverille jolle vinkkaa tästä. Jossain vaiheessa kun perustan mun omia yrityksen sivuja niin siirtelen ne tuonne domainille. Sitä odotellessa :)

Mä hörpin täällä nuo glögit loppuun ja toivon et en tuu yhtään enempää kipeäksi kuin mitä on ollut fiilis nyt kaksi päivää. Oon kuullut et muillakin on ollut hyvin sitkeitä nämä syysflunssat ja tulleet tauon jälkeen takaisin. Lisäksi mulla on ollut kaikki ajatukset rakentamisessa ja siihen liittyvissä asioissa. Joka päivä olisi niin paljon tehtävää ja suunniteltavaa että tunnit loppuu kesken. Eilen illalla taisin saada jonkun pienimuotoisen ahdistuskohtauksen sillä tuntui etten voinut hengittää vaikka vaan lepäsin. Kaikki roikkuvat asiat pyöri mun mielessä ja ne tuntui niin suurilta, että ahdistus vaan kasvoi. Keskellä yötä mun piti kirjoittaa ylös lista asioista jotka ei jättäneet mua rauhaan ja tuloksena oli muistilista jossa oli 9 asiaa. Tänään hoidin niistä 6 ja nyt en uskalla mennä nukkumaan kun ne 3 asiaa on hoitamatta ja tietystikään keskellä yötä ei voi enää soitella mihinkään. Missasin mm. puhelinaikoja ja huomenna pitää yrittää uudelleen.

Sellaista täällä. Minäkö stressissä? Ja eihän me oo ees vielä aloitettu…

IMG_20131023_215008 IMG_20131022_151401

Anna

8 vastausta artikkeliin “Pehmeä beige ja pitsipaita”

 1. Jaksamisia sinne.. kuulostaa hyvin tutulta. Asiat kasaantuu ja alkaa ahdistaa. Onneks ittellä huomenna vapaapäivä niin saa noin miljoona asiaa hoidettua.. ehkä =) toki vähän päivätreeniäkin kun kerrankin on mahdollisuus!

 2. Voin kokemuksen syvällä rintaäänellä kertoa että tuo suunnitteluvaihe on ehkä stressaavampaa kuin tämä toteutusvaihe. Kaikki on vielä vain paperilla ja mistään ei ole varmuutta. Nyt kun ollaan jo päästy pitkälle niin hidasteet eivät ahdista niin paljon (ainakaan minua, miehestä en tiedä) kun on jo jotain valmista mitä katsella ja millä lohduttautua.

  Tsemppiä vaan siihen suunnitteluun, vaikka ahdistaa niin se kannattaa silti tehdä huolella. Muuten saattaa ärsyttää pienetkin virheet kun talo on olemassa. :)

  • No sehän passais mulle ;) Toivottavasti tää tosiaan helpottaa! Nyt on muutenkin niin monta rautaa tulessa et siksi stressaa, siis vähän muukin kuin rakentaminen.

   Tsemppiä teille projektiin! :) Kiitos viisaista sanoista <3

 3. Onko plaza koti hyvä lehti? Ostin joskus aikoja sitten yhden numeron ja se oli ihan kökkö :(

  Flunssa on täälläkin sitkeässä. Eilen olo oli mitä mainioin ja kävin treenaamassa. Illalla olin kuoleman partaalla, olo tosi huono ja kurkku kipeä. Yön aikana olo taas normalisoitui mut ei taida silti olla tänään treeneihin vielä asiaa… Niin ärsyttävää!

  • Tykkään kyllä kovasti irtonumeroita ostaa! Mä aina kyllästyn jos tilaan mut Plaza on ollut mun mielestä hyvä silloin kuin satun ostamaan! Oon jo vuosia kyllä ostanut joten tykkään lehdestä!

   Paranemisia sinne myös <3 Sit treenaamaan kun ollaan molemmat kondiksessa! :)

 4. Näytät tosi hyvältä noissa asukuvissa! Aloin lukea blogiasi joskus vuosi sitten ja vaikka sillonkin olit jo tehnyt valtavan muutoksen nyt sua ei tietäis ees samaks ihmiseks.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta