Myynnissä 4h+k

ilmoitus

 

Äääää :)) 

Kohdenumero: 1115629

Askel kohti raksaprojektia otettu ja asunto annettu myyntiin. Käykää kurkkaamassa jos kiinnostaa! Voitte kysyä myös multa lisätietoja osoitteesta toobigtobeme(at)gmail.com tai varata ajan esittelyyn suoraan Sauli Enbuskalta numerosta 050 386 6666.

En voi uskoa et me vielä ahtaudutaan sinne kaksioon joku päivä :D

ePA112664 ePA112669 ePA112686

Anna

10 vastausta artikkeliin “Myynnissä 4h+k”

 1. Ihana asunto teillä 3 Kovasti tsemppiä myyntiin! Minkä hintainen toi putkiremppa on mikö on suunnittelilla? Onko ihan putkien vaihto vai pinnoitus? Katselin että teillä on kuitenkin rempattu kylppäri :)

 2. Putkiremontista yhtiöltä saadun tiedon mukaan koituu n. 499€/m2 kustannukset (vaihtoehtoisesti 3,33€/m2/kk 25 vuoden lainalla ja 4% korolla). Eli huomattavan edullinen verrattuna keskihintaan alueella.
  Remontti tehdään alustavan suunnitelman mukaisesti ”sukittamalla” ja kylpyhuoneiden kunnostus on valinnainen.
  Hinta on tietenkin suuntaa antava kunnes remontti valmistuu ja kustannukset realisoituvat.

  Oli pakko tulla vilasemaan kun Anna sanoit kirjoittaneesi tänne myynnistä =)

  • Kiitos Sauli vastauksesta! :)

   Tilda: joo kun me ostettiin ja putkiremonttiin oli vielä aikaa n.5 vuotta niin haluttiin remontoida. Vanhaan kylpyhuoneeseen ei mahtunut edes 60cm pesukone. Ei ois ollut kovin kätevää lapsiperheessä! :)

 3. Kaunis koti teillä. Mukavaa huomata, että voi tuon kokoisen asunnon saada sillä mitä keskustassa maksaa suunnilleen pienet yksiöt. Tuo on kai ihan hyvää aluettakin, vaikka itä-Helsinkiä onkin. Vaikka eihän tuokaan halpaa ole kun vertaa pk-seudun ulkopuolelle. Hui. Miltä muuten tuo neliömäärä tuntuu kun on 4 ihmistä ja kaksi koiraakin vielä? Onko ihan mahdottoman ahdas?

  • Kiitos Ansku! :)

   Laajasalo tosi kaunista ja merenläheistä aluetta. Kyllä me ollaan ihan hyvin mahduttu, molemmilla lapsilla on omat makuuhuoneet, 2 vessaa ja iso parveke. Oltais ehkä asuttu pidempäänkin, jos ei oltaisi saatu tuota tonttia! :)

 4. Heippa! Olen himoinnut tuon tyylistä taulua kuin teillä on keittiössä. Saako udella mistä olet hankkinut kyseisen maalauksen?
  Sinulla on aivan mielettömän hyvä maku ja kaunis koti :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta