Tontilla

IMG_20131007_132255

 

Eilisessä aiheessa jatkaen, käytiin tänään tontilla. Arkkitehti pääsi tontille inspiroitumaan ja meikäläinen poseerasi ekoissa asukuvissa tulevalla kotipihalla ;)

IMG_20131007_214831 IMG_20131007_110727 PhotoGrid_1381159851218

 

kietaisuneule: Cos

housut: Lorna Jane

saappaat: Porronet

viitta: Gina Tricot

IMG_20131007_225719

IMG_20131007_132054

20131007_121531
yhdeltä sivulta

20131007_122657
toiselta

20131007_122920
naapuritontteja ja urheilukenttä niiden takana

20131007_124449
pihan takaosaan jää mukavia luonnonkiviä ja siirtokivilohkareita jotka tulee säilyttää luonnontilaisena

20131007_124518
tämä meidän tontilta tielle päin ja lenkkipoluille

Siinä tonttikuvia syysloistossa! :) Ihanalta näyttää edelleen vaikka toki asuinalue muuttuu täysin kun talot pikkuhiljaa nousevat. Tontin suhteen olla todella tyytyväisiä sillä saatiin se mitä toivottiin. Tänään pyörittiin siellä kompassin kanssa ja istuskeltiin kallioille pitämään pieni piknik eväsleipien kera. Tää oon niin absurdia unelmaa vielä <3

IMG_20131007_131909 IMG_20131007_182238 IMG_20131007_214454 IMG_20131007_213903 IMG_20131007_214111 IMG_20131007_213727 IMG_20131007_171843

korkkilattiat kiinnostaa!
korkkilattiat kiinnostaa!

värivaihtoehtoja
värivaihtoehtoja

Ja parketit. Esimerkiksi kalanruotoparketti olisi ihana mutta aah, hinta...
Ja parketit. Esimerkiksi kalanruotoparketti olisi ihana mutta aah, hinta…

20131007_173252

IMG_20131007_213207

keittiöideoita
keittiöideoita

20131007_172609 20131007_172416 20131007_172405

ja sit ulko-ovi löytyi josta näkyy äiti!
ja sit ulko-ovi löytyi josta näkyy äiti!

Tai sit tää :D
Tai sit tää :D

IMG_20131007_151035

lounaalla söin eilistä spaghetti bolognesea
lounaalla söin eilistä spaghetti bolognesea

illalla paistettiin pihvit
illalla paistettiin pihvit

IMG_20131007_190907 IMG_20131007_192440

Rautakaupoilla käytiin oikeastaan siitä syystä, että ollaan korjailtu tässä nykyisessä kämpässä kaikenlaisia yksityiskohtia ja vähän suurempaakin. Mun mies mm. hioi ja maalasi kaikki väliovet, sillä ne oli vanhoja ja maali lähtenyt rapistumaan. Tää nykyinen asunto me remontoitiin lattiasta kattoon kun muutettiin kolme vuotta sitten. Nyt haettiin muutamia puuttuvia pikkujuttuja ja kyllähän sitä taas rautakaupoissa eri tavalla kuikuilee tavaraa kun on mitä suunnitella :)

Treenijutuista ei olekaan päivityksiä siitä syystä, että koko viikonlopun teki flunssa tuloaan. Menoa oli niin paljon, etten voinut pysähtyä mutta ymmärsin kyllä ettei urheilemaan oo asiaa. Tänään on iltaa kohden flunssa äitynyt niin pahaksi, että huomiset työt siirsin myöhemmälle. Kipeänä siis ollaan :( Eikai se auta kuin levätä ja toivoa et saan petiin teetä ja sympatiaa.

Toivottavasti te olette säästyneet syysflunssalta <3

IMG_20131007_151105

Anna

26 vastausta artikkeliin “Tontilla”

  • Mä käytin sitä Scitecin heraa josta oli pari postausta taaksepäin juttua. Se on puhdas heraproteiinivalmiste, eikä sisällä mitään mitä imettäessä ei saisi syödä (kuten joissain palautusjuomissa on lisätty mm. kreatiinia). Imettävälle kuten muutenkin kovaa treenavalle on myös hiilihydraatit tarpeen niin söin puntin jälkeen myös banaanin tai omenan, ihan kuten nytkin :) Se siis yhtäaikaa herajuoman kanssa heti salilla.

  • Kiitos kattavasta vastauksesta! Itse olen ihan uuno näiden lisäravinteiden kanssa :) mitä mieltä olet noista makeutusaineista mitä noissa palkkareissa on? Lähinnä imetystä ajatellen?Itse nimittäin tilasin juuri tuolla sinun alekoodillasi viikonloppuna tuota heraa mansikka-valkosuklaa maulla,mutta en ole vielä käyttänyt..

  • Käsittääkseni sakariini ja syklamaatti oli kielletty raskauden aikana mutta imetyksen aikana voi käyttää. Itse käytin kohtuullisesti imetysaikana, nykyään ehkä taas enemmän :) Mun mielestä tuo kyseinen palautusjuoma on ihan turvallinen imetysaikana :)

 1. Pääsettekös vielä tänävuonna aloittamaan maahommia tontilla? Me aloitettiin tosiaan about vuosi sitten, mutta sitten tuli talvi, joka stoppasi hetkeksi hommia…
  Pikaiset paranemiset! :)

  • Mä epäilen suuresti sillä piirustukset on vielä kesken ja rakennuslupakin hakematta. Maatyöt saa kyllä aloittaa ennen lupaa mutta kun tietäis mitä tehdään! Se oli ajatuksena mutta saas nähdä ;)

  • No se olis tietty hyvä ensin tietää mitä tehdä :D Kaikki käytännön hommatkin vie kyllä yllättävänpaljon aikaa ennenkuin pääsee kunnolla aloittamaan ja rakennusluvan saantikin voi viedä aikaa, en tiedä millaiset käsittelyajat siellä on. Silloin kun me haettiin oli paljon hakemuksia ja kesti kuukauden päivät ennenkuin lupa tuli.

 2. Joko ootte pankin kanssa ollu tekemisissä? :) Saatteko sen verran mitä haluatte/tarttette? Me ku rakennettaan niin tuntuu et melko nihkeesti nyt lainaa antavat… :/ Ja ainaki meillä tuli yllätyskuluja sellasista mitä ei oltu osattu arvioida, vaikka mies kuinka tarkkaan kaikki laski…
  Mut muutto viikko on nyt virallisestikin paperilla = 51 eli viikko ennen joulua päästään muuttamaan. Siinä on vielä ehkä viikko liikkuma varaa et voitas päästä jo aikasemminkin…

  • Piirustukset ja materiaalivalinnat on vielä aivan alkuvaiheessa joten vasta nyt pyöritellään budjettinumeroita, mahdollisuuksia, vaihtoehtoja ja sitä mikä maksaa ja minkä verran. Mulle tuo raha on hieman yksityisasia josta en välttämättä halua kaikkea jakaa blogissa jos ymmärrät :) Pankin kanssa on kuitenkin historiaa jo vuosilta! Toivottavasti saadaan mitä toivotaan :) Varmaa se on, että tässä joutuu kuitenkin kompromisseja tekemään.

   Ihanaa kun teillä on jo viikko tiedossa! Miten hienoa! :) Onnea kovasti valmistuvasta kodista <3

 3. Oi, on varmasti ihana suunnitella kaikkea! Vaikka toisaalta se on vaikeaakin, kun vaihtoehtoja on niin runsaasti…meillä oli aikanaan melko selvät visiot mitä halutaan, mutta silti se lopullisen päätöksen teko jossain asioissa oli vaikeaa…ja kaikkea ei ole muistanut edes miettiä. Yhtäkkiä pitää tietää millaiset ovenkahvat! Ja jalkalistat! =O Tsemppiä kovasti projektiin!

  Sitä olen tässä mietiskellyt, että sulla taitaa olla opinnot nyt narikassa hetken? Et ole ainakaan kirjoitellut niistä mitään. Ja päivät on kyllä taatusti täynnä toimintaa ilman opintojakin. Mutta aiotko jossain vaiheessa suorittaa ne loppuun?

  Pikaista paranemista!

  • Kiitos vain :) Jännää on ja mietittävää riittää! :)

   Joo mä olen nyt poissaolevana yliopistolta, niin kauan kuin mulla on arkiaikaan tuo pienempi vielä kotihoidossa. Kun hän menee päiväkotiin niin mulla on mahdollisuus päästä luennoille ilman pientä ja saattaa opinnot loppuun. Eli joo, ilman muuta koulu loppuun! :)

 4. Moi!

  Olen seurannut blogiasi jo pitkään. Hieno inspiraatio olet meille ylimääräisten kilojen ja senttien kanssa painiville.

  Pohdit kalanruotoparkettia suunnitteilla olevaan kotiisi. Omassa blogissani on muutama kuva kalanruotoparketista joka asennettiin 2012-keväällä valmistuneeseen taloomme. Meillä oli haaveena saada parketti kaikkiin tiloihin, joissa ei ole laattaa, mutta budjetti saneli, ja makuuhuoneissa on laminaatti ja vain olohuoneessa kalanruotoparketti. Voin suositella lämpimästi. Aivan ihana! Tilasimme parkettimme erikoisparketti.fi -sivustolta. Tuolla oli erittäin hyvä palvelu ja mallikappaleet saa nopeasti kotiin toimitettuna.

  Tässä linkki postaukseen jossa on muutama sisustuskuva mm. olkkarista.
  http://osmankaami.wordpress.com/2012/08/26/keittio-ruokailutila-olohuone-eteinen-kylpyhuone-ja-wc-sisustuskuvia/

  Tsemppiä suunnitteluun ja budjetin laadintaan!

  • Oi, onpa kaunis lattia! :) Kivoja kuvia muutenki, kiitos linkistä. Näkyis olevan Festivon kylmiö viinikaapilla myös? Meillä on nyt tuo kylmiö täällä asunnossa ja on kyllä ihan mahtava! :)

   Kiitti mukavasta kommentista ja blogipalautteesta! Reipasta viikkoa!

 5. Heippa pitkästä aikaa!
  Täällä toivuttu synnytyksestä ja aloitettu ekat treenit salilla.
  Kiloja vielä pari kolme pudotettavaa, vaunulenkkeilyä tullut tehtyä ahkerasti mutta herkkujakim syöty aika reippaasti, väsymykseen. Keksejä ja pumssirullia kun on helppo tunkea suuhun itkevä vauva sylissä :o

  Miten sä imetyksen aikana söit? Tarkoitan niitä kaasuja aiheuttavia ruokia: omenia, kahvia, ruisleipää? Itse etsin sopivaa ruokavaliota kun en turhaan halua aiheuttaa pienelle ongelmia.
  Onko Malmin East Bodyn tarjous vielä voimassa? Mieheni olisi kiinnostunut…
  Mukavaa talon suunnittelua ja onnea tontista!
  Meilläkin isompi asunto hakusessa, teidän nykyinen vaikuttaa oikein kivalta!
  Terkuin Mertsi

  • Hitsi nää viimeiset kommentit aina jää! Anteeksi!!

   Taisit kysyä uudelleen jo siitä tarjouksesta ja joo, se on voimassa! 90€ sisältää 3 kuukauden treenit ja kulkukortin uusille asiakkaille ja sen saa tiskiltä kun sanoo vaikka et Annan blogitarjouksen kautta tulee :)

   Imetysaikana mä jätin kahvin tosi vähälle ja sit ruisleipä oli pakko jättää kokonaan pois! Söin sit 1v4kk vaan kauraleipää :) Omenoita taisin kyllä silloin tällöin syödä, en muista et niistä ois tullut mitään. Enemmän söin banaania ku se on niin hyvää ;)

   Ymmärrän kyllä et väsyneenä helppo ruoka ja sokeri maistuu, mulla oli ihan sama! Tsemppiä ja ihania vauvantuoksuisia kuukausia <3 <3 <3

  • Mä oon niin myöhässä tän kommentin kanssa mutta joo täytyy ottaa! Kiitos vinkistä :) Ihanaa aikaa on tosiaan tää :)

 6. Toivotaan nopeaa syysflunssatoipumista. Mä torpedoin viime viikolla flunssan hyökkäystä valtavalla määrällä c- ja d-vitamiinia ja totaalilevolla, niin kerrankin pääsin tosi vähällä. Lapset sairasti kyllä sitäkin enemmän. Nyt oli hyvä aloittaa ”pikkujouludieetti”, kun voi treenata täysillä. Sen verran miniflunssakin verotti voimia, ettei ihan niin hyvin rauta nouse tällä viikolla, mutta tehdään sit vaikka kestävyystyyppistä treeniä hitusen pienemmillä painoilla. :) Palaa se laardi siinäkin.

  Toi on ihan superia, että teiltä lähtee lenkkeilymaastot kotiovelta ja urheilukenttäkin on lähellä. Onko uimarannalle pitkä matka?

  • Piti ihan katoa google mapsista ;) Näyttäis olevan sama matka suunnilleen kuin täällä eli vajaa kaks kilsaa lenkkeilypolkuja pitkin. Ihan rannalla ei siis olla mutta merenrantaan kuitenkin pääsee mikä on aina mukava juttu! :)

   Kovasti tsemppiä pikkujouludieettiin! Jee! :) Mä oon mukana! Ja pidempäänkin vielä :)

 7. Pitkästä aikaa tulin kattelemaan blogiasi. Ja näytät aina vain paremmalta! hyvä!
  Onnea ja voimia rakennusprojektiin. Raksa rasittaa teitä muutaman vuoden, mutta se kannattaa.
  Ja sä selviät siitäkin, kun olet super nainen ;)

  • No hei, onpas mukavaa kuulla mun ainoasta(?) mieslukijasta pitkästä aikaa :D Te ette kauheesti heitä kommenttia! ;) Kiitos onnentoivotuksista rakennusprojektiin, tulevat varmasti tarpeen =)

   Ihanaa syksynjatkoa sulle!

 8. Hei tuosta lattiasta tuli mieleen! Me ollaan miehen kanssa ihastuttu ihan täysin lukkopontilliseen vinyylilaminaattiin. Älyttömän helppo ja siisti asentaa, ei tartte pelätä vaikka siihen jotain tippuisi tai vettä lainehtisi. Eikä kopise tai ole kylmä kuin tavallinen laminaatti. Ei mitään halvinta tavaraa, mutta ah niin ihanan käytännöllistä ja nykyään saa hienoissa kuoseissakin. :) Seuraavaan asuntoon lattiat laitetaan vinyyliä, tällä hetkellä testimielessä laitettiin vain eteiseen.

  • Pitääpä tutustua! :) Tässä pyörii niin moni asia mielessä ja kaikki on uutta! :) On mukava saada teiltä vinkkejä ja suosituksia myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta