Heraa!

whey

 

Sain Gazozilta viikonlopputarjouksen mun lukijoille koskien yhtä mun omaa suosikkituotettani! Se on Scitecin 100% Whey Protein Professional (920g) joka on sekoitus ultrasuodatettua heraproteiini konsentraattia ja hyvin nopeasti imeytyvää heraproteiini isolaattia. Oon itse tutustunut Scitecin lisäravinteisiin jo ihan alkupuolella mun saliharrastusta, enkä oo vielä löytänyt merkkiä joka olisi ylitse sen. Heraproteiinin liukenevuus ja sekoittuvuus on erinomainen ja maut todella hyviä.

Nyt mietittiin yhdessä paketti, joka palvelisi mun lukijakuntaa ja myös te jotka ette ole aiemmin uskaltaneet kokeilla lisäravinteita saatte koko setin edullisesti.

Viikonlopun ajan saa alekoodilla anna, Scitecin heraproteiinin hintaan 25.90 (ovh. 32.90), tilauksen postikulut veloituksetta ja tietysti mukaan shakerin, jolla jauheen saa sekaisin :)

Shakerin värin voi valita näistä vaihtoehdoista ja kirjoittaa sitten tilauksen lisätiedot -kenttään minkä värisen haluaa mukaan :) Shakeria ei tarvitse laittaa ostoskoriin (niin ei tule veloitusta).

shakerit
hopea, musta, punainen, pinkki

 

Itse käytän heraa aina kuntosalitreenin jälkeen 35g ja sekoitan sen veteen. Hiilihydraatin lähteeksi syön vielä banaanin. Scitecin herassa on mukana aminohapposekoitus tärkeimpiä lihaskasvuun tarvittavia aminohappoja (BCAA). Mun lempimakuja on mm.

Vanilla very berry

Chocolate hazelnut

Banana

Makuja on yhteensä 13 joten on varaa mistä valita! Myös muut tilaukset lähtevät ilman postikuluja, jos se sisältää yhden 100% Whey Protein Professional heraproteiinin. Tuotteeseen pääset tästä. Jos on jotain kysymyksiä niin kysykää pois! Eilisiin kommentteihin koitan vastata myös pian :) Ihania olivat, kiitos!

IMG_20130816_222206

gazoz-scitec
tääkin on yks tosi vanha kuva! :D

 

1I0B6121-Edit (kopio)
heh, bikinimalli Anna tammikuussa / 2013. Kuvassa oma herapönikkä :)

Tarjous on voimassa siis sunnuntain loppuun. Ootteko te kokeilleet Scitecin heraprotskua? Käytättekö yleensä kuntosalitreenin jälkeen mitään palautusjuomaa tai lisäravinteita osana ruokavaliota?

Anna

24 vastausta artikkeliin “Heraa!”

  • Se on hyvä et salin jälkeen muistaa palautusjuoman! :) Mun mielestä siitä ei oo kellekään punttitreenaajalle haittaa!

 1. Heippa, ootko muuten koskaan lukenut esim tota heran esittelytekstiä, joka löytyy tuon linkin alta? Suomea se ei ainakaan ole :)

 2. Voi Anna näitä sun ylläreitä <3<3 Scitec on ihan parasta. Ei meinaan tarvinnu miettiä kahta kertaa, 2 tönikkää läks tilaukseen, hazelnuttii ja bananaa, niin ja pinksu shakeri. :D Vanilla very Berry on lempparia tällä hetkellä, jospa jompikumpi noista päihittää sen..!
  Treenin täyteistä viikonloppua, itsehän vaihdan huomenna kunnolla vapaalle eli hurvittelua tiedossa pikäst aikaa ;)

 3. Hei muuten vielä lisäkysymys: Vanilla Very Berry… Onko se vaniljan JA marjojen makuista siis? Mulla on omat prodet nyt minttusuklaa ja mansikka, ja mietin tuon Vanilla Very Berryn ja Chocolate Hazelnutin välillä…

  • Tuun tähän väliin sohlaan eli on joo vanilijan ja marjojen makuista. Ja varsinkin maitoon sekoitettuna jumalten nektaria :D Ai nam!!

 4. Oi kiitoskiitoskiitoskiitoskiitoskiitos tästä tarjouksesta!!!!! <3 Mun Scitecin valkosuklaa-vadelma -herapönikkä vetelee viimeisiään, kun isäntäkin ihastui siihen, niin tää tuli kyllä parhaaseen saumaan. En vaan tiedä, vaihdanko makua vai en, koska toi meidän versio on niin jumalattoman hyvää. :)

  • Heh, no hyvä jos on kelvannut! Mä itse vaihtelen aina purkin jälkeen makua, usein on kaksikin makua yhtäaikaa hyllussä niin voi valita mielen mukaan :D

  • Sisältää kyllä, tosin ei aspartaamia! Niin ja lisäys, ainakin tuossa vihreässä (mulla ei oo nyt kotona yhtään punaista purkkia) ne makeutusaineet on asesulfaami K ja sukraloosi. Jos haluat kokonaan makeutusaineetonta niin varmaan maustamaton hera on varmin valinta!

 5. Mä jo tilasin viime viikolla yhden pänikän (mansikka-valkosuklaa, mmmmmm) ja sain rannetuet, Ja lisäksi Gazoz oli nakannut pakettiin sheikkerin. Nyt tilasin toisen pänikän (karamelli) ja saan taas sheikkerin, niitä koskaan liikaa ole :D Mikä parasta, molemmat paketit toimituskuluitta, KIITOS sinulle :) Jotenkin tähän uuteen blogiin ei ole tullut niin kovasti kommentoitua kuin vanhaan mutta edelleen mukana ollaan. Sun blogia lukee ilokseen :)

  • Kiva kun nyt innostuit kommentoimaan! Muistan kyllä kun bloggerissa vaihdettiin kuulumisia enemmän monen lukijan kanssa! Siksi on ihanaa kun välillä jätätte myös uuteen blogipohjaan viestiä, ei se niin vaikeaa oo vai mitä? :D

   Ja kiva kuulla et tarjouksesta oli hyötyä! :)

 6. Hei, hyvä tarjous!

  Mutta mitä ihmettä tuo teksti tuolla Gazozn sivuilla on? Kääntääkö ne google translatorilla? ”Heraproteiini pidetään kuningas protenina, koska se on korkein biologinen arvo (BV).” Järkyttävää kieltä ja ainakin ”Allergeeni tiedot: Valmistettu joka käsittelee maitoa, soijaa ja kananmunaa proteiineja, ja pähkinöitä!” nyt pitäisi olla jossain muussa muodossa varmaan jo lakienkin puolesta…

  Copywriter hankintaan Gazoz! Yhdyssana on yhdyssana. ;)

  • Moikka!

   Heraproteiini on tehty siis maidon herasta ja konsentraatti sisältää aina jonkun verran myös laktoosia eli maidon sokeria. Jos vatsasi on vain herkkä niin tuossa punaisessa versiossa (100% whey protein professional) on sitä todella vähän ja se todennäköisesti sopii niin pienenä määränä. Jos olet kuitenkin allerginen niin vihreässä purkissa (100% whey protein Isolate) on isolaattia joka on vielä paljon puhtaampaa ja se sisältää HYVIN vähän enää laktoosia ja myös rasvaa. Täysin laktoosittoman tarvitsevien tulee valita heraproteiini joka on hydrolysaatti ja sellainen on mm. IsoGreat mutta sitä ei näy Gazozin valikoimassa (on todella tyyris). Siinä on 0% hiilihydraatteja eli tarkoittaen että kaikki maidon sokeri (hiilihydraatti) alias maidon kohdalla laktoosi on poistettu :D

   Ymmärsitkö mun sekavan selityksen? :)

   http://www.sciteconline.com/language/en/products/scitec_nutrition/proteins/zero_sugar_fat_isogreat

  • Siellä ihan lopussa ennen kuin mennään maksamaan (oot jo painanut että tilaa) niin on kohta syötä mahdollinen alekoodi ja sitten tulee uusi hinta ja samassa on se Lisätiedot kenttä johon voi kirjoittaa esim. Shaker Pinkki! =) Se tulee siellä lopussa.

 7. Eikääääää!! En ole huomannut ko tarjousta-voihan hitto!! :( Olisko sitä vielä mahdollisuus jatkaa tänään? ! Höh!! Olisi ollut kiva päästä testaamaan edullisella hinnalla! Oletko muuten seurannut Fitfarmin saamaa palautetta, tuli vaan mieleen? Jos kiinnostaa niin bloggasin siitä viikonloppuna. Kurja juttu :(

  http://bodyshadows.blogspot.fi/

 8. Hieman harmittaa kun liian myöhään huomasin tämän. Mutta silti harkitsen tilausta, sillä makuvaihtoehdot vaikuttavat hyviltä.:) En ole nimittäin vielä löytänyt oikein hyvän makuisia proteiinijauheita. Näitä on tuntunut moni ainakin kehuvan ja makuvaihtoehtoja on paljon mistä valita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta