Haikailua

IMG_20130703_212446

Jonna kirjoitti kans blogissaan jonkunlaisesta syysväsymyksestä ja siitä, että on sortunut masistelemaan omaa kehitystään ja tuloksiaan esimerkiksi crossfitissä. Ensin mä olin et ei kai nyt sentään mutta illan pohdiskeltua mietin et oonpa itse sortunut samaan ihan rankalla kädellä. Just edellisessä postauksessa kirjoitin et tärkeintä on se fiilis omassa kropassa vaa’an lukeman sijaan ja on hienoa kehittää itseään urheilijana kokoajan parempiin tuloksiin, eikä keskittyä pelkkään estetiikkaan.

Kauneus merkitsee mulle monenlaisia asioita ja väittäisin, että hyvinkin kuvapainotteisesta blogista huolimatta jossa poseeraan itse luvattoman paljon, niin arvostan kauneutta joka kumpuaa sisältä. Sen lisäksi arvostan naturellia kauneutta ja oon sitä mieltä, että me nuoret kauniit ihmiset ei tarvita kaikkia ”lisukkeita” kuten Anu Saagim tokaisi BB-talossa suomalaistytöistä joilla on yhtäaikaa: silikonirinnat, hiuspidennykset, rakennekynnet, ripsipidennykset ja siihen päälle rusketus ja meikkiä. Ketään mä en sen vuoksi arvostele mutta oma lookkini se ei ole. Pidän sillä ajatuksella omat hiukseni pitkinä, etten tarvitse pidennyksiä enkä välitä oikein rakennekynsistäkään. Ripsiä oon laittanut kerran kaks vuodessa mutta sitten aina unohdan mennä huoltoon ja se jää. Ripsiväriin palaan sitten aina uudelleen :)

Tämän hetken käytössä Lancôme Doll Eyes ja Hypnôse Drama
Tämän hetken käytössä Lancôme Doll Eyes ja Hypnôse Drama
Micellaire kasvovesi on mun suosikkeja! Se on tosi kätevä koska on 3 in1 tuote eli siinä on silmämeikinpoistoaine, puhdistusneste ja kasvovesi samassa. Kovin montaa en nimittäin jaksaisi laittaa...
Micellaire kasvovesi on mun suosikkeja! Se on tosi kätevä koska on 3 in1 tuote eli siinä on silmämeikinpoistoaine, puhdistusneste ja kasvovesi samassa. Kovin montaa en nimittäin jaksaisi laittaa…
Uutuutena sain testiin Ella Bachén epäpuhtaan ihon tehovoiteen Detox Aromatiquen
Uutuutena sain testiin Ella Bachén epäpuhtaan ihon tehovoiteen Detox Aromatiquen

Sen jälkeen kun sain yhteistyökumppanin ihanasta Rohdos-Alasta joka tuo maahan high tech kosmetiikkaa on myös mun kauneudenhoitorutiinit saaneet uutta potkua. Oon ollut aika laiska hoitamamaan ihoa mutta kun oon käynyt useamman kerran Rohdos-Alalla omalla kosmetologilla niin ollaan löydetty mun iholle sopivat tuotteet. Académien tuotteet on mulla käytössä päivittäisessä ihonhoidossa kuten 3in1 tuote silmämeikinpoistoaine, puhdistusneste ja kasvovesi. Se on tosi kätevä jos ei jaksa monenlaista tuotetta laittaa peräjälkeen!

Kesällä käytin kasvoilla Ella Bachén aurinkorasvaa ihan joka päivä ja nyt syksyllä oon päässyt ensimmäisten joukossa kokeilemaan kokonaan uutta epäpuhtaan ihon tuoteperhettä ja siitä mattavaikutteista tehovoidetta. Mulla on ongelmana että kuukautiskierron mukaan juuri ennen kuukautisia mulle tulee aina (oikeesti aina) pari isoa näppylää ja pyysin siihen apua Rohdos-Alalta. Nyt lokakuussa Ella Bachélta tulee myyntiin tämän lisäksi myös  vaativampiin ongelmiin tehoseerumi sekä peittävä täsmätuote näpyille. Niitä en oo vielä päässyt kokeilemaan itsekään!

IMG_20131003_122356
käsilaukussa kulkee melkein aina mukana myös perinteinen Nivean peltipurkki
IMG_20131003_122423
ja tästä näkee et onko käytetty :D
IMG_20130702_113448
Ella Bachén aurinkovoidetta SPF 30 meni kesällä useampi tuubi ja Académien Crème Riche tehokosteuttava voide on paras yövoide minkä tiedän. Iho on aamulla todella pehmeä.
IMG_20130702_113512
Vasemmalla mun viiksivoide, joo oon vahannut uudelleen ja laittanut taas Méthode Acad’Épil voidetta, koska viikset kasvaa siten todella hitaasti ja huomaamatta. Oikealla DermActe ”Cityvoide” Fluide Hydratant joka sopii kaupunkiin ja suojaa ihoa saasteilta ja auringonsäteiltä. Sis. SPF 30.
IMG_20130702_113546
käytän melkein joka päivä aurinkopuuteria!
IMG_20130730_182045
ja huulipunaa!

Meikissä mainitsin jo ripsiväreistä ja sen lisäksi käytän iholla aina jotain kevyttä meikkivoidetta tai värivoidetta ja aurinkopuuteria. Myös huulipunia käytän todella paljon ja vähän kalliimpia merkkejä ostan yleensä ulkomaanreissujen yhteydessä lentokentältä. Huulipunaa käytän niin arjessa kuin juhlassakin. Itse asiassa käytän huulipunaa joka päivä myös töissä :D Sävyn pidän vain hillitympänä!

20131003_131316 20131003_131354 20131003_131530

juhlapuna
juhlapuna
ja arkipuna joka sopii salille ja töihin eli salille töihin ;)
ja arkipuna joka sopii salille ja töihin eli salille töihin ;)

Sitten vielä postauksen otsikkoon. Suurin osa postauksen omakuvista on haikailukuvia viime kesältä josta ei montaa kuukautta ole. Luin omia kirjoituksia vähän taaksepäin ja jossain vaiheessa näitä kuvia juhlin mm. 6:tta viikkoa sokerittomuutta ja muutenkin pysyin todella kurinalaisella dieetillä. No mitä sitten kävi? Tuloksia tuli ja paino tippui ensimmäistä kertaa 68 kiloon. Nyt kun itse katson kuvia niin kyllä sitä hoikemmassa kunnossa oltiin. Sitten elämä löi eteen ja kirjoitinkin niistä asioista joita meidän perheessä tapahtui. Suurta murhetta, ahdistusta joka vei energian pois dieetistä ja kilojen tiputtamisesta. 12 viikon jälkeen en enää jaksanut ja nostin kalorit pikkuhiljaa ylemmäs ja ylemmäs. Tässä sitä sitten taas pylleröidään. Kyllä 4-5kg mun varressa kuitenkin näkyy!

 

kiva vyötärö oli vielä hetki sitten
kiva vyötärö oli vielä hetki sitten
ja tässä näkyy sokerittoman tuloksia myös
ja tässä näkyy sokerittoman tuloksia myös
ripset laitan kerran kaks vuodessa mut sit aina unohdan huoltaa ne
ripset laitan kerran kaks vuodessa mut sit aina unohdan huoltaa ne
Asuntomessulook oli laiha -68kg
Asuntomessulook oli laiha -68kg
nyt jälkikäteen katson et oonpa ollut hoikka tosiaan kesällä
nyt jälkikäteen katson et oonpa ollut hoikka tosiaan kesällä
ja kivaa se oli ;)
ja kivaa se oli ;)
tää mairea ilme kertoo myös sen, ei ahdista ei!
tää mairea ilme kertoo myös sen, ei ahdista ei!
naurattaa ihan!
naurattaa ihan!
ja muistatteko kun pohdin muutosta kuvatekstissä Instagramissa, katsoin et siitä on 9vkoa.
ja muistatteko kun pohdin muutosta kuvatekstissä Instagramissa, katsoin et siitä on 9vkoa.

IMG_20130803_110317 IMG_20130806_174411 IMG_20130806_180352

hetken hypetystä
hetken hypetystä

 

 

Joten syysmasennushan tässä iskee. Pienellä vaivannäöllä ja mikä tärkeintä ruokavaliolla josta jäi kaikki herkut pois saa nopeasti tuloksia mutta en tiedä miten se kestää aikaa. Omalla kohdallani dieetin jälkeen maistui omenapiirakka jos toinen ja paino kipusi suht nopeasti takaisin 70 paremmalle puolelle. Onhan se noloa myöntää se julkisesti kun pidän tällaista blogia ja joku siellä ajattelee et meikäläinen on joku supermamma joka pystyy mihin vaan.

Kaikesta huolimatta uskon, että pystyn vielä parempaan. Se miten tästä edetään mietitään valmentajan kanssa mutta tässä kunnossa voin sanoa, et ensi vuoden eli 2014 syksyn fitnesskisat alkavat jäädä mitä epätodennäköisemmiksi sen vuoksi, että itse sössin kesädieetin. Se oli valmentajan ehto, että edes puhutaan vuodesta 2014. Ketään muuta en voi asiasta syyttää ja näen kyllä peilistä, että kovin valmiilta ei näytä vielä. Tuota ikirasvaa ois pitänyt polttaa jo, että kisadieetin ja välidieetin väliin jää aikaa keholle palautua. Myös vatsanahkaongelman olisi nähnyt paremmin jos nyt painoa olisi sellainen 10kg vähemmän.

En tiedä tuleeko tämä teille lukijoille pettymyksenä, sillä moni on uskonut muhun toiveikkaasti ja odottanut, että pääsee näkemään muutoksen fatmamasta fitnesstypyksi. Mulle itselle se ei ole kuitenkaan mikään pikajuoksu, vaan koitan asennoitua niin että pitkänmatkalaisena mukana pysyy niin mieli kuin kehokin. Eihän tästä kauaa ole kun olin 100 kiloinen sohvaperuna.

Postauksen kauneudenhoitotuotteista sen verran, että Académien ja Ella Bachén tuotteet olen saanut ilmaiseksi Rohdos-Alalta ja muut olen ostanut itse. Jos Rohdos-Alan maahantuomat tuotteet kiinnostaa niin löydät sinua lähimmän niitä myyvän kauneushoitolan Hoitolahaulla täältä.

eilen
eilen
pari päivää sitten
pari päivää sitten

IMG_20130930_205316#1

 

Any comments to kauneudenhoito / painonnousu / syysmasennus ? :) Miten teillä?

Anna

67 vastausta artikkeliin “Haikailua”

 1. Moi, sellainen tuli mieleen, että ”fitnesstypyt” kirjoittelee omissa blogeissaan terveellisestä elämäntyylistä ja postaavat ruokakuvia mitä ihmeellisimmistä puurohässäköistä, marjoista ja muista terveellisistä aineksista. Vähän kuten sinunkin blogissasi. Kuitenkin joillakin paino on päässyt nousemaan, niin miksi näitä herkutteluannoksia ei koskaan laiteta esille? Tietysti mitäs se lukijoille välttämättä kuuluu, mutta vähän hassulta tuntuu katsella vähäkalorisia aamupuutokuvia, mutta edellisenä iltana on kuitenkin vedetty keksi/kakkumätöt naamariin, eikä näistä ole kuvia :)

  • Kyllä mun blogissa on omppupiirakkakuvia vilahtanut ja muitakin herkkuja. Varsinkin Instagrammissa missä on enemmän kuvia. Ei se oo mikään salaisuus :) Myös ihan sillä tavallisella ruoalla saa kyllä painon nousemaan jos jättää aerobiset pois ja syö samalla ruokahalulla kuin silloin kuin liikkuu reilusti enemmän.

   Blogin henkeen kuitenkin sopii mun mielestä se, että laittaa pääasiassa niitä kuvia terveellisestä ruoasta, koska niitähän eniten itsekin syön ja haluan kannustaa siihen muitakin! :)

 2. Voi haloo! Ei kai tämän(kään) blogin idea ole kuvata kaikkia safkoja! Kerrot Anna ihnasti tässä blogissa omasta matkastasi ja tuntemuksistasi ja että tuskin kukaan meistä superyli-ihminen on..hohhoijaa aina riittää ihmisiä ketkä iloitsee toisen ”epäonnesta”..herkkuvia löytää hyvin vaikka leivontablogeista ;) tykkään sun blogistas paljon ja aina päivä piristyy, kun on tullut uusi päivitys :) ps. Laitoitko pipon arvonasta postiin? Ei oo ainakaa perille vielä tullut :(

  • Voi Riitu, oon tosi pahoillani et en oo vielä postittanut! Sain vasta viimeisen osoitteen ja ajattelin kerralla postittaa! Tänään vien pipot postiin! :) Pahoittelen että ootte odottaneet jo! :)

   Ja aiva, ei pelkkiä herkkukuvia. Se tuskin motivoisi ketään ;)

  • Kauneudesra vielä sen cerran, että nyt kun alkaa 30 rajapyykki lähestyä niin kasvot vaatii parempiamaineita, ei mitkään markettikamat käy..itse suosin mm.favoraa ja biothermia. Ja kyllä nuo ns.laadukkaammat on jotenki riittävämmän oloisia myös

  • Niin toi kosmetiikkajuttukin on niin ja näin. Itse asiassa se on genetiikka ja se mitä syöt, joka vaikuttaa eniten. Se mitä sivelet päällesi, on aivan sama, jos kuitenkin syöt mitä sattuu tai edes ihan tavallista ruokaa – johon Suomessa taviksella kyllä kuuluu yleensä sokeri sekä aika monella alkoholi ja joillain tupakka. Sokeri veltostuttaa ihoa. Muutenkin terveys lähtee sisältä päin. En ole ikinä käyttänyt mitään kalliita voiteita ja voin sanoa, että ei olisi tarvinnutkaan. Toki voisin nelikymppisenä näyttää parikymppiseltä, nythän näytän ”vain” kaksvitoselta. Viimeksi Mehiläisen verenpainemittaaaja oikein hätkähti ja otti askelen taakse päin kun kuuli ikäni ;D Tällä tarkoitan sanoa, että geenit vaikuttanee. Ja jostain siis olen lukenutkin, että on ihan sama mitä luksustuotetta laitat ihollesi, hehku tulee oikeasta ruoasta. Ja lisäisin vielä että ehdottomasti iloisesta ja stressivapaasta elämästä! Iloisuuteen ja onnellisuuteen voi itse vaikuttaa, ellei sitten ole jotain vakavaa sairautta (ja sekin on kuitenkin mielenkiintoista, että JOTKUT ovat siitäkin huolimatta erittäin positiivisia).

  • Oon kyllä samaa mieltä siitä, että puhtaalla ruokavaliolla on hyvin suuri merkitys meidän ulkonäköön kuten ihon hyvinvointiin ja toki myös sisäiseen fiilikseen! :) Puhdas, ravitseva ruoka kunniaan! :)

 3. Mun mielestä blogias on juurikin siksi kiva lukea, koska kerrot laihdutuksen vaikeuksista, jumivaiheista ja herkkuhimoistakin muun lisäksi.en välttämättä jaksaisi lukea pelkkää supermenoa :)

 4. Moi!mulle tulee mieleen,kun oot valitellut väsyä ym. Ja kun katson sua,et onko sulta koskaan otettu kilpirauhaskokeita?vajaatoimi ta aiheuttaa turvotusta ja väsymystä vaikka syö ja liikkuu terveellisesti.

  • Eipä oo aikoihin otettu! :) Mutta kerran on otettu ja siitä on aikaa reilu 3 vuotta. Silloin arvot olivat täysin normaalit. Oishan se kiva tietää et onko ennallaa näin suuren muutoksen jälkeen mitä kroppa on joutunut kokemaan…

 5. Arvaappas Anna, oot ihan mun idoli olit sitten kisoissa syksyllä 2014, 2024 tai et ollenkaan. Täällä taas huokailen ihastuksesta kun ajattelee sitä kehitystä ja matkaa minkä oot itsesi (ja meidän muidenkin) eteen tehnyt <3

  • No voi miten kiva kuulla! Säkin oot oikea supermamma kun oot näin pian raskauden jälkeen jo upeassa kunnossa. Katsoin just sun kuvista et hyvin on lihas säilynyt!! :)

 6. Moikka Anna, alkuun täytyy sanoa että olen ihan romuna että sinäkin olet alkanut epäillä kisailevasi ensi vuonna; oon surukseni lukenut nyt monelta kanssasiskoltasi samanlaisia uutisia. Olin blogipimennossa (lue: salilla) pari kk ja nyt kun palaan lukemaan niin moni on luopunut unelmastaan. Mä kuitenkin tsemppaan sua ja kanssasiskojasi täysillä edelleen, kävi niin tai näin, kisat tai ei! Olet tehny huikean työn (olen lukenut blogiasi aika kauan) itsesi kanssa ja toivon sulle huipputsemppiä jolla syksystä päästään ylös! (Salilla tappotreenit *vink vink*) 5 kilon tiputtamiseenhan sulla on jo eväät, ne pitää vaan ottaa käyttöön!

  • Hahah, älä nyt ihan romuna ole :) Kuulosti niin dramaattiselta ;) Kyllä mä ehdin vielä! Pitää ensin saada kroppa kuntoon ja olla oikeasti hyvässä kunnossa kun lähtee dieetille. Kiva kuitenkin et seuraat :)

 7. Joo äh, täälläkin herkkuhammasta on kolottanut jo pidempään. Paino on noussut pari kiloa, vaikka liikunnoissa ei suurta muutosta ole. Että ihan ite söin! Huomaan, että sokerikoukku vie mennessään heti ja nyt olis pakko viheltää peli poikki. Oikeesti, joka päivä jotain, jätskii, suklaata, pullaa, you name it.. Hatuttaa, että heitän kovalla työllä tehdyt romukoppaan, kun vaan tekee mieli hyvää!! Tsemppiä sullekkin, kyllä tää taas kääntyy jotenkin voiton puolelle. :)

 8. Voi Anna, en ole pettynyt Sinuun, en todellakaan. <3 Minusta on ihana lukea ajatuksiasi ja katsella kuvia, myös niitä talohaavekuvia, sisustusjuttuja, herkkukuvia ynnä muita. Olet muuttunut urheilullisen fitiksi ja annat vinkkejä ja motivaatiota myös meille, jotka emme ole pt-asiakkaitasi. Arvostan sitä. Jos olet kisalavalla joskus, tulen katsomaan ja jos et ole, en mene katsomaan. Ei se ole sen kummempaa. Syksy saa monet meistä kääriytymään huopiin ja syömään enemmän, siinä mielessä muistutamme metsiemme komeita karvanassuja. :) Ei siihen tarvita kovin ihmeellistä vastoinkäymistä, kun syöminen karkaa hetkeksi. Sinun sieluun sattui vielä enemmän kuin monen meidän, eikä silloin voi kutsua "hölläämistä" epäonnistumiseksi tai lukijoiden pettämiseksi. Tykkään valtavasti sun ja Monnan blogeissa siitä, että osaatte nauttia arkisesta tekemisestä ja elämästä ja se välittyy niin teksteistä kuin kuvistakin. Onnen avaimet on sillä, joka saa arjen sujumaan.

  Halaus! <3

  • Sinä osaat kyllä myötäelää <3 Kiitos tuesta ja kaikista ihanista kommenteista. Mutta kyllä nyt pitää muistutella myös omaa tavoitetta jotta kehittyminen jatkuu yhtä hienosti kuin aiemmin! ;) Eiks jee!

 9. Mun piti jo tota aiempaa kommentoida, että oonpa mä kuvissa turvonneena, kun sä oot rinnalla ihanan timmi. Sulla on niin paljon meneillään, että ei ihme, että ei ihan jaksa ja pysty täysillä. Sulla on kuitenkin ne välineet siihen, että mitä lähtee tekemään sitten kun saa pään sisällä asiat kuntoon.

  Et sä ole pettänyt, päinvastoin. Kukaan meistä ei ole supermamma, ja se on ihana vertaistuki. Toisaalta tätä blogia on kiva lukea kun niitä, joissa -jatkuvasti- ollaan repsahdettu ja ei ikinä saa tuloksia, kun sulla on myös hurja edistyminen vaikka on heikompiakin kausia. Motivoitunut olo eikä pettynyt tällä puolen ainakin on tähän! :)

  • No pöh, oot sellainen kaunokainen <3 Ja kesästä kyllä jo taas selvästi hoikempi! :) Juu hyvät on eväät ja tuki, niillä eteenpäin! :)

 10. Hei ihana, kun kysyit syysmasennuksesta! Väsyttää niin jumalattomasti koko ajan, työpäivät venyy ja salille lähtö on hirveän taistelun takana. Tahon luovuttaa, maata koko talven sohvalla ja nukkua!!! En tiedä, miten huijaan itseni taas tänään salille :( Onneksi syöminen sujuu suunnitellusti, varmaan siksi etten jaksa edes ajatella herkkuja ;)

  Sinä, ja muutama muu lempibloggarini täällä, olette ihania just sen takia, että olette rehellisiä <3 Ihanaa kuulla, että teilläkin on huonoja kausia, tekin sorrutte joskus syöpöttelemään ja olette vaan ihmisiä, vaikka upeita muodonmuutoksia olettekin saaneet jo aikaan!

  • I feel you! Mut mä keksin sellaisen, et kävin ostamassa ihanan uuden syystakin lenkkeilyyn. Nyt on no excuses taas ;) Tollaisetkin jutut voi piristää liikkumaan kuten värikkäät/uudet vaatteet, jos vain on taloudellisesti mahdollista. Ainakin mua piristää :)

 11. Mulle on iskeny totaalinen syysväsymys. Ruokailut pysyy kondiksessa, mutta liikkumiset on kyllä jääny minimiin! :/ Samoiten kotona jää viikkosiivoukset tekemättä, sen verran kodinhoitoa oon jaksanut tehdä että pyykkiä pessy ja keittiön siistannu päivittäin… Vaan vessat on siivoamatta ja lattiat on moskassa! Stressiä siis pukkaa jo tästä huushollin tilasta!

 12. Älä lannistu Anna! Usko pois kyllä se siitä taas!! :) Sitä syysmasennusta täälläkin havaittavissa, mutta ehkä tähän syksyyn alkaa pikkuhiljaa tottumaan (tai sitten ei)! Huippu oot ja mun idoli <3

 13. Voi Anna! Sä kyllä venyt joka paikkaan ja oot edelleen mun silmissä se supermamma!

  Mut ymmärrän sen ahdistuksen mikä tulee kun katsoo parin kuukauden takaisia kuvia ja joutuu pettymään. Sama kävi mulle, kesällä herkut maistu enemmän ja liikunta ei. Mut päätin, että turha haikailla sen menneisyyden perään vaikka se vituttaa suoraan sanottua, nyt on aika katsoa tulevaisuuteen ja päästä takas siihen hyvää moodiin :)

  Oonko ainut ihminen, joka on piristynyt kun syksy on tullut?:) saan jotenkin imettyä ihan erilailla energiaa itseeni kun kesällä.

  Tsemppiä!<3

  • Ihana asenne, mä otan tuosta heti mallia!! :) Kiitti kommentista, kyllä muakin helpottaa jo. Blogista on oikeesti apua kun voi vaihtaa kuulumisia ja purkaa omia ajatuksia sanoiksi. Ei tää oo tosiaan suora linja ylöspäin jos rehellinen on! Mut silti mennään eteenpäin :)

 14. Hei Anna!

  Olen lukenut blogiasi vasta kesästä 2013 lähtien ja tykkään kovasti avoimuudestasi ja positiivisuudestasi. Uskon, että suurin osa meistä lukijoista painii kanssasi samojen ongelmien (repsuja, elämän vastoinkäymisiä ja syysalakuloa, turnausväsymystä) kanssa olipa tavoitteet sitten fittnessissä tai muuten vaan terveellisemmissä elintavoissa. Et siis missään nimessä ole pettänyt meitä vaan osoittanut, että muutos ei ole yksisuuntainen tie!

  Tahdon tsempata sua täysillä eteenpäin; olet ihana ja saavutat varmasti tavoitteesi, kun niiden aika on! Näin ison elämänmuutoksen tehneenä voi olla hyväkin elää vähän aikaa rennommin, kunhan ei päästä hommaa överiksi. Uskon, että on hyvä, että tämä takapakki (?) tuli nyt. Jos olisit edennyt suoraan kisakuntoon olis todennäköistä, että repsshdus olis kohtuullisen iso kisojen jälkeen (???). Ja varmasti opit näistä tuntemuksista valtavasti myös ammatillisesti!

  Tiivistettynä halusin sanoa, että uskon sinuun ja oot ihana! Tsemppiä! Anna itsellesi aikaa ja ole sopivasti armollinen. <3

  • Ihan selittelemättä uskon kans, et jokaisen kannattaa edetä omaa polkuaan ja tahtiaan. Toiselle sopii kovempi kyyti mutta mulle ehkä tää. Nyt tästä eteenpäin taas uudella sykkeellä! Kiitti mukavasta kommentista! :) Lupaan olla armollisempi ;)

 15. Tää oli oikeastaan kiva postaus, vaikka olikin mukana nuo syysmasennukset ja dietin takapakit. Se on elämää kuitenkin ja pitää olla itselleen armollinen. Sun pääkoppa ja muu kroppa saattoi vaatia hieman timeout:ia ja tulee taas aika mennä täysillä eteenpäin! Pitkän prokkiksen oot vetänyt, ehkä siinä tarvitsee välillä taukoakin ennen varsinaista kisadiettirupeamaa. Hae syksyn väreistä, illan tähtitaivaasta ja syystuulesta kasvoilla energiaa! <3 Voi kuulostaa hömpältä, mutta näistä hömpötyksistä mä kerään energiaa ja tänään salilta kotiin tultuani ihastelin kotipihassa kirkasta tähtitaivasta :)

  Nuo kosmetiikkajutut oli kivoja! Itsellä on aina hakusessa se hyvä ripsiväri, kun haluan myös vedenkestävää, onko nuo mitä olet käyttänyt vedenkestäviä?

  • No kiitos Outi! : ) Näin mäkin uskon! Jokainen menee omaa tahtiaan ja mulla meni nyt alkusyksy näin. Talvesta odotan vähän enemmän!

   Ripsareissa oon aina käyttänyt vedenkestäviä mut nää Lancomen ei oo ja pysyy silti aivan loistavasti! Salillakin! Huomaa et laadukkaammissa ei tarvitse välttämättä vedenkestävää et on sama pysyvyys!

   Oikein ihanaa kisadieetti sulle! Kovasti tsemppiä kohti kevättä! :)

 16. Mulla ei ole vielä syysmasennus iskeny. Päinvastoin on syysinnostus! Kerrankin näin.. =) Kyllä sinne lavoille kerkii ja olet ihan huippu ja aito kun vaikeuksistakin kerrot. Tsemppiä ja mukavaa viikonloppua. =)

 17. Huikean duunin oot mimmi tehny, oo ylpeä itsestäsi! Ja ne kisalavat ei minnekkään katoa, kyllä sä ehdit sinne päästä ja tärkeintä olla kokonaisuudessaan siinä hommassa mukana ja oma mieliala on sen tärkeimmistä. Tsemppauksia sinne ja jatkat samaa duunia uudella draivilla kun on sen aika <3

  • Onpa mukavaa et kommentoit! Olit todella kaunis lavalla ja voi vitsit mikä selkä! :) Nää tsemppaukset merkkaa mulle paljon, kiitos kovasti! <3

 18. Itse olin samalla ruokavaliolla (tai no, superdieetillä ja sen jatkoilla, samantyylisellä ruokavaliolla kuitenkin). Minulla tuli viime ”syysmasennuksen” oireina kaikki pudotetut 18 kg takaisin kun pikku hiljaa palailin takaisin vanhoihin herkkuihin. Ensin tuli muutama kilo, josta ajattelin ettei se nyt mitään meinaa mutta kilo toisensa jälkeen palasi ja ollaan takaisin lähtöruudussa.
  Seuraan edelleen blogiasi, jonka löysin superdieetin aikaan, mutta näin tuli todettua ettei ollut mun juttu ollenkaan noin tiukka ruokavalio. Nyt olen löytänyt Patrik Borgin aika päinvastaiset ohjeistukset syömisestä, koska en yksinkertaisesti voi koko elämääni syödä niin kuin näillä aiemmilla opeilla söin (jolloin tuloksia kyllä tuli, huikean nopeasti tuo 18 kg minultakin lähti).
  Minä söin muistaakseni vielä tiukemmin kuin sinä, eli jätin kaikki perunat, riisit ja pastat pois, ja liekö se sitten vielä pisteenä iin päälle. Oli niin kaukana siitä ruokavaliosta, jota voisin noudattaa koko elämäni. Olin monessa dieetissä mukana, mutta aina puuttui ohjeistus siitä, miten jatkossa. Kunnon ohjeet. Aina vastaus oli vain, että annetaan suuntaa antavat ohjeet, mutta seuraavat ohjeet saa kun liittyy uuteen maksulliseen ryhmään.
  Kaikki tsemppi sinulle jatkoon. Sinulla on aivan eri tilanne kuin minulla enkä sano, että sinulle missään nimessä kävisi yhtä huonosti kuin minulle, mutta varoittavan esimerkin nyt tähän vain kirjoitin. Että jo se muutama nousukilokin kannattaa ottaa tosissaan, luulisin. Näin nollapisteestä katsottuna.

  • No voi kurjuus :/ Mutta älä masennu! Aikaa on! :) Mä tosiaan syön kyllä hiilihydraatteja ja oon pitänyt puhtaallakin dieetillä kalorit paljon superdieettiä korkeammalla. Se oli mulle liikaa kun kokeilin kerran.

   Kovasti tsemppiä sulle jatkoon ja kiitos viisaista sanoista! Mä tutkistelen nyt kriittisesti omaa toimintaani ;)

 19. Ei voi olla totta, eilen illalla nukkumaan mennessä itsekin katsoin haikeilu-kuvia viime kesältä ! Mulla oli viime kesänä tosi pitkä loma ja aikaa liikkua mielin määrin. Pidin myös superdieettiä loistavin tuloksin ja pääsin minulle ennen kuulumattomaan painoon ja olin valtavan iloinen ja energinen :) itse asiassa me ollaan aivan samoissa painoissa ja pääsinkin kesällä reippaasti alle 70 kg:n. pystyn siis kuvittelemaan sun fiilikset just nyt. Paitsi että sä näytät aivan mielettömän hyvältä nytkin ! :) mulle toi loppukesä ihanan yllätyksen ja huomasin olevani raskaana :) nyt vaan yritän hallita mielitekoja joita on loputtomiin.. Raskausaikana laihdutusta ei suositella mutta onko sulla ideoita miten välttää hurja painonnousu? Välillä tuntuu hankalata kun hiilaripitoinen ruoka maistuu nyt enemmän kuin salaatit.. Pyrin siihen,ettei olisi raskauden jälkeen ihan älyttömiä määriä pudotettavaa. Kaunista syksyä Anna! :)

  • Voi voi miten ihanaa <3 Suuret onnittelut raskaudesta!! :)

   Mä sanoisin, et älä unohda liikuntaa kokonaan! Usein terveellinen ruokavalio ja liikkuminen kulkee vähän käsikädessä ja yksin on hankalampi noudattaa kumpaakaan. Tekee myös vauvalle hyvää liikkua esim. ulkoilmassa :)

 20. Kyllä oot huikeaa työtä tehnyt ! Onko se tärkeintä, että pääsee sinne kisalavalle vai se, että voi itse hyvin? :) Olet aina niin pirteän oloinen ja motivoit kyllä treenaamaan kovaa :) Itse olen kanssa huomannut syksyn tulleen ja sen, että vaikka jaksaa salille lähteä, ei sitten siellä voimat riitä mihinkään.. Bloggaamiseen olen itsekin hurahtanut ja huomannut, että blogin avulla pääsee yllättävästi eteenpäin omassa tavoitteessaan! Kovasti tsemppiä ! <3

 21. Heippa ihanainen!

  Niinkuin tiedämme, pysyvä tai laskujohteinen pudotus vaatii sen tiukan valion. Kun tiukkistelun jälkeen antaa itselleen luvan normaaliin ruokavalioon niin 5 kg painonnousu ei ole kuin nähdä! Niin ärsyttävää kuin se onkin >:/ ! Ja mäkin NIIN vannoin vuosi sitten, ettein IKINÄ anna itteni repsahtaa… Ja tässä sitä ollaan se kuuluisa 5 kg lanteilla – jipii. Mä niin tiedän mistä puhut… Mut toisaalta , äkkiä se 3 kg lähtee ku alkaa vaan katseleen ohi ”normaali herkkujen”. Ja helpommin sanottu kuin tehty – tietty ;0) Ja muista, se kisakuntokin on vaan hetkellistä niillä lavalla olijoilla. Äkkiä nekin repsahtaa jos ei jatka tiukkaa linjaa! Mut tää on niin tätä.

  Mä olen tällä viikolla tehny kotipunttia-jei. Pakkohan sitä on jotain tehdä jos päivittäin ärsyttää vanne mahassa. Ja vielä enemmän ärsyttää jo muutenkin paksuihin reisiin tulleet lisäsentit. Voi Prrrrrr.
  Vois sitä tietty olla vaan tyytyväinenkin itteensä. Mutta jos ei ole, niin ei kai auta ku koittaa vaan tehä jotain. Mä kyl tarvisin oikein jonku super motivaattorin, et pystyisin tsemppaa. Joulukuinen lomareissunhaavekin on vielä varaamatta, se vois antaa sen siluksen tälle jossittelulle!

  Tsemppii !!!

  • Kiva kuulla sun kuulumisia! Tää on niin tätä ;) Hitsit mua huvitti sun sanavalinnat! Mun pitää kans tarkastella mielessä omaa tavoitetta et se kirkastuu! Tuo matkahan vois olla sulle sellainen motivointiruiske! :)

   Tsemppiä sinne kans <3

 22. Moi!
  Aikaisemmissa kommenteissa onkin jo sanottu paljon mitä itsekin meinasin sulle kirjoittaa.
  Mun mielipide on se, että näytät upealta edelleenkin, mutta ymmärrän kyllä, että jokaisella on se oma tavoite ja oma mielikuva miltä haluaa näyttää.
  Itse olen laihduttanut 18 kiloa, ja nyt olen totaalisen jumahtanut 62kg tienoille. Välillä pääsen 61 mutta ei koskaan k o s k a a n alle sen. Ja tavoitteenahan on, että paino alkaisi vitosella. Myös mulla oli todella huono treenimode tuossa vähän aikaa sitten (edelleenkin?) ja yhtäkkiä paino olikin 65kg tienoilla!?! Ihan tuosta noin vaan. Yksi kurinalainen viikko ja jälleen jumitetaan tuossa 61-62 kilossa, mutta kyllä tuo säikäytti, miten nopeasti tulee paino takaisin, kun vähän höllentää :(

  Itsellä on tavoitteena päästä alle kuudenkympin ja sen jälkeen yrittää pysytellä siellä, mutta kuitenkin elää suht normaalia elämää. Tiedä sitten, onko se mahdollista.
  Jotain boostia pitäisi kyllä saada tuohon salilla käymiseenkin! Syysväsymys vai mikä lie.

  Minullakin metsästyksessä hyvä ripsiväri ja meikkivoide, aina vaan iskee järkyttävä piheys, kun katselee noita monen kympin purnukoita :O

  • Mä suosittelen säästämään tax-freehen tai erikoistarjouksiin noissa kalliimmissa merkeissä ;)

   Mutta joo, on siis muillakin havaittavissa tätä et välillä paino notkahtelee! Mut hienosti oot sä saanut jo takas joten uskon et saat kyllä aktiivisella treenillä ja pienellä tsemppauksella kroppasi siihen kuntoon kuin haluat. Niin aion itsekin tehdä ;)

 23. Hei, miten se sun crossfit-kokeilu? Itsellä kun kävi crossfitin aloittamisen jälkeen niin että saan nykyään syödä melkein mitä vaan eikä paino nouse ja kroppa muuttuu koko ajan. Jännä olis nähdä käykö sulle samalla tavalla! Oot kuitenkin nyt innostunut noista voimailujutuistakin niin siellähän iskis kaks kärpästä yhdellä iskulla ;)

  • No en oo vieläkään saanut aikaiseksi mennä mihinkään kokeilemaan. En oo oikein aikatauluihmisiä ja saan treenattua usein sen hetken omien asiakkaiden jälkeen niin se on nyt jäänyt :/

   Sä ootkin upeassa kunnossa! <3 Go girl!

 24. Mielestäni kannustavinta tällaisissa elämäntaparemonteissa on juurikin se, ettei tie tuloksiin olekaan suora, täynnä onnistumisen iloa ja pelkkää yhtäkkistä muutosta parempaan, jonka aikana ei lipsuta omenapiirakan omenapiirakkaa, vaan se, kuinka lipsahduksen jälkeen nostetaan leuka pystyyn ja jatketaan taas kohti päämäärää.
  Se, jos mikä on todellista ja todella kannustavaa! Enkä tarkoita nyt iloita painonnousustasi, vaan siitä kuinka osaat näyttää mallia, ettei tarvitse olla aina täydellinen. On inhimillistä lipsahtaa – ja todella upeaa miten nouset ja taistelet ja olet kohta entistäkin vahvempi!
  Monista fitness/laihdutusblogeista välittyy onnistumisen ilo teksti toisensa perään ryydityksenään kuvat ”kauheaan herkkuhimoon” syödyistä täydellisistä sadasta grammasta porkkanoita. Ihan kuin jatkumo tuolle tekstissäsi olleelle Saagimin kommentille! :D Niiden täydellisten kynsien, ripsien, hiusten ja rintojen lisäksi täydellinen itsekuri, heh! Äskeinen oli tietenkin hurjan kärjistetty, mutta takaa-ajatukseni oli, että blogiasi on ihana seurata, koska sinuun pystyn samaistumaan ja itsekin oppimaan virheistäni. Kiitos siis hurjasti!

  • Ole hyvä! Joo toiset kutsuu repsuiluksi ja toiset kutsuu tankkaukseksi ;) Ihan sama se, mut harvaa elää kokonaan ilman esimerkiksi makeaa. Niille on vain keksitty nimet ja ajankohdat joka tosin on myös järkevää koska esimerkiksi treenin jälkeen keho tarvitsee hiilihydraatteja ja silloin voi syödä hiukan enemmän ilman että se varastoituu. Mut maanläheisellä meiningillä eteenpäin! :)

 25. Juu, se kuuluu asiaan, ettei aina jaksa keskittyä kaloreihin. Meidänkin perheessä ollut rankka syksy mm. adhd pojan koulun aloituksen vuoksi, niin huomaa ettei voimat riitä oikein mihinkään muuhun.

 26. Oon niin samaa mieltä tuosta nykykauneusihanteesta tai trendistä, tekotukka,kynnet,ripset,rusketus,huulet,tissipaketista, jokapuolelta näitä tursuu ja just nuorilla naisilla, jotenkin surullista..

  • Kaikkia lisukkeita ei tosiaan moni tarvitse, peittää vaan sen luonnollisen kauneuden! :) Kunpa nuoret osaisivat arvostaa itseään enemmän!

 27. Kuinka lohduttavaa, että muutkin ovat ihmisiä. Minäkin olin keväällä niin hienossa kunnossa (kuin sinä). Tuli sitten sellainen kevät ja kesä, että monet itkut ja muut tuli kärsittyä. Ei todellakaan riittänyt energia syömisten miettimiseen. Ja toisaalta kyllä vain turrutin itseäni ja pahaa oloa syömisellä, sain kutakuinkin kaiken paskan keskellä itselleni oikeutuksen syödä….toki kävin salilla, mutta you know…aika paljon tehdään keittiössä… Nyt valo kajastaa ja mieli parempi, paskat on saatu pikku hiljaa raivattua ja toivon, että muukin nousee kohisten. Olen sun vakiolukija, mutta en harrasta kommentointia. Nyt vain oli jotenkin pakko, niinpaljon samaa :) Täällä yritetään kevän mittoihin, tsemppiä sulle kesän mittoihin. Mulle tuli 7 kiloa, joten jonkun aikaa saa porskuttaa.

  • Hah, kiva kun yllytyit kommentoimaan! :) Ja ymmärrän kyllä! Hitto et korpes hetken mutta mä osaan kans kääntää tän voitoksi. Ilman tällaisia ei osaisi ehkä arvostaa työn tulosta. Eikä heitä sitä toista kertaa hukkaan ;) Pienillä muutoksilla päästään kyllä takas kuntoon, eiks jee! Sanoit sen taikasanan, se on keittiö! :D

 28. Moi Anna!

  Too big to be me on mun lempiblogi, koska sun tekstit on rehellisiä, positiivisia ja jotenkin jalat maassa olevia. Arvostan todella sitä, ettet esim. lopeta blogin kirjoittamista siksi aikaa kun ei mee ihan suunnitelmien mukaan. Niitäkin blogeja riittää, joissa tekstit loppuu siihen kun haasteet alkaa.

  Mua ei syysmasikset vaivaa, vaan oon jopa käynyt aamulenkeillä sun innoittamana!! Aloitin salitreenit (teetin ohjelman, kävin elämäni ekaa kertaa inbodyssa jotta näkisin tuloksia) ja siinä innostuksissani heräsin yhtenä aamuna liian aikaisin, katselin instaa ja sitten vaan nousin ylös ja menin lenkille! En ois ikinä uskonut itsestäni! Sen jälkeen oon käynyt pari kertaa viikossa aamuaerobisella, kuitenkin sillai pakottamatta.

  Teen nyt neljä salia, kaks aerobista ja pari aamuaerobista viikkoon, ja jouluna katsotaan mihin saakka pääsen

 29. Tää osa jäi bittiavaruuteen!

  Normaalipainon sisällä tässä mennään, joten tiedän kuinka vaikeaa siitä rasvasta eroon pääseminen on, mutta kova yritys on siinä vielä kasvattaa lihasta. Katsotaan mitä tulee! Periksi ei anneta, puuroa ja heraa vaan kehiin! Go girl!!

 30. Puhelimella kommentointi…

  Ja yli-ihminen en minäkään ole, vaan eilen lipsuin dieetistä, mutta kutsuttakoon sitä suunnittelemattomaksi tankkauspäiväksi

  • No mä vastaan tänne viimeiseen! Kiitos kommentista ja ei haittaa vaikka tuli useammassa osassa ;) Ihan mahtava kuulla sun salitreenin aloituksesta ja et aamulenkilläkin! Hienoa! On aina ihanaa et joku lukija saa intoa mun kautta ja itsekin lähtee salille ja liikkumaan ;) Noilla eväillä saat varmasti myös normaalipainon sisällä kroppaa muokattua haluamaasi suuntaan! =)

   Oikein mukavia treenejä! :)

 31. mitä mahtaa olla tuo ”arki huulipuna” ? Merkki ja sävy olisi mukava tietää, näyttää senverran hyvältä! :-)

 32. Kyllä sitä jokainen lipsuu ja se on inhimillistä. Tylsää lukea sellaisia blogeja missä vaan onnistutaan. Tsemppiä!
  Tää syksy tekee itse kullekin tepposia ja tekis välillä mieli (siis joka päivä) vetää niitä herkkuja naamariin.

 33. Hei Anna! Jouduin palaamaan takas tähän sun postaukseen kun jäi vaivaan tää asia,pakko kysyä (saaha teitää) että mitä tuo sun arkipuna on?! Kovasti olen samaa sävyä koittanut ettiä,tuommoista sopivan nudea,mutta aina ne tuntuu olevan liian tummia :( Niin ja parane nopiaa niin pääset taas salille ahkeroimaan ;)

  • Moikka! Joo sorry viimeisten kommenttien vastaaminen on jäänyt! Arkipuna on L’oreal Color Riche nro 254, nimeltään Kiss & Blush :) Toivottavasti löytyy ja on mieluinen :)

  • Kiitoksia paljon! Sävy oli erittäin toimiva myös näissä huulissa ja jopa tässä naamassa :D Eikä kannata masentua vaikka aina ei jaksa ihan täysillä,välillä pitää hidastaa tai jopa pitää taukoa kokonaan että saa taas hommasta kiinni uudestaan :-) Mukavaa syksyä teidän perheelle ja onnea taloprojektiin! Hieno sisustus btw teillä,tykkään :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta