Työkuulumisia ja talohaaveita

IMG_20131001_080153

 

Ajatukset pyörii  vuoroin talonrakennuksessa ja vuoroin siinä et saa tehtyä töiden lisäksi omat treenit. Kesällä tein töitä vähän vähemmän ja monet mun asiakkaat pitivät itsekin lomaa. Nyt syksyllä on ohjauksia riittänyt joka illalle niin, että mulla jää ehkä yksi vapaapäivä viikkoon. Muistatte varmaan, kun otin maaliskuussa mun ensimmäiset ”harjoitus”asiakkaat ja perustin yrityksen omalle personal trainer toiminnalle. Tarjosin silloin aloittaville asiakkaille 3kk:n treenipakettia ja suurin osa aloittaneista jatkoi vielä uuden 3 kuukauden setin sen jälkeen eli töitä on tehty yhdessä puoli vuotta ja vähän päälle. Nyt useampi on saanut sellaiset opit, että pärjää tästä eteenpäin jo itsenäisesti ilman mun apua ja fiilis on onnellinen mutta haikea. Kiinnyn helposti ihmisiin ja lenkkipolulla tulee juteltua usein treenien lisäksi paljon muustakin. Tässä työssä on ihanaa tutustua näin mukaviin ihmisiin! Esimerkiksi eilen mulla oli viimeiset treenit mun ihanan asiakkaani Miran kanssa, joka on edistynyt hurjasti. Hän on kiireinen kahden lapsen äiti ja on laihtunut reilun vuoden aikana 15kg, joista ~6kg meidän valmennuksen aikana. Onnittelut vielä uudesta kymmenluvusta, jonka näit tänään puntarissa, eilisen treenin jälkeen! Mä vakoilen sun Instagrammia jatkossakin ;) Sain myös luvan julkaista yhden Miran edistyskuvista ja mun mielestä se on huikea! Tavoitteena oli kasvattaa hänelle olkapäät ja tasapainottaa kehon hartia-lantio-suhdetta sekä pudottaa painoa maltillisella tahdilla. Mielestäni onnistuimme tavoitteessa hienosti ja matka jatkuu tästä eteenpäin taatusti yhtä hyvin! Tässä muutama kuva meidän kesätreeneistä ja lopussa Miran mulle eilen meilaama muutoskuva. Olen ylpeä muutoksesta, jonka olet tehnyt! <3

Paloheinässä treffasin ihanan PT-asiakkaani Miran!
Paloheinässä treffasin ihanan PT-asiakkaani Miran!

juoksupläni
juoksupläni

ja tsädäm, Miran sykemittari treenin jälkeen!
ja tsädäm, Miran sykemittari treenin jälkeen!

IMG_20130803_162100 

vuosiolkapaat

 

Mulle itselle kävi eilen aamulenkillä perinteinen moka. Huomasin lenkin loppuvaiheessa, että olin pudottanut toisen nahkahanskani matkan varrelle takin taskusta. Oltiin tehty Helmin kanssa ympyrämäinen lenkki ja oltiin jo loppuvaiheessa. Ei siinä auttanut kuin kääntyä takaisin samaa reittiä ja pitää katse pyörätiessä matkan varrella. No sieltähän se löytyi alkupäästä eli aamulenkki tehtiin melkein kahteen kertaan. Great! Illalla kuittasin sen jäätelöllä ja kekseillä joten ei huolta ;)

aamulenkillä
aamulenkillä

salilla
salilla

mamma
mamma

IMG_20131001_115408 IMG_20131001_154646 IMG_20131001_141942

treenin jälkeistä ruokaa
treenin jälkeistä ruokaa

karjalanpaistia uuniin valurautapadassa <3
karjalanpaistia uuniin valurautapadassa <3

no nam :P
no nam :P

syksy!
syksy!

koirulien kanssa iltajuoksulla
koirulien kanssa iltajuoksulla

IMG_20131001_231035

 

Salilla tein taas jalkoja ja selkää, koska haluan kovasti saada nyt niihin lisää voimaa ja mikä ettei muhkeuttakin. Tein hackkia etureisille, kyykkyä jaloille ja keskikropalle ja leuanvetoa ylävartalolle. Oon hieman poikennut bodaus-tyylisestä treenijaottelusta ja jumppaillut oman mieleni mukaan samoja lihasryhmiä useampaan kertaan viikossa. Oon yrittänyt jättää pieniä hifistelyliikkeitä pois ohjelmasta ja vähentänyt liikkeiden määrää ja lisännyt vain sarjoja niihin liikkeisiin mitä oon tehnyt. En mä tiedä tuleeko tällä tulosta mutta oma treenimotivaatio tykkää tästä vaihtelusta ja yksinkertaistamisesta.

IMG_20131002_161935

IMG_20131001_213950 IMG_20131001_214416

 

Tänään lähdin toisen mukavan asiakkaani luokse lenkille ja myös meidän valmennus on muuttunut paljon puolessa vuodessa. Hän tuli raskaaksi puolessa välissä ja nyt on muutettu valmennusta enemmän mentaalipuolen valmennukseksi. Tänään käytiin vaunulenkillä lasten kanssa ja samalla kaupassa katsomassa terveellisiä ruokavaihtoehtoja (no ei vaan, kiireiset kotiäidit lyö kaks kärpästä yhdellä iskulla eli treenaa PT:n kanssa ja tekee kauppareissun) :D Toki lenkillä ehtii pureutua siihen elämäntapamuutoksen henkiseen puoleen ja jutella siitä kaikessa rauhassa.

lenkkeilemään lähdössä
lenkkeilemään lähdössä

perusasennossa?
perusasennossa?

ja lantio taakse nostettuna
ja lantio taakse nostettuna

PT vahtii ruokaostoksia ;) Hyvä Suski!
PT vahtii ruokaostoksia ;) Hyvä valinta!

ja omat ostokset kertoo tän hetken kuumeesta
ja omat ostokset kertoo tän hetken kuumeesta

IMG_20131002_141710 IMG_20131002_142220

Sellaista tänne. Aamupaino 72.9kg kun ei oo sitä tullut päivitettyä aikoihin. Tää näyttäis olevan sellainen paino joka pysyy vaikka söisin mitä ja paino nousee nopeasti tähän takaisin vaikka välillä käy kuudenkympin puolella. Nyt pitää vain odottaa et aamulenkit lähtee puremaan ja keksit jää kaappiin vaikka suurempana mittarina pidän esimerkiksi kyykkytyloksia ja sitä fiilistä mikä kropassa on. 

Nyt ruokaa ja muskariin!

IMG_20131002_153059

Anna

4 vastausta artikkeliin “Työkuulumisia ja talohaaveita”

 1. Iso bodypeukku raskaille perusliikkeille! Sun tarttee se mies pistää opettamaan vielä rinnallevedot ja tempaus ;)

  • Se oiskin kyllä mukavaa lähteä laajentamaan repertuaaria. Me käytiin jo eilen neuvotteluja et alkais opettamaan noita mulle! :)

 2. Jännä miten paino ihmisillä jakaantuu kroppaan. Kerrot olevasi lähes 73 kg ja olitko sä nyt 173 vai 174 cm pitkä?
  Kun minusta olet hyvinkin sopusuhtainen kropaltasi. Minä olen 175 cm ja 79 kg. Vatsa tursuaa ihan v*tusti ;((.näen itseni paaaaljon lihavampana kuin sinä vaikka todellisuudessa enhän voi olla, koska painoeroa on ”vain” 6 kg ja pituuttakin muutama sentti enemmän kuin sinulla.

  Ihanan inspiroiva blogi sinulla ja tykkään (vaikka sinä et ehkä tykkää :D) kun kerrot rehellisesti terveen elämäntavan ja painonpudotuksen varjopuolista. Itse olen huomannut kun 30 tuli täyteen, että painon pudottamiseen ja varsinkin sen saavutetun painon pitämiseen saa tehdä ihan hemmetisti enemmän töitä kuin kakskymppisenä. Koitan jaksaa aamuaerobisia ainakin 5 kertaa viikossa ja muutakin liikuntaa useamman kerran viikossa mutta niin tiukassa tuo rasvavatsa vaan tuntuu olevan. Sokeri tietysti turvottaa eniten ja sinun sokerittoman ajan kuvat ovat todella motivoivia.

  • Mä oon 172cm ja tosiaan nyt paino pyörii 72-73kg välissä! :) Toivottavasti osa on lihasta ja siksi ei oo tilanne niin hälyttävä. Ainakin Inbody-mittauksen mukaan mulla on sitä lihasmassaa paljon.

   Veikkaan silti, että oot itsellesi armoton etkä näytä läheskään siltä mitä uskot! Me naiset ollaan vain sellaisia ;) Noilla aamuaerobisilla sulla varmasti lähtee rasva palamaan! :) Tsemppiä jatkoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta