DIY Halloween

IMG_20130928_211943

 

Käytiin lasten kanssa tällä viikolla Tiimarissa ja Sinellissä etsimässä tarvikkeita Halloween koristeisiin. Ollaan ajateltu järjestää lapsien Halloween juhlat täällä meillä sillä tänä vuonna ei juhlittu kummankaan syntymäpäiviä kotona vaan reissussa hieman ohimennen. Syksy on muutenkin niin tylsää aikaa että tällaisten juhlien järjestäminen piristää varmasti arkea ja onhan askartelu kivaa. Juhliin on siis vielä kuukausi mutta nyt aloitettiin ensimmäisten koristeiden tekeminen :)

tämän viikon ostoksia
tämän viikon ostoksia

hämähäkki
hämähäkki

Hämähäkki

tarvikkeet:

styroksipalloja

pörröistä lankaa

askartelumaalia

kuumaliimapyssy

silmiä

piipunrasseja

 

Ohje:

puolita styroksipallo ja maalaa se mustalla askartelumaalilla.

Anna kuivua ja kierrä sen jälkeen pörröistä lankaa pallon ympäri kiinnitellen sinne tänne kuumaliimalla.

Lisää silmät liimalla ja töki piipunrassit palloon ja muotoile jalat.

IMG_20130928_185739 IMG_20130928_222615 IMG_20130928_202410

lepakko
lepakko

 

Lepakko

tarvikkeet:

uurrettuja styroksi”munia”

askartelumaalia

kuumaliimapyssy

softispaperia

silmiä

 

Ohje:

Maalaa styroksimunat mustalla askartelumaalilla ja anna kuivua.

Piirrä softispaperiin kynällä lepakon siipien ääriviivat ja leikkaa siivet.

Tee pienet viillot styroksin kylkiin ja työnnä siivet paikoilleen ja auta liiman kanssa.

Liimaa silmät.

IMG_20130928_230032 IMG_20130928_230135 IMG_20130928_202908 IMG_20130928_203506 

20130928_193339 IMG_20130928_215149 IMG_20130928_223415

 

Siinä olikin blogin ensimmäiset (ja mun aktiivisuudella ehkä viimeiset) DIY ohjeet oli do it yourself koristeet. Huhuu mitä pelottavuuksia tuli! Näillä on ilta leikitty niin että saa nähdä millaisia painajaisia lapset näkee! Muakin vähän pelottaa ;) Monta on vielä tekemättä joten onneksi aikaa on. Myös ovikranssi on tulossa mutta sen tekeminen jäi kesken. 

Urheilurintamalla oli eilen olkapäät ja pieni posetreeni. Tänään kyykkyä ja lisää sumo-maastavetoa. Harjoittelin niitä Liikuntamyllyssä alias Myllikässä sillä aikaa kun oli Elielin yleisurheilu. Loppuun kaksi sarjaa askelkyykkyä paikallaan ja se oli siinä. Oon aika innostunut noista tangolla tehtävistä koko vartalon liikkeistä ja tykkään kyllä voimailusta treeninä. Tuolla painonnostopuolella on sellainen ihan eri hajuinen meininki ja mua ehkä jopa vähän hävetti mun BetterBodiesin paita… ;) Voin valaista asiaa enemmän eli esimerkiksi tuolla Myllikässä on tavallaan kaksi paikkaa treenata. Toisella puolella on peilipullistelijat ja kynäniskat ja toisella puolella resuisissa vaatteissa magnesiumia pöllyttävät voimailijat ja muut urheilijat. Mitään sääntöjä ei tietenkään missään lue mutta jokainen joka tulee paikan päälle voi aistia katseista ja tunnelmasta mitä tarkoitan :D Mä luulen et rikoin varmasti etikettiä mun

A. puhelimella ja itselaukaisukuvilla

B. pinkillä treenivyöllä ja Betterin paidalla

C. ja joku aika sitten salihanskoilla

Nyt tein pääasiassa kyykkyä niin en tarvinnut hanskoja mutta jos vetää maasta niin mankkua sen olla pitää. Muut on ihan nounou… 

IMG_20130928_153808 IMG_20130928_221632 IMG_20130928_221443 IMG_20130928_221343 IMG_20130928_221850

eilen oli ostetaan olkapäät- päivä
eilen oli ostetaan olkapäät- päivä

Eilen tein oikein ihanaa karjalanpaistia uunissa ja söin sitä pottujen kanssa. Tänään keitin lounaalla sen kaveriksi riisiä ja päivällisellä eli treenin jälkeen söin paistijauhelihaa ja palan kauraleipää. Riisiä valmistui tuosta jo huomiselle ja nyt illalla tein valmiiksi huomisiin aterioihin mun ”monen tunnin uunikanaa” joka hautuu uunissa sellaiseksi täydellisen pehmeäksi. Eilen pidin vapaasyöntipäivää jos se pitää luokitella jotenkin eli söin jäätelöä ja keksejä. Kyllä jaksoi tänään kyykätä :)

IMG_20130928_135205 IMG_20130928_183617 IMG_20130928_162933 IMG_20130927_194124

IMG_20130927_185108 IMG_20130928_102438

Kuvista voi varmaan päätellä, että mun suunnitelmat on yhtä selkeät kuin tämä sekametelisoppa. Nyt tuntuu et tykkään harrastaa ja nautin siitä vaikka tarkkaa tavoitetta ei ole. Kyllä ne fitnesslajit mua odottaa ja kroppa kertoo kun aika alkaa olemaan käsillä. Nyt vain kärsivällisyyttä ja töitä töitä. Onhan tässä tehty jo melkoinen ”aikamatka” 1 vuodessa ja 8 kuukaudessa. Mitään kilpajuoksua en oo tekemässä sillä kyse ei ole yhdestä kisasta ja hetkestä lavalla vaan siitä että nautin matkasta joka hetki.

IMG_20130914_221105

IMG_20130928_102321

 

PS. Muistakaa et mun lukijat saavat Gazozilta alekoodilla anna saa vielä sunnuntain loppuun kaikki tilaukset ilman postikuluja ja kaupan päälle rannetuet! (Kirjoita lisätiedot kenttään värivalintasi musta/pinkki niin he laittavat rannetuet mukaan).

Anna

10 vastausta artikkeliin “DIY Halloween”

 1. =D Oli siinä varmaan tosi bodarit ihmeissään. Varsinkin ton itsensä kuvaamisen luulen aiheuttanen eniten päänpudistuksia. Mutta luulen et ihan mielellään katselivat sun touhujas. Ei tuolla salilla taida paljon upeet naiset pyörähdellä! =)

  • Joo mä en kehdannut montaa kuvaa ottaa. Kyykkykuviakin tuli tosiaan tuo yksi niin ei ollut päivän päätteeksi mistä valita. Se oli kerralla purkkiin et jos muut ei huomais kun nopeesti otin :D

 2. Onneksi ehtiin huomata tän postauksen tänään :D Tilaukseen lähti siis uudet treenihousut ja toppi.. Kovasti ois tehny mieli tilata ne brasil sulin sinimustat housut, mutta ei vaan raskinut.. Mutta eiköhän gazozin pinkkimustatkin aja asiansa :) Ois siellä näköjään pitkiä housuja ollut tarjouksessa, mutta en osaa pitää pitkiä housuja, täytyy olla 3/4 housut :D
  Harmi että siitä hupparitopista oli se pinkki ja persikka loppunut, ois muuten kyllä lähtenyt tilaukseen.. Valkoista en oikein osaa käyttää, joten en sitten tilannut sitä… :/

  • Kyllä varmasti! Mun mielestä musta-pinkki on kiva yhdistelmä! :) toivottavasti oot tyytyväinen! Toppeja tulee kuulema jossain vaiheessa lisää!

 3. Aaaiii jumalaare mää kaipaan Myllikään – se on ollu munlainen paikka jo alusta lähtien! <3 Täytyypäs taas ens kerralla käydä siellä kolisuttelemassa rautoja, kun oon vaan liikenteessä armaassa pääkaupungissamme. NAM! :)

 4. No eikös se ole hyvä vähän pöllyytellä niitä käsityksiä siellä muunkin kuin magnesiumin muodossa..että treenihanskat vaan käteen ja omat hyvät treenikuteet päälle =) Nuo treenivaatteet on muutenkin niin jännä juttu, että ihan sama missä koossa minä esimerkiksi olen, niin en enää halua laittaa muita kuin oikeita teknisiä treenivaatteita päälle..ei tule hiki jo olemassa olosta (kaikki varmaan tietää verkkarihien) ja sitten ainakin kyykyssä ei näy se peppuvako =D Ja asennekki on ihan eri, kun on kunnon vaatteet. Miehet voi olla tästä asiasta eri mieltä, mutta mitäs me miehistä ;) Ja heille voi ehkä olla kivempi, jos me treenataan jossain muissa kuin verkkareissa -varsinkin tuolla sun kropalla ;)

  Huikea muutos ja ois sunkin aika kuule nauttia siitä muutoksesta =) Onhan se mukavampi treenata ja tehä kaikkea kevyempänä, terveempänä ja paremmassa kunnossa vaikka ei oiskaan ihan nurkan takana ne kisat. Mua kans kiinnostais käydä voimailupuolella ihan huviksi, mietin tuossa että pitäiskö ihan käydä sellanen ”painnonnostokurssi”, kun täällä näemmä järjestetään sellaisia. Mulla tuo kyykky ei tosiaankaan mene noin hienosti, kun sulla, vaan en pysty kovin alas tekemään polvien takia. On varmaan siis aika paljon tekniikastakin kiinni ja näillä mun polvilla se ois just tosi tärkeä että se ois hyvä.

  • Kuulostaa tosi hyvältä! Käy ihmeessä jos on mahdollisuus!! :)

   Ihana viesti, kaipa mun täytyy nauttia. Oon nyt masistellut vähän itsekseni tätä kroppaa vaikka ei oikeastaan olis niin aihetta murheeseen mutta sitä kun on nainen niin välilä on tällaista :D En mä tosiaan ajattele esim. et mun kropassa ois mitään nähtävää! Ihan sama mikä säkki päällä, tuskin ne mua huomaa. Pullea kahden lapsen mamma :D Hah, tällaista sitä itse mietti! Joten kiitos ihanista sanoista <3 :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta