Too red to be me

IMG_20130924_162024

 

Mun täytyy tunnustaa et vitsit mä en viihtynyt lainkaan siinä punaisessa. Se väri pysyi ehkä viikon sellaisena makean kirkkaana jonka jälkeen väri lähti haalistumaan mutta oli silti edelleen kasvojen vieressä todella kova. Niinä päivinä kun en laittanut meikkiä niin kasvojen kaikki pienetkin virheet korostuivat ja tuntui et finnimäärä tuplaantui pelkästä hiusväristä. 

IMG_20130924_141324

En oo uskaltanut edes haaveilla takaisin vaaleasta väristä ja astelin tänään Kampaamo Flow Hairiin yhtenä kysymysmerkkinä. Muistatteko kun huutelin silloin kuukausi takaperin blogissa mun kotikampaamon sijalle kampaamoyhteistyötä? Sainkin mukavan yhteydenoton yhdeltä lukijalta joka on kampaaja täällä Helsingissä ja muutamien kiireiden jälkeen saatiin sovittua yhteinen aika joka koitti tänään. En tiedä kumpi syy oli suurempi: Heidillä kävi sääliksi mun purkkivärjäykset kotona vai halusiko hän selkeän yhteistyökumppanin minusta :D Joka tapauksessa oon tosi onnellinen sillä en oo löytänyt itselleni Helsingistä vakkarikampaajaa.

Mun toive oli vähemmän punaista ja enemmän vaalea ja sain ilokseni kuulla, että se on mahdollista. Parin käynnin jälkeen pitäisi lopputuloksen olla jo yleisilmeeltään blondi ja se sopii mulle. Oon helpottunut! Ensimmäisessä kollaasikuvassa lähtötilanne ja viimeisessä lopputulos.

IMG_20130924_151808 IMG_20130924_145715 IMG_20130924_150608 PhotoGrid_1380032332400 PhotoGrid_1380032541469 IMG_20130924_162730 PhotoGrid_1380032452901

ylemmässä kuvassa naturellitulos luonnonvalossa ja tässä Instagramin kuvankäsittelyllä eli filtterillä. Blondii <3
ylemmässä kuvassa naturellitulos luonnonvalossa ja tässä Instagramin kuvankäsittelyllä eli filtterillä. Blondii <3

Iso kiitos Heidille hiussponsoroinnista! Ihana ihminen ja tultiin tosi hyvin juttuun! Johtuu varmasti myös siitä, että törmättiin jo fitness expossa ja yhteinen kiinnostus niihin lajeihin johti loputtomaan juttujen tulvaan ;)

Sain sovittua että myös te saatte kampaamopalveluista -10% alennuksen Flow Hairissa Heidiltä. Puhelinnumero on 09-645 600 tai ajan voi varata itse osoitteesta aika24.fi ja sieltä kampaamopalvelut ja Flow Hair. Kampaamo sijaitsee ihan Helsingin ytimessä, osoitteessa Bulevardi 5.

Oon itse ihan super tyytyväinen ja jonkin ajan kuluttua raidoitetaan vielä lisää! Mulle itselle tuli sellainen olo, et vaalea hiusväri on osa mun identiteettiä enkä kokenut punaista väriä omakseni. Oon todella helpottunut ja innoissaan et hiuksen voi saada sittenkin takaisin vaaleammaksi mutta jotta hiukset eivät kärsisi niin paljon niin tehdään muutos hitaasti raidoittamalla vs. värinpoistoa ja blondaus päälle. 

Mitä te tykkäätte tuloksesta? Kumpi sopii paremmin? :)

IMG_20130924_080714 IMG_20130924_080557 IMG_20130924_194536 IMG_20130924_192203 IMG_20130924_191327 IMG_20130924_192256

  

Gazozilta sain myös uutisia eli uuden viikkokampanjan sunnuntain loppuun! Useampaa harmitti edellisessä kampanjassa postikulut alle 100€ tilauksissa jos tilaa esim. vain yhden paidan. Nyt on postikulut veloituksetta KAIKKIIN tilauksiin sunnuntaihin saakka koodilla anna. Sen lisäksi kaikkiin tilauksiin saa kaupan päälle rannetuet! Voit valita joko pinkin tai musta värin. Pinkki (valkoinen + pinkit raidat) tai musta (musta + oranssit raidat). Tuotetta ei tarvitse lisätä ostoskoriin (tulee summaan) mutta kun käytät alekoodia anna ja kirjoitat LISÄTIEDOT kohtaan värin niin saat tuet mukaan tilaukseen! :)

20130916_182633 IMG_20130915_221216

 

Asiakkaiden toiveesta myös pinkkiä ja persikkaa hupparipaitaa tilattiin lisää ja niiden lisäksi tulee kuosillisia leggingsejä ja trooppisia ja hempeitä värejä enemmän! Nyt vaan toivotaan et lähetys tulee Brasiliasta nopeasti, teille jotka jäitte ilman :) Nettikauppaan pääsee tästä.

Sain vihdoin vastattua muutamaan edellisen postauksen kommentteihin joten ne on siellä jos oli kysymyksiä :) Laittakaa uudestaan jos jotain meni ohi! Oikein ihanaa viikkoa ja toivottavasti ootte yhtä hyvillä mielin ;) Tuosta ensimmäisestä kuvasta vaan näkee jo mun helpotuksen. Mä haluun sittenkin olla taas blondi. Ei ollu meikäläisestä räväkäksi porkkanapääksi… Mut tulipahan testattua!

IMG_20130924_224655

Anna

29 vastausta artikkeliin “Too red to be me”

 1. Vaalea ehdottomasti parempi! :)
  Huippu tuo rannetukihomma, just viime viikolla tuumasin että on omien tarrat jo niin mitään tekemättömät että tarttis uudet. Ja reenivaatteita ei oo ikinä liikaa :) –> Gazoziin siis

  • Joo se on hyvä tarjous! Ei oo aiemmin ollut mitään näin hienoa! :)

   Kiva et hiukset on teidänkin mielestä hyvät :)

 2. Punainen on kyllä hankala väri. Mullakin oli tosi pitkään, mutta sitten meni hermot haalistumisen ja juurikasvun vuoksi. Mä tykkään tosi paljon tollasesta elävästä raidoitetusta väristä. Nyt vaan sitten tehohoitoo kehiin niin ei hiukset kärsi käsittelyistä kauheesti :)

  • Latvoihin käytän jätettävää rakennepaikkaavaa hoitoa ja se on kyllä ehdoton :) Aina vaaleassa hyvä jos käyttää väri- tai raita-aineita! Mutta oon kyllä tyytyväinen et oon taas astetta vaaleampi! :)

   Sulle sopii punainen yhtä hyvin kuin ruskea! Lämmin ruskea raidoilla on kuitenkin mun suosikki!

 3. Kyllä tää blondius on vaan sun juttu =D Ihana väri oli se porkkanakin noin niin kuin hiusvärinä, mutta kyllä sulle sopii tää vaalea paremmin!

 4. Tykkään sun uudesta lookista! Sopii kyllä tosi hyvin sulle :) mullakin on vaaleat pitkät hiukset ja oon kauan jo kaivannut muutosta, mutta tiedän että alkaisin katumaan kuitenkin pian. Ehkäpä mäkin voisin kokeilla raidoittamalla värjätä, niin ei tulis heti niin rajua muutosta kerralla.

  • Joo raidoilla saa kivasti vivahdetta hiuksiin! Kannattaa kokeilla :) Mä oon aina ollut sellainen raitojen suosija!

  • Kiitos kovasti! Mä tosiaan en ostanut koskaan sitä color maskia joka ylläpitää väriä (johtuen en sit tykännytkään väristä).

 5. Siis aivan mieletön tuo kuva missä istut kampaamontuolissa uusissa hiuksissa, wau! Toi fiilis on niin paras, kun on uusi ihana tukka taitavan kampaajan käsittelyn jäljiltä. Itse liputan vahvasti vaalean puolesta! Itsekin olen ollut aina vaaleatukkainen ja pitänyt vaaleasta väristä ja kokenut sen omakseni, ainoaksi oikeaksi. Nyt kuitenkin päätin lopettaa väriaineiden käytön ja päänahkani ”myrkyttämisen” :( ja kasvattanut omaa, oi niin kaunista väriäni (read maantieharmaa). Mennään jo lähestulkoon korvia hipoen tuon juurikasvun kanssa, enkä voi enää perääntyä, vaikka vaalea tukka houkuttelee suuresti. Otan sitten vaikka raitoja, kun olen saanut tukan taas pitkäksi. Eikös niitä luomukampaamoja ja luomuvärejä nykyään ole.. Huoh, tuli kyllä taas houkutus suuremmaksi kun näin nämä kauniit kuvat!

  • Mulla on yleensä aina ollutkin vaan oma sävy raidoilla ja se on ihana! Helppo ja hiuspohjaystävällinen verratuna koko väriin. Myös sävystä tulee omasta mielestäni kauniimpi kun alla on oma jos se on sellainen maantien värinen :) Tsemppiä siis kasvatusprojektiin!

  • No olihan tuota reuhkaa aika jo leikata + sain raitaa jota ei omassa hiuksessa pohjalla ollut! Sain myös kampaamokerran lahjana lukijaltani <3 Mutta hyvä vinkki tuo shampoo! Voiskohan sen nyt jatkoon ottaa käyttöön?! :) Haalistuisi nopeammin se punainen tuolta väleistä..?!

  • Ehdottomasti! Itse vaalensin peppit pitkätossu porkkanan pelkästään hopeashampoolla. :)

 6. Moikka!
  Oisitko kertonu minkä kokoisena sulla on se musta Better Bodiesin v-aukkonen t-paita? :) aattelin sellasen laittaa tilaukseen näin tarjouksen kunniaksi, ja siitä sais vähän osviittaa et onko isoa vai pientä mallia :)
  Kiitos!

  • Mulla on muistaakseni L! On aika väljä mulle jo hoikemmassa kunnossa mutta ei ne rypyt niin haittaa. Saralla taas taitaa ollaa ässää eikä jää helma rullalle. Riippuu siis ihan koostasi ja siitä minkälaisen istuvuuden haluat! :) Vastaa ihan normaalisti kokoa mun mielestä!

  • Kiitos tiedosta!
   Uskon, että on aika passeli, kun laitoin itsellenikin koossa L pinkin paidan tulemaan :) Eipä tuolla Gazozilla ollut edes M kokoa varastossa ja kun tätä pituutta on kertynyt reilu 180 cm, niin eipähän ole ehkä niin helposti selkä vilkkumassa :D
   Hienot on muuten hiukset!

 7. Tulipas hyvään kohtaan tämä Gazozin kampanja! Mun salihanskat ovat jo ihan entiset, rikki joka paikasta ja haisevat pesunkin jälkeen hirvittävällä. Nyt sain tilattua uudet ja siihen päälle tulevat vielä rannetuet, jotka mun on jo kauan pitänyt ostaa. Jee :)

  • Oot kyllä ehdottomasti vaaleaverikkö, ei siitä pääse mihinkään :) ei sillä, etteikö punainen olisi ollut kaunis väri sekin, mutta blondiini vaan sopii sun omiin väreihin ainakin mun silmissä paremmin.

   Punainen muuten sopii aika harvoille. Itsekin oon jo vuosia pysytellyt luonnollisena brunettina teinivuosien porkkanapäisyyden jälkeen. Miten se punainen väri voikin oikeesti saada kaikki naaman näppylät näkymään niin kirkkaasti? Ja miksi juuri sitä väriä pitää suosia pahimpina teinifinnivuosina :D ?

 8. Hei, jättikiitos Gazozin koodista! :) Tuolla on niin huikeet postarit, että en oo raaskinu nuukana tilata mitään. Nyt on ekat Brasil Sulin pökät ja pinksut rannetuet. Rannetuet kaipaskin päivitystä, käytössä mulla oli miehen vanhat.. :D Ja noi Brasilit tuskin jää viimesiks Brasilin housuiks, sen verran hyvältä tuntu salilla, pitihän ne heti mennä testaan :) Ihanaa viikonloppua!

  • No eipä mitään! Kiva kun sait nyt tilattua :) Se onkin mukava kun pienistäkään ostoksista ei nyt mee postareita! Mä oon kans ihastunut BrasilSuleihin! Tykkään enemmän housuissa niistä kuin esim. BetterBodiesista, kangas on enemmän trikoota kuin kiiltävää jne. Ja sit leveät vyötärökaistaleet on armollisempia keskivartalolle ;)

   Mukavaa viikonloppua myös! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta