Bodypeukku

20130919_173652

 

Hitsi oon tyytyväinen, kun oon saanut päälle hyvän flown. Henkinen stressi alkaa helpottaa ja oon pystynyt jälleen suuntaamaan voimavaroja myös itseeni. Elämä on elämää ja on täysin luonnollista, että se mitä muualla tapahtuu vaikuttaa meidän fyysiseen vointiin tai esimerkiksi meneillä olevaan kuntoremonttiin. Kehoitankin myös aina asiakkaitani kertomaan, jos sattuu jotain jolla voisi olla pienikin vaikutus meidän yhteiseen projektiin. On tärkeää tietää missä mennään, jotta voi auttaa.

IMG_20130919_074812 IMG_20130919_075637 IMG_20130919_082158

Mun oma projekti on kärsinyt jonkin aikaa suvantovaiheesta, vaikka mitään peruuttamantonta ei ole tapahtunut. Olisi kuitenkin liioiteltua puhua suuresta lihomisesta, sillä myös stressi saa elimistön toimimaan hitaammin ja osa voi hyvinkin olla ihan vain turvotusta. Muutamia viikkoja sitten ihmettelin kauniisti muotoutuvien käsivarsieni katoamista, enkä saanut niihin näkymään mitään pullistelusta huolimatta. Muutos tapahtui hyvin nopeasti ja se tuntui rehellisesti sanottuna pahalta. Kun otettiin jotain salikuvia niin tuskastelin ihan ääneen, että minne ne muskelit oikein katosivat. Pari viikkoa on kuitenkin takana jälleen hiukan aktiivisempaa liikkumista ja mikä tärkeintä -puhdasta ruokavaliota. Ja sieltä ne pikkupatit alkaa jälleen paljastumaan.

eilen
eilen

ja tänään
ja tänään

IMG_20130918_221442

IMG_20130918_212849

PhotoGrid_1379614933293 PhotoGrid_1379615405031 PhotoGrid_1379615581190 PhotoGrid_1379615280572

Tunnette varmaan jo sen verran tarkasti mun treenivaatevalikoiman, että huomaatte että kävin tänään Gazozilla ja hain sieltä itselleni uuden malliston tuotteita. Ihastuin kuvauksissa tuohon hupparipaitaan kovasti joten sehän oli saatava myös persikan värisenä. Myös harmaa-persikat treenitrikoot oli mun mielestä supersuloiset! Oon ihan oikeesti aivan liikaa pelkissä trikoissa, mutta minkäs teet kun työpaikkakin on joko kotona koneen ääressä tai salilla ja lenkkipolulla ;)

Gazoz Women Gym Belt *kuva on linkki*

 

IMG_20130919_201142

Gazoz Women Gym Belt -treenivyön hankin *linkki*
Gazoz Women Gym Belt -treenivyön hankin *linkki*

ja BrasilSul Fuso Black-Pink-Peach kapealahkeiset treenileggingsit *linkki*
ja BrasilSul Fuso Black-Pink-Peach kapealahkeiset treenileggingsit *linkki*

20130919_173645

Colete Tank Hood Peach

BrasilSul Lengging Greymelange Peach

Pinkki paita myytiin loppuun todella nopeasti joten jos haluaa saada hupparipaidan persikkana tai valkoisena, kannattaa toimia nopeasti. -15% alekoodi anna toimii sunnuntain loppuun!

*linkki* valkoiseen toppiin
*linkki* valkoiseen toppiin

20130919_181620 20130919_181631 20130919_182052 IMG_20130917_212055 IMG_20130918_163826 IMG_20130919_154542

Turhamaista kentis, mutta mua on piristänyt niinkin hömppä asia kuin nuo uudet treenivaatteet. Niissä on niin kirkkaat värit, että tänäänkin töissä näytin siltä että olin tuonut auringonpaisteen mukanani suoraan Brasiliasta. Olin myös tehnyt tietoisen päätöksen tehdä tällä viikolla 3 aamulenkkiä ja tänään kellon soidessa ei ollut mikään mahtifiilis. Temmoin itseni silti ylös ja 45 minuutin jälkeen tuumasin, että kaikki viikon lenkin olivat jo pulkassa. Ensi viikolle otan saman tavoitteen, sillä pieni nestepöhön lähteminen ja snadisti kapeampi olemus saa mut hymyilemään itselleni enemmän kuin peilikuva jossa jenkkakahvat puristuu. Ollaan myös keskusteltu paljon rakkaan ystäväni Saran kanssa nyt kun mulla on ollut vaikeaa. Oon saanut paljon henkistä tukea ja viisaiden sanojen ansiosta löytänyt itseni melkein uudelleen. Mulla on mielessä edelleen ne fitnesslavat ja tuloksista(lue löysäilystä) huomaan milloin en tee töitä täysillä. Jos en halua olla, se joka taputtaa muita selkään voitosta tai vaikka se joka ei koskaan pääse huoltajahommia pidemmälle kosketuksiin ProTanista niin voin samantien vaihtaa omenasoseet hilloon ja rahkan jäätelöön. Mutta kyllä mä oon vähän pohtinut, on musta enempäänkin. Oon tullut jo niin pitkälle! Joten rähinää prkl!

IMAG1552 IMAG1977 IMAG1709 IMG_20130806_174732

 

PS. Tiesittehän, että blogipostaukset saa omaan facebookin uutisvirtaan tykkäämällä mun blogin facebook-sivusta TÄÄLLÄ

Näyttökuva 2013-09-19 kohteessa 23.01.30

Anna

21 vastausta artikkeliin “Bodypeukku”

 1. Mä niin fanitan sua! <3 oon itsekin saanut nyt superdietillä pudotettua painoa 93kilosta 83 kiloon. Vielä on matkaa ja aina ei innosta, mutta sun blogista saan ihan uskomattomasti voimaa! Vielä mustakin tulee yhtä upea kun sinusta! :)

  • Varmasti tulee! Sullahan on ihan mahdottoman hienosti jo tippunut!! Vau! Mikään ei estä sua pääsemästä vielä pidemmälle ;) Tsemppiä kovasti :)

 2. Ei pahalla, mutta tiedostatko itse että suuri osa noista sinun käsi”muskeleista” on kuitenkin ihan puhdasta rasvaa? Sen näkee ihan kuvaa katsomalla käsivarsien muodosta ja ihosta. Tuosta kun polttaisi rasvat pois pienenisi käsivarren paksuus puolella. Anteeksi kun kommentoin näin ikävästi mutta minua on jotenkin alkanut pienesti kismittämään kun niin usein pullistelet noita käsiä. Jalkoja kehiin vaihteeksi?? Käden saa melkein kuka vaan näyttämään lihaksikkaalta kuvassa kun vaan puristaa sitä kylkeä vasten ja valotus on kohdillaan. Tiedän että tämä oli ikävä kommentti mutta en saanut enää oltua hiljaa. Toivottavasti saat tästä vain lisää motia treeniin…

  • Ei mitään, kaikki kommentit sallittu! :)

   On niissä kyllä vielä reilusti rasvaa ja löysää nahkaa vielä kaupan päälle mutta täytyy kyllä rehellisyyden nimissä myöntää että kyllä mä oon luullut, että jännittämällä se on lihas mikä siellä sen muodon tuo :( En mä muuten mitään pullistelukuvia hymyssä suin laittaisi. On siis tosi kurjaa jos kaikki on pelkkää rasvaa :(

   Voin laittaa seuraavaan postaukseen jalkakuvia! Oli sopivasti jalkapäivä ja sellaisia otin tänään :) En vain osaa pullistella niitä ja aina housut jalassa on vaikeampi ottaa jaloista jännityskuvia vs. käsiin. Jaloissa ei tosin oo laaksoa eikä kukkulaa :D

  • Kaikki on varmaan persoonakohtaista, riippuu kropasta yms. mut en mä ainakaan ennen kuntosalin aloittamista saanut puristettua minkäänlaista hauista kun sellaista ei edes ollut!!! Nyt kun hauista en saa treenata enkä oikein muutakaan yläkroppaa niin mulla on vertailumatskua treeniaikoihin. Edelleen: ei sitä hemmetin hauista saa rasvasta tiristettyä jos lihasta ei ole juurikaan alla! Tai siis en minä ainakaan. Voi olla että joku muu saakin. Tai vaikka kuinka litistäisin kylkeä vasten. Valot ja varjotkin toi ”lisää” lihaksia vain kun niitä alunperin on, enää on sitäkään kikkaa turha odottaa ;D

 3. Heip!
  Mulla pisti silmään sun jalat nyt, niissä on todella nätti malli! Ja kyllä noissa hauiksissa ja ojentajissa näyttäis ihan lihaa olevan, näkyyhän tuossa shortsi kuvassakin habaa :) Ei ne isot muskelit hetkessä kasvakaan ja mikä kenelläkin on tavoite, (bikini vai body sulla kenties?) :) Nyt kova draivi vaan päälle niin kuin kirjoitit ja bodypeukku täältä!

  • Kiitos Outi peukusta! Oot aina niin mahtava kannustava, et sun kommenteista tulee kyllä hyvä mieli! Osaat selvästi jakaa positiivista energiaa ympärillesi! Oon huomannut että myös muiden blogeissa oot kommentoinut tosi kauniisti! Helmi olet :)

 4. Kyllä muuten pukee sua nätisti tuollainen sähäkkä persikka. Ihokin näyttää heti ruskeammalta. Mulla on taas ollu salilla muutaman kerran sellainen kummallinen löysäilyfiilis, ei vaan kulje eikä vääntö riitä. Oon syöny hiilareitakin nyt enemmän, viime viikonlopun treeniputki on aiheuttanut sen, että tuntuu kuin olisin tarvinnut energiaa. En olis tarvinnu näin paljon, koska jenkkikset kiitti hiilarilisästä heti. Sä oot taas hoikistunu ja lupaan seurata perässä. Eilen ihailin työympyröissä erästä vanhaa tuttuani, joka on hoikistunut upeasti viime aikoina. On vaan siivonnut sokerit pois elämästään, muuten menee kuulemma vanhalla kaavalla. Ei tekis mullekaan pahaa irrottautua kaikesta valkoisesta huumeesta eli sokerista ja valkoisista jauhoista.

  Ei oo todellakaan mitään hömppää uudet treenivaatteet, kyllä ne vaan piristää ja saa treenin uuteen lentoon. Mä vedän nyt vanhat treenivaatteet päälle ja painun salille. Mun täytyy olla salil eka, salil vika, jotta nää typerät jenkat häipyy.

  Ihanaa arkea ja viikonloppua ja päättäväisesti puskien kohti tavoitetta! *halaus*

  • Näitä päiviä tai viikkoja tulee varmaan kaikille, kun sali kulkee tahmeasti. Hyvin keksit kokeilla, johtuuko se energian vähyydestä mutta harmi ettei se jeesannut. Ehkä ensi viikko on sit superhyvä ;) Ihanaa viikonloppua sulle!! :)

 5. Nuo harmaa-persikat trikoot on aivan ihanat! Ehkä outo kysymys, mutta huomasitko näkyykö noista hikiläikät pahasti? Arveluttaa käyttää salilla muita kuin mustia housuja :D

  • Oon vasta yhden treenin tehnyt noilla ja ei tullut katseltua takapuoleen :D Tein vielä käsiä niin en tiedä hikosinko haaroista niin kovasti. Kangas on aika paksua mutta on kyllä tosiaan väriltään harmaata niin hyvin voi olla et jos kunnolla tulee hikeä niin se näkyy. Kangas on kuitenkin teknistä eli hengittää eikä sido kosteutta ihon ja kankaan väliin niin se tietysti auttaa osaltaan :) Mä kyllä otin rohkeasti nää! :D

 6. Heips! Hyvältä näyttää =)!! Tsemppiä treeneihin ja muuhun elämään! Saatko nuo treenivaatteet sponsoroituna Gazozilta? Tuo persikan värinenkin on näköjään loppunut, olisin tilannut =(. Samoin olisin tilannut Betterin uuden mustan collegetakin (mikä sinullakin on, edessä teksti ja takana jokin kuvio) mutta en sitäkään löytänyt sivuilta, onkohan se loppuunmyyty? Kiitos vastauksista jo etukäteen =)

  • Välillä saan muutamia vaatteita yhteistyöstä mutta pääasiassa voin ostaa hyvällä alennuksella. ”Ilmaiseksi” mitään ei taida nykypäivänä saada :) Valkoista väriä oli kans ja se on myöskin tosi kiva, se näkyy mulla siinä kuvauspäivän postauksessa päällä. BetterBodiesin se perhoshuppari oli muistaakseni sellainen limited edition -malli joka ei oo siis jatkuvassa tuotannossa. Harmi juttu kun et oo saanut mitä oot halunnut! Ne menee niin nopeasti :/

 7. Haluaisin kiittää sinua Anna! Tämä blogisi ja varsinkin kuvasi on saanut minutkin uskomaan, että minustakin voi tulla vielä hyväkroppainen , se vain vaatii hirveästi työtä. Luin koko blogisi läpi ja aloitin elämänmuutoksen kuun alussa, huomenna pääsen punnitsemaan itseni ensimmäistä kertaa sitten aloituksen, jännittää! Jatkahan bloggausta, saan teksteistäsi voimaa lähteä lenkille ja uimaan, salille en valitettavasti ole uskaltautunut, kun en ole koskaan salilla päässyt käymään. :/

  • Rohkeasti vaan salille! Siellä ei oo lainkaan pelottavaa! Pyydä vaikka kuntosaliohjaajalta apua ensimmäiselle kerralle! :)

   Kun uskot itseesi niin muutos mahdollinen :) Ja se on! Myös iloinen asenne helpottaa urakkaa silloin kun se tuntuu liian suurelta. Tsemppiä sulle! <3

  • Hmm… osa tekstistä jäi bittiavaruuteen.

   Sitä vaan, että kiitos motivoivasta blogista! Jopa minä olin sun inspiroimana tänään suunnittelemattomalla aamulenkillä kun satuin heräämään vähän liian aikaisin! En ois ikinä uskonut itsestäni…

   Kivoja treenejä ja tsemppiä sapuskoihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta