Juhlissa

IMG_20130824_164840

 

Nyt ihan oikea punapää täällä terve! Kerroin eilen tulevista juhlista ja viime hetken hiustenvärjäystoiveistani. Molemmat onnistuivat mielestäni toiveiden mukaisesti. Tosiaan ensimmäinen hiusväri oli pesussa pois lähtevä kevytväri ja nyt päässä on ihan pysyvä kestoväri. Oon jo pitkään kaivannut jotain suurempaa muutosta mutta koska oon varovainen ja lookissa aika luonnonläheinen niin en oo uskaltanut repäistä. Eilisissä juhlissa sain monilta ihmisiltä kommenttia et onpa upean väriset hiukset ja kuinka näin punainen sopii vain tietynlaisille ihmisille ja näytän juuri sellaiselta. Monille oli hämmästys kun kerroin et olen ollut näin räväkkä porkkanapää vasta muutaman tunnin :D Eivät melkein uskoneet! Jännästi myös persoona ja ensivaikutelma muuttuu hiusvärin mukaan. Hiustenväriin liittyy kyllä paljon mielikuvia persoonasta ja luonteesta!

Pahoittelut kaikille kampaajille kotiväristä!! :/ Etsitään kampaamoyhteistyökumppania! :D
Pahoittelut kaikille kampaajille kotiväristä!! :/ Etsitään kampaamoyhteistyökumppania! :D Ilmot sähköpostiin ;)

tässä oli vähän hämärä valaistus mutta lakkasin kynnet kirkkaan punaisella juhlakuntoon :)
tässä oli vähän hämärä valaistus mutta lakkasin kynnet kirkkaan punaisella juhlakuntoon :)

ostin sittenkin kuohuvaa ja jätin auton kotiin. K-kaupassa kysyttiin paperit. Luojan kiitos!
ostin sittenkin kuohuvaa ja jätin auton kotiin. K-kaupassa kysyttiin paperit. Luojan kiitos!

laitoin päälle tän geometrisesti kuvioidun tunikan koska mulla on about 3 juhlavaatetta
laitoin päälle tän geometrisesti kuvioidun tunikan koska mulla on about 2 tai 3 juhlavaatetta

IMG_20130824_165729

IMG_20130824_173458

 

Kaisan ja hänen miehen kemuissa juhlittiin yhdistettyjä 30-vuotissynttäreitä sekä oman talon valmistumista. Kaisa on suosittu sisustusbloggaaja ja jokainen yksityiskohta oli kadehdittavan huolellisesti tehty ja koti oli kaunis kuin vaahtokarkki. Juhlien pastelliteema koristeissa oli todella suloinen ja itsetehdyt tarjoiltavat sulivat suussa. Kaisan kanssa me ollaan lapsuudenystäviä samalta tieltä. Nyt aikuisiällä kaveripiirit on ihan erit mutta ystävyys on säilynyt vuosikymmeniä! <3 Kun menin juhliin niin en rehellisesti tuntenut sieltä ketään muuta vaikka vieraita oli paljon! :) Ei muuta kuin sekaan vaan ja juttelemaan ihmisille. Löysin mm. pari bloggaajaa ja heidän kanssaan juttua luonnollisesti riitti :) Oli mukava tavata teidät Laura ja Naku.

20130824_183952 20130824_184002

IMG_20130825_123213

IMG_20130824_183038 IMG_20130824_183057 IMG_20130824_183129 IMG_20130824_183209 IMG_20130824_183229 IMG_20130824_183609

 

Viihdyin todella hyvin ja otin rennosti itsekin. Tänä päivänä ei tuu kovin usein kutsuja minkäänlaisiin juhliin joten olin näistä todella innoissani. Tuli vähän itsellekin halu järkätä jonkunlaiset juhlat vielä tässä kodissa. Marraskuussa syntymäpäivien aikaan voisi esimerkiksi järjestää! :) 

IMG_20130824_183355 IMG_20130824_183500 IMG_20130824_193419 IMG_20130824_193134

 

Syntymäpäiväsankarille vein tyylilleni uskollisena lahjakassissa mansikanmakuista proteiinijauhetta, shakerin ja muutaman protkupatukan ;) Toivottavasti ovat mieluisia! Sisustuksesta kiinnostuneet ystävät toivat mitä ihanimpia pyyhkeitä, astioita ja esimerkiksi lahjakortin sisustusputiikkiin.

Teki todella hyvää viettää aikaa välillä salin ulkopuolella ja jutella muustakin kuin treenaamisesta. Vaikka rakastan harrastustani niin huomaan kuinka voimakkaasti se täyttää ajatukseni ja perheen lisäksi oikeastaan muulle ei jää kovin paljon aikaa, kun oma työkin tapahtuu kuntosalilla ja lenkkipolulla. Ei oo turha sanonta, että vaihtelu virkistää! Ihana ilta!

Kiitos juhlista Kaisalle!

IMG_20130825_124248 

Anna

22 vastausta artikkeliin “Juhlissa”

 1. Ihana hiusväri!

  Tosi kivoja tarjoilu/kattausideoita, kuten nuo vihannekset valmiina kupeissa. Meillä on tosi paljon noita Riihimäen lasitölkkejä, eipä ole tullut mieleen käyttää niitä noin, että laittaa karkkia tms tarjolle =) Varmasti oli hauska juhlat ja vaihtelu tekee aina välillä hyvää. Jaksaa taas arkea ihan erilailla =)

 2. Toi tukka on aivan mielettömän hyvä!!! Sopii sulle niiin hyvin. Tän blogin kautta välittyy kuva kivan räväkästä persoonasta ja toi porkkana sopii just siihen :) blondikin oli nätti mut se nyt vaan on aika pliisu. Ihanan positiivinen ja tsemppaava blogi sulla! Käyn ite läpi vaikeeta elämänvaihetta just nyt ja aina tuun niin hyvälle mielelle kun luen sun posteja! Keep up the good spirit <3

  • Kiva kuulla! Mä pelkään et oon just liian pliisu punapääksi :D Mut toivottavasti en! ;) Ihanaa viikkoa sulle!

 3. Ihana uusi oranssi tukka! Täällä kans vasta vaihdettu väriä vaaleasta kirkkaaseen oranssiin. Näin kampaajana voin antaa pikkuvinkin; oranssi voi haalistua melko nopeasti, varsinkin kun on vaalea alla, niin väriä kannattaa ylläpitää kampaamoissa myytävillä suoraväreillä. Esim kerran viikossa kun käyttää suoravärin niin väri pysyy kokoajan hyvänä. Suoravärit on yleensä myös hoitavia, joten käy myös tehohoitona hiuksille. :)

  • Kiitti Pia! Valitettavasti se on meidän huhtikuun Italianmatkalta eli ei oo täältä ostettu :/ Oli muistaakseni vielä sellainen katukoju josta ostin! Tosi kiva kyllä ja maksoi muistaakseni 15€ :D

 4. Hei!

  Vau, näytät upealta! Hehkut oikein!
  Olen seurannut blogiasi oman elämäntaparemontin yhteydessä ja ajattelin kysyä sinulta eräästä asiasta. Kun laihduit ja muutit muotoa, huomasitko ympärillä olevissa ihmisissä muutoksia? Olen nimittäin huomannut, että minua mittaillaan aina ystävieni seurassa, katsotaan mitä laitan suuhun, syönkö jnejne. Yllättäen lähipiirissäni on ilmennyt myös kateutta, piikittelyä ja ruoan tuputtamista. Ymmärrän sen, että olen varmasti motivoinut ihmisiä omalla esimerkilläni kiinnittämään huomiota siihen mitä laittaa suuhun ja kuinka liikun, mutta en osanut olettaa, että tämä olisi ruokaremontissa ja painonpudottamisessa suurin haasteeni. Asiasta ei myöskään puhuta kovin paljon julkisesti. Mitä mieltä olet, onko sinulla kokemuksia tästä?

  Tsemppiä jatkoon!

  • Mä tein alusta saakka tän niin julkisesti kuin voi tehdä eli tosiaan kaikki mun ystävät ja sukulaiset tiesi et aloitin laihduttamisen. Sain tosi mukavasti tukea ja esimerkiksi juhliin oli saatettu laittaa mulle annos marjoja kakkujen sijaan :D Ihania <3 Myös mun ystäväpiiri kuten Sara ja Monna innostui samaan aikaan enemmän ja enemmän treenaamisesta ja päästiin yhdessä tekemään elämäntapamuutosta niin se on ollut helppoa. Mulla ei oikeastaan oo kavereita jotka eläis kovin eri tavalla?

   Joskus aiemmin (vuosia sitten) omasin ystävän kenen seurassa joudun aina pahoille teille. Hän saattoi tilata mun edessä jonkun ihan mielettömän "wings-sipulirenkaat-mozzarellatikut-nachot"-annoksen jos olin juuri aiemmin kertonut et koitan nyt tsempata painon suhteen ja olin dieetillä. Hän sabotoi aina parhaansa mukaan mutta nyt ei ollakaan enää ystäviä. Jostain syystä hän itse ei enää halunnut sitä. Tulee mieleen et ehkä se ei johtunut loppujen lopuksi minusta?

   Jossain määrin elämäntapa siis vaikuttaa ystävyyssuhteisiin ja sanoisin että oma kurinalaisuus heijastaa muiden ihmisten huonoa itseluottamusta ja itsetuntoa. Se on heille pahinta jotka eivät itse pysty siihen vaikka haluaisivat muutosta yhtä paljon. Myös sellaisten ystävien mukaan ottaminen voisi auttaa. He voivat olla liian hukassa ja "suojamuurin" takana mutta ystävällinen avuntarjous täysin vilpittömästi voi auttaa heidätkin alkuun ja silloin kateus ei pilaa ystävyyttä.

   Kaikkea ei voi tosiaan ystävät tehdä toisen puolesta ja jos käy niin että tilanne menee tosi huonoksi niin silloin välttäisin sellaisten "ystävien" seuraa :( Etsi ihmisiä jotka tuovat sinun parhaat puolesi esille, silloin voi itsekin hyvin! :) Oon onnekas että mulla on sellaiset ystävät juuri kuten Sara ja Monna. Myös mieheni on mun nr.1 kannustaja ja siksi oon saanut elämäntapamuutokseeni kaipaamaani tukea <3

 5. Kiitos itsellesi visiitistä, kauniista sanoista ja näistä mahtavista kuvista! <3 Lainasin niitä törkeästi omaan postaukseeni. :) Sen verran kiirettä piti seurustellessa, että kuvat jäivät tyystin ottamatta. Ihania nuo ulkona otetut kuvat susta! Mahtava tukka kertakaikkiaan.

  • Ei mitään, saat luvan vapaasti lainata ;) Mulla on vielä yks yhteiskuva teistä kotiarkistoihin jos kaipaat :) Kiitos vielä juhlista <3 Ihanaa kun jaksoit järjestää!

 6. Hyvä väri! Ja ehdottomasti myös suosittelen suoraväriä tms. Itse läytän hoitoaineen seassa KCProfessionalin color maskia, ei mitään kauhean kallista ja riitoisaa on kun sekoittelee hoitoaieneeseen. Ite yleensä kerran viikossa teen semmosen sekotuksen, vaikutusajankaan ei tarvi olla kovin pitkä kun viikottain käyttää ns. ylläpitona ja pitää kyllä hyvin väriä yllä :)

 7. Tosi hyvä tuo hiusväri!! Ja mageen näkösesti tuli vielä esille tuon sinisen mekon kanssa! :) Suosittelen kans tuota Color maskia KC:ltä. Siellä vaan se kupari sävy on tosi voimakas – jopa liikaa punaiseen menevä. Itse käytin asiakkaille sitä Mandariinia mielummin. http://kcprofessional.fi/tuotteet/kcolormask

  Otappa yhteyttä Butik.helsinkiin/Claraan. On erittäin taitava värjääjä ja hän on itsekin kuparipää, joten tietää kuparijutuista kaiken! :) Harmi kun itse lähdin juuri alalta pois, muuten olisin kyllä tarjonnut Yhteistyösopparia! :)

 8. Mielettömän hyvin käy tuo uusi hiusväri, wau!

  Symppiksen näköiset juhlat ja tarttuipa kuvista heti itsellekin pari tarjottava-ideaa mieleen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta