Postikulut veloituksetta!

IMG_20130703_213209

 

Hellurei viikkoon! Täällä ollaan puoliksi mieli maassa kun kävin tänään InBody-mittauksessa jonka mukaan tammikuusta ei oo tapahtunut juuri mitään ja se pieni ero mitä siinä oli sen puolelle et oli lihasta lähtenyt -200g ja tullut läskiä 600g kun painossa oli eroa sen 400g. No jaa… Tässä vaiheessa vois sanoo et paska laite! :D Tai sit vaan et läski mikä läski ja kunto ei oo mennyt puolessa vuodessa mitään muuta kuin taaksepäin?

IMG_20130820_202531 IMG_20130820_202346 IMG_20130820_202248 IMG_20130820_202109

No oli miten oli niin valmentajan palaute oli et kunto mitataan peilillä ja silmällä eikä millään laitteella ja se on tärkeintä. Oppimista on tapahtunut paljon niin ruokavaliossa kuin treeneissäkin ja lihaskunto on kokoajan parantunut. Myös ulkoisesti koen näyttäväni kokoajan paremmalta, iho on kiinteytynyt ja vähän luulisin et lihaspyöreyttäkin on tullut? Kurjaa tietysti että tulos oli tällainen mut arki jatkui kuten ennenkin ja lähdin mittauksesta kahvin kautta treenaamaan.

IMG_20130820_214735

 

IMG_20130820_140945 IMG_20130820_141116 IMG_20130820_143643 IMG_20130820_143527 IMG_20130820_143809

 

Päiviin on kuulunut treeniä normaaliin tapaan ja jopa tänään yksi aamulenkki! Lenkin lopussa en voinut vastustaa kiusausta ja kävin poimimassa kämmen kuppina aamupuuroon marjat lähipuskista :) Vielä onneksi riittää! 

IMG_20130819_180019 IMG_20130820_074804 IMG_20130820_075705 IMG_20130820_075942 IMG_20130820_085910

Gazozilta sain tänään iloista ilmoitusasiaa! Alekoodia ei oo ollut voimassa pitkään aikaan ja nyt on sellainen tullut! Se koskee nyt postikuluja jotka ovat alle 100€ tilauksissa 10,20€. Elokuun loppuun saakka lähetetään kaikki tilaukset summasta huolimatta ilman veloitusta kun alennuskoodikenttään syöttää koodin anna. Helppoa ostaa vaikka vain yksi proteiinipurkki, latausjuoma tai vaate! :) Käykäähän ostoksilla http://gazoz.fi. Mielenkiintoisia uutuuksia on ainakin:

Frozzy pack -kylmäastia ruoalle *kuva on linkki*
Frozzy pack -kylmäastia ruoalle *kuva on linkki*

women's flex pant, musta-harmaa ja musta-pinkki
womens flex pant, musta-harmaa ja musta-pinkki, kuvasta tuotteeseen!

womens flex jacket, kuvasta tuotteeseen!
womens flex jacket, kuvasta tuotteeseen!

Ja supersuloinen väriuutuus eli N.Y hoodie oranssina! Kuvasta tuotteeseen.
Ja supersuloinen väriuutuus eli N.Y hoodie oranssina! Kuvasta tuotteeseen.

Mun omia suosikkeja ja kovassa on käytössä on esimerkiksi nämä:

Baggy soft pantsit pinkkinä ja musta-oranssina <3
Baggy soft pantsit pinkkinä ja musta-oranssina <3

Camo-housut
Camo-housut

100& whey isolaatti on mun vakiokäytössä! Kuvasta tuotteeseen.
100% whey isolaatti on mun vakiokäytössä! Kuvasta tuotteeseen.

flashback tammikuun vaatekuvauksista, mulla rekvisiittana oma herapurkki ;)
flashback tammikuun vaatekuvauksista, mulla rekvisiittana oma herapurkki ;)

sama kuin vihreä mutta hera konsentraatti -isolaattisekoitus ja sisältää lisäksi tärkeimmät aminohapot! Kaikki maut tosi hyviä. Kuvasta tuotteeseen.
sama kuin vihreä mutta hera konsentraatti -isolaattisekoitus ja sisältää lisäksi tärkeimmät aminohapot! Kaikki maut tosi hyviä. Kuvasta tuotteeseen.

Ja jos Gazozin tuotteista tai vaatteista on mitään kysyttävää niin saa kysyä! Vastaan jos vain osaan auttaa! :)

Tänään illalla kävin keskustassa yliopistolla Kaisa Jaakkolan pitämällä luennolla aiheesta ”Kuinka tehdään kropparemontti kiireisessä arjessa?”. Kävin luennolla ihan omasta mielenkiinnosta ja oli oikein mukava puoltoistatuntinen! Hyviä vinkkejä niin itselleni kuin valmentajana.

IMG_20130820_173950 IMG_20130820_175459 IMG_20130820_201651 IMG_20130820_180703

Yleisön pyynnöstä heitetään loppuun naamakuva Annasta joka koittaa näyttää vihaiselta. Mun naama on kaiketi yleensä kuvissa kuin Hangon keksi joten laitetaan nyt lukijan pyynnöstä. Hah, en kestä! Jätetään tuon naaman sijaan sokeriksi pohjalle suloiset koirulit <3

IMG_20130820_163658

IMG_20130820_201742 IMG_20130820_201838

 Palataan!

Anna

42 vastausta artikkeliin “Postikulut veloituksetta!”

 1. Hirveän vaikea uskoa tuon mittauksen näyttäneen oikein, kun olet mun silmiin tiivistynyt kovasti. Tää pistää nyt miettimään omaakin suhtautumista kehonkoostumusmittauksiin.

  • Kyllä me on mietitty et edellisen päivän kova jalkatreeni on saattanut vaikuttaa testitulokseen negatiivisesti. Kävin myös samana aamuna aamukävelyllä mitä en oo yleensä tehnyt joten päätettiin uusia testi reilun viikon kuluttua. Ihan mielenkiinnosta katsotaan ja nyt jätä urheilut välistä ja teen muuten rutiinit samalla tavalla kuin muillakin mittauskerroilla! :) We’ll see!

 2. On kyllä aika erikoinen mittaustulos…kun tosiaan ainakin kuvista huomaa selkeästi, että edistystä on tapahtunut…saa nähdä mitä itselle näyttää sitten muutaman viikon päästä =O Mutta tsemppiä, peilistä ja kuvista sen muutoksen tosiaan kuitenkin näkee!

  Just viime viikolla tein tilauksen Gazozilta, kaverin kans ettei tarvi postikuluja maksaa! Sen verran täytyy tähän kommentoida, kun yhteistyötä heidän kanssaan teet, niin voinet viedä terveiset perille? Mua ärsyttää aivan suunnattomasti ne nettikaupan kirjoitusvirheet!!! Niitä tekstejä ei varmaankaan ole tehnyt suomalainen? En usko että lukihäiriöiselläkään tulisi niin karmeaa tekstiä, kuulostaa ihan google-kääntäjän touhuilta…Sen verran paljon ne kirjoitusvirheet ainakin mua haittaa, että olen joskus miettinyt vaihtaisinko nettiputiikkia…kyllä kaikkiaan nettisivujen ulkoasu, sisältö, toimivuus jne kuitenkin vaikuttaa siihen, mistä tilaa. Eli olisikohan tuohon asiaan saatavissa jotain parannusta? Siihen tekstin laadun parantamiseen tässä tapauksessa ei tarvitse edes mitään korkeakoulututkintoja, sen verran luokatonta se jossain kohdissa on (esim. paidasta kirjoitetaan housu). Muuten palvelussa ei ole moitittavaa! Toimitus on nopeaa ja kerran kun halusin palauttaa topin, vaikka olin jo lapun irroittanut, asia hoitui hienosti!

  • Joo vastasin jo tuohon ensimmäiseen et ihan varmuuden vuoksi uusin testin viikon päästä ja katsotaan näyttääkö samaa :)

   Gazoz-palautteesta: mä koitan muistaa sanoa kun ensi kerralla käyn siellä! :) Toki palaute menee paremmin ja nopeammin perille ihan heidän palautelomakkeen kautta tästä:

   http://www.gazoz.fi/page/2/

 3. Hei anna!
  Onpa jännä tuo mittaustulos.. Itse olen saanut inbodya varten ohjeet, ettei sais raskasta liikuntaa harrastaa vuorokauteen ennen mittausta ja 2h pitää olla syömättä ja juomatta.. Oliko sinulla millaiset valmistautumisohjeet..?

  Tota on turha nyt harmitella, kun ainakin kuvien perusteella olet pienentynyt huimasti :)

  Tsemppiä!

  • Olin ehkä vähän unohtanut ohjeet ja tein edellisenä päivänä kovan jalkatreenin :( Meen siis uusintamittaukseen vielä!

  • Mä lopetin mittauksessa käymisen toisen kerran jälkeen kun muutosta ei ollut tapahtunut ja huomasin, mitä se teki mun pääkopalle. Pisti sen rukan sekaisin, vaikkei aihettakaan ollut. Tulokset olivat siis ihan hyviä, mutta toisella kertaa tulokset olivat samoja ja petyin, mielestäni ihan suhteettomasti kun sitä jälkikäteen ajattelee. Mietin vain ja ainoastaan sitä ja että kun oli mielestään kovaa treenannut eikä mitään muka tapahtunut. Silloin kyllä googletin, että eivät nuo välttämättä anna oikeita tuloksia (mun mittaustilanne oli kummallakin kerralla melkein sama, ekalla kerralla oli takana aamuinen treeni ja mittaus iltapäivällä, toisella kertaa muuten sama mutta sinä päivänä ei ollut treeniä) ja eikös se ollut Kukka Laakso, jolle mittaus antoi ison rasvaprosentin, ja hänellä sellaista nyt ei varmasti ole.

   No mä en kisaa ja ihan vaan itseäni haastaakseni kuntosalia harrastan, joten päätin etten pitkään aikaan mene koska jos mittaustulos ei ole ajatuksien mukainen, niin se pistää mielen matalaksi pitkään – eikä sille oikein voi mitään vaikka tietää sen olevan typerää.

 4. Just niin, ei kannata uskoa mitään laitteita vaan kuunnella ja katsoa omaa kehoaan. Itte kävin kesällä mittauksessa ja sama laite näytti 4 kk sitten ihan samoja tuloksia, eli ihan kuin kehitystä ei olis tapahtunut yhtään. Todellisuudessa lihasta on kyllä tarttunut, sen näkee ihan paljain silmin ja salipainot nousseet kivasti. :) Tsemppiä jatkoon!

  ps. Ihana tarjous, just eilen pähkäilin, että pitäis tilata tollainen Fozzypack kun yliopiston luennot alkaa ja tuun tarvitsemaan vähän parempia välipaloja kun kahvion kolmioleipiä. Jee!

  • Joo ei niitä kannata yksin tuijottaa! Tärkeintä on peili, silmä ja mittanauha. Mut osana kehityksen mittaamista on toki suuntaa antava!

   Kiva juttu et tuli tarjous oikeaan aikaan! :)

 5. No ”onneksi” jollain muullakin on mittaustulokset tohon suuntaan…palkkasin personal trainerin ja tää on kuudes viikko. Mittautin itseni alun jälkeen uusiksi viime viikon tiistaina ja sen mukaan paino noussut muutamasataa grammaa, lihasmassa vähentynyt ja rasvaprosentti noussut, vaikka nyt käyn säännöllisesti salilla ja olen tiukentanut ruokavaliota. Menin tiistaina kotiin ja vitutukseen vedin pötkön suklaata. Eikä edes harmittanut! Nyt en ole syönyt mitään herkkuja ja tiukentanut entisestään ruokavaliota…ensi viikolla otetaan kontrollimittaus ja katsotaan missä mennään. Teki kyllä mieli heittää se laite ikkunan läpi, niin paljon kiukutti!!

  • 6 vkoa on todella lyhyt aika joten ei kannata masentua :) Mulla oli mittausväli yli 6kk :) Toivotaan ens kerralla parempaa tulosta!

 6. Roskakoppaan joutaa tommoset inbody mittaustulokset sanon minä!!!!! Mulla on kans semmonen inhosuhde kehonkoostumusmittauksiin. Mä en vaan jaksa uskoa, että joku tommonen laite voisi mitata tarkkaan koko kropan koostumusta. 200g lihasta kuulostaa aikamoiselta määrältä enkä minä ainakaan jaksa uskoa että se pitäisi paikkaansa. Kyllä kannattanee jatkossa vaan luottaa siihen peilikuvaan ennemmin kuin mihinkään mittaustuloksiin. Mun mittarina toimii tasan peili ja puntari. Puntarin lukeman toivon kohoavan ja peilikuvan kiristyvän :D haha, siinä on mun tavoite mittauksille ;) hih. Tsemppiä treeneihin :)

 7. Hyvä, että kehitystä on tapahtunut mittaustuloksista huolimatta. Sulla on hieno taival takana ja mitä kovempaan kuntoon pääsee sitä hitaammaksi se kehittyminen tahtoo muuttua, vaikka ei itse haluisikaan hidastaa tahtia :) Kehonkoostumusmittaus kertoo vain yhden totuuden ja näitä kropan ulkomuotoon ja harjoitteluun liittyviä totuuksiahan on paljon muitakin!

  Tässä nyt vähän tällainen yleinen mielipide. En kritisoi kenenkään tekemisiä tai sanomisia henkilökohtaisesti :).

  Mittaukset ovat aina mittauksia, mutta ei se silmämääräinen kehittyminenkään mitenkään täysin aukoton mittajärjestelmä ole :). Inbody laitteita on monenlaisia, mutta ilmeisesti Annan käyttämä on kuitenkin sieltä parhaasta päästä eli kyllä se aika tarkkoja tuloksia antaa. Ehkä jonkun verran voi heittoa olla riippuen valmistautumisesta. Ohjeena noihin seurantamittauksiinhan on yleensä se, että aina ennen jokaista mittausta pitäisi toimia samalla tavalla. Silloin myös mittautulos on identtinen. Ihan sama pätee mihin vaan mittaukseen/testiin. Kaikista tehokkainta ja tärkeintä palautetta testeistä ja mittauksista saa, kun niitä tehdään säännöllisin väliajoin ja tuloksia käytetään kehittymisen seurantaan. Ei niinkään absoluuttisina totuuksina sen hetkisestä kunot/tulostasosta.

  Tsemmpiä treeneihin ja mukavaa loppukesää Annalle ja kaikille tämän loistavan blogin lukijoille!

  Tuukka

  • Joo laite on siis InBody720 joten näin se sanoi et läskistytty on. Mihin tuosta pääsee! Toki kehitys hidastuu mut eihän tää nyt kovin toivottu tulos on oo kovasta treenaamisesta huolimatta.

   Kiitos samoin! :)

 8. Osuipas hyvään kohtaan tuo postikulualennus! Juurikin viikon alussa etsin treenihanskoja itselleni ja poikakaverille vetoremmejä, tilaus kun kaatui 1/3 osan tuottaviin postikuluihin!

 9. Jospa sun pitäs lisätä kunnon ruokaa ja nostaa treenipainoja? Ei tuo muskula ainaka miinuksella kasva.
  Itse oon kyllä kovin skeptinen noitten mittausten kanssa, mutta kävi vaan mielessä kun oot dietistäsi kirjotellut, että jos syöt liian vähän jotta siitä piisaisi lihaskasvuun ja sitten käykin niin että se kovalla työllä hankittu lihasmassa vähennee.

  • Ei toki kasva ja en olekaan bulkilla nyt tai ole ollutkaan. Treenien puolesta olen peruskuntokaudella ja treenaan nyt tekniikoita ja hermotan lihaksia kovempia treenejä varten! Painon suhteen tapahtui ennen mittausta jotain ihmeellistä eli kun se on pyörinyt 68-69 välillä niin mittauspäivän aamuna (edellisen jalkatreenin jälkeen) se oli 71kg ja mittauksessa 72.2kg joten toiveet siitä että rasvamassaa olisi lähtenyt vesittyi siinä! Lihasmassan suhteen toivoin lähinnä ylläpitoa sillä kaloritkin on sen mukaiset etten juuri nyt ole millään massakaudella :)

 10. Hei!

  Kävin tänään itekin kehonkoostumus mittauksessa ja painoo on tullut 900g lisää viime mittaukseen.
  Mutta lihasta tullut lisää. En enään pahemmin oo seurannut vaakaa vaan kyllä peili ja vaatekoot paremmin kertoo ja se että vyötärön ympärys on kaventunut huhtikuusta 4 cm. Ei anneta tulosten masentaa vaan jatketaan treenejä :) Hieno työtä olet tehnyt ja kuvista näkee kuin olet kehittynyt :)

 11. InBodyssahan on tosi iso virhemarginaali! Ei huolta ja hätää, paljon ennemmin kannattaa uskoa, niin kuin valmentajasikin sanoi, ihan muita mittareita. Itekin käyn säännöllisesti InBodyssa, mutta enempi se on itelle sellainen suuntaviiva kuin suora totuus. :)

  • Voi olla, et joku vaikutti tulokseen ja voi olla et ei. Mistäs sen tietää :D Pitää tehdä vaan kovemmin töitä! ;)

 12. Pöh, elä harmittele! Kesän aikana saakin tulla vähän jädevatsaa, eiköhän siellä salilla ehdi kiristellä koko kylmän talven!! :) Hyvä vaan, että välillä oot vähän höllännyt niin on kehokin saanut vähän kesälomaa ja jaksaa paremmin talven yli :)

 13. Moi,

  samaa mieltä oon edellisten kanssa, paljon näytät muuttuneen tammikuusta! Yhdessäkin kuvassa olin näkevinäni sun kylkiluun kuvajaisen dekolteella. Luiden näkyminen ei kaiketi oo tavoiteltavaa, mutta ainakin multa rasva lähtee siltä kohdilta melko helpolla, mikä vois enteillä rasvaprosentin pienentymistä. Ja muistan katselleeni ihallen jotain kesäistä peilikuvaa, jossa sulla oli mustat minishortsit, joissa oli pinkki vyötärönauha ja näytti niin hyvälle että!

 14. Moi! Tilasin tuolta Gazozilta urheilutopin ja 100% whey isolaattia. Tuli jälkeenpäin mieleen ( Keskellä yötä, imettäessä)että saako kyseistä proteiiniä käyttää imetyksen aikana? Aikasemmin ollu käytössä Fastin protskut.!

  • Saa käyttää!! :) Itsekin käytin ja koska se on puhdasta heraproteiinia niin se on vain ravintoaine, eikä siis sisällä mitään ylimääräistä mitä ei saisi käyttää. Turvallinen tuote :)

 15. Hyvältä sun kehitys näyttää, just puhuttiin kaverin kans et mitä saa aikaan kun vaan päivästä toisene tekee ja pysyy ruokavaliossa, iso tsemipeukku sulle jatkoon!
  Tuotekysymys, mitä laturia käytät ennen salia? Oon käyttäny fastin workout shockkia ja nyt ajattelin vaihtaa kun se ei tunnu antavan potkua enää kuten aiemmin, mitä suosittelisit? En ole herkkä enkä ole saanut shocksita tai sitä ennen käyttämästäni scitecin nyt jo markkinoilta poistuneesta, mitään oireita.
  Oon muuten tilannu pitkin kesää gazozilta useilla satasilla, kun aina on pitänyt saada satanen rikki ettei mee postareita :D nyt voi tilata vähemmän vaikka nuo betterin uudet housut himottais ja uus oranssi huppari. En kohta kuljekaan muissa kuin niissä, harmi kun töihin kuitenkin joutuu pukeutuun virastomaisesti :O

  • Kiitti Sipe :)

   Mä käytän Scitecin pow3rd -laturia. Siitä omena on ihan todella hyvänmakuinen! Kirsikka on kans ok mut omena on jopa hyvää! Oon kokeillut muitakin mut täytyy myöntää et maun puolesta palaan tähän aina uudelleen. Fastin shockia en oo koskaan kokeillut, sen mausta oon usein lukenut kommentteja et tökkii ja tietysti Fast ei mua ees sponssaa niin ei oo tullut ostettua :D Tuossa siis mun käyttämä latausjuoma:

   http://www.gazoz.fi/product/1756/scitec-nutrition—pow3rd-20-uutuus

   Ja hah, ymmärrän kyllä! Onneksi oma työ on tuolla salilla ja lenkkipolulle, sillä kaapista löytyy tosi nihkeästi siistiä päälle pantavaa ;)

  • laturi lähti eilen tilaukseen heti ja näyttäs olvan illalla jo smartpostissa joten huomena heti testiin.
   huppari jäi vielä tilaamatta, se on sitten palkinto ja joululahja mulle seuraavasta etapista joka on 10 vkon bikinichallenge kaverin kans oma-aikaisesti lokakuun alusta- onko noissa betterin huppareissa muuten pitkät hiat, sullahan oli se musta L-kokoinen, nyt varmasti menee jo s ja silti hian pituus riittää? terveisin pitkäkäsi sipe :D
   ja ihanaa viikonloppua sulle!

  • Oon kokeillut Saralta sitä hupparia (N.Y hoodie) koossa S mutta en kuolemakseni muista millaiset ne hihat oli. Mulle S oli vähän siinä ja siinä. Hupparin pituus nimittäin lyhenee jo kokoon S ja on sit sellainen tyköistuva. Nyt paahdaan vielä vanhassa ällässä ja se on kyllä tosi reilu. Riippuu vähän tietty mistä tykkää! Kyllä mäkin tosin himoitsen oranssia koossa S ja luultavasti sellaisen hankin ;) Tuo perhoskuvioinen on mulla kokoa M ja hihat on kyllä pitkät ja mäkin oon siis aika pitkä ihminen (172cm) ja käsillä on pituutta.

   Ihanaa viikonloppua!

 16. Hei Anna,

  tosi hyvää työtä oot tehnyt ja on ollut ilo jo vuoden päivät seurata kehitystäsi! :)

  Mielenkiinnosta laihduttavana nyt itsekin (aloitin superdieetillä), niin minkä verran yleensä vietät päivässä kuntosalilla, että kehitystä tulee? Joskus minulle tulee sellainen olo, ettei 45min tai 60min ole tarpeeksi, vaikka lihakset seuraavana päivänä olisivatkin kipeät.. Ennen kesää panostin pelkästään airobiseen ja vain harvoin kävin salin puolella. Kehitys jumahti jotenkin paikalleen ja edes paino ei enää laskenut, vaikka aerobista eri muodoissa tuli 2h päivässä. Nyt uusi yritys painottamalla treeniä salille ja tiukalla ruokavaliolla! + tietenkin niillä pirun aamujuoksuilla.. ;)

  • Moikka!

   Mun salitreeni pituus vaihtelee sen mukaan paljonko on aikaa. Joskus teen 30min pikatreenin vaikka vain yhdelle lihasryhmälle ja joskus teen 3 lihasryhmää ja vatsat ja siinä saattaa vierähtää 1,5tuntia. Keskimääräinen aika on varmasti jotain 50-60min. Mä en niinkään katsois aikaa vana intensiteettiä treenissä. Tuleeko märkä paita?! :D

   Ehdottomasti laadukasta punttitreeniä mukaan, eikä pelkkää aerobista. Sillä saat lihasmassaa mikä lisää aktiviisen kudoksen määrää kehossa, polttaa enemmän energiaa ja muokkaa vartaloa! :)

 17. Moikka! Sellasta kyselisin, että otatko treenin jälkeen ton protskun lisäksi jotain hiilaria (esim malto)? Oon vielä hiukan hukassa näiden ravintolisien kanssa.. Oon tähän saakka ottanut vaan heravalmistetta (sci tec) ja pyrkinyt syömään kunnon aterian tunnin parin sisällä, joka sisältää myös hiilaria jonkin verran. Riittääkö tää sun mielestä vai pitäiskö palkkariin sekottaa myös hiilaria, vaikka tavoitteena olisi lähinnä kiinteytys (ei mitkään hervottomat muskelit)? Tiedän että kaikki on yksilöitä ja kaikki ei toimi kaikilla, mutta näin yleisesti olisko sulla antaa vinkkejä?:) Kiitos kivasta blogista!

  • Vaikea ottaan kantaa sun tilanteeseen tarkempia taustoja ja tavoitteita tietämättä mutta itse syön punttitreenin jälkeen proteiinijuoman lisäksi banaanin. Tykkään mielummin syödä kuin juoda hiilarit maltona. Jos on painonpudotustavoite niin usein malto on turhaa kun ruokavaliossa on muutenkin kevennetysti ruokaa niin mielummin tosiaan protskujuoma + hedelmä :)

 18. Hus hiiteen nuo mittarit! Mulla kävi hieman samoin, en tiennyt ettei kannattaisi vuorokauteen olla treenejä alla ja edellisiltana olin vetänyt kans kovan jalkapainotteisen treenin sekä aamulla kävelylenkin ennen mittausta ja rasvaprosentti näytti ihan järkkyä lukua! En voi vieläkään uskoa että se pitää paikkaansa ja menen kuukauden sisään uusintaan. Fiilis meni tietty maahan päiväksi, vaikka mittaaja sanoikin että se voi näyttää ihan mitä vaan. Pidän blogistasi ja luen sitä lähes päivittäin :) Ite nyt Fitfarmin Bikini Challengessa mukana.

  • Joo voi olla et näin kävi? Mäkin olin tehnyt kovan jalkatreenin edellisenä päivänä. Toisaalta saattoi se tulos olla oikeellinen myöskin?

   Kiva kuulla et tykkäät lukea! Tsemppiä bikini challengeen! :)

 19. Etu hyödynnetty :) tilasin yhtenä nuo gazoz farkut jotka on öljypesty, onko kokemusta niistä? Aika jännältä tuntuivat ja laitto miettiin tohtiiko niillä vaalealle sohvalle istua :) kannattaakohan ne pestä ennen ekaa käyttöä vai kärsiikö pinta??

  Niin hyvältä näytät edelleen, jatka vaan samaan tahtiin!

  • Loistavaa! Noista farkuista mulla ei oo omakohtaista kokemusta! Oliks niissä joku pesuohje mukana? Mä en ehkä ennen ekaa pesua kovin istuskelin valkoisilla sohvilla :D Tai en tiiä! Heittäkää joku kommenttia jos tiedätte! :)

 20. Uskosin kyllä että noi luvut pienenee ku jättää se aamulenkin ja rankemman treenin pois edellispäivältäki :) Mä kävin maaliskuussa viimeksi ja sain ihan hyvät lukemat, nyt kävin vasta viime viikolla uudestaan ja tiesin että ne ei näytä ihan oikein ku tuli hieman herkuteltua edellispäivinä ennen mittausta :D Paino nousi 2kg vuorokauden aikana niin ei se voi olla tosi että mittauksen mukaan kaikki edellismittaukseen tullu paino se turvotus mukaan lukien on läskiä että ne tosiaan voi heittää miten sattuu tilanteesta riippuen. Syksymmällä tässä nyt ois tarkotus itelläki koittaa saada vähä totuudenmukasemmat lukemat uusiksi :)

  Ja alennuskoodi käytetty, protskupönikälle oliki tarvetta niin nyt sen sai tilattua sit pelkistään :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta