Vähän jotain ja videoo

IMG_20130810_104133

Kello on jo ihan liian paljon, kun oon notkunut koneella illan! Kuulumisia ois vaikka mitä mutta suurin osa onkin kuvina niin heitän ne tähän. Aamupalan ja lounaan jälkeen suunnattiin lasten kanssa leikkipuistoon jossa treffattiin Jonnaa ja hänen tyttöään. 

IMG_20130810_133745#1 IMG_20130810_204418 20130810_131623 IMG_20130810_204221

IMG_20130810_134044#1

IMG_20130810_204521 IMG_20130810_204619 IMG_20130810_204013

 

Alkuillasta kävin Monnan kanssa heittämässä olkapää-ojentajatreenin Malmin East Bodylla! Tähän väliin voisinkin muistuttaa, että mun blogilukijoille on sinne edelleen voimassa tarjous! Uudet asiakkaat saavat 3 kuukauden salikortin East Body Malmille hintaan 90€. Hinta sisältää vielä avainkortin jolla pääsee kulkemaan vapaasti k.6-24! Alennuksen saa mainitsemalla mun tai blogin nimen kassalla :) Tämän päivän treeniin kuului pystypunnerrusta smithissä, takaolkapäitä koneessa ja levypainon heilautusta eteen. Ojentajille tehtiin avustettu dippi, ojentajat taljassa ja sen päälle pumppiin koneessa. Tuossa kuvia treenistä:

IMG_20130810_234834 IMG_20130810_234517 IMG_20130810_234626 IMG_20130810_234424 IMG_20130810_234208 IMG_20130810_234316 IMG_20130810_234105 IMG_20130810_235818 IMG_20130810_235958 IMG_20130810_235025

 

Loppuilta onkin mennyt kisakuvia katsellessa! Heitän tähän loppuun nyt ihan höpöhöpö-videon jonka tein tuossa aiemmin illalla.

PS. Koitan huomenna vastailla kaikkiin kommentteihin!!

IMG_20130810_092546 IMG_20130810_092707 IMG_20130810_190342

IMG_20130810_103705

 

Öitä!

Anna

18 vastausta artikkeliin “Vähän jotain ja videoo”

 1. Huomenta! :)
  Onko tuo levypainolla tehtävä liike idealtaan sama kuin kahvakuulan etuheilautus, vai lähteekö tuohon voima jostain muualta kuin lantiosta? On aina kiva ottaa uusia juttuja omaan treeniin, niin voisin kokeilla tuota.

  Nyt aamulenkille, kun muu perhe vasta yrittää heräillä! :)

  • Kyllä se on periaatteessa sama! Ote tulee vain leveämmältä! :) Kannattaa kokeilla! Hyvä sykkeennostajaliike.

   Ihanaa sunnuntaita! <3

 2. Voi kun oli kiva postaus! Video oli pirtsakka ja kuvatkin kivoja!
  Kuvia täälläkin katseltiin sitten Bodyn galleriasta ja jänskättiin parin ihmisen puolesta. Yhden tutun sijoituksen puolesta olen hieman harmissani, mutta tänään jännätään uusiksi :) Poriin tuli kuitenkin kaksi sm-paikkaa jo eiliseltä ja toinen niistä oli jopa karsntojen ykkössija omassa sarjassaan :)
  Pelkkien kuvien perusteella on kuitenkin hirmu vaikea arvioida menikö sijat oikein kun se lavaesiintyminen tarvisi livenä nähdä…
  Kauheat poltteethan noista kuvista tulee ja nyt onkin suunta salille, harmi että on kevyt viikko niin ei pääse kunnolla hyödyntämään noita poltteita mitä kuvista sai treeniin, mutta jos pakkais korkkarit treenikassiin niin vois oikein niillä harjoitella vähän poseilua tänään :D

  • Onnea Poriin! :) Joo näin on, esiintymistä on vaikea arvostella kuvien kautta! Kunnon näkee tosin hyvin :) No, expossa sitten!

 3. Huh,oon niin kade sun kropasta ! itse aloitin ”laihiksen” tammikuussa,ja sainkin reilu 10kg pois,sitten tuli kesä ja kiloja tullut takaisin ainakin 6kg !! yhyy,mutta eipä kesäherkut voi hoikistaakkaan. Mutta syyskuussa mä alotan taas,ja tällä kertaa en heitä leikkiä kesken. Sun blogista jos mistä saan motivaatiota,kiitos! :)

  • mutku syöminen on niin kivaa! :D aloitan mieluummin kuun 1.pvä..joo tekosyitä tekosyitä. ;)
   Kiitos,i can do it! :p

 4. Voi vitsi oot ihan erinäkönen ja hurjan kaunis tuossa ekassa kuvassa! Ja tuo fleda sopii sulle kyllä älyhyvin! Aina niin ihana ja kiva seurata sun kehittymistä ja muutosta kun saan siitä niin paljon motivaatiota omaan tekemiseen, treeniin ja muutokseen :) Kiitos ihanasta blogista. Go Anna!

  • Mun mielestä se on ihana kuva kun näytän niin erilaiselta kun en hymyile suu leveenä ;) Kiitti kovasti, kyl mä jatkan! :)

 5. Moi!
  Toi east bodyn tarjous houkuttaa (ja sali mietityttänyt muutenkin jo pitkään, oon kuitenki toisen salin jäsenenä nyt), ja varmistaisinki, että eihän siihen sisälly mitään pakollisia jatkosopimuksia tms? Aina niin skeptisesti suhtaudun kaikkeen, mitä ”ilmaseks” annetaan. :D mutta jos toi on ihan puhdas diili, nii eb saa uuden jäsenen ens viikolla! :)

  • Ei oo mitään pakollisia! :) Sinne vaan ja sano et bongasit Annan blogista tarjouksen! Nähdään treenaamassa :)

 6. Moikka Anna! Mun on pitänyt kirjoittaa sulle tänne blogiin jo kuukausitolkulla, mutta vihdoinkin teen sen. Toi sun muutos on tosi mahtava ja antaa voimaa omaankin muutokseen. Välillä kun tuntuu että ei tästä mitään tule, niin on kiva tietää että ei ne muutkaan vaan ruusuilla tanssi. Aloitin oman treenauksen vuoden alussa lähtökohtana bilekauden jälkeinen hieno olomuoto. Paino menee ylös alas eikä ole edes tippunut kauheasti. Se tietenkin aiheuttaa vielä enemmän motivaatio ongelmia mutta eteenpäin! Löysin sun blogin joskus lopputalvesta ja seurannut lähes päivittäin siitä lähtien. Uskomaton muutos sulla takana ja tosi hienoa kiristymistä nyt tässä sun dietin aikana viime kuukausina!! Tsemppiä! Ja muuten tosi hyvä toi sun uus hiusväri! Aloitin nyt vihdoin omankin blogin, se on vielä aika levällään mutta koitan kasata selkeän kokonaisuuden pikkuhiljaa. Käykää ihmiset katsomassa :)

 7. Hei! Tsemppiä paljon treeneihin. On hienoa löytää kisaajia jotka haluavat mennä lavalle pitkäjänteisen työn tuloksena. Ihana lukea kerrankin näin. Itsekin valmistaudun bikinifitness lavalle toisen kerran ja pitkäjänteinen työ tuo tulosta, for sure. : ) vuoden parin tauko ja takaisin tullaan tulen kuumana ; )) :D Voimia viikkoon! : )) ♥ t.jasmin

  • Kiitti kovasti! Joo nöyränä vaan töitä töitä ;) Eikä keskeneräisenä hyökimään lavoille :D Tiedänkin kuka oot tai muistan siis edellisistä kisoista! Tsemppiä takaisin ja ihania treenejä ;)

 8. Moikka Anna, mahtava blogi! Tykkään toooosi paljon sun tyylistä kirjoittaa ja muutos on ollut mahtava, onnea siitä! Itse oon ollut elämänmuutoskuurilla vuoden alusta ja tulosta tullut, tää tyttö on 18 kg kevyempi! Vaikkakin oma treeni on aerobista pääasiassa ja tavoitteet erilaiset sun omiin verrattuna (ens vuonna puolimara toivottavasti), niin silti sun blogi tuntuu omalta ja antaa näkökulmaa omaankin tekemiseen. Huippuhommaa teet siis.
  Se mietityttää, että paljonko stressaat omasta painostasi? Täällä on hetkiä, että tulee liiaksi tuijotettua vaa’an lukemia, vaikka kuinka uskoo omaan tekemiseen ja tietää, että painonvaihtelua tulee, koska enää ei oo ees tarkoitus pudottaa painoa. Mutta miten sä oot saanut ton laihdutusvaiheen jälkeen käännettyä ne ajatukset siihen, että samoissa pysyminen on ok?

  • Moikka! Ja suuret onnittelut hienosta pudotuksesta! :) Mulla on itse asiassa vielä sitä tiristettävää joten kyllä tuo painon seuraaminen jonkun verran mielessä stressaa. Toki keskityn enemmän tekemiseen (ihan salitreeniin, aerobisiin ja ruokavalioon) kuin kyttäisin sitä. Haluan samalla nauttia liikunnasta ja elämästä enkä vetää pipo kireällä tietty painotavoite takaraivossa ;) Mut ylläpitokaloreilla ei oo tarkoitus siis vielä olla!

   Tsemppiä sulle juoksutavoitteisiin! :) Ihania lenkkihetkiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta