Porkkanapää

IMG_20130809_225930

 

Kisat, karsinnat, jyväskylän kisat, mansen kisat, fitnesskisat, protanit ja valkoviinit! ÄÄk mikä ihanan kamala fitnessbuumi! En tiedä miten siellä lukijoissa onko porukka enemmän laihdutusblogeihin kallellaan vai luetteko yhtä paljon kisoihin tähtäävien blogeja kuin meikäläinen. Voin kertoo et itse bloggaajana sitä tuntee tän blogosfäärin jo aikalailla kuin omat taskunsa (jos ei puhuta muoti- tai sisutusblogeista). Päivän aikana tulee klikkailtua blogiin jos toiseen jossa nyt syksyn kisojen kynnyksellä ja etenkin huomisten karsintojen, jotka ovat ensimmäiset laatuaan vuoden SM-kisoihin ollaan siis kisoja varten aivan näillä näppäimillä! Kaikesta tuosta voisi luulla saavansa tarpeeksi mutta mun innostus on katossa! :) Tänään lähdinkin salille tekemään sekä poseeraus- ja kävelyharjoituksia että nopean rintatreenin.

IMG_20130809_121556 IMG_20130809_121417 IMG_20130809_145205 IMG_20130809_233051 IMG_20130809_232619 IMG_20130809_232942

IMG_20130809_171501#1

 

Treeniin mulla oli hyvin aikaa ja tällä kertaa hion kävelyä ja poseerauksia pitkään ja hartaasti. Siinä hommassa tulee ihan oikeesti hiki, eikä se oo pelkkää pepun keikuttelua vaan rankkaa hommaa. Yhtä kyytiä ei jaksa pitkään keskittyä vatsan sisäänvetämiseen, ryhtiin, askeleisiin, koreografiaan ja valloittavaan hymyyn. Samalla kaikki täytyy saada näyttämään siltä kuin se tulisi täysin luonnostaan ilman mitään miettimistä! On siinä siis tekemistä ;)

Eilen käytiin mun miehen kanssa heittämässä yhdessä treeni myllikässä. Tein maastavetoa korokkeelta, sillä nyt koitetaan saada ihan perusmavetulokset paranemaan. Ongelmaksi mulla on osoittautunut se, että jaloissa ei voima riitä samalle tasolle kuin selässä joten tein nyt maastavedon niin että kyykkyosuus jäi käytännössä pois. Itse kyykkyä pitää siis parantaa joten vaikka oli selkäpäivä niin kyykkäsin sitten maastavedon päälle takakyykkyä 6×8. Korokkeelta vedin maasta nyt ekaa kertaa kolminumeroisen eli 100kg! Kevyttä rautaa! :) Mankkua käytin myös ekaa kertaa! Hah! Piti ottaa kuvakin.

IMG_20130808_164704 IMG_20130809_122118 IMG_20130809_122253 IMG_20130809_121954

IMG_20130809_122031

IMG_20130809_121747

 

Tänään olin kotikampaamossa meidän kylppärissä sillä oon kaivannut jotain muutosta kuin nalle hunajaa. Mun mielessä on ollut pitkään jo ajatus vaalean porkkanasta hiusväristä joka näyttäisi sille kuin olisi luonnostaan punapää. Kaikki tummanpunaiset siis oli pois laskuista vaan enemmän sellaiset oranssin tai tummanvaalean ja punertavan sekoitukset oli haaveissa. Mun sisko on luonnostaan ihan punatukkainen mutta mulla on niitä maantienväristen hiusten seassa ehkä kolme vaikka oonkin pisamiin taipuvainen auringossa. Mutta onneksi purkista saa pigmenttiä jos luontoäiti ei ole suonut sellaista ;) Tykkään itse kovasti lopputuloksesta!

IMG_20130809_231031 IMG_20130809_220742 IMG_20130809_225930 IMG_20130809_230644 IMG_20130809_233916

 

Mitä tuumaatte uudesta hiusväristä!? Ja meinaatteko seurata viikonlopun karsintakisoja paikan päällä vai odotatteko kuvia yhtä kuumeisesti kuin minä?

Onnea vielä kaikille kisoihin menijöille!!!

Anna

41 vastausta artikkeliin “Porkkanapää”

 1. Moi! Löysin vasta tänne blogiisi ja samalla instagramiinkin! Heti jäin koukkuun, joten uusi lukija ilmoittautuu! :) Tosi inspiroiva blogi ja vau mikä nainen! Ihailen! Itsekin olen kahden lapsen äiti ja täysin rakastunut kuntosaliin! Tavoitteet on korkealla ja niitä kohti mennään! :) Hassua, kun huomasin jotain samaa näköä meissä..tosin sinä olet kauniimpi versio. Heh! Harvoin vaan törmään keneenkään joka edes vähän muistuttais. Jotain samoja piirteitä..poskipäät ja silmät.. :D Kaveri huomasi instagramin kuviasi selatessa ja vinkkasi minulle ” kaksoisolennosta” :D

  • Oispa kiva nähdä sun kuva! Heti kiinnostaa kun joku on samannäköinen! :) Tsemppiä sulle kans tavoitteisiin! Niitä kohti! :)

  • Nyt hävettää..pidät varmaan ihan outona :D oli vaan niin hassua huomata jotain samaa.. llennan nimimerkillä olen instagramissa. :)

 2. Ja kiva tuo uusi hiusväri! Sopii sinulle hyvin! :) Karsintakisoja tulee jännättyä, kun kaveri on siellä mukana kisaamassa. Pidetään peukkuja! Paljon on tehnyt duunii. :)

 3. Tosi nätti toi sun uusi väri, sopii todella hyvin! Itekin oon mieltyny just tollaseen kevyen oranssihtavaan väriin, pitänee varmaan seuraavan kerran värjätessä ottaa urakaks värinpoisto ja jonkun hunajan värisen pakettivärin osto. :)

 4. Kaunis on uusi hiustenväri, sopii sulle hyvin :)

  Ja sitä mun alunperin piti vaan tulla sanomaan, et oot sie nainen kyllä upeassa kunnossa, ihan mahdottoman upea kroppa!! Huh, hot! :)

 5. Heip!
  Hyvä väri! :)
  Täällä odotetaan kotosalla kuvia ja tuloksia kisoista, muutamalle kisaajalle erityisesti peukut on pystyssä, kun on tuttuja kerran lavalla :) Expossa sitten livenä seuraamassa!

 6. Heissan! Vautsi mikä fitnesskissa siellä puolella ruutua onkaan! Ekasta posekuvasta huomaa miten on jo kauniisti muotoa olkapäissä ja vyötärökin on kapea kuin mikä! Olen nyt aikani kuluksi lueskellut blogiasi alusta asti, ja en voi kuin ihailla sinun tekemääsi muutosta. Erityisesti positiivisuus tekee vaikutuksen, en nimittäin halua kaunistella; aloituskuntosi ei ollut kovin kaunista katseltavaa. Toivottavasti et tästä loukkaannu, koska nyt olet tehnyt upean muutoksen. Kaunis olet ollut koko ajan, mutta en voi kieltää etteikö nykyinen minäsi miellyttäisi enemmän ainakin minun silmääni :) Oletko koskaan pohtinut, voisitko olla onnellinen reilusti ylipainoisena? Miten läheisesi ovat suhtautuneet muutokseesi, tai koetko muuten esim. ulkopuolisilta saavasi erilaista kohtelua normaalipainoisena? Sitten minua tietenkin kiinnostaa; oletko jo päättänyt milloin kisaat ja missä sarjassa ;)

  Toivottavasti kommenttini ei nyt loukkaa sinua, se ei ole tarkoitus! Ihailen työtä jonka olet tehnyt :) Nyt kun toimit pt:nä ja ilmeisesti yrittäjänä (?) niin tulkaahan joskus sieltä etelästä itään päin pitämään luentoja/treenijuttuja jollakin porukalla! Tsemppiä kevääseen, ja jos sinulla on aikaa niin mielelläni lukisin blogistasi juttua syksyn kisoista ja karsinnoista, esim. omia näkemyksiäsi tuomareitten linjauksista yms. Muutenkin juttusarja kisaamisesta kiinnostaisi :)

  • Heh, en loukkaannu! :) Ja oon ihan samaa mieltä! Ei ollut nättiä ei :)

   Vastailin tuossa uusimman postauksen videossa muutamiin sun esittämiin kysymyksiin.
   Ylipainoisena en ois voinut olla täysin onnellinen. Ulkonäkö ja hyvinvointi on iso osa mua ja lihavana en tuntenut oloani kotoisaksi. Myös opiskelujen puolesta tiesin, että ala johon haluan suuntautua on terveys ja hyvinvointi joten ammatillisestikaan ylipaino ei sopinut muhun. En ois voinut jäädä siihen olotilaan siis :) Kohtelussa en oo niin huomannut eroa. Toki isompina aikoina oli ihan pienen vauvan äiti ja siksi ehkä kukaan ei kehdannut sanoa sen kummempaa ;)

 7. Täällä seurataan silmä kovana koko ajan päivityksiä facebookista. Todellakin seuraan karsintojen edistymistä!!!! Siiiiiistii. Olen ihan innoissani. Jos ois vähän vähemmän tätä huollettavaa täällä kotopuolessa, niin varmaan oisin pärähtänyt paikan päälle. Vielä vähän himottais mennä Tampereelle, kun se ois suht lähelläkin :) hmmm… mutta siellä on ”vaan” 500 paikkaa katsojille, joten sinne pitäs sit mennä ajoissa jonottaa lippuja, ettei käy nolosti :/

  Luonnollisen värisiltä näyttää nuo sun hiukset. Varmaan kunnon luonnon valossa tulee enemmän sitten se punaisen sävy sieltä esille kuin mitä valokuvissa :) Nätti oot niinkuin aina ;)

  Ai niin ja hienosti tulee sun käsivarsi esille tuossa ensimmäisessä posekuvassa :) Rankkaa touhua totta tosiaan toi posetreeni, I know :o huh.

  • Sama juttu täällä! :)

   Joo punaisuus näkyy kunnolla vasta auringossa! Ihan kiva näin! Vihdoinkin alkaa nuo poseeraukset onnistumaan siis ;)

 8. Poseeraaminen ei varmasti ole mitenkään helppoa tai kevyttä. Itse en tähtää mihinkään kisoihin, mutta muita tavoitteita sen sijaan onkin roppakaupalla :D
  Hiustenväri näyttää luonnolliselta! Tsemppiä treeneihin :)

  • Smoothiessa oli aamupala ;) Eli

   kaurahiutaleita (ja vehnäleseitä)
   rahka
   banaani
   Bonne mangososetta
   soijalesitiiniä
   Monnalta testiin saatua CocoVi:n mehiläisten siitepölyä :)
   ja vettä

 9. Hei, vau mikä pose tuossa ensimmäisessä kuvassa! Hyvähyvä! ..kaikki kulmat jotenkin kohdallaan..
  Kiva uusi sävy hiuksissa – sopii sinulle hyvin!

 10. Ihana uus hiusväri. :) Hyvin sopii sulle. Kuulumiset videon muodossa olis mukava kuulla piiiitkästä aikaa. :)

 11. Sun poseeraus on ottanu ison harppauksen lähemmäs kisalavoja, upeeta! Opeta mutkin posettaa noin, että vyötärö kapenee silmissä ja joka kohta näyttää hyvältä. *harjoittelee kotona peilin edessä hampaat irvessä ja hiusraja hiessä, eikä silti näytä hyvältä tai oikealta*
  Ihailin sun kuvia eilen instassa ja ihan oikeesti huomasin ihan liikuttuvani sun saavutuksesta. Huikee mimmi ja huikee matka muutokseen! Mun on pakko vetää silmiini itkun kestävää ripsaria, kun tuun kattoo sua kisoihin vuoden päästä, koska liikutun kuitenkin niin, että mun naaman kuivaamiseen tarvitaan teollisuusimuria ja heinälatokuivuria. Täytyypä vilkaista karsintojen tuloksia jostain. En seuraa aktiivisesti kuin sun, Saran ja Monnan blogeja, välillä käyn tsekkaa, miten Alonalla menee.

  Tervetuloa punatukkaisten maailmaan, sulla on nyt samanvärinen tukka kuin mulla on luonnostaan. :)

  • Noo, joko ne kisalavat sit kuitenkin kutkuttaa!? :D Sit vaan poseja harjoittelemaan! ;) Mulla tosiaan alkaa ne pikku hiljaa luonnistumaan paremmin ja paremmin! Mä en omista kisoista oo vielä varma milloin on, mitään ei oo valmentajan kanssa lyöty lukkoon. Pitäis ensin tiputella tuota painoa, puuh…

 12. Hei ihan sairaan hyvä toi uus väri! :)
  Meinaaks valmistua vielä ETM:ksi? Opiskellaan muuten siis samaa alaa (kai). Tosin eri ”luokalla”. Maisterihommat odottaa syksyllä. Kahden pienen lapsen kans on kyllä taas hommaa edessä, mut senhän varmaan tiedät sinäkin :)

  • Jee, kiitos kovasti! Mäkin tykkään!

   Ilman muuta! Mulla on kuitenkin nyt pienempi vielä täysipäiväisesti kotihoidossa ja haluan nauttia tästä ajasta. Teen sit loppuun kun aika on oikea! Tsemiä maisterivaiheeseen! :)

 13. Moi, olisko sulla vinkata joitain treeniblogeja joita luet? Ite tykkään kans lukea kisailijoiden blogeja :)

 14. Tosi hyvä tuo uusi hiusväri! Sopii tosi hyvin sun ihonväriin ja silmät ihan eri tavalla tulee esille. Kaupan purkista saat ärrinmurrin keksin (tosin oikean merkkinen). ;)

  T. Monnan kaveri Saara :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta