Gazoz Tampere

TampereStoreOpeningS 

Lupasin infota kun tulee tarkempaa tietoa ja nyt sitä on! Tämän viikon sunnuntaina eli 11.8 aukeaa Tampereen Gazoz Shop! Avajaiset ovat siis samana päivänä kuin Fitness Expon Tampereen karsinnat joten kisoja katsomaan menevät poiketkaa paikalle :) Liike on Suomen suurin Gazoz shop ja kooltaan 350m². Se sijaitsee osoitteessa Näsilinnankatu 29 ja avajaiset starttaa k.10. Tarjolla on yllätystuotteita kaupan päälle ja paljon erilaisia tarjouksia. Myynnissä olevia merkkejä on mm. mun suosiossa näkyneet Brasil Sul, Better Bodies ja lisäravinteista hyvin kattavasti Scitec Nutrition! Miehille on myöskin kymmeniä merkkejä kuten: Gasp, Ecko, Under Armour, Better Bodies, Lonsdale, Tapout, Gazoz ym.

Uusi womens flex jacket, kuvasta tuotteeseen!
Uusi womens flex jacket, *kuva on linkki* !

 

mageet Frozzy pack -kylmäastiat löytyy myös liikkeestä *linkki kuvassa*
mageet Frozzy pack -kylmäastiat löytyy myös liikkeestä *kuva on linkki*

 

Baggy soft pant orange on yks mun suosikkeja *kuva on linkki*
Baggy soft pant orange on yks mun suosikkeja *kuva on linkki*

 

Käykää siis tamperelaiset tsekkaamassa Gazozin suurmyymälä kun pääsette livenä hypistelemään tuotteita! :)

Elokuun tarjouksena on myös verkkokaupassa kaikki Gazoz salivarusteet -20% ja se kannattaa hyödyntää jos esim. hanskat, treenivyö tai vetoremmit uupuu.

GazozvarusteBanner

 

Kuun viimeisenä viikonloppuna voi myös meikäläisen bongata Fitness Expossa Gazozin lakanasta jossa on tämä supersuloinen yhteiskuva meistä Gazoz-tytöistä BrasilSulin vaatteissa. Aika hieno tuli! :) Jäämme odottelemaan Anna elokuvaa ;)

Lakana2

 

Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta