Gazoz Tampere!

IMG_20130724_233300

 

Ihan alkuun mahtavia uutisia Tampereen seudulle, sillä uusi Gazoz Shop avataan Tampereelle noin viikon kuluttua! Suomen suurin Gazoz Shop on 300m² ja avataan osoiteessa Näsilinnankatu 29. Avajaisista voi pysyä kuulolla Gazozin facebookissa ja siellä kuvaa jakaneiden kesken arvotaan jotain kivaa (linkki arvontakuvaan). Nyt pääsette Tampereellakin hypistelemään mm. BrasilSuleja luonnossa ja shoppailemaan :) Käykäähän tsekkaamassa liike! 

21998_594274493927541_878491300_n

 

Sit treenikuulumisiin! Oon ihan liekeissä. Olin reissun jälkeen vähän masiksissa kuten kirjoittelinkin ja oon ihan kirjaimellisesti ottanut omasta arjesta kaiken irti. Oon käynyt jopa aamulenkeillä joka on hyvin epätyypillistä Annaa ;) Mut mä nautin! Kun on ollut lusmuiluvaihe päällä niin sen jälkeen jaksaa paahtaa, kun oon saanut innostuksesta uudelleen kiinni! Mä haluan kehittyä ja saada niitä tuloksia joten pilke silmäkulmaan ja hommiin! Mitään ei kannata tehdä mutrusuin, koska pessimisteillä on aina paskempaa. Mä onnistun koska uskon itseeni! Ja tietysti nautin matkasta all the way :)

 IMG_20130723_125215 IMG_20130723_131651 IMG_20130723_131751 IMG_20130723_124229 IMG_20130724_233344 IMG_20130724_233510

 

Ruokapuolella kurinpalautus on tullut kuin itsestään ja halusin helpottaa omia rutiineitani niin, että tein tavoista poiketen annospussiruokaa. Yleensä kokkaan päivittäin mutta nyt tein 5 päiväksi eteenpäin kanaa ja riisiä päivälliseksi. Saas nähdä kyllästynkö jo joku päivä ja tekaisenkin jotain uutta ;)

IMG_20130723_144052 IMG_20130723_174905 IMG_20130723_210820 IMG_20130723_211053

 

Tänään olin myöskin aamulenkkeilemässä ja sain Sarasta seuraa. Kun tultiin meidän takapihaan niin siinä olevat vadelmapuskat nuokkuivat niin täynnä marjoja et napattiin kouralliset aamupuuron päälle :) Jos se ei oo lähiruokaa niin ei sit mikään ;) Myöhemmin päivällä tehtiin myös pieni kävely- ja poseeraustreeni Sporttikujalla. Korkkarikävelyä taas pitkästä aikaa! Ja hauisposee, totta kai!

IMG_20130724_091834 IMG_20130724_091609 IMG_20130724_090927 IMG_20130724_092931 IMG_20130725_005307 IMG_20130724_124753 IMG_20130724_233702 IMG_20130724_143951

 

PS. Bikini vai Body?

IMG_20130725_005936

IMG_20130724_233618

 

Lähestulkoon kaikki postauksen vaatteet Gazoz.fi.

Anna

36 vastausta artikkeliin “Gazoz Tampere!”

 1. Oon jo jonkun aikaa tosiaan seuraillu sun blogii ja kyllä näyttää tosiaan muutosta tapahtuneen, varsinkin kun omistautuu asialle :)
  Ja minä sanon tähän että bikini! :)

 2. Hyvä Anna!!!! Kuules ei lähdetä ollenkaan sille masistelulinjalle jos joskus vähän antaa löysää itelleen ;) (minä paraskin puhuja, tiedän niin tuon tunteen kyllä :D). Mutta ihan oikeesti, joskus pieni irtiotto siitä normi pumppipampista tekee ihan varmasti hyvää itse kullekin :) Ja kato nyt nainen ittees :) Niin hyvältä näyttää. Mun mielestä sun kädet (haba/ojentaja) on ottanut aimo harppauksen kehityksessä eteenpäin! Loistavaa. Ja MINÄ sanon tähän että BODY FITNESS ;) mutta oman fiiliksen mukaan tietty vedät. Jos bikini tuntuu susta sulle sopivammalta, niin antaa palaa, mutta mun mielestä sun fysiikalla mentäis BF:n heittämällä ;) Ei muuta kuin tuulta päin :)

  • Tiedätkö et kun vähän masistelee välillä niin ehkä löytää taas sen paremmin miksi haluaa jatkaa terveellistä elämäntapaa! Mulle ainakin käy niin ;) Ja jostain syystä sateen jälkeen maistuu taas puuro paremmalta :D Ja puntti! <3 Sä ymmärrät, tiedän!

  • Juurikin näin… Näitä jaksoja mahtuu ihan jokaisen matkaan :) eikä se varmasti tee meistä yhtään sen huonompia ;) varmaan ehkä vähän parempia :)

 3. Jee, ihanaa! Vihdoin Tampereellekin saadaan paras vaateliike ikinä!!! :D Oon ihan liekeissä! :)
  Niin ja oon tosi ilonen sun puolesta, että sait taas hyvän moodin päälle ja matka kohti kisalavoja jatkuu. Voit olla varma, että meitä blogin lukijoita on iso joukko ihan paikan päällä kannustamassa, sitten kun sinne asti pääset. :) Sijoituksesta viis, olet voittaja joka tapauksessa! :) Jatka samaan malliin! <3

 4. no ehdottomasti biksu! ne on kauniin näkösiä kroppia(paitsi ei kuivassa kisakunnossa nekään)
  bodyt on jo ihan liikaa,mutta makunsa kullakin.Ja hyvin näytät kiristyvän!

 5. Mun silmään sun vartalomalli näyttää enemmän bodylta, mut enpä oo asiantuntija. Annan silti amatööriääneni bodylle ;)

 6. Vaikea sanoa kun ei nää sua livenä, mutta näyttäisit kuitenkin sen verran ”skrodelta” että sanoisin fysiikan puolelta body, toki liha riittäisi ehkä jo biksuun.

 7. Oi kun kiva uutinen, että Tampereelle saadaan Gazoz. Tänäänkin surkuttelin, että harmi ettei pääse sovittelemaan vaatteita paikan päälle ja verkkokaupan kautta tilaisin kuitenkin vääränkokoiset/-malliset. Ajattelin sinun innoittamana harkita ekaa kertaa elämässäni ihonmyötäisiä salihousuja löysien puuvillahousujen tilalle. :)
  Ja kiitos mukavasta blogista. Olen parin viikon aikana kahminut kaikki kirjoitukset läpi, kun eksyin tänne toisesta fitfashionin blogista. Ihmeissäni olen katsonut muutosta, jonka olet saanut aikaiseksi.

  • Joo se on aina kiva päästä paikan päällä kokeilemaan! Saattaa joku toinen malli miellyttääkin enemmän mitä kuvissa! :)

   Ole hyvä, kiva kun tykkäätte lukea! :)

 8. Itseäni henkilökohtaisesti miellyttää ulkonäöllisesti enemmän bikini :)

  Saako kysyä että miksi syöt valkoista riisiä, etkä täysjyväriisiä? :) (ainakin kuvan perusteella näytti vaalealle riisille :)

  • Mä tykkään siitä ja vaalea riisi imeytyy treenin jälkeen nopeammin ja se on aina etu treenin jälkeisessä ateriassa joka kuvassa oli!

 9. Bikini fitness :-) Oot vaan jotenkin semmonen sievä keimaileva bikini – tyyppi. Kun olet bikini asennoissa, se sopii sulle paremmin ja näyttää omemmalta ( ? :-D) kuin body fitness poset. Ja ainakin tällä hetkellä lihasmassa on enemmän bikini fitness -tasoa, mut tietysti aikaa on sitä kasvatella jos bodyyn päätätkin mennä.

 10. Hyvin toimii taas tän sivuston Katri-suodatin, mutta yritetäänpä taas. :) Upee kuva oli toi selkäkuva, yläkroppa ottaa lihaa hyvin vastaan. Oon ihan varma, että sulla olis mahikset myös bodyyn, mutta pysyn linjassani ja mielipiteessäni: ensin bikini, sitten myöhemmin body. :) Haluan nähdä sut lavalla siis useammin kuin vain kerran. Nyt siis vaan sitä bikinipeppua tahkoomaan! (Ja kaikille kaksimielisesti ajatteleville:Hyi teitä! Tarkoitin treeniä tuolla tahkoamisella. ;))

 11. Moikka!

  Oon pitkään sun blogia jo lukenu ja nyt vasta uskaltaudun kommentoimaan ;) Pakko sanoa, että oot mielettömän työn tehny painonpudotuksessa ja kropan muokkauksessa, todella hienoa ja valtavaa itsekuria!!! Näytät todella hyvältä nyt! :) Oon saanu sun blogista hyvää motivaatiota omaan projektiini ja uskoa siihen, että kyllä minäkin pystyn muuttamaan elämäntapojani. Itselläni on kolme alle 5v lasta ja raskaus YM KILOJA jääny ja jotain pitäis tehdä. Olen aina urheillut paljon ja edelleenkin 4-8 krt viikossa, mutta kun pelkkä urheilu ei riitä, vaan oikea ruokavalio täytyy olla, että kiloja tippuu. Nyt taas mieletön tsemppivaihe päälle ja loput 10kg pois! :) Mulle on osoittautunut vaikeimmaksi paikaksi se, että lipsahdusten jälkeen pitäisi palata heti ruotuun. Onko sulla antaa jotain vinkkejä siihen? Mulle helpompi on vain kieltäytyä kaikesta hyvästä kuin nauttia kohtuudella. Olen sokeriholisti, enkä pysty syömään vain muutamaa karkkia, vaan heti menee koko pussi… :D Noh, anyway, kiitti tosi kivasta ja hyväntuulisesta blogista! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta