Tuuliviiri

IMG_20130714_210243

 

Treenirintamalla tuulee. Toisina päivinä oon treenannut kaksi kertaa päivässä ja sitten on päiviä jolloin en ole tehnyt yhtään mitään. Motivaatio tuntuu olevan samaa vuoristorataa sillä fiilis vaihtuu yhtä nopeaa kuin naisen mieli. Jonkunlaista balanssia siis vois puhallella tännepäin ja jos jollakulla on oikea rauhallinen flow ylimääräisenä niin otan vastaan.

IMG_20130714_213332 IMG_20130714_210539 IMG_20130714_165100

eilisen "jalkajumpalta"
eilisen ”jalkajumpalta” mitäpä muutakaan kuin tumppua

IMG_20130715_103846

leivottiin tänään aamupäivällä vihrekuorrutteisia suklaamuffinsseja
leivottiin tänään aamupäivällä vihreäkuorrutteisia suklaamuffinsseja

IMG_20130714_211505

sisustusmaniaa, viime kuun Avotakka edelleen avaamatta…
köyhät eväät
köyhät  on eväät, nyt säästetään!

IMG_20130715_191734 IMG_20130715_191814

Kumpulassa oli oikein ihanaa! En tiedä miten oon onnistunut välttämään tämän, mutta olin ensimmäistä kertaa elämässäni maauimalassa… Kunnon böndeläinen asuu siis mussa, sillä esim. stadikka on edelleen kuittaamatta. Lapset tykkäsivät myös kovasti ja oltiin tyytyväisiä valintaamme säästää lippukuluissa… Kumpula 7,6€ vs. Serena 73,5€ meidän poppoolta -hei oikeesti!

IMG_20130715_192215

Kumpulan reissun jälkeen kävin kotona vaihtamassa vaatteet ja vetämässä laturin nassuun ja suuntasin salille. Eilen tein jalkatreenin mutta koska olin yksin ja ei ollut ketään kuvaamassa niin mulla ei oo siltä reissulta oikein materiaalia tuota yhtä peiliposea lukuunottamatta. Tällä kertaa tein liikkeitä yhdelle jalalle kerrallaan kuten esimerkiksi yhden jalan vaakaprässin ja askelkävelyä 10kg käsipainot käsissä.

Tänään ohjelmassa oli selkä, hauis ja takaolkapäät ja sattui olemaan tuo hovikuvaajakin yhtäaikaa salilla. Taas siis näyttää siltä, et ei se reenaa muutakuin noita hanskoja ;) Totta tai tarua…

IMG_20130715_192319 IMG_20130715_192409 IMG_20130715_192126 IMG_20130715_192104 IMG_20130715_192007

Selkäliikkeinä aloitin leuanvedolla ja sen jälkeen tein pääliikkeenä maastavetoa. Haen siihen edelleen voimaa ja jostain syystä tuntuu et kehitystä ei tuu. Kai mä teen jotain väärin, sillä joka kerta kun koitan lisätä kiekkoja mulla meinaa lirahtaa pöksyyn ja pakka hajoaa. MAVE ei oo enää suosikki, koska oon siinä paska. Helpot liikeet kunniaan ;) Sali on vaikeeta!

Levveetä selkää tilasin ylätaljasta ja loppuun pumppailin taljavedoilla pumppiin. Sen jälkeen treenasin pari liikettä olkapään takaosalle ja samoin hauiksille. Treeni check ja paita pois!

IMG_20130715_185717 IMG_20130715_192817 IMG_20130715_192905 IMG_20130715_193421

 

Kehitystä tulee silti ihan mukavasti vaikka oma silmä on taas niin kriittinen et meinasin olla laittamatta koko kuntokuvat. Vatsa on paksu kuin tukki ja jenkat pullottaa. Mut näinhän se on, et nälkä kasvaa syödessä ja oisin varmaan vuosi sitten itkenyt onnesta jos mulle ois näytetty kuvaa et  tällaisessa kondiksessa oot ihan kohta. Ollaan siis onnellisia siitä missä kohtaa itse mennään eikä verrata omaa kehitystä muihin! Meillä kaikilla on erilaiset taustat ja vain oma edistyminen merkitsee.

Ja jotta keskustelupalstoilla ei päästäs hiljenemään liiallisista posekuvista niin tässä vielä yksi :D Kateus pitää ansaita, vai miten se meni..?

IMG_20130715_192623

 

Ihanaa treeniviikkoa kaikille!

Anna

26 vastausta artikkeliin “Tuuliviiri”

 1. Mieletöntä seurata tätä sun kehitystä. Sun blogi on ollut iiiihan sun matkas alkuajoilta mun lemppari ja päivittäin käyn lukeen sitä. Mukavaa treeniviikkoa sinnekkin, mielettömän upealta näytät!:)

 2. Mietin mitä tarkotit tuolla keskustelupalsta-heitolla ja tein pientä kuuklausta.. Jotain kateellisia yksilöitä vissiin kirjotellut. Kai sä tiedät että suurin osa sun lukijoista pitää susta ja kuvista ja poseista ja oot ihana ja pirtskakka ja kaunis! :) Ja jos ny yhtään luulen sua tietäväni niin turha edes sanoa että älä välitä ku oot niin rautanen mimmi että tuskin tollasista kirjotteluista ees jaksat loukkaantua :)

  Mut siis me oikeet lukijat tahdotaan paaaaaaaaaaljon kuvia ja paaaaaaaaaaaaljon poseja :D

 3. Mun mielestä kuvat ovat nimenomaan tämän blogin suola, sillä ne kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Jatka vaan samaan malliin! :)

 4. Hei,
  kommentoin ekaa kertaa. Inspiroivaa lukea ja katsoa kuvia kehityksestä, kun itsekin on matkalla ”jonnekin”.
  En jaksa kans ymmärtää miten ihmisillä on häpyä ja aikaa kirjoitella toisten blogeista ja kuvista. Huoh. Lataa kuvia niin paljon kuin viitsit, ne ei kyllä haittaa yhtään! Päinvastoin.
  Tsemppiä ja jatkan blogisi lukemista :)

 5. Enemmän kuvia vaan, itse en ainakaan jaksa kovinkaan paljon lukea blogeja joissa on yksi kuva ja putkeen kirjoitettua tekstiä. Alusta asti olen lukenut blogiasi ja tykännyt todella paljon. Kiitos taas motivaatioboosterista, tahtoo tollaset habat! :)

 6. Ihana oot! Pitkään oon blogias seurannut ja välillä olin itse n. 5kg hoikemmassa kunnossa kun sinä, mutta muija on tässä vilahtanut mun ohi ihan heittämällä :)) eli oot mun kova tsemppari ja täältä kiritään sun rinnalle ;) hyvin on samanlaiset lähtökohdat ollut meillä molemmilla painon suhteen. Itsellä vaan tämä innostus tähän liikumiseen on tullut aikuistumisen myötä ja vähän pienellä pakollakin, mutta musta on niin huippua että nyt voin oikeasti sanoa että nautin tästä sali touhusta ja liikkumisesta ylipäätään!

  Ikinä tänä aikana mulla ei oo käyny mielessäkään että sun laittamat kuvat ärsyttäis jotain!! Kateellisten höpötyksiä!!

  Jatka samaan hyvään malliin blogi kirjoittelua, viime postaukseen viitaten kaikki jutut on kivaa luettavaa, välillä piristävääkin lukea muutakin kuulumisia!

 7. Itsekin googletin tuon keskustelupalsta-asian. Mun mielestä se sanonta ,että jos joku yrittää lytätä sua, tarkoittaa vain sitä, että sä oot sen yläpuolella. Paras pysyä poissa moisilta palstoista, antaa kateellisten riehua rauhassa, sä oot tehnyt upeaa työtä, ja mun mielestä on inspiroivaa katsella sun kuvia.

 8. Täytyy sanoa että upealta näytät ja aivan varmasti noin kovalla työllä saavutat sen unelmiesi kropan ja pääset hehkumaan kisalavoille. :) Jotenkin kropaltani näytän melko samalta kuin sinä, mutta ongelma-alueeni on juurikin tuo paksu keskikeho, jenkat ja lättänä persus. :D jotenkin tulee usein se tunne, että keskikehon läskit on ikuista, ovat varastoituneet kehooni ikuisiksi ajoiksi, vaikka kuinka treenaan ja syön oikein. Pitäisi vaan jaksaa pitkällä tähtäimellä odottaa tuloksia, mutta kun se on kovin hidasta… tsemppiä sinulle! Seuraan projektiasi mielenkiinnolla!

 9. No googletinpa minäkin ja aivan voin kuvitella ilman keskustelupalstalla marisijoiden ”posejakin” kuvitella, että lienee kateutta vain. Jos joku pikkulasten äiti löytää aikaa ja voimia laittaa itsensä kuntoon – ja peräti laittaa kuvia *omaan* (!) blogiinsa kehityksestä – niin kyllä se varmasti on pois jonkun toisen äipän onnesta… Pahaa mieltähän se tietenkin tuottaa – ellei sitten ota itseään niskasta kiinni ja lopeta sitä ranskanleipä-rusinamaksalaatikko-korvapuusti -dieettiä. Lienee kuitenkin aikaa istua keskustelupalstoilla murjomassa muita – saman ajan voisi ehkä käyttää sitten vaikka itsensä muokkaamiseen – ellei fyysiseen muokkaukseen ole tarvetta, niin ehkä sitten henkiseen. Olen aina sanonut, että jos suomalaisen kateuden saisi muutettua energiaksi, niin eipä Fortumin laskuja laatikosta enää kolahtelisi – ihan ilmaiseksi sillä voimalla pyörisi vaikka koko tellus.

  Vaikka itse olen viisikymppinen ja vasta viime aikoina kuntoni kohennukseen herännyt menopaussitäti, en jaksa ymmärtää, että nuoretkin ihmiset jaksavat kadehtia toisen onnistumisia. Varsinkin kun jokaisella lienee mahdollisuus samaan – siis ainakin terveillä, nuorilla ihmisillä.

  Onnea ja aurinkoa kesään.

 10. Tuuliviireyttä ilmassa täälläkin. Yhtenä päivänä oon omasta mielestäni supermama joka on ihan hullussa kunnossa (pientä liioittelua ;) ) ja seuraavana päivänä pläskein mama mitä maasta löytyy ja mitkään vaatteetkaan ei istu. Voi huhhuheijaa. :D Silloin on tosiaan hyvä palata muistelemaan mistä lähti. :)

  Ja posetusta pitää olla. Ja sitäpaitsi ko. keskustelupalstojen keskustelut kannattaa jättää omaan arvoonsa. Tai lisästä tosiaan hieman lisää vettä myllyyn. :D

 11. Hehee, vähän nauroin Heidin kommentille! :D Osuvasti sanottu!

  Ja mistä tietää olevansa julkkis? Siitä, että pääsee suomikaksnelosen ja vauvapalstan kotiäitien ruodittavaksi. :) Itsehän jätän kyseiset sivustot lukematta, mutta välillä on kiva viihdyttää itseään noilla sivuilla, jos jotain oikeasti merkittävää on maailmalla tapahtunut. Eikä mitään niin hyvää, etteikö sitä kyseisillä palstoilla lytättäisi. :D

  Hyvin näyttää tuuliviiri jaksavan treenata ja posettaa, lisää vaan ja kuvia blogiin! Mä oon saanu itteäni ruotuun nimenomaan sun blogin ja kuvien avulla, joten kiitos, tätä lisää! Heti aloin lipsua ruokavaliosta keväällä, kun säkin söit enemmän, eli aika iso vaikutus tällä on. En oo muuten saanu itteeni täpöruotuun takas, joten apuja, kiitos! :)

 12. Kuules nyt, minä ainakin ihan eka katoin, että hitsiläinen, sulla on litteä masu, että se siitä paksuudesta ;) Mutta joo, kyllähän sen tietää jokainen tämän lajin parissa puuhaava, miten se nälkä kasvaa syödessä ja sille omalle kunnolle vähän sokeutuu, kun toisinaan tuntuu, että mikään ei riitä :D Mutta no, tätähän tämä on, koko ajan haetaan sitä kehitystä parempaan suuntaan :) eikö? Mutta hienoa, että muistat kuitenkin sun lähtökohdat, niin kuule, oot aikasta super ja sitä on kait turha enää mun sanoa :D

  Ja mitä tohon säästämiseen tulee, niin joo, todellakin, pienillä valinnoilla voi tehdä suuren säästön. Varsinkin lapsellisena ihmisenä sitä mielellään kyllä vähän katsoo mikä mitäkin maksaa !

  Ja älä kuule muiden sanomisista välitä. Muokin on haukuttu jopa ihan toisessa blogissa. Ihmiset osaavat olla hyvin kaksinaamaisia :/ Antaa niiden olla, kateuttahan se vain on!

 13. Kateus pitää ansaita!Eli älä todellakaan välitä muiden puheista,anna mennä vaan!Ja kuvia,kuvia paljon vaan kehiin :)
  Ja näytät todella hyvältä,tiivistyt silmissä :)

 14. Oli pakko vielä tulla takaisin kommentoimaan, kun kävin piiiitkästä aikaa katsastamassa instagrammin kuvia. Että voitkin olla käsittämättömän kaunis näky! Muutaman kuvan kohdalla huokailin lähes ääneen mielessäni, että voi jee, mä haluaisin näyttää JUST TOLTA. Ihana se sun pitsipaita! <3 Sopii täydellisesti farkkushortsien kanssa.

 15. Eksyin blogiisi vahingossa ja monen mutkan kautta mutta ihastuin heti ja saat musta varmasti vakkarilukijan! Aivan uskomattoman upean saavutuksen olet tehnyt jo tähän mennessä, WOW! Käsittämätön muutos ja kuitenkin noinkin pienessä ajassa :)

  Tapasi kirjoittaa on ihanan suora ja mutkaton ja turhia tärkeilemätön. Ihastuin myös pirtsakkaan elämänasenteeseesi! Oma kuntoiluinnostus on hieman hukassa, ruokavaliokin hieman retuperällä ja kiloja pitäisi saada pudotettua sekä päästä takaisin entisiin mittoihin, ehkäpä tästä blogista saan buustia omaankin muutokseen.
  Kaikkea hyvää tulevaisuudessa ja ihanaa kesänjatkoa <3

 16. Oliko sun puurossa raejuuston alla KETSUPPIA???
  mieletöntä työtä oot ittes eteen tehny ja ei ihme että päässä ”tuulee” on sulla niin pitkä ja tuloksekas matka jo takana ja täältä tulee iso peukku jatkolle. noita keskustelupalstojen juttuja ei kukaan järki-ihminen ees lue tai vaikka lukis ei noteeraa, ja sellasiahan me enemmän ja vähemmän itseemme panostavat terveitä elintapoja noudattavat sun blogis lukijat ollaan :D tsemppiä jatkoon, oot mun suosikkiblogisti.

 17. Toi on kyllä totta, että suht järkevät ihmiset ei kyllä käy noilla Vauva- ja mitä palstoja ne nyt olikaan. Ihan käsittämätöntä paskaa suurin osa ja sieltä saa usein onkia sitä asiallista infoa. Ne lienee sellaisia aikuisten hiekkalaatikoita ihmisille, jotka ei oikein osaa käyttäytyä. Mä kirjottelin aikanaan sellaiseen ”kuukausiketjuun” vähän aikaa, mutta sekin jäi aika pian kun lapsi syntyi. Yksi harvoista missä ei ollut asiatonta menoa. Muuten kyllä olen tykännyt käyttää milloin minkäkin alan keskustelupalstoja, mut juuri tuosta syystä vauvapalstoille en koskaan hingunnut. Niillä useimmilla taitaa olla aika legendaarinen SEKÄ kyseenalainen maine.

 18. Käyt ilmeisesti Sprottikujalla treenaamassa?

  Asun nurkilla ja olen miettinyt siirtymistä tuolle salille. Käykö siellä myös naisia? Ettei ole vain miesten keskellä punnertamassa :D Entä olisiko muita kommetteja kysesestä salista?

  Ihana blogi! :)

 19. Etkö sä jonki aikaa sitte just kertonu et olit mavettanu 90kg muutaman toiston? Jos oot, niin sehän on jo hirmun paljon. Eikös ”normaalilta” naineselta tuommoset tulokset ole vaatinut jo pitkää ja tavoitteellista treeniä!?:)
  Itsekkin olen aikamoinen tuuliviiri ja motivaatio toisinaan hukassa. Viimeisen puolen vuoden aikana treenipainot pysyneet samoina, mutta kyllä se salilla käynti silti kannattaa, jos ei muuta niin pysyy ainekin samanlaisessa, suht ok kuosissa.
  tsemppiä! :)

 20. Aivan ihania kommentteja!!! :) Kiitos teille! En mäkään noita yleensä välitä lukea mut kun on olemassa sellainen kuin liikenteenlähteet niin ne näkyy mistä klikkaillaan tänne. Onneksi pääasiassa blogia lukee vain ne ketä kiinnostaa :) Kyllä mä jatkan samaan malliin!

  Sipe: puurossa oli marjasosetta :)

  Milli: käyn joo! Sinne voi varmaan tulla ilmaiseksi tutustumaan niin tuu kokeilemaan! On sekasali eli naisia ja miehiä. Sporttikuja on paras! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta