Suuri asuntomessupostaus ja Arvonta!

IMG_20130713_181812

Vuoden 2013 asuntomessut järjestetään Hyvinkäällä 12.7-11.8.2013 ja oltiin siellä lauantaina ensimmäisten joukossa. Nyt kun oman talon rakentaminen on ajankohtaista, oli messuille päästävä. Monet viime vuodet olen tyytynyt selailemaan messuja sisustuslehdistä kun talokuume on ollut niin kipeä, että sattuu. Itse asiassa huomattiin, että edellisistä asuntomessuista miehen kanssa oli vierähtänyt sitten seitsemän vuotta, koska meillä ei ollut silloin edes lapsia :D Nyt messuiltiin koko perheellä ja tykättiin messuista todella paljon! 

IMG_20130713_144404
lähtölook

IMG_20130714_220357

IMG_20130713_165823
Ajettiin auto parkkiin alueelle joka oli messuja varten. Sieltä kulki non-stop bussikyyti messuille, sillä siellä ei ollut parkkialuetta. Järjestely kuulosti erikoiselta mutta toimi hyvin.

IMG_20130714_220146 IMG_20130714_215923 IMG_20130714_220010 IMG_20130714_215851 IMG_20130714_215642 

Sisääntullessa oli ensin pitkä katu kauppoja ja erilaisten rakentamiseen liittyvien yritysten kojuja. Kun ”turkkilaisesta” kauppakadusta selvisi, pääsi varsinaiselle asuntoalueelle. Me skipattiin kauppakojut aika tehokkaasti koska aikataulu oli sellainen, että muksut jaksaa mukana. Päätettiin et jos lopussa jää aikaa niin katsotaan sitten esimerkiksi mun himoitsemia palovaroittimia joista on postauksessa arvonta

IMG_20130714_215601

Yksi meitä kiinnostanut kohde oli numero 2. Se oli DesingTalon Käpylä joka on Helsingin pientalotonteille sopiva talomalli ja siksi syynättiin se kunnolla. Neliöt oli tehokkaasti käytetty ja esimerkiksi yläkerrassa oli matalaan huonekorkeuteen saatu vaatekaapit viihtyisästi lisäämällä niihin kunnollinen valaistus ja kampauspöytä. Yläkerran portaikossa oli myös pieni ovi ja siihen oli laitettu pyykkikuilu arkea helpottamaan. Valitettavasti oon kasvanut kodissa jossa huonekorkeus on sen 3,5 metriä niin kaikki joissa tullaan siitä reilusti alaspäin tuntuu mulle nukkekodilta. Tää onkin asia josta pelkään et joudun tinkimään tulevan talon suunnittelussa, johon kaupungilla on kriteeri jos toinenkin. Nyyh!

IMG_20130714_215734 IMG_20130714_215416 IMG_20130714_215501

IMG_20130715_000117

IMG_20130714_215810

 

Kaikki neliöt joita me ei tulla saamaan nähtiin kohteessa nr. 21 joka on Herralan Kivenherra. 200 neliöisen talon yläkerrassa olivat hauskat lastenhuoneet, joista toinen oli sisustettu Angry Birds -teemalla ja toinen viidakkoteemalla. Varsinainen juju oli kuitenkin kellarissa jossa oli hieman erilainen kotikuntosali! Omasalin laitteissa oli kiva muotoilu, eivätkä ne vieneet paljon tilaa tai poikenneet sisustustyylistä muuten. Nice! Vai mitä tykkäätte nahkaisista hiekalla täytetyistä käsipainoista telineessä?

IMG_20130714_214134 IMG_20130714_214239 IMG_20130714_214401 IMG_20130714_214439 IMG_20130714_214527 IMG_20130714_214606 IMG_20130714_213914 IMG_20130714_213957 IMG_20130714_214041

Pihat ja terassit olivat myöskin todella hienoja. Tykkäsin paljon siitä, että monille tonteille oli jätetty reunaan metsää muistuttavaa istutusta jossa kasvoi mustikanvarpuja vaikka terasseille oli upotettu ihan kunnolla rahaa… Kyllä tuossa jo 10 000 euron pihabudjetti repeäis liitoksistaan! 

IMG_20130714_215141 IMG_20130715_003320

IMG_20130714_214910 IMG_20130714_214816 IMG_20130714_214725

IMG_20130714_215324

 

Messualueella oli paljon kauniita koteja ja sisustuskärpänen puraisi pahemman kerran. Nähtävää oli kuitenkin niin paljon, että ihan kaikki ei jäänyt mieleen johtuen varmaan myös siitä ettei oltu liikenteessä ainoastaan aikuisten kesken. Kodit nähtyä on kuitenkin lehdistä selailu helpompaa ja eiköhän sieltä jotain ideoita tulee omaankin taloprojektiin :)

Sitten arvontaan! Palatessa ehdin pysähtymään Jalo Helsingin pisteelle, jossa oli myynnissä kauniita design -palovaroittimia. Oon jo jonkin aikaa sellaista toivonut joten menin reippaasti juttelemaan ja ehdotin pojille arvontaa blogiin :) Sain kaksi Harri Koskisen suunnittelemaa Kupu -palovaroitinta, joissa ei ole erillisiä nappeja, vaan varoittimen koko ulkokuori toimii painikkeena, jolla voi testata laitteen toimivuuden ja hiljentää aiheettomat hälytykset. Myös Paola Suhosen perhosen mallinen Lento varoitin oli aika suloinen!

IMG_20130713_221558

IMG_20130715_005601 IMG_20130715_005755

IMG_20130713_221911 IMG_20130713_222030 IMG_20130715_005303

IMG_20130714_220713

 ARVONTA

Arvonnassa on yksi yllä olevan kuvan kromin värinen Kupu palovaroitin. Arvontaan voi osallistua jättämällä tähän postaukseen puumerkkiä esimerkiksi siitä mitä tykkäätte ideasta että palovaroittimista on tehty kauniita ja sisustukseen sopivia? Mikä olisi suosikki kotiinne?

Myös aiheeseen liittyen kiinnostaako blogissa ajoittain olevat sisustusjutut ja kotoilu muun tohinan kanssa kuntoilusta ja elämästä yleensä? Niitähän on pyörinyt aina innostuksen mukaan aika ajoin.

Aikaa on viikko eli arvonta suoritetaan maanantaina 22.7.2013 kommentoineiden kesken!

IMG_20130714_220912 IMG_20130714_221955 IMG_20130714_222230

 

Meidän nykyisessä asunnossa on 80m² ja palovaroittimia suositellaan olevan aina yksi jokaista ylittävää 60m² kohden. Niistä yksi kannattaisi sijoittaa makuuhuoneeseen. Tässä ei ollakaan oltu ihan suosituksissa sillä meidän huoneistosta löytyi vain yksi palovaroitin tuosta keittiön ja eteisen välistä. Meidän Kupu pääsi sitte makuuhuoneen kattoa koristamaan. Nyt on olo turvallinen joten painun kohti pehkuja.

Arpaonnea kaikille! :)

Anna

125 vastausta artikkeliin “Suuri asuntomessupostaus ja Arvonta!”

 1. Ehdottomasti kiinnostaa! Oon ite just muuttamassa ja rupesin heti haaveilemaan vähän kauniimmasta palovaroittimesta uuteen hienoon kotiin. x)

 2. Kiinnostaa :) itse olen hurahtanut myös kyseisiin palovaroittimiin mutten ole malttanut vielä ostaa omaa ;)
  Meillä nykyisessä talossa on palovaroittimet kytketty talon sähköihin niin ei tarvita pattereita. Jos tulee sähkökatko niin sitten menee ”varavirralle”.

 3. Mä ite tykkään ainakin sisustukseen sopivista hälyttimistä, sillä on se mukavaa jos sisustus on nätti, että jokainen pienikin yksityiskohta on hieno! Mielestäni olisi ainakin inhottavaa jos asunto on muuten viimeisen päälle mutta hälytin olsikin joku vanhanaikainen rotisko.. vaikka pieni asia onkin :) Sisustus juttuja vaan tulemaan sillä sellaisia on mukava seurata kun sisustusintoilija itsekin olen!

 4. Tämä arvonta on kuin mulle tehty! Neljä vuotta asunut omassa talossa jonka olemme remontoineet täysin, mutta se yksi asia puuttuu…palovaroitin katosta, ups… :) ostan sen jos voitto ei osu kohdalle. Tuo kyseinen varoitin sopisi väreiltään meille ja saisin nukkua yöni rauhassa. Mut mut tykkään sun blogista paljon ja itse rakennusalalla työskentelevänä odotan mielenkiinnolla oman talonne rakentamista :)

 5. Aika mahtavaa että varoittimista on tehty osa sisustusta. Aiemmin ollu vaan köntti katossa koska sen on pakko olla siellä. Nyt sellaisen laittaa mielellään vaikka koka huoneeseen ;)

 6. Ehdottomasti mukana arvonnassa :)
  Mielelläni luen sisutusjuttujakin vaikka pienennysprojekti odottaa täälläkin toteuttamista…

 7. Palovaroittimen tulee ehdottomasti sopia sisustukseen :) meillä on lento-varoitin ja olisin ostanut tytölle samanlaisen, mutta se on hänen mielestään ruma (?!). Ehkä kulu sopisi hänen huoneeseen paremmin (jostain syystä tunnen oloni turvalliseksi kun hänen huoneessaan on oma varoitin…).
  Kotoilu kiinnostaa, onhan koti se paikka, jossa arki kuitenkin paljon pyörii ja sisustus nyt on aihe, johon ei voi kyllästyä :)

 8. Sisustusjutut treenijuttujen lomassa kyllä kiinnostaa minua, kunhan suhde pysyy oikeana ( eli vähintään 2/3 fitness- juttuja) ja onhan Se ihan luonnollistakin, kun teillä on taloprojekti alkamassa!

  Designvaroittimet on myös ehdottoman pop, mutta en ole vielä saanut ostettua. Nuo messuhinnat oli kuitenkin kohtuullisia, joten jos arpaonni ei suosi, voi olla että tulen elokuussa Hyvinkäältä ostettu varoitin kainalossa kotiin.

 9. Sisustusjutut kiinnostavat ehdottomasti blogin muun sisällön ohella :) Itsekin olen noita varoittima kuolannut, ovat todella kauniita ja mielestäni tekevät sisustukseen viimeisen silauksen.

 10. Itse kyllä tykkään, että palovaroittimistakin on tehty sisustukseen sopivia desing-tuotteita! Kelpais meillekin! :) sisustus- ja kotoilujutut kiiinnostaa kyllä. Olen sitä mieltä, että voit blogissasi kirjoittaa oikeastaan mistä vain mikä liittyy elämääsi, näin blogi on juuri sinun näköisesi! :)

 11. No kyllä kiinnostaa!!
  Noista palovaroittimista sen verran, että tuon tyyppisessä muotoilussa on otettu aikamoinen harppaus eteenpäin. Nykyään palovaroitin ja jopa sammutuspeite voivat olla osa sisustusta. Toivottavasti kannustaa ihmisiä ostamaan turvallisuutta lisääviä tuotteita kotiinsa!

  -krisikka

 12. Tykkään sisustusjutuista. Kaunis palovaroitin. Meillä on varoittimia vaikka kuinka, kun on kotona ja mökillä. Onneksi ei ole tositoimissa tarvittu.

 13. Ehdottomasti kiinnostaa. Meillä on rumat valkoiset muovimöhkäkeet ja olen tuota Lentoa haaveillut kattoon. Ja luen liikunta- ja sisustusblogeja, joten tosi kiva, jos yhdistät aiheita. Tsemppistä taloprojektiin!! :)

 14. Mä luen sun blogin aina joten sama se mitä postaat niin tykkään ;)
  ja sisustusjutut, uutuudet etenkin kiinnostavat!
  Me ollaan kans menossa messuille, ku mieheni sisustaa työkseen.
  Palovaroittimet oli tosi kivan näköisiä ja meillä olis just yhden varoittimen vaje.

 15. Empäs oo nähnykkään tollaisia palovaroittimia ja koska tou oli niin magee niin pakko osallistua. :) Ja pakko siltikin kotiuttaa tuollainen kotiin jos voitto ei osu kohdalle. :)

 16. Oih,arvonnassa mukana !! :) Täällä myös yksi talokuumeilija ! Musta on hirmu kätevää että palovaroittimista saa tollaisia yksinkertaisia ja tyylikkäitä. Lempparini olisi juurikin tollainen kromin värinen. Siskollani on tollainen lento-hälytin ja mä säikähdin sitä ihan tosissaan kun näin ekan kerran,en ollut ennen nähnyt sellaista. :D Olen myös sitä mieltä että kuntoilu juttujen yms sekaan mahtuu kyllä muutakin aihetta ja mielelläni luenkin ”aiheesta poikkeaviakin” juttuja.

 17. Oi, ehdottomasti osallistun tähän kuolaamani palovaroittimen arvontaan! Tarvittavat turvallisuusjutut pitää ehdottomasti asunnossa olla, ja plussaa vain, jos istuu sisutukseen hyvin! Ja kyllä, sisustusaiheet blogissa kiinnostavat taatusti :)

 18. Sisustusjutut kiinnostaa ehdottomasti! :)
  Me on rakennettu 2vuotta sitten ja ihan tavallisen tylsät valkoiset pyöreät hälyttimet löytyy (joka huoneesta!) Mä en ole koskaan tuollaisia design hälyttimiä nähnytkään vaikka asuntomessuillakin on edellisvuosina tullut käytyä! Ihania!Varsinkin tuo krominen ois ihana, mutta meidän sisustukseen tuollainen valkea sopis parhaiten :)

 19. oi oi, en ole koskaan edes törmännyt muunlaisiin kuin tuollaisiin” tavallisiin” palovarottimiin. Tämähän olisi ihan mahtava!

  kyllä sisustusjuttuja mahtuu kuntoilunjoukkoon!

 20. On kyllä kauniita nuo palovaroittimet. Minusta on vain positiivista että niidenkin ulkonäköön on panostettu sisustusmielessä :) Perhosen voisin laittaa lastenhuoneeseen mutta muuten minun makuun liian lapsellinen.

  Blogistasi tykkään hurjan paljon :) Olet tehnyt uskomattoman hienon työn itsesi ja kroppasi suhteen!! Ole ylpeä!! Minä kamppailen kokoajan painon ja läskien kanssa ja olen ollutkin varmaan 20 vuotta jo ikuisella laihdutuskuurilla. Kamppailen kilpirauhasen vajaatoiminnan kanssa ja usko välillä loppuu. Vaikka lääkitys on kunnossa niin paino ei vaan tipu :( Jatka samaan malliin :)

 21. Mukana arvonnassa ehdottomasti, onpa kiva että on tollasia tyylikkäitäkin palovaroittimia nykyään ;)

  Itellä on sisustuskuume ollu tipotiessään jo reilun vuoden mutta ehkä se sieltä taas nousee, joten mikäs siinä, kivaa vaihtelua jos postailee välillä muustakin ku treeneistä!

 22. Ihania palovaroittimia. Kävimme mieheni kanssa myös lauantaina messuilla ja ihailin noita samaisia Kupuja! Olemme rakentaneet omakotitaloa viime syksystä lähtien ja nyt olemme päässeet maalien, tapettien ja lattioiden kimppuun. Paras vaihe rakentamisessa :) Luen siis mielelläni rakentamiseen ja sisutamiseen liittyviä postauksia jatkossa! :)

  Tuhannesti jaksamista ja intoa raksaprojektiinne ja onnea vielä tontista :)

 23. Voi jee mukana arvonnassa! Musta on ihanaa, että tollaisista pakollisista härpäkkeistä tehdään hiljalleen kauniita ja sisustukseen sopivia. Seuraavaks odotan jotain telkkarin kehyksiä, noi rumat mötikät olis ihana saada vähän nätimmiks :D

 24. Hei! Nyt ensimmäistä kertaa kommentoimassa täällä. Olen seurannut blogiasi pitkään ja tulen seuraamaan jatkossakin. Olen itse kirjoitellut sisustus/elämä-blogia jo toista vuotta ja nyt vasta ikää aloittanut kuntoilublogin kirjoittamisen uuden harrastuksen myötä. Kyseinen palovaroitin on myös ollut hankintalistalla pidemmän aikaa. Nykyiseen vuokra-asuntoon tuskin sitä laitan, mutta kunhan taas on oma asunto, niin sinne ehdottomasti! Siispä osallistun arvontaan, kiitos mukavasta blogista ja mukavaa jatkoa sinulle. :)

 25. Kiinnostaa todellakin! :) Mä olen kanssa sisustukseen hurahtanut kaiken kuntoilu ja fitness hömpötyksen ohella ;) Mä olen noita design palovarottimia vilkuillut mutta miehen mielestä palovarottimen ostaminen ei saanut odottaa joten nyt on ruma parin euron lätkä katossa. Olisin kyllä niin valmis laittaman sen vaihtoon!

  Toi Kupu palovarotin ois kyl niin siiti! ;) Jospa kerrankin arpaonni suosisi.

 26. Tosi hieno idea nuo palovaroittimet! En tiennykkään tommosista. Ja ehottomasti sisustus ja kotoilu kiinnostavat kuntoilun ohella :)

 27. Ihan uus juttu oli mulleki tommoset palovarottimet :) Meillä tuli talopaketin matkassa verkkovirrassa olevat tavalliset valkoset mötkylät. Jokaisessa makkarissa on omat ja ku meillä on tommonen avoin malli olkkari/eteinen/keittiö niin eteisen kohdilla on sit vielä yks palovarotin ja häkävaroitin takan takia. Toi tummanharmaa näyttäs sellaselta joka sopis meille mutta kyllä toi krominenki paikkansa löytäs. Noi lento-hälyttimet ei yhtään innosta! Mä varmaan yöllä makkarissaki puoliunessa säikkysin että mikä toi ötökkä tuolla katossa on ku en nää juuri mitään ilman laseja :D

 28. itsekkin olen kattonut kyseisiä palovaroittimia. niin mageet! miksei nekin voisivat olla tyylikkäitä ja sisustukseen sopivia. sisustusjutut blogissa välillä olisi kiva piristys, :)

 29. On hienoa että palovaroittimien designiin on alettu kiinnittää huomiota. Ne ovat kuitenkin tärkeä osa joka kodin sisustusta! Omaa silmää miellyttää juurikin tuo kromin värinen malli.

 30. Kyllä kiinnostaa urheilun lisäksi talo ja sisustusjutut! :) Meilläkin olisi lähivuosien aikana tarkoitus rakentaa. Oon törmännyt nuihin sisustuspalovarottimiin, mutta itellä on ihan perinteinen. Jospa itsekin pääsis käymään tänä vuonna asuntomessuilla. :)

 31. Vautsi nuo talot on hienoja ja rahaa on uponnut! Me oltiin viimevuonna täällä tampereella asuntomessuilla ja tykkäsin tosi paljon, vaikka jotkut olivat pikkuisen kesken :) Nyt kun ensimmäinen asunto on ”ostoslistalla” niin kaikki siihen liittyvä on tosi jees!

  Palovaroitin ei näytä yhtään itseltään, huippua! Eihän nuo vanhat palovaroittimet ole kauhean nättejä :D

  PS. Näytät erittäin hyvältä!

 32. Kiinnostaa tulevan taloprojektinne jutut ehdottomasti. Tämä Kupu varoitin on mulle uusi tuttavuus. Hieno on. Rakentamisesta vielä että nykyään ihmiset rakentaa kauhean isoja koteja ja sitten maksetaan ittensä kipeiks niistä. Eikö ole parempi koittaa aatella että pienempäänkin ja matalampaan saa paljon kun neliöt hyvin käyttää. Ja yksi vinkki vielä: älkää rakentako kodinhoitohuonetta niin että sen läpi mennään saunaan ja kylppäriin. Mä en ymmärrä miks ihmiset tekee niin. Sehän tarvii olla sitten aina näyttelykunnossa ja eiks kodinhoitohuoneen idea ole se että sitä ei tarvi pitää tiptop koko aika. =) Olispa kiva käydä asuntomessuilla mua kiinnostaa erityisesti noi pihat.

 33. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Juuri tuo kromin värinen palovaroitin olisi mieluisa. Pitää varmaan itse hankkia jos ei nyt onni potkaise :)

 34. Sisustus kiinnostaa myös. Monipuolisuus on mielestäni paljon paremipi asia kuin saman toistaminen.

  Tuo palovaroitin on aivan mielettömän hieno. Olen aina itse inhonnut muovisia ja rumia peruspalovarottimia, joten tuollainen desing kävisi jopa omaan sisustukseen. Siinähän ihan silmä lepää.

 35. Ihana postaus, niin kuin aina. :) Osaat kirjoittaa aiheesta kun aiheesta niin mielenkiintoisella tavalla, että aina innostun! :D Kuvia on sopivasti ja teksti on mukaansa tempaavaa. Ikinä en ole kuullutkaan, että palovaroitinkin voisi sopia sisustukseen. Siis ihan mielettömän kiva keksintö! Ei enää kamalia kasari ja ysäri varoittimia. :D Noita kelpaa lätkiä ympäri taloa.

 36. Ihan kiva,että jopa palovarottimetkin voi olla nättejä! Ja sisustuspostaukset olisi myös todella mukavia lukea tuon treenailun ohessa ,kannatetaan:)

 37. Kävimme messuilla heti avajaispäivänä perjantaina. Mieheni ja minun ehdoton suosikki (jos ei euroista olis pulaa) oli kohde 21 Kivenherra. Siinä oli selvästi ajateltu perus lapsiperheen arkea ja se toimisi meidän 5 hengen perheelle täydellisesti. Neliöitä ei ollut liikaa, vaikka luksusta olikin. Muuten talotoimittajista Sievi-talot oli ehdoton suosikki. Kiersimme tarkalla silmällä katsoen kaikki muuttovalmiit ja täytyy todeta, ettei meillä menisi läpi esim Desing-talojen terassiviritelmät. Ja kun ajattelee, että jos jälki on tuota messuilla niin mitä se on matti meikäläisellä?
  Ja mitä palovaroittimeen tulee, niin mikä ettei – mukana arvonnassa siis. Krominen on myös mun suosikki.

 38. Mulle kanssa uutta tämmöset palovaroittimet :) Täällä kanssa suunnitteilla oman talon rakennus jos vaan tontti jostain löytyisi :)

 39. Kun aloin lukemaan tätä postausta, niin tuli vaan semmonen olo, että pakko kommentoida että näytät aivan ihanalta noissa kuvissa, arvonnasta viis! :)

  Mutta voin toki silti vastata, että söpöjä noi palovaroittimet, ainahan se on kiva että sopii sisustukseen ja kaikki on kaunista ;) toi suhosen lento varsinkin kyllä on aika hauska!

  Ja tosiaan tykkään lukea sun blogista kaikenlaisia juttuja niinkuin tähänkin asti, eniten treenaus- ja ruokajuttuja ja sitten lisäksi myös vaihtelevasti kaikesta muusta. Sulla on nätisti sisustettu koti ja ne Karusoman taulut on ihania, mullakin haluttais semmosia :) itellä on taulut yms. laittamatta seinälle vaikka ollaan kohta vuosi asuttu omassa kodissa, mutta selitykseksi voi sanoa että ollaan rempattu koko ajan enemmän ja vähemmän ku vanha talo ostettiin.. :D ehkä ne taulutkin pikkuhiljaa löytää paikkansa… :D
  Aurinkoista viikkoa sinulle Anna!

 40. En ole ennen kuullutkaan designhälyttimistä. Krominen sopisi hienosti meidän makkariin, valkoiset on jo nähty :)
  Ja kyllä sisustus kiinnostaa, remonttia pitäisi tehdä lähiaikoina. Vintistä on jo aloitettu.

 41. Hei olet todella upean näköinen noissa kuvissa, selvästi näkyy että alkaa rasva kadota! :)
  Ja on kyllä niin herkullisen näköinen palovaroitin, että kyllä kelpaisi!

 42. Kiinnostaa kyllä. Hieno ja tärkeä kohde uudistaa muotoilulla yksilöllisempään makuun sopivaksi.
  Nuo käsipainot eivät olleet kyllä kovin esteettiset :D Mutta ajatus oli hyvä.

 43. Moi!
  Meillä on ihan tavisvaroittimet vakuutusyhtiöstä saatuna. Haaveissa olisi häkävaroitin olkkariin ( takan vuoksi) . Mut tuollainen krominen ”disaini” varoitin olisi rempattuihin huoneisiimme kuin se piste iin päälle !!
  OSallistun siis ;0)

 44. Sisäasiainministeriö on antanut asetuksen (239/2009) palovaroittimien sijoittamisesta ja kunnossapidosta. Vuoden 2010 alusta tuli voimaan määräys, jonka mukaan asunnon jokaisen kerroksen alkavaa 60 huoneneliötä kohden tulee olla vähintään yksi palovaroitin. Ei siis suositus vaan määräys :)

 45. Sisustus ja kotoilu kiinnostaa, itsellä kauhee remonttikuume omaan asuntoon! En olekaan ennen törmännyt sisustus palovaroittimiin, vau! Itse haluaisin valkoisen tai tai kromi kupu:n, tosi makeita! Saako jostain tilattua, jos ei arpaonni suosi? ;)

 46. Meillä jäi muuton yhteydessä palovaroitin entiseen asuntoon eikä uutta ole muistettu hommata. Ihan kamalaa, tiedän! En ole aiemmin törmännyt KUPU-mallisiin palovaroittimiin, mutta ovatpa kauniita ja väritkin kohdallaan. Hienoa, että markkinoille on löytynyt myös designpalovaroittimia. Monelle innokkaalle sisustajalle voi olla helpompaa ostaa palovaroitin, kun se on osana sisustusta.

  Tosi kiva jos jaksat kirjoitella myös sisustukseen ja talon rakentamiseen liittyvistä asioista, luen niistä mielelläni. :)

 47. Aivan mahtavaa, että arkisisten käyttöesineiden muotoiluun on alettu panostaa! Krominen kupu on kyllä todella hieno. Tykkään myös Paola Suhosen Lento-varoittimesta.
  Mukana arvonnassa .

 48. Oon ihastellut jo jonkin aikaa tuota Paola Suhosen varoitinta, en ole raaskinut ostaa.. mutta kyllähän tuo krominenkin upea on, kelpaisi! :)

 49. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Jos näitä olisi jo jokunen vuosi sitten ollut tarjolla, kun oma koti oli rakenteilla, niin ehdottomasti olisin hankkinut nämä niiden perus tylsien ja oikeastaan todella rumien palovaroittimien sijaan. Ja sisustusjutut ja kotihommelit kiinnostaa itseäni myös todella paljon, joten olisi kiva jos niistä vilahtelisi juttua blogissasi aina toisinaan :)

 50. Lento palovaroittimia olen joskus katsellut ja ihastellut. Ihan mahtava idea! Meiltä puuttuukin toimiva palovaroitin, tarvittais kipeesti mut se aina vain unohtuu hankkia.

 51. Tosi paljon tykkaan tuosta Kupu-palovaroittimesta. Olen jo aiemmin ajatellut, etta sitten kun rakennamme oman talon, hankin sinne tuollaiset ehkapa valkoisena, tanne vanhaan en enaa viitsi hankkia mitaan uutta ja hienoa :)

 52. mukana! tosi kiva että palovaroittimistakin on alkanut tulla uudenlaista designia, ihme ettei ole aikaisemmin keksitty :) Olipa kiva postaus asuntomessuista, olen itse Hyvinkäältä ja liput odottelee sopivaa vapaapäivää. Asuntokuume täälläkin!

 53. Mun tekisi mieli kans käydä joskus asuntomessuilla ja sisustusjutut kiinnostavat aina! Laitoinkin itse pojan huoneen uusiksi menneiden viikkojen aikana. Seuraavaksi olisi vuorossa makkari, keittiö ja olkkari. Mies kiittää taas, kun mielipiteet sisustuksen suhteen muuttuu jatkuvasti.:)
  En ollut edes aiemmin tiennyt, että palovaroittimista on tehty noin kivan näköisiä, onkin kyllä kyllästyttänyt nuo vanhat ei niin kovin kauniit. :D

  Osallistun myös arvontaan.

 54. Mullakin on mennyt täysin ohi tällaiset uudenmalliset palovaroittimet. Näyttää kivalta. Erityisesti minun mieleeni ovat juurikin valkoinen tai kromatti Kupu-varoitin.

  Blogissa voi olla mielestäni sisustusjuttujakin – tämähän on sinun blogi ja siinä pitääkin näkyä sulle tärkeät asiat :)

  Jospa Onnetar suosisi…;)

 55. Kiinnostaa! Olisi tosi hienoa että myös palovaroitin olisi osa sisustusta ja niitä olisi erilaisia vaihtoehtoja joista valita.

 56. En ole koskaan huomannutkaan, että niiden möhkäleiden tilalle olisi nätimpiäkin versioita tarjolla! Muakin sisustus kiinnostaa jollain tasolla, mutta noin yleisesti ottaen liikunta- ja ruokajutut ovat lähempänä omia kiinnostuksenkohteita. Vuokra-asunnossa sisustaminen on aika rajoitettua, kun uutta ilmettä tulee lähinnä tekstiileillä ja jollain pikkujutuilla.

  • Kivoja palovaroittimia, osallistun tietysti arvontaan! :) Tykkään lukea monipuolisia juttuja eli myös kodin sisustuksesta, lapsiin liittyvistä asioista jne.. Ei ole mun mielestä aina pakko keskittyä pelkästään treeniin, diettiin yms. vaikka ne toki avainasemassa onkin olleet sun blogissa. Ja oon senverran kaksimielisellä asenteella varustettu, että ne hiekkapuntit näytti melko hupaisilta… liekö tarkoituskin. ;)

 57. Hih, mä asun yksiössä ja mulla on täällä kolme palovaroitinta, oon vähän tulipalopelkoinen :D
  ”Olohuoneen” kattoon Kupu sopisi vallan mainiosti :)

  Sisustusjutut kiinnostaa aina silloin tällöin

 58. Tännekkin tarvittaisiin selvästi toinen palovaroitin, kun löytyy vain yksi, ja neliöitä on kyllä yli 60, eli tarvetta ois palovaroittimille, etenkin noin nätille ;)

 59. Kyllä arvonta kiinnostaa!
  Olen vasta löytänyt blogisi ja saanut uutta potkua treenaamiseen. Olen päättänyt ottaa itselleni pt:n ja aloittaa uuden elämän. Pari vuotta sitten sain lapsen ja jäljellä olevat kilot (+ 20 kg) on vielä riesana, mutta ei enään kauaa.
  Palovaroitin olisi aika jees meidän uuteen kotiin!
  Hyvää kesän jatkoa :)

 60. Musta on loistavaa, että hyödykkeistä tehdään myös näyttäviä! Kauneutta ei voi olla maailmassa koskaan liikaa. Lisäksi tuo Kuvun simppeli muotoilu iskee muhun! Olisi siis hienoa saada se!

  Blogeissa tykkään monipuolisuudesta, siispä voi välillä poiketa pääaiheesta. :)

 61. Olen ihaillut noita palovaroittimia jo pitkään. Tarvitsisin uuteen asuntooni kauniin palovaroittimen, kromi on hieno uutuus. Kiitos mahtavasta blogistasi, olet upea! :)

 62. Mä tykkään siitä lintupalovaroittimesta, mutta krominenkin olisi kyllä hieno – meillä on kotona 78 neliön kämpässä niitä kolme (siis palovaroittimia, sellaisia rumia valkoisia möllyköitä) joten voisi edes yhden edustavamman hankkia…. Eli mukana arvonnassa!

 63. Mukana! Mun suosikki on Chic-a-dee, kannattaa googlettaa jos peruslaatikkopalovaroitin ei ole sun juttu! Sisustusjutut sun blogissa on pienissä määrin ok, tai ainahan ne voi hypätä yli jos ei just silloin kiinnosta :-)

 64. Mukana arvonnassa. Minusta on mukava lukea välillä myös tällaisia sisustus postauksia blogissasi, tuo vain monipuolisuutta, ei sillä että treeni yms. postaukset ei olisi yhtä kiinnostavia. Tuollaiset design palovaroittimet ovat aivan ihana keksintö. Toivottavasti ihmiset viimeistään näiden kauniiden ilmestysten myötä muistaisivat kuinka tärkeä pieni hengen pelastaja palovaroitin voi olla.

 65. Olenkin noita palovaroittimia ihastellut netissä. Lento ei jotenkin nappaa, koska inhoan kaikkia hyönteisiä ;) Mutta Kupu on aivan täydellinen. Ja eteiseeni juurikin tuollainen krominen (tai harmaa) olisi passeli! Nykyinen on sellainen ihan perusvaroitin ja pistää joka kerta kotiin tullessa rumasti silmään.

  Ja ehdottomasti sisustusjuttuja saa tulla :)

 66. Heippa, meidän perhe pyöräili tänään messuilemaan. Asumme Hyvinkäällä, joten pääsimme messuille helposti. Uudet, kauniit palovaroittimet ovat ihastuttavia. Mielellään tuollaisen ötökän laittaa kattoon. :o) Kotoilu postaukset kiinnostavat myös. Iski aikamoinen talokuume messuilta. Kumpa joskus saisi oman Jämerä tai Lammi kivitalon…. :o) Aurinkoista kesän jatkoa ja hyviä treenejä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o)

 67. Pakko kommentoida ja osallistua arvontaan :). Olen vakkarilukija ja kyllä; on kivaa, että fitness- ja urheilujuttujen lisäksi on myös sisustusjuttuja. Itse ainakin tykkään. Ja palovaroittimet näyttää ihanilta. Pakko saada :).

 68. Sisutuspostaukset kiinnostavat ehdottomasti myös!
  Juuri uuteen asuntoon muuttavana on sisustusideointi itsellekin nyt ajankohtaista.
  Tuo design palovaroitin on todella hyvännäköinen! Ja sopisi hyvin tämän hetkiseen tyyliimme! ;)

 69. Nuo palovaroittimet on todella tyylikkäitä ja kauniita. Olen monesti ihmetellytkin että miksi joidenkin esineiden pitää olla rumia vaikka ne olisivat päivittäisessä käytössä. Kaikenlaiset postaukset kyllä kiinnostaa. Tsemppiä treeniin :)

 70. Sisustus postaukset kiinnostavat! Sinun blogisi on muutenkin ihanan monipuolinen :) Olen juuri muuttanut omaan asuntoon, joten tuommoinen palovaroitin näyttäis kyllä tyylikkäältä sielläkin.

 71. Mahtavaa, että palovaroittimen kaltaisista tylsistä esineistä hokataan tehdä designia ja houkuttavia sisustusyksityiskohtia. Suosikkini on juuri tuo krominen Kupu.

 72. Aika huima idea tuo tuollainen palovaroitin! Tuota kärpästä en ehkä haluaisi kattooni köllöttelemään, en ole mikään suuri kärpäs fani :D haha! Ihania koteja molemmat sun suosikit! Pitäis varmaan itsekin lähteä asuntomessuille haaveilemaan :) Aloitin sun innoittamana laihdutusblogin: pudotus.blogspot.com saa nähdä kuinka aktiivisesti jaksan kirjoitella, yleensä alku innostuksen jälkeen kirjoittelu kerrat vähenee :)

 73. Meikäläinen onkin noita Koskisen ja Suhosen suunnittelemia palovaroittimia katellut kohdalle osuessa että onpas hienoja, vaan eipä silti ole tullut ostettua. Kuvussa on myös hyvä ominaisuus tuo napittomuus, tarvittaessa tällanen varjossa kasvanut lyhyenläntä emäntä voi painaa palovaroitinta jollain kättä pidemmällä, kuten vaikka harjan varrella. Ei tarvitse kaivaa keittiöjakkaraa tai pyytää miestä nousemaan pleikkarin äärestä.

  Kyllä näitä kotijuttujakin tulee luettua. Mielestäni blogissasi onkin tähän mennessäollut treeni ja kotitarinoinnit aika hyvässä suhteessa, sopivasti kumpaakin.

 74. Minäkään en ensin tajunnut ollenkaan, että mitä ihmeen Kupuja esittelet hymy naamallasi tuolla kuvissa. En ollut kuullut tuollaisista varottimista, noita hyönteisiä olin kyllä nähnyt aikaisemminkin jossain, mutta en ole tajunnut, että kyseessä on palovaroitin. Meillä on kärpäsiä niin paljon omastakin takaa, että mielummin ottaisin tuollaisen Kuvun, kuin ison ”kärpäsen” kattooni. :) Laskeskelin, että meilläkin on liian vähän varoittimia tällä hetkellä. Kromi on hieno, siitä voi samalla tiirailla omaa ärsyyntynyttä ilmettään, kun sammuttaa sitä lettuja paistaessaan ja käryjä tuuletellessaan.

  Tottakai uuteen kotiin pitää rakentaa myös kotikuntosali tai jokin treeninurkkaus! Mullakin on. :) Ei se korvaa salilla käyntiä ja salin tunnelmaa, mutta toimii hätävarana silloin, kun salille ei jostain syystä pääse tai jaksa lähteä tai haluaa tehdä vain pienen treenin. Nuo hiekkatäytteiset käsipainot telineessä näyttivät vähän… hmm, sanonko miltä? ;D Tottakai blogissa voi olla myös sisustusjuttuja, etenkin nyt, kun aihe on varsin ajankohtainen ja aina vain ajankohtaisemmaksi muuttuu. Kyllä minä ainakin ihailen posekuvien lisäksi myös taustalla näkyvää sisustusta. :)

 75. Mä tykkään tuosta yksinkertaisen kauniista Kupu-varoittimesta. ♡ Tarvetta olisi kyllä kotiin toisella hälyttimellä. :-) Ja ehdottomasti joukkoon sisustusjuttujakin. :-)

 76. Ihan mahtavan näköinen varoitin! Ja todella olisi tarvetta, kehtaako edes myöntää että meiltä puuttuu tällä hetkellä varoitin kokonaan..Ollaan juuri muutettu ja uudessa asunnossa ei ole vielä lainkaan koko palovarointinta…Nyt olisikin ihana jos saisi tuollaisen upean mallin!

 77. Kauniin näköinen varoitin! Hienoa, että palovaroittimista on tullut uusia versioita, paljon kauniimpia kuin ne perus valkoiset mötikät. ;) Omakotitalossa kun asustelen, niin juuri totesin ettei meillä ole yhden yhtäkään palovaroitinta koko kämpässä. :( Arvonnassa siis ehdottomasti mukana!

 78. Ihaillut noita palovaroittimia jo aikaisemmin, mutta kun on jo toimivat (tylsät valkoiset) varoittimet niin ei lähde herkästi ostamaan uusia.
  Jatka blogia samaan tahtiin! :)

 79. Minä myös mukana arvonnassa. Söpöjähän nuo varoittimet ovat, ilo silmälle. Itse tykkään lukea myös sisustusjuttuja.

 80. Hienoja oli nämä uudet palovaroittimet, sopisi minunki kotiin ;). Ihana juttu, että pääsette rakentamaan omaa teille sopivaa kotia :). Tuosta kattokorkeudesta sen verran, että nythän näyttää olevan trendi rakentaa korotettuja sisäkattoja olkkariin. Minullakin olkkarin katto huitelee tuolla viidessä metrissä ja kyllä voin sanoa, että perusmatalat olkkarin katot tuntuu ”tippuvan niskaan” ;). Eli ei muuta ku korkeeta vaan suunnittelemaan :D!

 81. Hienot varoittimet, eikun lisää vaan tuotekehitystä tällä saralla!
  Varsinkin jos on vain ulkokuoresta hankinta kiinni, ehdottoman tärkeä kapine jokaiseen kotiin. Voihan sen sisustaisen aloittaa pienestä, eli vaikka kohti uutta ilmettä ja aloittaa varoittimesta tai sen päivittämisestä :)

  Ja kuuluuhaan se koti ja sisustaminen osaksi elämää treenin rinnalle, mukava on kyllä lueskella välillä muita ”välipaloja”!

 82. Ehdottomasti mukana! Ihailin just tuota sekä Paola Suhosen suunnittelemaa versiota viime vuoden asuntomessuilla mutta en silloin kehdannut panostaa :-) muutto uuteen kotiin on ihan kulman takana ja tuollanen sopis ihan täydellisesti sinne jo värinsä puolesta!

 83. Mä niin kuolaan noita ihania palovaroittimia.. Lopulta päätyisin itsekin juuri kupuun, koska se on niin eleetön ja kaunis. Sisustusjuttuja mielellään kiitos! Mä tykkään tutustua ihmisiin blogin takana ja sisustus kun kiinnostaa, niin mikäpä mukavampaa kuin lukea sellaisia juttuja lisäksi!

 84. Arvonnassa mukana :) Blogisi on erittäin mielenkiintoinen ja saan usein voimaa treenaamiseen tämän kautta. Ruoka ideat ovat usein hukassa ja niihinkin joskus täältä pelastus löytyy :D Tsemppiä treeneihin!! :)

 85. ARVONTA
  Mun milestä on kiva että palovaroittimista on tehty vähän ”fiksummankin” näköisiä. Tuo Kupu on hieno ja sopii sisustukseen helposti! Itsellähän nuo palovaroittimet on hankinnan alla ja Kupu löytäisi varmasti paikkansa meidän rakenteilla olevasta talosta ;)

  Mun mielestä on ihan kiva että sun blogissasi on monipuolisesti juttua ja sisustuspostauksetkin ja kotoilut ym. on kivaa luettavaa :)

 86. Todellakin tollanen tyylikäs palovaroitin on kivempi kuin toi tylsä muovihökötys! Toisaalta kunhan sellane asunnosta löytyy niin se on tärkeintä! Ja todellakin ois kiva lukea lissää noista sun sisustusjutuista ja muutenkin sun vaatetyylistä yms. Oon saanu sun jutuista paljon motivaatiota..Kun katon noita posekuvia niin tulee sellanen olo että on pakko päästä salille! Huomenna menossa toisen äitiyslomalla olevan ystäväni kanssa ostaa salikortit! Siitä se lähtee! :D Kiitos motivaatiosta! Oot upea!

 87. jep, oman ”pysyvän” kodin ku sais tän soluasunnon sijasta, ni kyllä kelpais tommosenki palohälyttimen laittaa kattoon!

 88. Lento on hauska, mutta Kupu on tyylikäs. Mahtavaa, että tällaisiin käyttöesineisiin panostetaan. Johan niitä perusmalleja on ihan tarpeeksi katseltu..

 89. Moikka! Ihan pakko kommentoida että näytit todella hyvältä, raikkaalta ja sopivan sporttiselta asuntomessukuvissa ja sun outfit oli tosi kiva! :) Mukavaa vaihtelua treenivaatekuviin vaikka kivoja nekin on. Sisustusjutut kiinnostaa kovasti, laita ihmeessä niitäkin, varsinkin kun se on nyt myös hyvin ajankohtainen aihe elämässäsi. Kupu -varoitin on ehdoton suosikkini, nimenomaan kromin tai valkoisen värisenä :) Mukavaa kesän jatkoa sulle ja näytät kyllä tosi upealta – mahtavan pienennyksen olet läpikäynyt! :)
  t. Salla/Naantali

 90. Mielestäni sisustukseen sopivat palovaroittimet on loistojuttu! Esim. ensikotiin tuliasviemisiksi voisi olla kiva idea tuollainen palovaroitin. Omaa lempparia on tosi hankala valita, meillä eri huoneisiin käy erilaiset yksilöt. Mukana arvonnassa ehdottomasti!

 91. Todella kiva idea! En tiennyt että palovaroittimia saa muussakin ulkonäössä kuin siinä perinteisen tylsässä valkoisessa.

 92. oon kovinkin tykästynyt juuri noihin kupuihin. sopivan moderni muotoilu omaan makuuni, mieluusti ottaisin omaa kotiin paloilta varoittamaan! pakko kokeilla arpaonnea! :) ja sisustusjutut kiinnostaa kyllä :)

 93. Mukana arvonnassa. Suosikejani on juurikin nuo valkoinen ja kromi, ne sopivat parhaiten asuntomme väreihin ja materiaaleihin. Palovaroittimet ovat olleet kauan niiiin tylsän näköisiä joten on tosi ihanaa että erilaisia vaihtoehtoja alkaa löytymään. Lastenhuoneessa olisi todella hauska yksitysikohta tuo Paola Suhosen Lento -varoitin.

 94. Tunnustan, ettei minulla ole minkäänlaista palohälytintä tällä hetkellä. Siispä jos tämän voittaisin, niin tarpeeseen kyllä tulisi! Ja ihana kun tällaiset sopii sisustukseen paremmin kuin ne vanhat tylsät :D

 95. Mukana arvonnassa ;-) katsotaan kaihtaako onnetar mua muuallakin kuin lottoarvonnassa :-D Sun blogia on tosi kiva lukea ; juuri kirjoittelet sopivista aiheista, etkä kaihda sanoa, jos elämä ei kokoaikaa ole yhtä ilotulitusta. Tsemppiä reeneihin, mutta myös arkeen ja haaveista totta ★

 96. Superhieno juttu, että palovaroittimet ja sammutuspeitteet yms alkavat myös saada panostusta ulkoasuun ja designiin. Kupu on kyllä hieno.

 97. Luulin, että olin osallistunut tähän arvontaan, koska kuolasin tuota palovaroitinta, kun julkaisit postauksen. Näköjään en ollut, joten nyt vielä osallistuminen, jos ehtii. ;)

  Onhan normaali palovaroitin aika kurjan näköinen, joten tuollainen hieno ja simppeli palovaroitin on todella kätevä. Omaan sisustukseeni sopisi parhaiten joko se tumma palovaroitin tai ihan perus valkoinen.

 98. Mä olen kanssa himoinnut tuota kupu palovaroitinta, Se on niin tyylikäs ja kivan näköinen. On kiva jostain ei niin kauniista on saatu tosi hieno. Sopisi meille kuin mustikat maitorahkaan! Mukana arvonnassa tietenkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta