Siis, ai minä vai?

IMG_20130711_161657

 

Mulla on ollut tässä parin päivän peräkkäiset vapaat. Ollaan tehty perheen kanssa kaikkea kivaa kuten grillattu pihalla, käyty uimarannalla ja yksi päivä oltiin mun veljen luona kyläilemässä. Joku kysyi miten itse pystyn vastustamaan herkkuja niinä hankalina päivinä ja vastaus on et yleensä vain sillä että ajattelen et se hidastaa mua matkalla tavoitteeseen. Nyt on kuitenkin kesä jo pitkällä ja dieetti ei oo parhaimmillaan… Painon pudottaminen lähemmäs kisapainoa, ilman kuitenkin varsinaista kisatavoitetta (kisadieetti) on haastavaa, etenkin kun oon vielä hetki sitten ollut lähemmäs sata kiloa ja tunnen jo nyt olevani pieni jos vertaan lähtökohtaani. Aina ei mee siis täälläkään niin kuin Strömsössä.

 IMG_20130711_161049 IMG_20130711_161143 IMG_20130711_161242

IMG_20130711_160922

IMG_20130711_161415 IMG_20130711_180343

IMG_20130713_111833

IMG_20130712_113045 IMG_20130712_113019 IMG_20130711_191336

 

Nyt mulla on sellainen fiilis et mietin jatkuvasti jaksanko puristaa samaan pötköön tuota viimeistä rutistusta. Jäljellä olisi siis kahdeksan-yhdeksän kiloa (mansikkapiiran jälkeen varmaan kymppi) ja se tuntuu ihan kamalalta. Toisaalta osaan jo sellaiset ruokailu- ja liikuntatottumukset joilla saan painoni putoamaan mutta jos se motivaatio puuttuu niin en pysty sellaiseen toimintaan.

IMG_20130713_104230 IMG_20130713_104331 IMG_20130712_134649 IMG_20130713_104133 IMG_20130712_140556 IMG_20130713_103752

Eilen sain kuitenkin kaikki ajatukset pois omasta navasta, kun meillä oli iltamat personal trainer -koulutuksessa olleiden ystävien kanssa. Vastausta omaan pohdintaan ei löytynyt Cava-pullosta joten ehkä se pitää etsiä jostain muualta. Tänään rannalle tai rykäistään ja lähdetään asuntomessuille, kai tuo täytyy pakata tuo kylmälaukku messiin…

IMG_20130713_103428 IMG_20130712_232804

Anna

19 vastausta artikkeliin “Siis, ai minä vai?”

 1. No, onneksi ei yhdestä piirakkapalasta sentään kiloa tule. Kauhean paljolta tuntuu tuo 8-9 kg pudotus, kun olet niin pienen oloinen.

  Hyvää kesälauantaita !

 2. Äkkiseltään sanoisin, että vois hyvä pitää ns. lepojakso, jolla syö terveellisesti, muttei noudata tiukkaa diettiä!

  Tsemppiä!

 3. Mullakin oli tosi isoja vaikeuksia löytää motivaatiota dieetin loppuun saattamiseen. Ja ei sitä tulosta todellakaan ole tullut. On tullut possuteltua enempi kuin laki sallii, mutta nyt jostain löytyi motivaatiopiikki. Toivottavasti se kestää tällä kertaa riittävän pitkälle.

 4. Anna hyvä, ei piirakasta tule yhtä kiloa millään =0). Sun kantsis varmaan nyt ottaa iisimmin ja jatkaa silti terveellisellä linjalla. Aika pieniltä nuo sun ruokamääräsi tuntuu, joten pieni hölläys ei varmaankaan saa pahaa aikaan. Toki ymmärrän jos kiloja karistaa niin kalorimäärä täytyy olla kulutusta pienempi. Mutta sulla ei nyt varmaan ole vielä kiirettä tässä kohtaa. Mieti nyt, jos meinaat vuoden ( kisoihin asti) olla tiukalla linjalla, niin pää siinä vaan menee. Mun mielestä kannattaa nyt suoda itselleen välillä höllää linjaa ( lasi cavaa tai pala piirakkaa) ja sitten kiristää kun on todella pakko. Hiljaa hyvää tulee =0) Mut sun parasta ja jaksamista ajatellen vaan !

  Mä olen nyt mökillä käyny joka aamu juoksulenkillä ja aamu-uinnilla ! Vau, enpä olis itsestäni uskonut =0D
  Katsotaan jatkuuko sama linja, kun palaamme huomenna kotiin… tuskin, mut se ei ollutkaan mun tavoite ;0p

  Ihanaa kesän jatkoa Anna!

  • Kiitos kovasti ;) Joo lasi kaks meni ja piirakkaa myös. Tuli kuitenkin lopulta sellainen olo, et ei se vaan johda mua eteenpäin ja oon nyt hyvillä mielin palannut mun omaan ruokavalioon. Tää on se mitä haluun ja mun piti vaan löytää se fiilis uudestaan!

 5. Kyllä se on itsellekin karu totuus että 10kg pitäis pudottaa tästä elopainosta. Mutta jos sen ääneen sanoisin jollekin niin saisin juurikin niitä kauhisteluja että ei sun niin paljon tarvi.. mutta jos haluaa tiukkaan kuntoon vaikkei mihinkään kisoihin tähtääkään niin kyllä se kymppi on aika lähelle totuutta täälläkin. Kun sun kuvia katsoo niin en pidä sitä kymppiä mahdottomana ajatuksena. Se vaatii sitä hidasta ja tasaista tahkoamista vaan.. ei ole helppoo ei. =)

 6. Suomen lyhyt kesä ei oo diettejiä varten jos ei ole ihan pakko. kyllä elämästä pitää nauttia ja välillä relatakin! sullakin rankka painonpudotus pitkä jakso kuitenkin jo alla, Aurinkoista kesän jatkoa!

 7. Oon seuraillu blogiasi viime vuoden ekasta sd:sta lähiten ja oot saanunaikaan ihan huikean muutoksen ja näytät tosi hyvältä. Sulla on ajatukset kohdallaan. Ja mitä diettailuun tulee niin olen muiden kommentoijien kanssa saa mkeltä, että ehkä pieni taukomvoisimtehdä hyvää. Rennolla asentella terveelllistä ruokaa ilman punnituksia ja kylmälaukun raahaamista joka paikkaan :) mutta toki kannattaa itse pohtia ja miettiä mitä haluaa . Ihanaa kesän jatkoa kuitenkin mitä sitten päätätkään tehdä :)

  • Kiitos riitupiitu! Ihana kuulla! :) Kyllä se nyt kuitenkin taitaa olla ”tee se niin, se on tehty” -meininki täällä ;)

 8. Toisaalta jos miettii kisalavoja, niin ei varmaan voi elämää rytmittää sen mukaan milloin se Suomen kesä on..kun sitten nopeesti tulee myös se joulu ja kaikki muukin, jos aina hölläilee. Ihmismieli on kyllä jännä juttu, sen takia varmaan ylipäänsä se painon ylläpitäminen jossakin on niin vaikeaa, kun sinne päästyään jotenkin alkaa ajatella että nyt ois ansainnut jotain tai että kun on jo niin hoikka, niin voihan sitä relata. Sitä vaan on aika nopeesti samoissa mitoissa, omalla kokemuksella ikävä kyllä. Me lukijat kun taidetaan pitkälti olla normipirkkoja ilman kisalavahaluja, niin varmaan parempia vinkkejä antaisi sun ohjaaja. Ootko hänen kanssaan jutellut? Nuo ajatukset dieetillä kyllä tulee varmaan kaikilla vastaan. Vaikea sitten erottaa, että millon on kyse sellasesta että kannattais vähän syödä enemmän jne kuin ja mllon sitten ei. Ei kai sitä lopulta tiedä kuin itse? Tietysti sitten, että jos nyt tulee se oikeen puutuminen koko juttuun, niin käykö niin ettei sitten innosta yhtään kun on se oikea kisadieetti menossa? Tai toisaalta jos sen jatkaa jaksaa, niin sitten varmaan on enemmän semmosta varmuutta.

  Sulla on kyllä niin hurja muutos jo nyt takana, että vaikka dieetti ei nyt meniskään ihan prikulleen, niin eihän se sitä tarkoita ettetkö kisalavoja tulevaisuudessa olisi valloittamassa =)

  • Oon tietysti jutellut ja se mitä blogissa pohdiskelen on aina vain osa kokonaisuudesta. Vaikka saan ihanasti kannustusta niin en koskaan perusta päätöksiä lukijoiden kommentteihin vaan ainoastaan oman ja valmentajani. Joskus on vaan kiva jakaa fiiliksiä muidenkin kanssa ja samalla selviää oma pää.

   Tuntuu et viikonlopun jälkeen taas tiedän mitä haluan ja se on kirkkaampi kuin koskaan! Silti kaikki ajan kanssa :)

 9. sinä jos kuka pystyt nuo loputkin karsimaan aika helpolla luulisin.
  ite oon siinä vaiheessa etten tiiä miten tästä edetä.
  mukavaa kesän jatkoa!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta