Ostetaan jalat

IMG_20130706_112617

 

Eilen oli ihan supernasta päivä! Aamupäivällä käytiin taas lasten kanssa leikkipuistolounaalla ja nautittiin todella lämpimästä kelistä. Mun kesävaatevarasto on oikeesti ihan olematon kun mulla ei oikein oo mitään kesävaatteita tätä kokoa. Edellisessä postauksessa olikin se kuva viime kesältä ja siitä varmaan huomaa että vaatekoko ei todellakaan oo sama. Nyt kun oon vielä dieetillä niin ei oo ollut oikein mitään hinkua käydä vaatekaupoilla joten shortsi- ja hellemekko-ostokset on jääneet tyystin tältä kesältä jos kaksia treenishortseja ei lasketa!

IMG_20130705_122622 IMG_20130705_130555 IMG_20130705_130301 IMG_20130705_230418 IMG_20130705_230648

 

Iltapäivällä mulla iski väsymys ja nälkä. Lapset on olleet nuhaisia ja itkeskelleet yöllä ja omat yöunet on jääneet tosi vähäisiksi. Energiatasot oli mulla sen verran matalalla, että söin jo lounaan yhteydessä mun päivällisen hiilihydraatit. Mietin jo et voinko mennä enää illalla treenaamaan kun olen syönyt mun treenin jälkeisen aterian väärässä välissä. Treeniseurana oli kuitenkin tehokaksikko Sara ja Monna joten olihan se piristyttävä! Lähdettiin kiduttamaan jalkoja, ihan vaan Hemmon vinkistä joka kyseli treenaanko jalkoja ollenkaan :D

upper-body-no-legs
kuva lainattu

Ihan kulissina siis tein reidenojennusta, prässiä, hackia ja ojennusta taas. Täytyy myöntää et en kauheesti ole tehnyt pelkästään liikkeitä etureisille sillä alkuperäisen tavoitteen mukaan oon keskittynyt bikini fitnessissä olennaisempaan osastoon eli tuonne takapuolelle ja olen tehnyt sekä kyykyt että hackin leveällä 3 kertaa 4:stä eli vain joka 4.s viikko teen etureiska-painotteisesti. Peppu onkin noussut kivasti ja takareiteen tullut pienenpientä kaarta mutta pitkänpitkissä etureisissäni ei ole sitten laaksoa eikä kukkulaa.

 IMG_20130705_230237 IMG_20130705_230039 IMG_20130705_230158 IMG_20130705_225945 IMG_20130705_225856

IMG_20130705_231200

IMG_20130705_225807 IMG_20130705_184344

Kun treenit oli tehty mentiin nyrkkeilysaliin ottamaan kuvia. Jotta en tuntisi itseäni yhtään ylemmäksi oli hyvä pullistella Monnan turboreisien vieressä, joissa on lihasmassaa vaikka muille jakaa :D Sarallakin on kasvanut kunnon sviipit ja muhkut reisiin, kiitos kovan vaivannäön salilla! On myös hauskaa et me kaikki kolme painetaan melkein saman verran (1-1,5kg päässä toisistaan) ja ollaan kaikki ihan eri mallisia :) Siinä siis reittä rivissä!

IMG_20130705_225213

IMG_20130705_225253

IMG_20130705_225341
tää mun olematon…

IMG_20130705_225415
vs. tuo ihan mahdoton muhku!

IMG_20130705_225458
:D

IMG_20130705_225603 IMG_20130705_225717 IMG_20130705_225018 IMG_20130705_224920

 

Treenien jälkeen tytöt tuli meille vielä iltakahville ja meillä oli tosi mukavaa. Usein ollaan sen verran kiireisiä et ei ”ehditä” pitää tällaisia iltamia kolmestaan kun aikatauluja pitää sovittaa yhteen. Eilen idea tuli ex-tempore ja nauru raikas talossa. Mun nuhanenät nukahtivat kiltisti jo aikaisin sänkyihinsä ja me naukkailtiin perjantai-illan shotteja keittiössä ja jauhettiin *askaa. Tosin kolmen fitnesshörhön shottilaseissa oli vaan eri makuisten heraprotskujen maistiaisia! Helppoo kun voi frendiltä maistaa ennen kuin tilaa mistään. Kiitos murut illasta! <3

IMG_20130705_224802 IMG_20130706_125629

 

Jaloista vielä sen verran, et eihän niitä tosiaan tuu tänne blogiin paljon pullisteltua muutamastakaan syystä. Yks on varmaan se, et niissä ei oo kauheesti esiteltävää ja toinen se, että salilla on vaatteet päällä helpompi heittää haukkariposea kun vetää housut kinttuihin. Tänään sit korjasin tilanteen tuossa peilin edessä joten jalkojen kuntokuvia alla:

IMG_20130706_112738 IMG_20130706_112506 IMG_20130706_112830 IMG_20130706_113108 IMG_20130706_112928

Ruokavaliosta sen verran, et mulla on siis ihan oma ruokaohjelman runko. Siinä ei anneta kovin tarkkoja ohjeita mitä mun pitäis syödä vaan on annettu makro-arvot per ateria ja päivä ja sitten mun on tarkoituksena itse opetella mitä sen puitteissa saa syödä. Mikko joka neuvoo mua näissä jutuissa haluaa, et opin itse toteuttamaan ruokavaliota jonka olen itse suunnitellut. Aamupalaehdotuksena on ollut puuroa ja oon sitä kiltisti syönytkin nyt 9 viikkoa. En oo halunnut soveltaa enkä nähdä vaivaa… Se on kuitenkin kaiken oppimisen perusta, että on tiedonjanoinen ja opettelee itse! Ei kukaan tee mulle loppuelämäksi ohjeita joilla pysyy kunnossa! 

IMG_20130706_100621

Tänään mulla teki mieli leipää. Mutta paljonko leipää ja jotain muuta pitää syödä, että saa sen vastaamaan:

40g kaurahiutaleita

20g vehnäleseitä

100g raejuustoa

1 hedelmän

?

No sit ei muuta kuin kalorilaskuria esiin ja sain koottua seuraavanlaisen aamupalan joka vastasi makroiltaan samaa:

2 palaa leipää

60g kalkkunaleikettä

kurkkua

2dl mehukeittoa

15g vehnäleseitä

1 hedelmä

Pientä vaivannäköä ja matikkaa se toki vaati, mutta huomenna mä oon viisaampi. Osaan ja tiedän mikä vastaa mitäkin ja voin soveltaa jatkossakin! Nyt tää kuulostaa varmaan ihan umpihullulta mutta en siis missään nimessä viilais pilkkua näin jos en olisi kisoja silmällä pitäen olevalla harjoitusdieetillä. Älkää siis ilmoittako mua anonyymeihin anorektikkoihin vielä…

IMG_20130706_102905 IMG_20130706_102731 IMG_20130706_102839

 

Ja kun se kaunis päivä on lähellä niin silloin suunnittelen myöskin itse kisadieettini ja se on sellainen joka sopii juuri mulle. Saan apua ja voin kysyä kaikesta, mutta en ole riippuvainen A4:sta jonka joku muu mulle printtaa. Siinä mielessä koen, että oon oikeilla linjoilla ja kyseessä on elämäntapa, sillä oon luonut työni tuloksen ihan itse!

PS. Näittekö jo kuinka Monna rokkas mun harjoitusbiksut?! Kisoihin vaan muija prkl! ;)

 

Anna

15 vastausta artikkeliin “Ostetaan jalat”

 1. Voi että olet muuttunut vuodessa kauheasti. Vastahan pidit itseäsi vaatekuvauksissa isompi kokoisena mallina, vaikka olit jo kyllä hyvin normin näköinen. Nyt olet ihan kutistunut.
  Hienoa työtä ja tsemppiä jatkoon! Ei onnistuisi minulta grammojen lasku. Hermot menisi.

  • Ei oikein ajatus muutu omasta kropasta yhtä nopeaa :) On kyllä hassua et kun on vaan pitkäjänteinen niin kyl tää kroppa muuttuu! :) Kiitos kovasti ja tsemppiä sinnekin!

 2. Luit varmaan mun ajatukset ku mietin viime kerralla lukiessa että sulla on usein pitkät housut jalassa.. nyt on kesä parhaimmillaan: eli SÄÄRET JA VARPAAT ESILLE NAISET! JA UMPINAISET KENGÄT KAAPPII!!! :D ei mulla muuta :D

  • Ai luin ;) No eilen olin mekossa!! Jei! Ja rohkaistuksesta laitan kyl tänään läppänät jalkaan eli varpaat näkyviin ;) Lakkasin kynnetkin!

 3. Mulla tarttuu jalkoihin lihas ihan järjettömän nopeeta. Sen jälkeen kun aloin treenaan pt:n kanssa, niin ei mennyt kauaa kun etureidet jo piirty näkyviin. Nyt on sitten takareidetkin pullahtanut esiin. Ja mainittakoon vielä, että rasvaprosentti on yli 30% ja silti näkyy ihan selkeästi. Saa nähä millaset muskelijalat sitä kesän jälkeen on kun koetetaan ylimääräsellä aerobisella vähän poltella rasvoja pienemmäksi (ja samalla treenata syksyllä juostavaan 10 kilometriin)

 4. Kuullostaa siltä, että pitäis hankkia pt. Kun lukee näitä juttuja, niin tulosta näemmä tulee =)

  Mitä tulee tuohon ruokailuun, niin minusta kans on hyvä että joudut itse laskemaan noita. Oppii aika nopeesti, että mikä on mitäkin ja vielä niin, että ne muistaakin. (Ihmiset on jotenkin harvinaisen tietämättömiä siitä ruuan sisällöstä, hyvä kun jotku ei edes ymmärrä missä on paljon hiilareita jne..huh). Kuitenkin kun teet tuota hommaa vähän eri mielellä nyt, eri juttu sitten niillä jotka haluaa laihduttaa vaikka sen 10kg. Onhan se sillonkin hyvä tietää mitä syö, mutta ei ole tarvis alkaa laskemaan kiireisen arjen keskellä.

  Mulla on ihan mahdoton motivaatiopula iskenyt yhtäkkiä, kun täällä meillä ei ole ilman autoilua mitään kuntokeskusta. Kaipaisin varmaan semmosta ihan kunnon kuntoilupaikkaa, vaikka käynkin kyllä yleensä vaan salilla. Tällä hetkellä treenaan paljon kotona ja kun on aika vähän painoja jne, niin jotenkin sitä ei saa semmosta irti mitä sais edes perushommissa salilla (vähän huononakin päivänä). Pitänee ottaa kartta esiin ja laskea välimatkoja, oisko joku semmosen pyörämatkan päässä ettei aina tarttis autolla lähtee (eikä sekään ole niin ongelma..taitaa olla pään sisäinen ongelma=). Olipa pakko purkaa.

  Nuo sun jalat on muuttunu ihan mahottomasti silti =) Tsemppiä harjotusdieettiin=)

  Hei, sen verran piti kysyä että minkä verran tuollaiset pt-palvelut yleensä maksaa? Siis joku hintahaarukka? (Taivashan on toki rajana =)

  • Moikka lila!

   Sä oot tosi reipas kun jaksat kotona treenailla! Toivottavasti lähistöstä löytyy joku kuntoilupaikka :) Tai edes kohtuullisen matkan päästä jos harvemmin kävisit! Se kuitenkin varmasti piristäis treenaamista :)

   Mitä tarkoitit viimeisellä kysymyksellä? Mun Pt-palveluja vai sitä mikä mulla on? Mulla ei oo itsellä mitään PT-sopimusta joten en tiedä kovinkaan laajasti ns. kisavalmennuspaketeista. Saan vaan vähän apua ystävältä :) Pt-palveluissa hintahaitari on tosi suuri.

 5. On tää kyllä sullaki ollu varmasti yhtä tunteiden vuoristorataa ku ensin on jaloissaki ylimäärästä ja nyt sitten jo joku kyselee treeneistä niihin koskien.. Mutta kovalla työllähän se muuki kroppa on muokkaantunu niin kyllähän ne reidetki siitä kasvaa varmasti :)

  Mä oon nuoresta pitäen ollu sellanen että reidet kasvaa ensimmäisenä jos alan jotain liikuntaa harrastaa ja aina sit inhosinki noita jalkoja. En osannu yhtään olla tyytyväinen siihen että jaloissa on muotoa ku sillon kaikki oli just niin hoikkaa ja laihaa. Mutta nyt se mieli on vaan muuttunu ja oon niin tyytyväinen siitä että jalat ottaa hyvin treeniä vastaan, takareidet ei ihan niin helposti mutta kyllä neki siitä ajan kanssa. Ollaan samanmittasiaki niin se on kyllä totta että ihmiset on niin erilaisia :)

  • Niin eihän se kaikki muutos tapahdu yhdessä yössä ja paljon kuitenkin tapahtuu. Mulla noi reidet tarvii aikaa kasvaakseen kun on olleet niin minimaaliset. Mut toivotaan et pian räjähätävät pussihousuiksi ;)

 6. Mä niin allekirjotan ton sun otsikon, oon myös melko pitkä(174cm) ja noi etureidet on murhekryyni, oon treenannut niitä nyt reili puoli vuotta aika tappotahtiin 2 kertaa viikossa, persuksessa näkyy edessä vaan ei.ja tottahan se on, että ei ne lihakset dietillä kasva kai se on rohkeasti vaan ruvettava syömään
  enmmän, jotenkin pääkoppa taistelee ajatusta painonnousua vastaan,.

  • Kyllä varmasti apua olisi! On vaan ihan ollut tekemistä nytkin tässä liikuntaohjelmassa, että hiki tulee pelkästä ajatuksesta. Ajan kanssa varmasti alkaa myös työtunnit salilla näkymään jaloissakin :)

 7. Voi apua teitä! :D Hauskoja kuvia, myös Monnan blogissa. :D Kivat oli noi teidän perjantai-illan shottibileet, voisin kuvitella järjestäväni samanlaiset työkaverin kanssa, mutta en kovin monen kaverini kanssa kuitenkaan. Ollapa enemmän treenaavia kamuja!
  Sun jalat on hienot, älä ota ressiä. Mulla on ollu samantapainen tähtäin, että saisin takareidet, niissä kun ei ole mulla ollu kaarta ikinä. Nyt alkaa sentään jotain tulla sinnekin. Mäkin teen siis suhteessa enemmän takareittä ja hanuria kuin etureittä, mutta teen kuitenkin molempia joka viikko.
  Tykkäsin tästä postauksesta kovasti, oli oikein informatiivista myös tuo puuro/leipätarina. Mun on ihan oikeesti saatava tätä uutta parin kuukauden aikana tullutta maharasvaa pois, ahmin kaikki informaatiot, mitä ikinä keksitkään kirjoittaa tai kuvata syömisistäsi ja treeneistä. Mä huomaan kyllä, mitä mä teen väärin… Täytyiskö sittenkin ajatella, että oon harjoituskisadieetillä ja alkaa tehdä pilkuntarkkaa työtä? Toisaalta se houkuttelee. Entäs, jos se imaisee mukaansa ja johtaa oikeesti kisadieettiin ja lavalle?? Hui. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta