Myyty

IMG_20130704_212749

 

Kirjoitin joku aika sitten bloggaamisesta postauksen Blogging for Dummies. Sen yhteydessä kyseltiin mun mielipidettä blogimainostamiseen. Siinä postauksessa ei tosiaan kaupallisuudesta tullut puhetta, vaikka mainostaminen ei toki ole mikään salaisuus. 

Kun itse aloitin bloggaamisen, en ajatellut että tästä tulisi mulle niin rakas harrastus, saatika sitten sivutyö miksi sen voisi tänä päivänä luokitella. Kuulun kuitenkin nykyään joukkoon joka kirjoittaa blogia todella ahkerasti ja se on osa mun jokapäiväistä elämää. Alkuvaiheessa en edes ajatellut, että voisin herättää mainostajien mielenkiinnon!

Toisin on kuitenkin käynyt. Bloggaajat ovat nykyään suosittuja yhteistyökumppaneita monille yrityksille ja blogimainostaminen on koko ajan suurempi osa markkinointia. Itse ajattelen niin, että jos sillä voi tienata rahaa niin good for you! Harvan menestyvän blogin takana on ihan *aska tyyppi, joka ei osaa kirjoittaa tai ole mielenkiintoinen. Menestyäkseen tai jopa ansaitakseen täytyy kuitenkin tarinan vetää, ei kukaan jaksa lukea ainoastaan mainosten vuoksi..?

IMG_20130704_103134 IMG_20130704_143327 IMG_20130704_142459 IMG_20130704_124644 IMG_20130704_142929

IMG_20130704_142844

IMG_20130704_142817

 

Mun suhtautuminen oli aluksi todella varovainen ja meni kauan, ennen kuin kehtasin mainostaa mitään. Sain kuitenkin ensimmäiseksi sponsoriksini Gazozin ja silloinhan se on kahden kauppa. Jos haluaa että joku yritys sponsoroi, niin sinun täytyy tuoda se hyöty takaisin taloon! Oli kyse sitten suorasta mainostamisesta tai vaikka urheilijan sponsoroinnista. Bloggaaminen on työ siinä missä muukin ja jokaisella on mahdollisuus koittaa lyökö se leiville! Mä väitän et se on ihan hemmetin vaikeeta ja oon itse onnellinen ihan joka pennosesta tai tuesta mitä tulee, sillä tekisin tätä ”työtä” muutenkin :) Harrastuksena fitness on aika kallis ja siksikin on hyvä löytää yhteistyökumppaneita.

gazoz-scitec
syyskuussa 2012 ensimmäinen yhteistyöpalkkio maistui hyvältä :D

IMG_20130704_201813
tänään posti toi mulle testiin tällaisia tuotteita…

IMG_20130704_202728
ja näitä…

Nyrkkisääntönä on hyvää pitää sellaista, ettei mainosta mitään mistä ei itse maksaisi! Oon itse saanut pyyntöjä mitä erikoisimmista kuntoiluvälineistä, suolenpuhdistajista, nettipeleistä, laihdutuskapseleista ja luontaistuotteista. Harkitsen aina tarkkaan onko se sellainen juttu mitä itse haluaisin kokeilla ja lopuksi maksaa siitä. Yhteistyön on hyvä sopia sinun ja blogisi tyyliin ja aihealueeseen. En kirjoita läheskään kaikesta mitä mulle lähetetään tai ehdotetaan. Selvää on varmaan kaikille, että ne yritykset kenen kanssa teen yhteistyötä tukevat mua tuotteilla tai palveluillaan matkalla kohti unelmia eli esimerkiksi kuntosalikortilla tai kauneushoidolla? Merkitsen itse kaikki postaukset yhteistyö-tunnisteella jos postauksessa on mainoslinkkejä.

20130704_173239 20130704_173245 IMG_20130705_012906 IMG_20130704_223401 IMG_20130704_180257 20130704_173708 20130704_173730

 

Tänään treenattiin Saran kanssa salilla olkapäitä ja vedettiin loppuun perinteisiä poseerauksia. Mä heitin vähän kehiin fitnessfysiikkaa ja naurettiin niin makeasti. Vatsapalojen esittelyasento kirvoitti hervottomat naurut eikä siinä ollut kyllä mitään fitnesstä, saati sitten fysiikkaa! Ette jää mistää paitsi ilman sitä kuvaa…

Documents32

20130704_174741

Tän postauksen kuvat ei tänään liittynyt kauheesti tekstin aiheeseen. Se mitä meinasin kirjoittaa oli, että elämäntapamuutoksessa on aika jolloin toivoo kauheasti että tuloksia tulee ja aika menee kovin hitaasti. Jossain vaiheessa vain huomaat, että muutos onkin jo tapahtunut! Se tulee melkein yllätyksenä vaikka peilistä on katsottu kerran jos toisenkin. Mietin tänään et onkohan mulle käynyt näin? Oon niin kauan toivonut, että olisin enemmän fitnessgimma, kuin ylipainoinen ja kiloihinsa tyytymätön mamma. Halusin näyttää sporttiselta ja siltä, että mulla olisi lihasta ja voimaa. Nyt vedän salilla leukoja ja peilissä taitaa sittenkin olla pieni muskelimimmi. Melkein ihmettelen, että missä välissä tässä näin kävi?!

IMAG0472#1
viime kesänä Kyproksella

IMG_20130704_142735

 

Öitä! Ja muistakaa uskoa unelmiinne!

 

Anna

27 vastausta artikkeliin “Myyty”

 1. Tosi hyvä kirjoitus muru!! <3
  Taidanpa linkata tän tekstin omassa postauksessani tänään. :)
  Kun muutenkin ajattelin kirjoitella vähän bloggauksen saloista. :D

  Huomenna nähään kultainen!

 2. Meinas silmät pudota päästä kun näin ton ekan kuvan! Sullahan on muskelia aivan tajuttomasti ja nyt ne on tulleet esiin :) kohta huomaat et tavoitteena ei enää ole bf vaan ff ;)

  Tässähän täytyy alkaa treenaamaan ihan tosissaan jos meinaan perässä pysyä!

 3. Todellakin näkyy hienosti pattia hihoissa ja selässä. Vieläkö suunnittelet bikinissä kisaamista? Sinuna suuntaisin katseen sinne bf lavoille :) sen verran näyttäis muskulaa olevan :) Hyvä sä!

  • En mä enää tiedä mihin tähtään :D Varmaan katsotaan tuossa syksyllä asiaa uudelleen kun oon saanut rasvaprosenttia vähän alemmas. Sit nähdään fysiikka paremmin ja mietitään lajia ja kisa-ajankohtaa tarkemmin :) Mulla ei oo jostain syystä enää kiire mihinkään. Mä nautin itse matkasta ;)

 4. Treenaatko jalkoja kunnolla/ollenkaan? Kisalavalla näyttää hemmetin hölmöltä se kun yläkroppa on massiivinen ja jalat ovat onnettomat tikut joissa ei yhtään lihasta. Etenkin jos body fitnessiin meinaat. Ihan vinkkinä vaan

  • No voi Hemmo! Treenaan kuule! Ihan todella paljon teen jalkoja. Mulla näyttäis vaan selkä ja hartia-osasto ottavan paremmin treeniä vastaan. Kaikilla meillä on omat heikkoutemme ja lihasryhmät jotka takkuavat. Mulla on myös todella pitkät jalat joten niihin saa kunnolla vielä takoa muskulaa et näkyy. Mun jalat on aina olleet todella hoikat ja kapoiset joten ei niitä yhden vuoden treenillä ihan pussihouisiksi saa…

  • Liekö Annojen yleis”vika” nämä pitkät kapeat kintut :) Itselläni aivan sama homma, yläkroppaan lihas (ja läski) tarttuu, mutta koipien (ja ahterin..) kanssa vaaditaan kyllä hirveä määrä treeniä, että niitä muotoja saa aikaiseksi! Mukavaa, kun on kohtalotovereita :D

 5. Hei!Ei sen kummempaa,mutta pakko kommentoida…vitsi mikä muutos,WAU!! :)Annat varmasti motivaatiota meille muillekkin äideille,jotka ajattelevat,että muutos ei ole mahdollista,kyllähän se näköjään on! Ilo seurata taivaltasi,tsemppiä treeneihin!!:)

 6. Tuosta mainonnasta, ni mä oon kyl tykännyt sun tyylistä kirjoittaa noista yhteistyöjutuista ja niistä ”mainoksista”, koska osaat kertoo niistä hauskasti (hehe se viiksihomma, mut oli ”kiva” kuulla et on kohtalotovereita ku avokki joskus heittää läppää mun viiksistä :<) ja niissä postauksissa on kaikkea muutakin kuin pelkkää et tää tuote on tällanen ja tollanen.

  Ihan mielettömässä kunnossa oot ja ihan hölmöä tuollain epäillä et treenaatkohan jalkoja, eiköhän sitä oo tullut selväksi et tiiät kuitenkin sen verran treenaamisesta et jättäisit jonku lihasryhmä treenaamatta! Toisilla tarttuu lihas paremmin eri paikkoihin vaikka kuinka treenais.

  • Joo meinasin jo vastata et en tietenkää ;) Pelkkää penkkiä ja hauista! Mut joo :D

   Kiva kuulla sun mielipide mainosasiaan! Mukava kuulla! :)

 7. Ihana kuulla sun positiivisia ajatuksia itsestäs. Välilä tuntuu että olet niin armoton itselles. Tosin tuskin nyt keikistelisit tossa kunnossa jos et olis itseäs kunnolla piiskannut. Upee olet. =)

  • Noi vanhat kuvat vetää aina vähä sanattomaksi, niin hurjan muutoksen oot sinäki tehny! Mä tuun ton keskivartalon kans perässä ku siinä tuntuu mulla olevan se tiukin paikka saada löysät pois :)

  • Ja tän piti tulla kyllä ihan omana kommenttinaan eikä jatkoksi toisen juttuun, välillä vähä sekoilee tää kommenttiboxi mulla mutta muuten onneksi sivut toimii!

  • Kiitos Elina kommentista :) Keskivartalo on kyl sellainen et varmaan vasta kun on rasvat kunnolla alempana niin meikäläiselläkin se kukoistaa ;)

 8. Sä oot ihan loistava mimmi! Oon pari viikkoa ollut lomalla ja blogit jäänyt lukematta, mutta niin se Anna vaan porskuttaa eteen päin ja voi luoja, että sä oot kehittynyt!! Tuo sun selkäposekuvatus….ai että! ;) Go GIRL, oot mahti mimmi!! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta