On se ihanaa olla S

IMG_20130703_200102

 

Gazozilla on alkanut nyt todella suuri BrasilSul -tuotteiden ja sekä muiden merkkien alennus. Kävin itse eilen lasten kanssa varastomyymälässä tutkimassa tarjoustuotteita enkä tietystikään lähtenyt tyhjin käsin. Mulla kuluu treenatessa jonkun verran vaatteita joten tykkään että vaihtelua on. Housut venyy paukkuu niin niissä menee onneksi sama koko mutta esimerkiksi huppareissa tai college-takeissa huomaan et en olekaan enää kokoa L.

IMG_20130702_200241
Jumbossa on hiilihydraattia mukana ja se sopii myös miehille. Naisille puolikas annos ohjeesta.

IMG_20130702_200124 IMG_20130702_195925

IMG_20130703_213209
palautusjuomaan laitan heraproteiinina Scitecin 100% whey isolaattia.

Heinäkuun tarjouksena kaikki alennuksessa olevat Brasil Sulin topit ovat 29.90€ ja leggingsit 69.90€! Topeissa tarjouksessa on esimerksi tämä toppi mustana, lilana ja vaaleansinisenä:

IMG_20130529_150434

Top Bojo Removivel 29.90€ (musta, lila, vaaleansininen)

Top Sport Classic 29.90€ (vadelmanpunainen ja turkoosi) alla olevassa kuvassa vasemmalla:

IMG_20130529_152007

IMG_20130530_104205

IMG_20130611_124450

Leggingseistä mun suosikki on nämä mustat takataskulliset Fuso Jeansit (69.90€) jotka oli ennen satasen! Myös UnderArmour toppi keltaisena on kiva!

DSC_0121 (kopio)

Gotta have It Bra -keltaisena 19.95€

 

IMG_20130702_150416

Mä en kuitenkaan voinut vastustaa Betterin uutuuksia, sillä oon jo kauan halunnut pinkkien Baggy soft pantsien kaveriksi mustia. Kun uusi väri-yhdistelmä musta-oranssi tuli niin se oli tosi makea! Takin virkaa mulla toimittaa nyt kesällä aina huppari, koska ikinä ei tiedä kun salilta lähtee töistä et sataako ulkona sittenkin. Edellinen N.Y Hoodie -huppari on käynyt jo tosi isoksi mutta nyt sain uuden tosi suloisen Fancy Sweat Jacketin pienemmässä koossa. Siinä on ihanan korkeat reunat kauluksessa ja tykkään niistä ihan älyttömästi. Onko muita jotka tykkää ns. tuplakorkeista kauluksista?!

IMG_20130702_155524
eilen töissä heti testissä uudet vaatteet!

IMG_20130703_134725

IMG_20130703_212420

IMG_20130703_213038

IMG_20130703_212211
minä varustautuneena salille :D Sylissä treenibuusteri, aminot ja välipalahera! Pärjäiskö vähemmälläkin?! ;)

IMG_20130703_212119 IMG_20130703_200021

 

Tänään sain hetken aikaa nauttia typötyhjästä salista ja treenasin rinnan ja ojentajat. Sen jälkeen jäin vielä ohjaamaan ja viimein illalla kurvasin nälkäisenä kotiin. Näin salilla Malmin East Bodyn omistajia Mikkoa ja Niinaa, jotka auttaa mua tässä kisakuntoon pääsemisprosessissa :) Sain tosi hyvää palautetta ja pian saan uuden treeniohjelman. Siinä on ratkaisu siihen, et monesti mulla jää omaan salitreeniin tosi vähän aikaa. Silloin pyrin tekemään treenin jopa 30-40 minuutissa ja kiirehtimään kotiin. 

Kutistumisen ootte myös huomanneet ja dieettiviikkoja mulla on nyt tällä uudella mulle tehdyllä ruoka- ja treeniohjelmalla takana 9. Tänään käynnistyi 10.s viikko ja olo on välillä kevyt mutta välillä kyseenalaistan kaiken, et oon edelleen ”muita isompi”. Se oma henkinen koko ei muutu yhtä nopeaa peilin kanssa. Jos meinaan kisata jo ensi vuonna niin nyt mun paino pudotetaan tuonne kuudenkympin tienoille. Tulevalle kisadieetille on tarkoitus jättää pudotettavaa vain 6-7kg. Harva kevyemmän sarjan fitnesskilpailija kuitenkaan painaa yli 60kg kisapäivänä. Mä vaan en ees osaa kuvitella vitosta mun puntarissa :D

IMG_20130703_094512

pienen hetken oli tyhjä sali!
pienen hetken oli tyhjä sali!

IMG_20130703_213250 IMG_20130703_212006 IMG_20130703_211809 IMG_20130703_211713

 

Mutta jälleen on onnistunut päivä takana ja voin huokaista mun salaisen paheeni parissa, johon kuuluu ihan minkä tahansa kaupungin Täydelliset Naiset :)

PS: Älkää naurako, mulla oli takana se tuskainen selkätreeni eiliseltä. Kyl se eilen nousi kevyemmin :D *linkki*  videoon. Oli vaan pakko hyödyntää tyhjää salia :)

Anna

21 vastausta artikkeliin “On se ihanaa olla S”

 1. Voi hitsi, ihania kledjuja ja näyttävät tosi hyvältä sun päällä. Mä oon vaan ite niin pihi, etten raaskisi ostaa tuon hintaisia vaatteita :o (ehkä raaskisin, jos ois rahaa tuhlattavaksi asti :D). Mä käyn kääntää aina kaikki alet ja ostan vaan jos saan ihan öky alennuksin tavaraa. En kyl tingi sinänsä laadusta, urheiluvaatteissa ainakaan, mut monesti kun vähän malttaa mieltään, niin ihan merkkikamaakin voi saada sopuhintaan ;) Tänään meitsi kävi läpi Stadiumin alet ja pari toppia ja parit pökät lähtivät sieltä matkaan mukaan alle viidellä kympillä ;) Meitsi on kunnon penninvenyttäjä :D

  • Kiitos Päivi! :) Se on loistavaa et löytyy alesta! Eihän sitä fiilistä voita mikään kun saa jonkun ”puoli-ilmaiseksi” ;) Mulla itsellä on kuitenkin se etu, että Gazoz on mun sponsori ja saan vaatteita sen ansiosta hyvillä alennuksilla. Toki myös laitan paljon rahaa treenitarvikkeisiin ja myös muualla myytäviin vaatteisin… Oon parantumaton :D

 2. Ei nyt liity tähän postaukseen mutta talon rakentamiseen. Siitä monesti puhutaan vain inhottavia juttuja kuinka on niin raskasta jne. Siis joo totta, se on kyllä raskasta mutta haluan tuoda oman kokemukseni esille :) Minulla nimittäin jäi vain positiivinen kuva rakentamisesta. Rakensimme alusta asti pitkästä tavarasta itsellemme omakotitalon ja meillä oli vastasyntynyt vauva alottaessa. Kaikki meni hienosti! Mies oli arkisin töissä 8-16 ja töistä suoraan meni raksalle ja oli klo 22 asti, mutta sunnuntait pyhitettiin täysin perheelle ja muulle elämälle. Sunnuntaina ei edes katsottu raksaan päin :) Se helpotti! Kun mies oli raksalla, minä kulin vauvani kanssa häntä moikkaamassa ja siivoamassa, vein eväitä, hain rautakaupasta tavaroita jne.

  Tottakai mieheni oli tosi väsynyt iltaisin, mutta ei otettu stressiä siitä että jos huomenna ei jaksakkaan mennä rakennukselle. Joskus oli päiviä, että töiden jälkeen päätettiin että tänään ei rakenneta. Kun ei ota stressiä siitä että talo pitää olla vaikkapa just vuoden päästä valmis tms, niin se oli meille ok. Meillä meni rakentamisessa se reilu vuosi ja voi sitä tunnetta kun pääsi muuttamaan! :)

  Voisin vaikkapa heti alkaa uudelleen rakennusprojektiin ja samaa sanoi mieheni, joka siis tuon työn täysin teki :D Minähän vain hoidin vauvan ja toki siis autoin mitä pystyin… se oli kiva itsellekin kun oppi uutta mm. kittaamaan seiniä, maalailemaan ja muuta vastaavaa ;)

  HURJASTI ONNEA taloprojektiin!!!

  • Ihana kuulla! :) Kiva oikeesti kuulla tällaisiakin kokemuksia! Oma talo on meille ollut aina se tavoite, ollaan tiedetty kokoajan et ei haluata asua kerrostalossa, mutta jostain täytyy aloittaa :) Nyt kun on tilaisuus niin lähdetään innolla sitä toteuttamaan sillä tuntuu et sit vasta päästään meidän oikeaan kotiin <3

   Onnea teille valmistuneesta talosta ja omasta kodista! Kiitos myös tsemppauksesta :)

 3. Kaunotar <3

  Ihan heti ekassa kuvassa olet tosi kaunis. Kiva kun laitoit kuvia edestä ja takaa tuosta Betterin hupparista, on niin kivan näköinen selkäprintteineen, että taitaa mennä tilaukseen! :) Täytyy vaan ensin kaivaa mittanauha esiin ja ottaa omat mitat, jotta tiedän, kannattaako tilata M vai L. Optimisti tilais M:n… :) En halua, että jää heti isoksi, mutten halua myöskään selkeästi liian pientä hupparia. Korkeet kaulukset on tosi hyvät myös sit taas syksyn koleilla ja talven pakkasilla, mut ei mietitä niitä kelejä nyt heinäkuussa.

  Millä jaolla sun nykyinen treeniohjelma menee? Selkä-hauis-takaolat ja rinta-ojentajat, mutta entäs ne muut? Oon uusimassa omaa ohjelmaani, voisin hyötyä vinkistä. Miltähän sä näytät, kun paino alkaa keikkua 6kympin ja vitosella alkavan rajamailla? Mä en osaa vielä kuvitella, mutta Kultsalla mä sitten näen, miltä sä näytät. ;) Jos edes tunnistan…

  • Siis mäkään en osaa kuvitella! :) Ootko sä menossa kisaamaan vai katsomaan Kultsalle? Salaa oot siellä kauheessa tikissä kuitenkin ;)

   Mulla on tuosta perhoshupparista koko M, ihan vaan sen takia et halusin et se on tarpeeksi pitkä. S oli sellainen vyötäröpituus kun oon niin pitkä! :) Treenijako mulla menee 1. rinta, olkapää, ojentaja 2. jalat 3. selkä, hauis, takaolkapää ja vatsat 2 kertaa viikkoon.

  • Tuun ihan vaan katsomoon Kultsalle sit reilun vuoden päästä, kun nouset lavalle ja voitat. :) Joo, oon täällä salaa tosi kovassa tikissä. :D Jopa itseltäni salaa ja pitelen näitä ihroja tässä täydellisten lihasteni päällä, ettei toiset tulis niin kateellisiksi. *Kröhöm*, no joo. Oon treenannu salilla noin 20 vuotta, välillä säännöllisesti ja välillä hyvinkin epäsäännöllisesti tai en juuri ollenkaan. Eli en mä nyt maailman paskimmassakaan tikissä ole, mut onhan tuota rasvaa ympärillä. Urheillut ja liikkunut olen aina, lajit on vaihdelleet. Jos käsi sydämellä ihan totta puhun, niin haaveeni on ollut koko ajan body fitness -tyyppinen vartalo, takaraivossa on välillä kummitellut jopa kisahaavekin. Tiedän kuitenkin, ettei minusta ole siihen, lähinnä siihen tiukkaan kisadieettiin ja viime päivien paastokikkailuihin, joten vähempikin riittää minulle. Hyvän kropan voi saavuttaa ilman kisailujakin, mutta sekin vaatii lujasti töitä. Ruokapuoli ei oo just tällä hetkellä ihan kunnossa, treenit on suurimmalta osin. Siksi mä roikun täällä blogissa, että saan motivaatiotani pidettyä yllä, myös jääkaapilla ja jäätelökioskin kulmalla. Arvostan Anna todella korkealle kroppasi ja elintapojesi eteen tekemääsi työtä. Olet vahva ja ihana, myös henkisesti. <3

 4. Hei onko tuo oma hiusvärisi, mikä näkyy tyvessä? Sopii jokatapauksessa sinulle hyvin, näytät todella raikkaalta ja kauniilta kuvissa, joissa tukkasi on auki ja vähän sekaisin! :) Silmät tulee hienosti esille!

  Kun tulokset näkyy vaatekoon vaihtumisessa, sen uskoo että jotain on saanut ihan oikeasti aikaankin. Vaaka valehtelee ja peilikuva pettää ;) Näin omalla kohdallani. :)

  • On joo! Mulla on ihan tummanvaalea oma väri eli kampaajalla se on siinä vaaleissa sävyissä mut näyttää tummalta jos oon blondannut pituudet. Kasvaessaan kuitenkin pölähtää suht vaaleaksi! Oon jo jonkun aikaa koittanut laittaa vaan raitaa :)

 5. Hei,
  näytät tosi hyvältä! Olisin kysynyt missä koossa tilasit nuo musta-oranssit housut? Mietin vaan uskallanko tilata niitä koossa S, itse painan 63 kiloa.

 6. Kiitos ihanasta ja tsemppaavasta blogista!

  Olen uusi lukija ja varmasti jään seurailemaan jatkossakin, ihanan hyväntuulisen oloinen ihminen olet ja vautsi minkä kropan olet jo saavuttanut!

  Itsellä kunnonkohotus ja painonpudotus meneillään, paljon on vielä tehtävää ennenkuin joskus hamassa tulevaisuudessa olen siinä kunnossa, josta olen haaveillut. Sie oot hyvä tsemppaaja, että asioita oikeasti voi saavuttaa, jos vaan haluaa! Kiitos sinulle siis <3

  Löytyyköhän jostain postausta siitä, minkälainen on sun treenaustahti, mitä teet minäkin päivänä viikossa jne?

  Mutta eipäs mulla kai muuta, iso kiitos sulle ja en voi muuta sanoa, kuin että jatka samaan malliin! :)

  -Tiina

  • Moikka ja kiitos kommentista!

   En oikein muista, on niitä varmaan paljonkin! Treenitahti on tietysti vaihdellut välillä. Nyt teen 3 salitreeniä viikkoon ja pari aerobista päälle (lenkkeilyä koirien kanssa).

   Mahtava kuulla et oon tsempannut sua! <3 Tsemppiä kovasti jatkoonkin! :)

 7. Hyvältä näyttää! *peukku*

  Ootko jo päättänyt kummassako lajissa meinaat kilpailla?

  Aloitin pari päivää sitten 30 päivän vatsalihashaasteen ja aaargh mun vatsalihakset huutaa hoosiannaa! :D sattuu ja tuntuu hyvältä.. Läsähti kyllä vasten kasvoja karu todellisuus siitä, kuinka iso ja rapakuntoinen oikeasti oon (missä välissä näin on päässyt käymään?! Kyllä ihminen on tarvittaessa hyvä huijaamaan itseään). No, tästähän ei ole suunta kuin ylöspäin kun tekee päätöksen ja alkaa hommiin. :)

  • Varmaan katsotaan tuossa syksyllä asiaa uudelleen kun oon saanut rasvaprosenttia vähän alemmas. Sit nähdään fysiikka paremmin ja mietitään lajia ja kisa-ajankohtaa tarkemmin :)

   Tsemppiä unelmavatsan hankintaan! Mulle kelpais kans ;)

 8. Näytät kyllä niin hyvältä!
  Mun piti kurkkia sun ensimmäisiä postauksia ja ero on huima.
  Nyt säteilet jokalailla. Iho hehkuu ja silmät loistaa.
  Itsellä meinaa jotenkin mennä usko välilä.
  että onko ruho tosiaan loutu vaan olemaan kokoa 44.
  Mitä , jos pienuus ei onnistukkaan? Olen ollut itse 4 vuotta ylipainoinen.
  Mikä on liikaa tämänkin aika….
  Nämä kuvasi ja tiesi antavat toivoa tähän osoitteeseen :)
  Ehkä tähänkin vaatekaappiin eksyy jolloinkin koko S.

 9. Upeita kuvia. Silloin ja Nyt. Olet tosi kaunis nainen! Itse etsiskelen kadonnutta vyötäröä, joka jo ehti olla näkyvissä. Ja sitä tunnetta, kun aerobinen treeni kulkeee!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta