Ilona Iho

IMG_20130702_113546

 

Tänään kävin lasten kanssa pyörähtämässä Gazozin varastomyymälässä. Mun kauneudenhoitorutiineihin kuuluu nykyään ihanat Académien ihonhoitotuotteet. Hiukset pesen yleensä vasta aamuisin vaikka kävisin illalla pikasuihkussa. Mun hiuksissa on vähän luonnonkiharaa ja jos menen kosteilla hiuksilla nukkumaan niin on ne taipuneet ihan väärään suuntaan. Siksi aamurutiineihin kuuluu hiustenpesu, jotta voin föönata ne suoriksi ja jos ehdin niin vedän muutaman vedon suoristusraudalla joko suoraksi tai kiharalle.

IMG_20130702_113512

 

Kasvojen iholle mulla on kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen on mun jo pitkään keväällä käyttämä päivävoide Derm Acte Fluide Hydratant jossa on suojakerroin mukana. Se on tunnettu nimellä Cityvoide ja se kosteuttaa pintakuivaa ihoa. Sen kaverina oon nyt laittanut tuota karvankasvua hillitsevää voidetta (Méthode Acad’Épil) mun viiksiin :D

Toinen vaihtoehto on niille päiville, kun mun iho imee kaiken kosteuden kuin sieni! Silloin laitan ihan todella paksua ja ihanan kosteuttavaa Crème riche -kosteusvoidetta joka on kuivan ihon tehokosteuttaja. Mulla on välillä kasvoissa paikoin oikein sellaisia kuivia läiskiä ja tää hoitaa ne yön aikana ihanasti pois ja joskus laitan aamullakin. Silloin lisään suojakertoimen erikseen nyt kesäaikana esimerkiksi tällä Ella Bachén CarotenSun aurinkovoiteella jossa on SPF 30. Meikissä käytän tuota ihan ensimmäisessä kuvassa näkyvää aurinkopuuteria. Oon oikea aurinkopuuterin tehokuluttaja mutta koitan pitää rakkauden aurinkopuuteriin aisoissa ettei homma mene överiksi ;)

Omat tuotteeni olen saanut blogin kautta sponsorointina Rohdos-Alalta ja heidän sivuiltaan näkee lähimmän jälleenmyyjän hoitolahaulla. Rohdos-Ala löytyy myös facebookista nimellä Ilona Iho!

IMG_20130702_113448

IMG_20130702_121717

IMG_20130702_222900

IMG_20130702_200406 IMG_20130702_120726

 

Gazozilta tarttui taasen mukaan kaikenlaista uutta ihanaa ja niistä kirjoitan myöhemmin lisää. Iltapäivällä menin töihin ja jäin sen jälkeen tekemään oman treenin. Vuorossa oli selkä-hauis ja olkapään takaosa. Vedin leukoja, tein maastavetoa ja olin poikki. Täytyy kyllä tunnustaa et näillä eväillä millä kroppa kiristyy ei meinaa jaksaa jos ateriaväli on jäänyt pitkäksi. Tänään en syönyt enää asiakkaan treenin jälkeen ja omani välissä vaan menin suoraan salille ja edellisestä ateriasta oli kulunut jo useita tunteja. Väsy tuli nopeammin, enkä jaksanut tehdä maastavetoa kuin 80 kilolla vaikka oon nostanut sitä kympillä tai viidellätoista enemmän. Mitään heikotusta ei tullut mut ehkä pieni ketutus siitä, et en olekaan niin vahva. Leuka sentään nousi eikä oo ihmekään näin kevyellä varrella (68kg) ;)

IMG_20130702_155524 IMG_20130702_195409

IMG_20130702_201128

IMG_20130702_195455 IMG_20130702_195209 IMG_20130702_185006 IMG_20130702_185626 IMG_20130702_185824

 

Salilta lähdin suoraan viimeisen liikkeen jälkeen kotiin ja kävin eteisessä nappaamassa koirat mukaan. Sain Sarasta seuraa pienelle iltalenkille ja näin lomamenojen jälkeen sitä on tosiaan ollut juttukaverin tarpeessa. Välillä on ihanaa viettää aikaa perheen ja sukulaisten kanssa mutta kyllä tyttöjenjuttuja tulee ikävä. Ei oo parempaa henkireikää kuin ystävät jotka ymmärtää kaiken. En tiedä saako blogin kautta sellaisen kuvan, että oon ihminen jolla on paljon kavereita? Mut en mä taida olla, oon aina ollut sellainen jolla on vain muuta hyvä ystävä. Onneksi niitä on kuitenkin pari muutakin kuin nää karvakamut ;)

IMG_20130702_200720

Anna

13 vastausta artikkeliin “Ilona Iho”

 1. Oon yrittäny kommentoida pariin edelliseen postaukseen, mutta vika lienee mun puhelimessa, kun ei viestit tule läpi. Mielestäni oon osannu laskea noi matematiikan tehtävätkin ihan oikein, mutta silti sivu väittää, että vastaus on väärä, eikä lähetä mun kommentteja. Täällä on varmaan joku Katri-suodatin… ;)

  Ihan ensinnäkin onnea tonttihommasta ja onnen huumaa talounelmointiin ja suunnitteluun! Tämä on toistaiseksi sitä ihanaa aikaa, nauti siitä. Vielä tulee vastaan monia mutkia ja rakentamisesta väsyneitä ja kireitä tunnelmia, voimia sitten niihinkin. Kuulutteko niihin, jotka haluaa tehdä mahdollisimman paljon itse vai onko avaimet käteen enemmän teidän juttu?

  En malta edelleenkään olla ällistelemättä tuota sun muodonmuutosta, silläkin uhalla, että alan toistaa joka viestissä itseäni. :) Mihin ihmeeseen se sun maha katos?!? Ihan yhtäkkiä susta humpsahti senttejä pois kuvien perusteella älytön määrä. Teetkö tällä hetkellä juurikaan aerobista, jos ei koiruuslenkkejä lasketa? Teetkö salitreenit paikka- vai kiertoharjoitteluna? Mä oon oikeesti ihan mykistyny sun kropan muutosvauhdista. Piti pariin kertaan kelata sun muutamat kuvat ja verrata muutaman kuukauden takaisiin ja puolen vuoden takaisiin. Eihän toi oo tottakaan! Kerroit ruokavaliosi olevan todella vähärasvainen tällä hetkellä. Otatko pakollisen rasvan öljystä, pähkinöistä vai mistä?

  Sit uusimpaan postaukseen liittyvä kyssäri: käytätkö pelkkää päivävoidetta vai laitatko päälle meikkivoidetta/meikkipuuteria/puuteria? Kuvissa ihosi on todella kaunis. Mulla on haussa joku ihon virheitä ja tummia silmänalusia tasoittava voide tai meikkivoide, joka sisältäisi myös suojakertoimia. Siis joku täsmätuote, jolla vetelis koko naaman arkena ennen kuin lähtee kauppareissuille tai töihin, jos ei tartte olla superedustava.

  Nyt testaan, tuleeko tää maratonkommentti perille…

  • Joo edellinen sun kommentti näkyy postauksessa Pikkubreikki eli on siitä aikaa. Toivottavasti ei oo mikään Katri -suodatin, mä rakastan sun kommentteja! :) Selvästi huokuu samanhenkisyys ja tietysti mahtava tsemppi! :) <3 Kiitos sulle niistä!

   Tonttiasiasta, me ei mitä varmimmin oteta talopakettia vaan rakennetaan pitkästä tavarasta. Tää siksi et mun äiti on arkkitehti ja piirtää meidän talon. Saadaan meille suunniteltu ja uniikki <3 Itse ei tosin oikein osata tehdä mitään, o-ou! ;)

   Mähän oon ollut tasan yhdeksän viikkoa dieetillä ja nyt käynnistyy kymmenes. Tää eroaa mun aikasemmasta siten et oon nyt ihan selkeällä "harjoitus"dieetillä ja teen kaiken yhtä suurella tarkkuudella kuin kisadieetillä! Jos nyt en pysy niin ei tule lupaa kisata koska silloin mieli ei ole valmis… Siksi panostan täysillä ja täytyy kyllä myöntää että tarkkuudella saa niitä tuloksia :)

   Ruokavalion rasva tulee tietysti pieninä määrinä vähän kaikesta kuten lihasta mutta sen lisäksi syön ainoastaan kalaöljykapseleita. Nyt on siis öljyt sellaisenaan pois. Kauhea ikävä maapähkinälevitettä ja kookosöljyä! :(

   Meikissä mulla on vielä cityvoiteen päällä (väritön) Académien värivoidetta joka on kuin kevyt meikkivoide! Sen nimi on Fond du Teint. Käytän aina iholla meikkivoiteen lisäksi vielä puuteria.

   http://www.rohdos-ala.fi/tuotteet/ihonhoito-kasvot-ja-vartalo/academie/meikit/

   *muokkaus* joo oon tehnyt tosi vähän aerobista yksin, on melkein aina nuo koirat mukana! Salilla teen edelleen paikkaharjoittelua. Joskus teen liikkeitä super- tai triplasarjoina et 2-3 liikettä putkeen ja sitten tauko. Pääliikkeet kuitenkin aina erikseen.

  • Ihanaa, kun jaksoit vastata mun maratoniin. <3
   Ihan superia, kun oma äiti saa piirtää unelmien kodin, eli pääsette todellakin tekemään siitä juuri sellaisen, kun haluatte. Siinä on heti tunnearvoa ihan toisella tavalla kuin talopakettikodissa, jotka nekin on tietysti kivoja ja niistä löytyy jokaiselle se oma suosikki. Tuo mainitsemasi meikkivoide saattaisi olla mullekin se ratkaisu, koska sen luvataan tasoittavan ihon virheitä (häh, mitä ne on, ei mulla oo ainakaan… ;)) ja samalla se kosteuttaa. Moni meikkivoide tuntuu vain kuivattavan mun ihoa, etenkin talvella.
   Ei oo kyllä epäilystäkään, etteikö sun pää kestäis kisadieettiä. Se kestää mitä vaan.
   Mä vähennän aavistuksen päivittäistä kalorimäärääni ja pähkinöitä, kun tuntuu, että vararengas alkaa hiipiä pikkuhiljaa takaisin tuohon navan alle. Ja treeniä, treeniä, lisää treeniä… <3

 2. Sait juuri uuden lukijan blogillesi minusta. Tekstisi ovat sujuvia ja mielenkiintoisia, joten päätin alkaa seurailemaan. Sinulla on kyllä aivan ihailtavan mattapintainen iho ja sit sinun haba tuossa yhdessä kuvassa, huh huh :)

 3. Moi!
  Onnittelut uusista painonumeroista! Mä en kestä kun mun paino vaan nousee ja maha kasvaa ='((( Mulle tulee ihan kauheet paineet (= poltteet ;0) alkaa taas reenaa ja kattoo syömisiä kun katson tota sun varren muotoo. Että kiitti vaan sulle, että ”joudun” alkaa taas ruoskii itteeni ;0p!!!! Noissa salikuvissa, mis sulla on toi vyö, näytyät ihan sikahyvältä =0)
  Kauneudenhoidosta: mä sain just lahjakortin kauneushoitolaan. Mä en ole milloinkaan käyny missään kauneusjutuissa/hoidossa tms. joten nyt on niinku pakko mennä! Mua jännittää ! Olen ollu elämäni sen verran allerginen/atooppinen, et ei uskalla kokeilla mitään uusia , ettei vaan tuu reaktioita. Mut nyt siis tilaisuus päästä kokeilemaan jotain ihan uutta valloitusta ;0)
  Huippua, kun tulette saamaan ihan uniikin talon ! vau!
  Have a nice day!

  • Kiitos vain :) Nyt kans tuloksia tekemään siellä! Kyllä sä onnistut jos vaan haluat ;)

   Ihanalta kuulostaa! Nyt meet nauttimaan jostain ihanasta hoidosta! Allergiselle ja atooppisellekin iholle on paljon vaihtoehtoja :) Toivotaan et iho tykkää hyvää!

   Kiitos samoin! :)

 4. Voi että Anna! Jo pitkään sinun postauksiasi lukeneena, vaikutat niin upealta ihmiseltä! Sinunlaisia ilopillereitä ja työteliäitä ihmisiä vaan lisää, niin maailmasta tulis paljon parempi! :) Paljon tsemppejä projekteihisi, niin sisustus, urheilu, kun mihin muuhun ryhdytkään! Olisi hienoa, jos itselläni voisi jonainpäivänä olla sinunlaisesti PT:nä! Iloista kesää! :)

 5. Olet uskomaton inspiraation lähde! Sait minusta myös uuden lukijan. Sait minut myös likkumaan uudestaan monen vuoden jälkeen :)
  Jatka samaan malliin.

  Tämä mamma kiittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta