Sisustusunelmia

IMG_20130701_143703

 

Arvatenkin mulla on mennyt miltei kaikki ajatukset rakennusunelmissa viime päivät. Kotona on riittänyt tekemistä, sillä aina kun palaa lomalta on kauheesti rästihommia, pyykkiä, sähköposteja ym. Ajatus harhailee silti vähän väliä talon suunnitteluun ja webbisivut johonkin siihen liittyvään.

Muista asioista haluaisin kertoa myöskin iloisen uutisen, sillä mun silmäleikkauksen jälkeen FemtoLasik tarjoaa mun blogilukijoille 10 % alennuksen FemtoLasik®-laserleikkauksesta alennuskoodilla ”bigeye”. Alennus on käytettävissä Helsingissä Bulevardin klinikalla tai Tampereella Silmäaseman Silmäsairaalassa. Alennuksen saaminen edellyttää leikkausajan varaamista 30.8.2013 mennessä. Alennuksesta pääsee lukemaan lisää täällä. FemtoLasikille voi aina varata ajan ilmaiseen ennakkoarvioon!

femtolasik_toobig_260x325

Näyttökuva 2013-07-01 kohteessa 15.11.11

Mun tarinan silmäleikkauksesta voi myös lukea Femtolasikin sivuilta tuosta linkistä :) Oon itse todella onnellinen uusista silmistä! Tää on aivan upeaa 15 vuoden piilareiden käytön jälkeen!

IMG_20130701_143425 IMG_20130701_150232 IMG_20130701_142719 IMG_20130701_143259 IMG_20130701_142806 IMG_20130701_142902

 

Kotiaiheeseen liittyen näpsin siivouksen yhteydessä muutaman kotikuvan pitkästä aikaa, vaikka täällä ei oo muuttunut mikään. Karusoman taulut löytävät varmasti paikan uudesta kodista mutta muista huonekaluista en oo varma. Valaisimista tykkään myöskin mutta veikkaanpa, että Ikean hyllyt ja pieni twisti maalaisromantiikkaan saa jäädä. Haaveilen skandinaavisen modernista kodista, jossa on ajatonta tuntua ja hieman enemmän lämpöä väreissä ja materiaalina puuta.

IMG_20130701_105803 IMG_20130701_104857 IMG_20130701_114217

 

Nyt tää laiheliini raahaa luisen peppunsa salille, sillä kahden viikon lomat on lusittu ja mä meen töihin! :) Ihanaa viikkoa kaikille!

Anna

28 vastausta artikkeliin “Sisustusunelmia”

  • Niistä on kulunut painatus jo pois kun katsoin. En muista, oisko M? Ne alkaa oleen jo turhan isot kun oon ostanut ne isompana! :)

 1. Aivan uskomaton muutos! Oot pienentyny kyllä aivan valtavasti :) Upeeta!

  Sun blogia on tosi mahtava seurata, ja se on älytön tsemppari silloin, kun iskee laiskotus :)

 2. Upeeta! :) Mielettömän hienosti oot kiristynyt! Hienoa työtä, hyvä Anna!!! :) Just pyörin Gazozin sivuilla ja niitä kuvia kun vertaa näihin uusinpiin, niin wow!!! :D Oot mun idoli!

 3. No höh, miksi just noissa liikkeissä toi alennus. Olen menossa Kuopioon leikkaukseen ja ehdin iloita jo, että kerrankin on tuuria… No ei ollut :(

  PS. Sun maha on todellakin kadonnut! Uskallanko kysyä, paljonko paino tällä hetkellä? Tiedän kyllä, ettei se ole sun prioriteetti, mut silti…. :)

  • Ilman muuta uskaltaa! Painan nyt noin 68kg, tänään aamulla esimerkiksi 68.7kg.

   Soita sinne Femtolasikiin ja kysy saisitko tarjousta kans! :) Eihän sitä koskaan tiedä! :)

 4. Olet kyllä Anna niin kaventunut, että huh huh – ja upeasti sulla erottuu jo kaikki vatsalihasten ääriviivat – kyllä tässä taas nähdään, että MITÄ TAHANSA voi saavuttaa jos vaan uskoo itseensä ja tekee lujaa töitä unelmiensa eteen, olet upea <3

  • Niin kai se on vaan uskottava! Ihan mieletöntä! Oon itsekin ihmeissäni et kyllä tää kroppa vaan kokoajan muuttuu! :)

 5. Sie oot kaventunu aivan mielettömästi! Vatsa saanu siihen kuuluvaa ’hienosäätöä’! ;) Hienoa! Nyt sai taas itsekin potkua omiin treeneihin ja syömisiin, kiitos siitä. Sie olet mahtava innoittaja!

 6. Pakko kommentoida kanssa, että oot muuttunut tosi lyhyessä ajassa. Oikeen lantio tulee kivasti esille, vähän samanlai kun kattelee noita Oxygenin jne mimmejä. Oikeen motivoivaa näin lukijalle, toivottavasti myös sinulle! =)

  • No vähän itse katsoin et onpas kyllä lantiolla leveyttä mut ei kai sille mitään mahda :D Olkoot! :) Se tosiaan näyttää sitä leveämmältä miten paljon vyötärö kapenee!

 7. Heip!

  Tosi hyvältä näyttää kunto! :)

  Teillä on tosi kivannäköinen sohvakalusto, mistä se on ja mitä merkkiä? Onko se nahkaa vai kangasta, ja voiko sohva ylipäänsä säilyä valkoisena lapsiperheessä?

  Nimim. Onko hullua haaveilla valkeasta sohvasta pikkulapsiperheeseen :D

  • Meillä on ollut vuodesta 2007 eli hyvin on 6 vuotta kestänyt! :) Nuo on Ikean Arild -sohvat. Mun mielestä nahka on helppo kun sen voi pyyhkiä nihkeällä, niin lasten sotkuista kuin koirien kuraisista tassunjäljistäkin ym. Eli siis juu, nahkaa on :)

 8. Siis vau!!! Mikä muutos! En ole toviin kommentoinut blogiasi mutta säännöllisesti sitä kylläkin seurannut. Me ollaan samoissa mitoissa mutta ei mun maha vaan näytä tolta :( Mulla ei ole ollut ylipainoa mutta kolme vuotta kestänyt 3 kilon pudotus ei vaan etene… Ja eihän se etene, jos ei tee töitä sen eteen! Liikun kylläkin viikottain 2-4 kertaa ja syön suht terveellisesti mutta kalorivajetta ei tule eikä painokaan liikahda mihinkään.

  Oletko laskenut päivittäisi kalorejasi, entä voitko kertoa tarkemmin jonkin esimerkkipäivän aterioista, ikäänkuin malliksi mitä ja minkä verran? Niin ja vielä, oletko ollut nälkäinen viime aikoina vai pitääkö dieettisi myös nälän pois?

  Sä oot niin ässä ja esikuva niin monelle! Ja onnea myös taloprojektiin!

  • Sun pitää katsoa nyt ruokavaliota uudelleen! Se on kuitenkin se 80-90% muutoksesta! Jos liikkuu mut ruokapuoli ei oo oikeanlainen niin tulosta vaan ei meinaa tulla. Mä syön 6 kertaa päivässä, aika hiilihydraattipainotteisesti: hedelmiä (3-4kpl), leipää, marjoja, perunaa, kaurapuuroa. Aina aterialle myös proteiinia ja sit tosi vähän rasvaa. Kaloreita tulee nyt alle 2000kcal joten kyllä nälkä tulee aina seuraavaan ruoka-aikaan mennessä :) Mut ateriavälikin on vaan 2,5 tuntia =) Ruokavalion näkee melkein suoraan kyllä ruokakuvista! Tsemppiä sulle! :)

 9. Hei pitkästä aikaa!

  Oot kyllä tosi hoikka ja kivannäköinen. Seuraan edelleen blogia mutta en ole pitkään aikaan kommentoinut!
  Täällä tallustellaan ison mahan kanssa vielä vajaa 2 kuukautta. Sun blogista saan sitten inspistä syksyn treeneihin. puoleenväliin kestänyt pahoinvointi on takana, nyt pystyn tekemään kävelylenkkejä ja uimaan.
  ehkä kiitos osittain pahoinvoinninkin, painoa ei ole tullut kuin 7kg tähän mennessä.
  Sulta sitten voi myöhemmin saada vinkkejä imetysajan liikuntaan ja ruokavalioon, aion olla myös timmi ja hehkeä mamma jos mahdollista!
  Ihanaa kesää, jatka samalla tavalla!
  terkuin Mertsi

 10. vautsi kun näytät pitkältä ja hoikalta! Kirjoittelit, että vatsanseutu on ongelma, mutta kuvissa ainakin näyttää kiristyneen, täälä kanssa saman kohdan kanssa kamppailua ja hienoa nähdä että kova työ palkitsee, välillä kun itsestä tuntuu että noi mahalöllöt ei muutu mikskään, vaikka mitä tekisi..
  Ja onnittelu tontista! Ihanaa aikaa kun saa alkaa suunnitelemaan uutta kotia!nimimerkillä:kaksi raksaprojektia takana.D

 11. Upeasti pienenet koko ajan :) Seuraan blogiasi säännöllisesti mutten yleensä kommentoi mitään, nyt sattui vaan silmiin nuo sun pökät :) Mistä oot hommannut ne? Harrastan tankotanssia, ja hyvien JA hyvännäköisten shortsien löytäminen on aina kiven takana. Noi näyttäis aika kivalta, tosin en sitten tiedä miten tän mun leveämmän ahterin kanssa… ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta