Make me young again

IMG_20130617_161913

 

#nomakeup #natural #look #beauty #treatment jne. Eli eilen pääsin viettämään ihanan kaksituntisen Rohdos-Alalla kauneushoidoissa. Olin kasvattanut armottoman reuhkan joka paikkaan ja aloitettiin työ siitä ikävämmästä osuudesta eli vahauksesta! Oon kolkyt vuotta selvinnyt ilman kyseisiä hoitoja vaikka oon perinyt epäreilusti elovenan vaalealta äidiltäni ja komean tummalta isältäni sitten maantienharmaat hiukset ja tietysti pelkästään mustat ja paksut ihokarvat…

IMG_20130617_141642

IMG_20130617_213709

IMG_20130617_213153 IMG_20130617_213552

IMG_20130617_143116

Joko mä oon ihan sissi tai sit mut oli peloteltu kunnolla, sillä vahaus ei ollut ollenkaan hullumpaa. Ei polttavaa, ei niin kivuliasta että olisin rääkynyt tai mitään muutakaan ;) Aloitettiin sääristä ja koska se meni hyvin niin sitten otettiin myös kainalot (ihan parasta!), bikiniraja ja lopuksi viikset. Joo-o, mä halusin et vahataan myös viikset sillä mulla on tummat ja pitkät viiksikarvat ja monet naamakuvat jää laittamatta jos viiksiin osuu epäsuotuisa valaistus. Kun meikkaan niin saan aina varoa aluetta meikkivoiteelta ettei meikki paakkuunnu karvoihin ja ne korostu entisestään. Nyt olin saanut niistä tarpeekseni ja halusin kokeilla viiksetöntä elämää ;)

Oon kuullut myös että viikset kuten muutkin karvat saattaa ”villiintyä” ja kasvaa entistä paksumpana takaisin. Tiedä sitten onko se totta vai urbaanilegendaa mutta mä sain sitä ehkäisemään ihan mahtavan tuotteen! Académien Méthode Acad’épil on karvankasvua hillitsevä voide kasvoihin, kainaloihin ja bikinirajaan! Wow! Tää tulee varmasti käyttöön!

IMG_20130618_110823

IMG_20130617_213419 IMG_20130617_213300

IMG_20130618_105809

 

Vahauksen jälkeen oli vuorossa mukavampi osuus kun kosmetologini Kati teki mulle Académien tuotteilla virkistävän kasvohoidon! Se rauhoittaa ihoa ja poistaa epäpuhtauksia. Mulla ilmaantuu aina tähän tiettyyn aikaan kuukaudesta kasvoihin ja hiusrajaan oikein punaisia paukamia jotka kuivuu pois samaan aikaan kun kierto alkaa alusta. Raikastava kasvohoito tasapainottaa siis hyvin naisen hormonitoiminnasta kärsivää ihoa. Hoidon nimi oli Pureté Optimale ja sellaisessa voi käydä Académien tuotteita käyttävissä kauneushoitoloissa. Oman lähimmän kauneushoitolan näkee hoitolahaulla Rohdos-Alan sivuilta täällä. Muistakaa käydä myös tykkäilemässä Rohdos-Alan facebook-sivuista joiden nimi on Ilona Iho. Siellä järjestetään paljon tuotekilpailuja ja muuta mukavaa :)

IMG_20130617_212423 IMG_20130617_212258 IMG_20130617_212109 IMG_20130617_162324 IMG_20130617_212917 IMG_20130617_212805

Kotiinviemisiksi sain tällä kertaa mun toiveesta myös miehen iholle tarkoitettuja tuotteita :) Sporttaavalle siipalle suihkugeeli&shampoo 2in1 sekä testereitä kasvojen ihonhoitoon. Mulla itsellä puuttui kasvoilta kunnollinen aurinkorasva ja jota käytän kyllä kesällä päivittäin. Ella Bachén CarotenSun kasvovoiteessa on SPF 30.

IMG_20130617_212715 IMG_20130617_213756 IMG_20130617_213836 IMG_20130617_205326

 

Milloin te olette viimeksi käyneet kasvohoidossa tai kuuluuko joku muu hemmotteluhoito harrastuksiinne?!

Mä lähden nyt lasten kanssa ulos leikkimään ja myöhemmin silmälääkäriin jälkitarkastukseen. Ihanaa viikkoa kaikille! 

Anna

14 vastausta artikkeliin “Make me young again”

 1. Hyvä kun teit tämän postauksen niin muistin, että mulla on kasvohoito käyttämättä. Täytyykin heti varata aika.

  Kiva kun kirjoitit noista viiksistä. Mulla on myös viikset, vaikkakin karvat on tosi vaaleita. Mutta kun valo osuu sopivasti niin näkee, että niitä on paljon. Oon kuvitellut että ne kasvaa takaisin entistä paksumpina, joten en oo uskaltanut poistattaa. Voisinkin sitten käyttää sen sun arvonnasta saamani lahjakortin osana tuota voidetta, joka ehkäisee kasvua. :)

  Ps. Sun olkapäät on kasvaneet tosi paljon! Wau! :)

 2. Miksi kommenttilaatikkoon on tullut tollanen solve the problem? Tosi ärsyttävä. :D
  Puhelimen kanssa ei ainakaan jaksa vastailla ja näpytellä. (Vai oonko mä vaan laiska?)

  • Mä pyysin ylläpitoa poistamaan sen sun pyynnöstä jos vaan onnistuu :) Täällä on vaan tullut osalle paljon roskaviestejä joten suojausta on nostettu. Vieläkö se on tuossa..?

 3. Oi ihanaa kasvohoito <3 Mä oon ihan kade näistä sun sponsori jutuista :) Bloggaamisen hyviä puolia, tosin sillon saa itse olla tosi aktiivinen ja oot kyllä tehny kovan työn luodessasi tän mahti blogin! Olen seurannut melkein alusta asti sun projektia, ja niin mahtavasti etenee, keep going girl <3

  • Kiva kun oot seurannut alusta asti :) Joo tyhjästä aloitin ja ei ollu yhtään lukijaa ;) Nyt teen jo kivasti yhteistyötä sellaisten yritysten kanssa jotka sopii mun elämäntyyliin ja tähän blogiin. Oon tosi onnellinen näistä mahdollisuuksista itsekin :)

 4. Ihana kuulla, etten oo ainoa, jolla on ”viiksiongelma”… Meikätyttö kun on karvoiltaan tumma niin sitten on kiva kun viikset kasvaa paraatipaikalla, kuvissa varsinkin on inhottavaa jos ne korostuu! Vaikka olen vasta 18, rupesin pari kuukautta sitten vahaamaan niitä kotona, teki tosi hyvää itsetunnolle kun ei tarvitse miettiä niiden näkymistä ja yrittää peitellä. :–)

  Tuosta karvojen kasvamisesta takaisin paksumpana, itse olen kuullut et ei ne karvat paksuunnu vaan saattaa näyttää siltä kun kasvavat saman mittaisina takaisin, mutta kyllä ne ainakin miun mielestä on säärissä sheivailun jäljiltä paksuuntuneet… Toivotaan, ettei kasvoissa kävisi samalla tavalla !

  • Joo et oo ;) On niitä muillakin! Nyt sen sit näkee millaiset viikset kasvaa takaisin :D Oon koekaniini ja voin raportoida ;)

 5. Mulla on myös tuo kirottu viiksi vaiva.
  Mä olen kotona jo vuosia irrottanut viikset veetin kasvoille tarkoitetuilla kylmävaha liuskoilla. Kätevää ja niin sata kertaa parempi fiilis kun ei tosiaan tarvitse miettiä, että sattuuko valo juuri niin, että viikset näkyy. Meikkaaminenkin on paljon kivempaa ja olo muutenkin paljon itsevarmempi ilman viiksiä.
  Mulla osa viiksistä kasvaa ihan tummina tikkuina. Muutosta karvan kasvun tai laadun määrässä en ole vuosien saatossa huomannut :)

  • On täällä siis muitakin ;) Saas nähdä jäänkö mäkin tähän koukkuun! Ainakin nyt tuntuu tosi siistiltä et ei oo viiksikarvan karvaa! :)

 6. Onko viikset miten kasvanu takas ?:D En ainakaan löytäny sun blogista mitään postausta missä olisit kertonu niistä nii ajattelin kysyä:) Mä oon ite nyppiny mun viiksikarvoja pois.

  • Tosi hitaasti kasvoi vahauksen jälkeen ja kun käytti voidetta. Nyt syksyllä vahasin uudestaan sit ja oon taas laittanut sitä kasvua hillitsevää rasvaa. Tykkään kovasti kyllä olla kokonaan ilman viiksiä :D

 7. aijaa okei kiva :) kasvoko takas tummempina tai paksumpina tai tuliko niitä enemmän ku oli ennen? mäkin haluisin viiksetön olla..:D

  • Ei kasvanut! Kasvoi hitaasti ja hentoisina mutta tietysti tuo Acad’Epil-voide varmasti auttoi! :) Mutta mitään mustia paksuja, entistä tummempia viiksiä ei tosiaan tullut vanhojen viiksien tilalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta