My Sunday

IMG_20130616_122140

 

Toi paita on niin mun näköinen! Mä rakastan raitapaitoja!! Tää on siis se yksi Lorna Janen ystävämyyntilöytö. Raitapaituli oli tosin uutuuksia joten siksi normaalihintainen. Mulla paita tulee vapaa-ajan käyttöön mutta teknisen kankaan ansiosta se päällä voisi ihan yhtä hyvin lähteä vaikka juoksemaan! Sopii mulle kun mun aineenvaihdunnan vuoksi hikoilen kuin pieni sika kesäkuumalla -hiki siirtyy siis iholta pois :)

Eilen päivää vietettiin messukeskuksessä järjestelyllä jättimäisellä Messukirppiksellä! Mukaan tarttui tosin ainoastaan yksi lasten lelu eurolla ja metrilakuja. Ajattelin et vähän vastapainoa mun lauantain vaatehussuttelulle mutta mä oon ihan surkea kirppistelijä :/ Onko muita jotka haluais löytää mut tykkää vaan silti enemmän ostaa uutena… Joskus löydän jotain mut harvemmin vaikka kuinka koitan!

IMG_20130616_122641 IMG_20130617_090020 IMG_20130617_085817 IMG_20130617_085601

tällainen oli tarjolla mutta valitettavasti myyjään lookista päätellen ei ollut kauhen hyvä kirja :(
tällainen oli tarjolla mutta valitettavasti myyjään lookista päätellen ei ollut kauhean hyvä kirja :(

 

äiti 5-vuotiaan kamerakorkeudelta ;)
äiti 5-vuotiaan kamerakorkeudelta ;)

IMG_20130617_085059

Kirppiksen jälkeen tuotiin pieni kotiin päiväunille ja mä lähdin viemään isompaa kaverin luokse syntymäpäiville! Tuollaisissa 6-vuotiaan synttärikemuissa ei oikein äitiä kaivata eikä kukaan muukaan vanhempi jäänyt paikalle joten katsoin parhaaksi lähteä salille tekemään pikaisen treenin Monnan kanssa ;) 

IMG_20130617_084808
on se lahja leuan alla eikä suussa :D

  IMG_20130617_085154 IMG_20130617_085238

Toin Monnan ensivierailulle Malmin East Bodylle ja noin sunnuntai-iltaan saatiin treenata aika rauhassa! Kun kaks bloggaajaa treenaa niin huikkatauolla salama räpsyy eikä siihen mee monta sekuntia ylimääräistä aikaa. Kuinka se onkaan niin et kaikki muut ihmiset kokee kuvaamisen hyvinkin vaikeaksi ja alkavat vaikeroimaan et mistä tässä painetaan jne. Lopputulos on vielä useimmiten se, et kuvassa on esimerkiksi jalat puolesta välistä katki ja sit yläosa kuvasta täynnä kattoa :D Ihan oikeesti! Vain toinen bloggaaja osaa etsiä oikeat kuvakulmat ja heittää perään monta räpsyä et varmasti joukossa on jokunen onnistunut.

IMG_20130616_191206#1 IMG_20130616_215607 IMG_20130616_220048

IMG_20130617_113348

IMG_20130617_083945 IMG_20130617_084610 IMG_20130616_200137 MalminEB 20130616_185429

Treenikohteena meillä oli hauikset ja ojentajat jotka oli suunnilleen ainoat lihasryhmät jotka mulla ei olleet kipeänä lauantain kahvakuulailusta! Kiitos Monna yhteistreeneistä! Olit ihanan piristävää seuraa, kun treenaan niin paljon yksin!

IMG_20130616_213305#1 IMG_20130617_093807

Tänään mulla on kauan odotettu päivä sillä menen Rohdos-Alalle kasvohoitoon, joka tehdään ihanilla Académien tuotteilla! Puhuttiin myös jotain karvojen sokeroinnista ja oon varustautunut pitkillä säärikarvoilla ja pöheikkömäisillä kainaloilla mutta en tiedä uskaltaudunko ;) En oo koskaan käynyt minkäänlaisessa sokeroinnissa tai vahauksessa! Pelottaa :) Mut kaunedenhoitopäivän kunniaksi lakkasin jo varpaiden ja sormien kynnet! Kun karvat on poissa kesä saa tulla!

IMG_20130617_111203

 

PS: Valitettavasti Gazozin arvontakuvaan ei tullut 500 tykkäystä joten joudumme vielä odottamaan arvontaa :( Mutta kuulin et jotain kivaa tulee lohdutukseksi myöhemmin ;)

Anna

13 vastausta artikkeliin “My Sunday”

 1. vitsitkö oot inspiroiva! tekis ihan hulluna mieli salille, mutta pitää kärvistellä vielä täällä flunssan kourissa..:(

 2. Vihdoin tää fitfasion sivusto toimii! Kirjottelin jo kommenttia blogin fb sivulle hätäpäissäni… ” Whhhhat enks mä pääse suosikkiblogiin??? Mitä mä nyt luen” -fiilis

  Jaksaisitko jakaa sellaisen nippelistiedon mun kanssani, että mitä sä teet kaikille kuville? Poistatko joka kerta kun olet siirtänyt koneelle? Vai teetkö inventaarion pidemmältä ajalta kerralla?

  Mulla on tällä hetkellä varmasti paljon yli 10 000 kuvaa, koneella (Juuri noin että yhdestä asiasta on 5 kuvaa että edes yksi olisi se täydellinen). Mä olen sen virheen tehnyt etten ole poistanut niitä sitä mukaan mitä olen postaillut.

  • Moi!

   Aivan ihana lukea sun juttuja! Aina olet yltiöpositiivinen ja eduksesi muuttunut!!

   Jatkathan samaa linjaa :)

  • Mä laitan palautetta tuosta ongelmasta! :/ Mulla itsellä on käynyt kerran noin ja se meni ”refresh”-napilla ohi.

   Mut hyvä jos nyt pääsit! En oo tainnut vielä poistaa mitään :) Paljon on kuvia!

 3. Moi!
  Ihana tuo raitapaita. Tosi pirteä! Oliko tuossa ”5-vuotiaan kamerakorkeudella” ottamassa kuvassa se kirppislöytö? Meillä samanlainen, osa Salama McQueen- bensa-asemaa (tjs) ;0)
  Mäkin haluaisin vahaukseen, en vaan ole vielä uskaltautunut. Kaverilla on kauneushoitola ja hän on yrittänyt suostutella kokeilemaan =0) Olis varmaan ihan huippua, kun ei tarvis kokoajan olla höyläämässä tai muuten poistamassa karvoja.

  • On just se! :) Se tais olla joku Salama McQueen varikko-laite tms. :) Tuolla ylemmässä kirppiskuvassa poika testaileekin sillä vaunun renkaita :D Siinä välkkyy valoja, kuuluu ääntä ja sit se sanoo onko ok! Tosi hyvä löytö eurolla ;)

   Kuule mee ihmeessä vahaukseen! Mä olin eilen ja otettiin kaikki ;) Sääret, kainalot, bikiniraja ja viikset! Ihan mahtava tunne nyt! Mun kipukynnyksellä ei ees sattunut pahemmin vaikka karvaa oli ku karhussa.

 4. Perskules, kun oli kivan näköiset köysihaukkari- ja selkäposeerauskuvat! Lihaa on tullu ja lissee tulloo. :) Toi raitapaita on kyllä makee, raidoitus on erittäin onnistunut.

  • Jei ;) Kiitti mieltä lämmittävästä kommentista! Taitaa olla vähän tullut :) Vaikka iso muutos on myös siinä et ne alkaa vasta näkymään ku rasvaa on lähtenyt tästä päältä!

 5. Joo tuttuja minullekin nuo kirppiskokeilut: avoimella mielellä matkaan ja tekemään niitä ihania löytöjä siisteistä ja kuin uusista merkkivaatteista tai bongaamaan miljoonan arvoisen antiikkiesineen… Not! Ehkä olen sulloutunut väärille kirppikselle, mutta saldona on yleensä migreeni kaikesta siitä pesu- ja huuhteluainelöyhkävalikoimasta, mitä kirppistekstiileistä leijailee. Joskus olen jonkin vanhan lasikulhon tai maljakon onnistunut löytämään, mutta se onkin helpompi putsata.

  Ehkä joillakin on parempi ”vainu” löytöjen suhteen – minun vainuni tosiaan saa yleensä vain migreenin aikaiseksi. Mutta ehkä joskus vielä…

  Ja toisaalta, onko ihanampaa kuin vetäistä päälle oma, puhdas, uusi vaate – vaikkapa nyt vaikka tuo ihana raitapaitasi! Kalliimpaa – joo kyllä – mutta ainakin kirppuvapaata =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta