Biitsiä ja baanaa

IMG_20130609_161510

 

Viikonloppuna nautittiin kauniista säästä ja vietettiin sunnuntai lasten ja ystäväperheiden kanssa rannalla. Meitä oli siellä Saran ja lasten lisäksi siskoni perheineen ja aurinko helli pieniä uimareita. Tää on ensimmäinen kesä kun mulla on kylmälaukku ja voi vitsit miten ihastunut oon kyseiseen kapistukseen. Sellaisella on lapsiperheessä paljon käyttöä eikä se läheskään aina sisällä vain omia eväitäni! Nytkin pysyi mehut kylmänä koko päivän ja säästyi pitkä penni kun ei tarvinnut ostaa kiskalta mitään, 20c mehupuikkoja lukuunottamatta :)

 IMG_20130609_110732 IMG_20130609_163004 IMG_20130609_162755 IMG_20130609_162925 IMG_20130609_162701 IMG_20130609_162427 IMG_20130609_162120 IMG_20130609_162315 IMG_20130609_162003 IMG_20130609_161914 IMG_20130609_161611 IMG_20130609_161802

IMG_20130609_163613
tää ei oo nätti kuva mut demonstroi tuota mun mahaongelmaa :( Rasvaa on lähtenyt ja ylävatsassa on jo pientä lihaserottuvuutta mut nahka roikkuu päivä päivältä enemmän :( Buhuu!

IMG_20130609_161129

 

Laitoin tuohon nyt yhden ruman kuvan mun vatsasta vaikka kamalampiakin kyllä löytyy. Täytyy rehellisyyden nimissä tunnustaa et vatsa ei oo läheskään niin tasainen kuin joissain kuvissa näyttää ja mitä enemmän oon laihtunut niin sitä ”pahemmalta” se näyttää. Alan pikku hiljaa jo menettämään toivoni tuon ihon suhteen… Käsivarsiin ja muualle on kasvanut lihasta ja ilme on sporttinen mut en vaan voi tuolle nahkalle mitään kun omani on erittäin arpinen ja luultavasti myös siitä syystä ei vaan palaudu kunnolla. Ahdistuksen kyynel!

Sunnuntai-iltana sain lapset mummolaan ja sovittiin myös, että pienempi jää yökylään! Ollaan kokeiltu kerran kaksi aiemmin ja on mennyt tosi huonosti. Pieni on itkenyt ja ikävöinyt niin, et on annettu vähän ajan kulua. Nyt kun tyttö täyttää kaksi niin toivon, et vois jo silloin tällöin jäädä isovanhemmille hoitoon, jossa isompikin rakastaa olla! Ja tällä kertaa kaikki meni hienosti! Oli nukuttu läpi yön tyytyväisenä ja kun hain maanantaiaamuna niin lapset olivat niin innoissaan et ei olisi malttaneet lähteä :) Jes! Mulla itsellä on niin mahtava fiilis, kun sain olla itsekseni ja herätä aamuun ilman kiljukauloja. Täytyy myöntää et en edes arvannut miten kaipasin omaa aikaa… 

 IMG_20130611_125338 IMG_20130611_125250 IMG_20130611_125434 IMG_20130611_125025 IMG_20130611_125522 IMG_20130611_124559 IMG_20130611_124725 IMG_20130611_124635

Sen oman aikani vietin Saran kanssa salilla jonne jäätiin vielä treenin päätteeksi saunomaan. Meillä oli kassissa vaihtovaatteet mukana ja treenin jälkeen suunnattiin keskustaan :) Mietittiin et lähtiskö baariin vai mitä tehtäis ;) Mut pakattiin laukkuihin sheikkerit mukaan, suunnattiin Sports Academyyn syömään (rosmariiniperunaa, kanaa ja grillattuja kasviksia) ja tultiin autolla kotiin. Kotimatkalla istuttiin Nesteelle yökahville, naurettiin ja puitiin elämää. Proteiinipatukatkin saivat odottaa, koska ateria oli sen verran suuri.

IMG_20130611_124047 IMG_20130611_124129 IMG_20130611_124450 IMG_20130611_124302 IMG_20130611_124356 IMG_20130611_124210 IMG_20130611_124004 IMG_20130611_123743

Joskus aikaa sitten oltaisi varmasti lähdetty drinkittelemään ja seuraavana aamuna harmiteltu valintoja. Ja niitähän ne on! Valintoja ja elämäntapaa joka ei unohdu jokaisen tilaisuuden tullen. Musta oli vaan niin ihanaa istua rauhassa ja tulla kotiin vaikka miten myöhään. Saan aika harvoin tilaisuuden sellaiseen ja nautin täysin rinnoin. Täytyy myös kehua, et mulla on ehkä maailman parhaimmat ystävät ja niistä yksi tietysti Sara. Ihminen joka ymmärtää mua aina, jonka seurassa voin olla 100% itseni eikä mun tarvitse yrittää mitään. Me jaetaan monissa asioissa hyvin samanlainen ajatusmaailma joten arki ja ystävyys on helppo sovittaa yhteen. Toivon että jokaisella olisi joku samanlainen ihminen lähellä, sillä se antaa niin paljon!

IMG_20130611_123657 IMG_20130609_235303#1 IMG_20130611_125809 IMG_20130611_125609 IMG_20130611_091106 IMG_20130611_125857 IMG_20130611_123436 IMG_20130610_103232

 Ihanaa viikkoa! <3

Anna

40 vastausta artikkeliin “Biitsiä ja baanaa”

 1. Täydet mahasympatiat täältä!
  Itse painin saman pulman kanssa, takana pudotettuja kiloja 36 ja matkaa vielä 10 kiloa…!
  Oletkin jossain ohimennen maininnut harkitsevasi leikkausta. Itse olen päätynyt siihen että veitsi heiluu kun aika on siihen sopiva ;)

  Mun blogissa on lisää maha-asiaa ;)

  http://mayakuntoon.blogspot.fi/

 2. Voi mahaongelma. Minullakin OLI sama ongelma, kun laihduin. Nyt olen saanut iloisesti kaikki kiloni takaisin, joten omalla kohdalla tätä ongelmaa ei ole. Toivottavasti pian olen saman ongelman kera ;)
  Mutta voin lämpimästi suositella sinnikästä, päivittäistä rasvausta. Purkissa pitää vain lukea Firming. Niin hullulta kuin se tuntuukin niin oikeasti tuloksia näkee tosi pian. Jos haluaa tulosta vielä nopeammin, kuorintaa alle. Garnierilla on ainakin ollut hyvä, tarpeeksi karhea kuorinta. Muutaman kerran viikossa kuorintaa ja vähintään kerran päivässä vattanahkaan voidetta. Usko pois, tämä auttaa :)

  • Pakko olla kerrankin negatiivinen ja sanoo et en usko :/ Oon laittanut jo satoja euroja kiinteyttävään hoitoon, tilannut öljyä ulkomaita myöten ja rasvannut mm. Academien high tech -raskausarpivoiteella joka kiinteyttää ja tässä on tulos. Kaikilla ei ole samanlainen iho… Anteeksi vielä negatiivisuuteeni mut en vaan enää usko.

  • No voi möllö. Ehkä sun nahka sit vaan humpsahtaa yhtäkkiä.
   Antaa kaikkien hoitojen tulokset kerralla :)
   Ilolla ja ihastuneena seuraan sun tuloksia mitä saavutat muuten koko ajan.
   Joten älä Maire lannistu tämänkään suhteen. Palkinto odottaa tässäkin jossain vaiiheessa!

 3. Hei,
  Ihan pakko kommentoida näin hiljaisena sivustaseuraajana. Kaikki pisteet sinulle, että jaksat ”mahanahkaongelmasta” huolimatta olla noin positiivinen etkä selvästikään lannistu. Moni voisi tilanteessasi heittää hanskat tiskiin ja luovuttaa. Jatka vaan samaan malliin! Kyllä se nahkakin varmasti keinolla tai toisella fiksaantuu.

  • Joo näin mä oon ajatellut et toisaalta turha ruikuttaa kun rasvaa vielä on ja sen saa itekin pois! Sit jos ei sen jälkeen oo lähtenyt yhtään kuroutumaan niin voi sanoo et kaikkeni tein. Ihan heppoisin perustein en edes harkitse mitään leikkausta tms. :) Joten töitä töitä… =)

 4. Heipä hei! :)
  Ihan oikeassa olet, (valitettavasti)…ei auta enää rasvailut ja kuorinnat. Ikävä tosi asia on se, että me jotkut olemme vähän vähemmän elastisia nahkoiltamme. Itselle jäi vielä vähän pahemmat ryppyroikkunahkat vatsaan, kuin sinulla. Mutta hei, onneksi kauneuskirurgia on niin tätä päivää. :)
  Kaikkea hyvää sinulle ja kiitos valloittavan ihanasta blogistasi. Odotan aina innolla uutta postausta. :)

  • Näin mä pelkään joten katsotaan! Pidän teidät ajantasalla miten muutos etenee :) Kiitos ihanasta viestistä ja mukavaa kesää! <3

 5. Mulla myös samanlainen maha – mut senhän sä jo tiesitkin. Eikä oo paljon rasvat auttanu :D Mulla tosin kiinteytyy toisesta suunnasta, alhaalta ylöspäin. Raskas roikkuva iho painaa navan kasaan… Odotan jo sitä päivää, kun vatsapalat näkyis ees vähäsen. Matti sanoi että on nähnyt pahempaakin ja nekin on menny ennen pitkää kasaan, joten malttia vaan… Vaikka ei malttaiskaan! :D

  Toi maha on oikeestaan enää ainoa joka mua stressaa ja joka mun kisasuunnitelmat voi kaataa…

  Vitti ku voittais lotossa, mää olisin leikkausjonossa öööö… heti? :D

  • Minttu mun idolini! :) Mä niin ootan et näen sut lavalla joten tee ihmeitä niin mäkin sit uskon niihin!! :) Toi on totta et on monella muullakin ”vaikealla tapauksella” iho palautunut siihen mennessä kun ollaan kisakunnossa joten ei auta kuin yrittää, eiks jee ;) Tsemppiä sulle, oot ihan huikee!

 6. Hatun nosto loistavasta illanvietto vaihtoehdosta! Täälläkin ikä lähentyy kolmeakymppiä eikä niitä kanuunoita enää jaksa saatikka aamunsarastukseen valvomista. Silti sitä aina välillä kuvittelee jaksavansa ja hukkaan menee seuraava päivä. Ehkäpä seuraan sun esimerkkiä seuraavalla kerralla :)

  Kirjoiteltiin muuten Heinäkuisissa aikanaan samassa ryhmässä ja on ollu kiva seurata sun kuntourakkaa samalla kun taistelen oman projektin kanssa.

 7. Mä luulen että mulla nahan palautumiseen synnytyksestä on auttanut infrapunasauna. Nyt en ole ehtinyt niin paljoa käyttämään sitä salilla kuin olisin halunnut ja näkyy kyllä nahassa heti. Tietenkin rasvaa mahassa on vielä huomattavasti, mutta kyllähän sitä jo 12 kiloa on jo heivattu menemään, eikä ryppysyys ja roikkuminen ole ihan niin järkyttävää kuin voisi kuvitella.

 8. Mun on pakko kommentoida, että olen ainakin viidesti kirjoittanut osoitekenttään vahingossa tooFITtobeme – ehkä se kertoo siitä, että sitä sä tulet vielä olemaan!!! Tsemppiä Anna, älä anna masun lannistaa, olet jo nyt aivan mielettömän upea <3

 9. Olit tosi söpö tossa kuvassa missä on musta mekko, legarit ja se narunpätkä :D tosi kaunis :) sopii tuo vaateyhdistelmä sulle :) Muista Anna mistä on lähdetty ja kokoajan parempaan suuntaan, eiks je!!

  Oon ny muuallekki kirjottanu mut eiks kellään muulla näy nää blogit oudosti?? Siis että saa rullata ihan tosi pitkään ennenkuin saa blogin näkyviin..

  • Huih, ei tee mieli edes muistella vaikka totta turiset! :) Tänään just mietin et oon ehkä jo lähempänä kuin kauempana mun unelmavartaloa verrattuna siihen mikä etäisyys on pahimman kunnon ja tavoitekunnon välillä jos niin vois sanoa :)

 10. Kivoja kuvia. Tuohon maha-asiaan. Itse uskon, että kuntosali-/ voimaharjoittelu yhdistettynä hyvään ruokavalioon antaa tuloksia tehokkaimmin ja kaikkea ei saa välttämättä hävitettyä (siis nahkaa) välttämättä. Sinähän Anna olet vaikka kuinka pitkällä jo tämän asian kanssa. Hienoa!

  • Jee, totta! Pitkällä ollaan jo! Et kyllä se työ tuottaa tulosta. Taitaa vaan nälkää kasvaa syödessä kun sitä himoitsee niitä kauniita vatsalihaksia ja kiinteä keskivartaloa mitä on lehtien palstoilla ;)

 11. Hyvä postaus, on kiva seurata teidän ystävyyttä, miten sekin ”muuttuu” terveellisempien elämäntapojen myötä. Kuten kirjoittelitkin, että ennen olisitte bilettäneet, mutta nyt teittekin jotain muuta yhdessä. Ja aamulla mieli+olotila oli varmasti parempi kuin mitä bileillan jälkeen.

  Superkiitokset tuosta mahakuvasta, sie olet rohkea nainen, kun uskallat julkisesti näyttää minkälainen vatsa voi olla kahden raskauden jälkeen! Sinun kroppa on kyllä nyt jo hyvässä tikissä, mutta jos kilpalavoille halajat niin kova työhän sulla on vielä edessä. Tsemppiä viikkoon ihana motivaattori Anna! :) <3

  • No niin oli! :) Oltiin niin tyytyväisiä molemmat :)

   Olkaa hyvä vaan! On noita mahakuvia jaettu jo alusta asti joten miksi ei nytkin :) Homma etenee ja ruttu pienenee ehkä vielä ;) Kilpalavoille töitä pitää paiskia mut sanoisin et ollaan tässä tosiaan jo pitkälle jos miettii et lähdettiin 107kilosta (viimeisillään raskaana) ja tuo vielä kävi samassa 2 kertaan (2 lasta). Rasvaprosenttikin oli yli 40… Kiitos tsemppauksesta jatkoon! :)

 12. Voi olla et sulla on vaan niin tajuttoman kauniit sääret, mut on aiemminkin pitänyt kysyä että minkä merkkisiä legginsejä käytät? :D Ite löydän aina vaan löysiä tai läpinäkyviä ja jotkut napakat ois etsinnässä!

  Ite pähkäilen löysien reisilöllöjen kanssa, enkä vielä ole mitään sen kummempia(kalliimpia) konsteja kokeillutkaan, mut jospa ne kovalla treenillä, ruokavaliolla, kuivaharjauksella ja rasvaamisella (ja ajan kuluessa!) siitä tiukentuis..

  Oot masusta huolimatta ihan mielettömän tyrmäävä, muista se!<3

 13. Mä kanssa olen jo pidemmän aikaa ihaillut sun jalkoja ja tänään vedin jalkapäivän salitreenin sun jalkojen kuvat silmissä! Ihan oikeesti mietin kyykätessäni, että ”alemmas nainen, niin se Annakin on jaksanut!” :D Eli kiitos sun jalkojen, mulla oli tänään hyvä treenipäivä :)

 14. Mä bongasinkin teidät kun olitte menossa syömään! Katsoin, että meneepäs siinä kaks terveennäköstä naista ja sit tajusin et nehän olikin Anna ja Sara! :D Melkeen teki mieli juosta perään ja pyytää nimmarit, mutta en sit kehdannut teidän vapaapäivää häiriköidä :)

  • Hauskaa! :) Vaan jo on aikoihin eletty jos ois joku tullut nimikirjoitusta pyytämään ;) En ois tajunnut itsekään :D Mut juttelemaan voi tulla =) <3 LOL

 15. Ihan ko Kirsin maha!! :D
  Seistessä maha on niin ihanan kireä ja näyttää timmiltä. Vaan auta armias jos erehdyt esimerkiksi lankuttamaan ilman paitaa ja vilkaset mahan alle, niin se lankku jää siihen ja rämähdän törkeeseen hörönauruun :’D Mutta toivo on kova siihen että vatta tuosta kiristyy!! Ja kyllä me onnistutaan!! Työtä tehdään eikä luovuteta!! Me on päästy jo näin pitkälle, niin yks vattanahka ei meitä kyllä lannista, eihän??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta