Juoksuvaljaat

IMG_20130531_163918

Ennen otsikkoa kuulumisia ja kuvia tämän päivän kimppatreeneistä! Oltiin sovittu tyttöjen kanssa poseeraus- ja kävelytreenit Herttoniemenrannan Sporttikujalle. Paikalla meitä oli bikini fitnesissä jo kisannut Sara, kevään biksukisoja suunnitteleva Krista ja tietysti kovaa vauhtia muskulaa kasvattava body fitness- Sara :) Nyt kun meitä oli isompi porukka niin oli kyllä hauskaa kävellä ja leikkiä vertailua. Jo tuollainen pieni kilpailumomentti oli ihan erilaista kuin yksin kävellä jolkottelis! Tämännäköistä meininkiä tänään Itä-Helsingissä :)

IMG_20130531_220552 IMG_20130531_220457 IMG_20130531_160700 IMG_20130531_220005 IMG_20130531_185042 IMG_20130531_184701 IMG_20130531_215848 IMG_20130531_170550

IMG_20130531_171046

 

Liekkö timmimimmeistä saadusta motivaatiosta vai mistä kumman syystä päätin tänään lähteä juoksemaan Helmin kanssa, mitä en oo tehnyt todella pitkään aikaan. En ees halua miettiä milloin oli edellinen kerta, kääk! Nyt oli kuitenkin aika korjata moka, koska kyllähän askeleen pitäis nousta kun painan enää kuuskyt ja risat :D

IMG_20130531_215726 IMG_20130531_215149

IMG_20130531_215300 IMG_20130531_192550

Oon itse tykännyt kovasti noista eläinkaupassa myytävistä juoksuvaljaista ja vyöstä. Ne jättää juostessa kädet vapaaksi ja voi keskittyä ihan itse juoksuun. Vyö kiinnitetään tiukkaan omalle lantiolle ja kytketään sitten narulla koiran valjaisiin. Koiralla valjaat eivät mene lainkaan kaulan ympäriltä vaan kiertävät rintakehän ja koko kehon niin, että paino jakautuu. Kiinnitysosa tulee koiran takapuolen päälle ja näin esimerkiksi äkkijarrutukset tuntuvat myös koiralle miellyttävimmiltä. Oon kuullut et on olemassa vielä sellaisia joustavia narunpätkiä tuohon vyön päähän mutta mulla ei sellaista ole mutta voisin kyllä hankkia varmuuden vuoksi.

IMG_20130531_195235 IMG_20130531_214711 IMG_20130531_214838 IMG_20130531_214549 IMG_20130531_214325

Lenkkiseura oli mitä mainiointa ja sää ihan älyttömän upea. Tänään nautittiin enemmän maisemista kuin oltaisi juostu verenmaku suussa. Vähän sellainen perjantailenkki mutta kannatti silti mennä! Kuvat on tuolta meidän rantareitiltä ja siellä mieli lepää.

Iltapalaksi syön nykyisin raejuustoa ja yhden hedelmän. Eilen ananas(ta) ja tänään pikkuruinen nektariini. Kunto menee todella hyvin eteenpäin ja mun on ihan vaikea uskoa et oon ollut pian kuukauden herkutta. Nyt mennään eikä meinata!

IMG_20130530_233033 IMG_20130531_214415

Näihin tunnelmiin, ihanaa viikonloppua kaikille!! Pysykää siskot lujana :)

IMG_20130531_145608

Anna

26 vastausta artikkeliin “Juoksuvaljaat”

 1. Moi!

  Ensimmäiseks, sulla on tosi inspiroiva blogi, käyn täällä katsomassa jokaisen päivityksen. :) Mahtavan elämäntaparemontin olet tehnyt.

  Toiseksi, pystyisitkö joskus postaan miten saat sokerihimot kuriin… niitä on varmasti sullakin ollut matkan varrella? Itsekin perheellisenä ja vähän pyöreyttä keränneenä, yritän muuttaa ruokailutottumuksiani, mutta aina se jotenkin kaatuu kauheeseen sokerinhimoon tai johonkin muuhun ahmimiseen, sit se jää päälle, kunnes taas kyllästyy ja aloittaa alusta ruokavalion siistimisen. :/Oliskohan hyvä joku karkkipäivä vai voiko siitä sokerinhimosta päästä muutenkin eroon…. millaiset kokemukset sulla on matkan varrelta? Kaikkea kohtuudella?

  Tsemppiä tavoitteisiisi pyrkimisessä! :)

  • Joo tämä asia kiinnostaisi minuakin – hallittu sokerihumalapäivä! ;) Itse olen juttaillu nyt 1,5 kk ja reilu 6 kiloa on lähtenyt, mutta en ole uskaltanut vielä pitää ns. herkkupäivää, koska pelkään herkuttelun lähtevän lapasesta ja jäävän päälle. ”Ihanaa” pehmeää kroppaansa kerryttäneenä tiedän herkkujen olevan mulle se vaikein juttu. Kivan näköset nuo uudet housut, mukava ko niissä on vähän tyttömäistä vaaleanpunaista! :)

  • Heippa Mirtzi!

   Kiitos sulle viestistä :)

   Joo kyllä mullakin on sokerihimoja mut täytyy rehellisyyden nimissä kertoa et tässäkin asiassa oon kasvanut aika paljon viime vuosina. Kun aloittelin mammakilojen pudotusta, tuntui et himoilla ei ollut mitään rotia. Mietin ruokaa myös todella paljon, silloin kun en ollut syömässä. Mulle ois oikeestaan aina maistunut jotain ja myös herkutteluhetkiä ja sellaista napsimista oli paljon enemmän.

   En sano et oisin ihan päässyt kaikesta makeanhimosta eroon mutta kyllä se makean houkuttelevuus on selkeästi vähentynyt! Jos edessä on ihana suklaakakkupala tai tuore porkkanakakku niin tottakai mulla tekee mieli ;) Mut ei niin paljon et himoitsisin vaikka kaupassa jotain valmiskakkuja tai et ruoka-aikojen välissä kuumeisesti odottelisin seuraavaa ruokaa ja voisko kohta jo saada jotain :) Tää on tosiaan niin hyvä aihe et voisin postata tästä lisää!! :)

   Kirsi: kiitos sullekin ideasta, kirjoitan tästä vielä! Oon samantyyppinen et kun pidän herkkupäiviä niin en taas vaikeampi olla ilman. Suosin itse mahdollisimman pitkiä välejä juuri tästä syystä :D

 2. On teillä kyllä kauniit lenkkimaisemat. Kyllä tuolla kelpaa juosta.

  Meilläkin on tuollainen juoksuvyö. On tosi kätevä kyllä kun kädet jää vapaaksi. Kahden koiran kanssa ei aina niin toimiva, mutta välillä sitäkin aina täytyy kokeilla. ;)

  Hienoa, että oot pysynyt herkuttomana! Ja näkee kyllä että muutosta tapahtuu koko ajan. Tulet kyllä olemaan taatusti ihan mielettömän upea lavalla, ihan jo siksikin, että sulla on luontaista esiintymistaitoa rutkasti!

  Kuinka korkeet noi sun korot on noissa kengissä?

  Ps. Bikini Saran pylly! Tahtoo ja! :D

 3. Oot kyllä kaunis! Ja tää blogi on todella inspiroiva, helpompi jättää herkut kaappiin kun näitä juttuja lukee ;)

 4. Mulla kans koirilla käytössä valjaat ja vyö. Välillä tekee niin pahaa katsoa joitain koirien kanssa juoksevia vastaantulijoita, kun koira vetää ihan hullun lailla normi pannassa ja hihnassa, pahimmassa tapauksessa flexissä ja henki sen kuin rohisee. :/

 5. Vitsit noi ”avaruus”housut on kyllä mageet! Ihastelinkin niitä jo instagrammin puolella,varmaan pakko tilata omat – treenipöksyjä kun ei ikinä voi olla liikaa :-D

  Ja ah koirien kanssa juokseminen on kyllä parasta! Jos itsellä rupee askel painamaan,niin vilkaisee vaan sitä koiran kevyttä menoa niin johan jaksaa taas laittaa itsekkin tassua toisen eteen :-D

  Naureskelin tota ananastakin jo instassa,jos ei oo tarkemmin hedelmän kokoa määritelty nii kai se sitten saa olla ihan mitä vaan omenan ja vesimeloonin väliltä :-D Mulla on harmillisesti määritelty dieetillä,että omena/banaani. Muuten valitsisin varmasti sen vesimeloonin :-D

  Kivaa viikonloppua aurinkoiselle Annalle!:-)

  • Mä syön ainoastaan treenin jälkeen banaanin joten mullakin on jotain rajoituksia näissä. En oo vaan kysynyt ananaksesta ;) Hih!

   Ihanaa viikonloppua myöskin!

 6. Ite en miehen koiran kanssa oo uskaltanut tuota juoksuvyötä käyttää, ku siinä on just joustava naru ja ku juostaan yleensä autotien vieressä ni on turvallisempi olo ku se naru on kädessä. Sit ku se on vielä metsästyskoira ja jos ois juoksuvyö ja jänis tulis kohdalle, epäilen et siinä ois aika nopeesti nurin jos ei ehtis siitä narusta napata :’D

  • Kannattaa kokeilla :) Helmikin on metstästyskoira ja esim. perjantaina me nähtiin matkalla kaksi jänistä! Ei vetänyt mua kumoon kun tiesi et ollaan toisissamme kiinni :D Käyttäytyy paljon normaalia kiltimmin siis juoksuvaljaissa!

 7. Huh tuota bikinisaran pehvaa! siis toi ei voi olla luomu.eikös niitä implantteja sinnekin asetella?
  Onko muuten tatskat sallittu kisoissa?

  • Siis toi Saran pehva on aivan omaa luokkaansa! Se on ihan uskomaton, yhdistettynä kapeaakin kapeampaan vyötäröön! Kyllä me kaikki sitä ihailtiin! ;) Ja ihan lihasta on! Oon nähnyt muutoksen tästä läheltä :) Mut ilmeisesti maailmalla tosiaan laitetaan peppuimplanttejakin! :O
   Tatskat on sallittu!

  • Mun mielestä ollaan kauniita kaikki! :) Ja muutenhan mä oon just niitä jotka on kärsineet nätin naaman syndroomasta eli et kun katsoo vaan peilissä kaulasta ylöspäin niin ei huomaakkaan et kroppa paisuu vaan! Kamalaa!

 8. Paljonko sulla tulee noista syömisistä nyt kcal päivisin? Näyttää ihan hirveen pieneltä noi sun syömingit. Iltapalaksi raejuustoa ja ananasta, lähteekö oikeasti nälkä? :o

  • Heippa Milla! En halua jakaa tarkkoja makro-arvoja mun ruokavaliosta, koska se on vaan mulle suunniteltu. Sen verran voin kertoa et syön nykyisin 6 ateriaa päivässä ja niistä ei mun mielestä oo isoja kuin aamiainen ja treenin jälkeinen päivällinen. Ohjelmaan kuuluu kuitenkin mm. 3 palaa ruisleipää, 4 hedelmää, joka aterialla proteiinia sekä pääaterioilla vielä pastaa/perunaa niin ei tässä ihan nälkäkuurilla olla ;) Illalla ennen nukkumaanmenoa ei tarvitse syödä kuin reilusti protskua (200g raejuustoa tai 6 kananmunaa) hedelmän tai kasvisten kanssa koska yöllä sitä energiaa ei kovin paljon tarvitse. Nälkä tulee silti aika ajoin, koska mulla ei oo ketoosidieetti joka veis näläntunteen pois…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta