Rumat ne vaatteilla koreilee

IMG_20130529_123930

Heipä hei torstaihin! Tänne kuuluu hyvää ja miksipäs ei, kun sain tiistaina paikata herkkuhammastani grilliruoalla! Päivä oli kaunis ja lämmin kuten muutkin tällä viikolla ja olin päivällä käynyt Lidlissä hakemassa kärrryntäydeltä grillattavaa. Maissia, makkaraa, kanafileitä ja erilaisia salaatteja. En oo nyt toukokuussa syönyt tällaisia ruokia muuten ollenkaan vaan oon pitäytynyt aika samankaltaisessa ruokailussa päivästä toiseen. Nyt kun mun tarkoituksena on selkeästi tiivistyä kesän aikana niin oon ollut myös selkeästi kurinalaisempi kun muuten oisin. Pienistä puroista koostuu joki nääs ;) Enkä tarkoita nostaa itseäni erikoisasemaan mutta ehkä tähän vois todeta vielä sen, et jos ei ole mitään kisatavoitteita niin mun tyylinen tarkkuus ruokavaliossa on pilkunviilausta ja esimerkiksi asiakkailleni suosittelen ilman muuta grilliruokaa kesällä -siinähän voi tehdä kaikenlaisia kevyitä herkkuja! :) Varmasti itsekin grillaan mutta sit vain jätän makkarat ja herkulliset coleslaw-salaatit muille.

 IMG_20130529_152742 IMG_20130528_163126

IMG_20130529_152532 IMG_20130528_191342

 

Eilen piipahdin moikkaamassa henkilökuntaa Gazozilla, jonka kanssa oon tehnyt jo kauan yhteistyötä! Hankin sieltä kaikki mun lisäravinteet ja melkein kaikki sporttivaatteeni. Menin katsomaan vihdoin kauppaan tulleita BrasilSulin uutuuksia, joissa on nyt ihanan kesäisiä värejä ja kuoseja! Ihana yllätys oli myös topit, joissa on kevyesti topattu vuori, joka nostaa pientä povea ja nettisivuilla mallina olleiden kauniiden Kristan ja Saran päällä näyttävät myöskin istuvan hyvin! Itse olin tästä efektistä enemmän kuin onnellinen ;) Ja kun me kaikki ollaan oikeasti sisäisesti kauniita niin koreillaan nyt sitten otsikonkin uhalla!

IMG_20130529_152434

IMG_20130529_152316
jalassa Legging Det Popo

 

IMG_20130529_152007
punainen Top Sport Classic ja harmaa Top Bogo Removivel

 

IMG_20130529_152109
Sciteciltä halusin kokeilla uutta Muscle Army sarjaa. Ylempänä on kreatiini ja alempana proteiini jossa on 50% heraa ja 50% kaseiinia. Imeytyy siis puhdasta heraa hitaammin ja sopii esimerkiksi yöksi.

IMG_20130529_142329

Vaatteista odotin eniten kevään kuvauksissa nähtyjä käärmennahkapöksyjä ja avaruuskuosisia leggingsejä! Avaruuspöksyt olivat kertakaikkisen hienot ja ne sopivat makeasti yhteen harmaan pikkutopin kanssa. Mustista housuista ei päällä erotu niin hyvin mutta ne sopii myös vapaa-aikaan, sillä niissä on ihan oikeat takataskut! Cool! Mä liikun niin siinä rajalla et meinaan nykyisin kauppaankin lähteä treenipöksyissä. Näissä kehtaa, sillä kun on taskut niin ei oo niin pelkän trikoonnäköiset :D Alimmassa kuvassa näkyy siis tikkaukset ja taskut.

IMG_20130529_150434

 BrasilSul – Fuso exclusive Space – housut

BrasilSul – Top Bojo Removiel -toppi

IMG_20130529_151241

IMG_20130530_104205 IMG_20130530_104100

BrasilSul – Fuso Jeans – housut

BrasilSul – Top Sport Classic -toppi

IMG_20130530_104418 IMG_20130530_122521

 

Blogia pitkään lukeneet muista alennuskoodikampanjoita mutta juuri nyt sellaista ei valitettavasti ole, sillä tuote ei voi olla jatkuvassa alennuksessa. Kaikki edellisen malliston tuotteet on nyt kuitenkin tarjouksessa ja myydään pois edullisesti! Niitä pääsee katsomaan mm. täältä. Ilmoitan heti jos saadaan joku alennuskampanja käyntiin :) Gazozin verkkokauppaan pääsee tästä ->.

Pääsin eilen samantien ulkoiluttamaan uusia vaatteitani ja aiheuttamaan hämminkiä kuntosalille. Jostain syystä uudet vaatteet piristää mua ihan luvattoman paljon ja tein reippaana ensin oman treenin ja jäin sitten valmentamaan asiakasta! Omassa treenissä tein rinnan, olkapäät ja ojentajat. Päivän päätteeksi mun ihana asiakkaani yllätti mut täysin kun oli tuonut mulle valmistumisen johdosta valkoisia ruusuja! Kiitos vielä S <3

IMG_20130529_195416 IMG_20130529_195508 IMG_20130529_195749

IMG_20130529_200012

IMG_20130529_195655

IMG_20130529_200235

IMG_20130529_195322

Viikonloppu alkaa olla pian jo näppäimillä ja meidän esikoinen jää tänään kesälomalle! 2,5 pitkää kuukautta edessä siis ;) Omat odotukset on tältä kesältä kerrankin positiiviset! Mieliala on todella korkealla, ihan sen vuoksi et kroppa alkaa muistuttaa enemmän ja enemmän sitä mitä haluaisin. Niin se vaan on, et onnistujan on helppo hymyillä. Samalla tietysti yritän pysyä kriittisenä, etten vain tuudittaudu tähän ja jää polkemaan paikalleni. Mä haluan enemmän ja oon valmis tekemään töitä! En vaan voisi olla onnellisempi, että saan tehdä tätä just nyt! Unelmat maistuu mun suussa paremmalta kuin mikään jäätelö ja mä nautin joka hetkestä.

IMG_20130530_120801 IMG_20130530_104546

942509_571422972879360_1180270151_n

Anna

22 vastausta artikkeliin “Rumat ne vaatteilla koreilee”

 1. Pakko antaa gazozista pientä kritiikkiä. Kuopioon juuri vasta saatiin liike,kaksi kertaa olen käynyt ja taisi siihen jäädä käynnit,ukot istuu tiskin takana puhelimessa tai muuta touhuamassa ja ilmapiiri sellainen etten ainakaan itse ole tuntenut olevani tervetullut ko.paikkaan. On täällä kyllä body action ja liuta muitakin urheilukauppoja joista tarvitsemani kyllä saan. Ravinteetkin saa prismasta,sielläkin hanakampaa asiakaspalvelua. Ihan vain tiedoksi tämä…

  • Itse olen käynyt Kuopion gazozilla kaksi kertaa, viimeeksi viime lauantaina. Kummallakin kerralla palvelu pelasi ja poikaystävälle löytyi farkut :) mitään muita farkkuja hän ei enää pidäkkään kuin gazoz tai louco, niin hyväksi ne on todettu! Aiemmin ollaan helsingin myymälässä käyty ja aina ollaan tyytyväisin mielin lähdetty pois :)

  • Hyvä että teillä paremmin mennyt. Itsellä ei muista gazozin paikoista tosiaan kokemusta. Ekalla kertaa mua sentään tervehdittiin ja sitten tuskaisena tuijotteli:”lähtis jo pois, lähtis jo pois”. Toisella kertaa mua ei es tervehditty. Liikkeessä ei tuolloin edes ollut mun lisäksi ketään.
   Harmi tämmöiset hommat.

  • mim: no on kyllä harmi! Pöh! En oo itse koskaan käynyt muualla kuin Helsingissä niin en tiedä. Mutta kyllä asiakaspalvelun pitää pelata :)

   MJK: kiva et te ootte saaneet hyvää palvelua sentään ;) Hieno juttu! :)

 2. Hei, onko sulla koskaan ollut vaikeuksia motivaation kanssa vai onko taival sen suhteen ollut tasaista? Mistä sitä puhtia saisi lisää niinä hetkinä, kun tuntuu, ettei kykene pysymään ruodussa ja painokaan ei sitä myöden laske :/? Toivepostausta siis esitän: motivaatio ja sen ylläpitäminen :D.

  Ihan huipputyötä olet kyllä tehnyt ja kateellisena täällä noita sun kuvia kattelen :).

  • Kiva postausidea :) Laitan heti korvan taakse!

   Mut voi tähän jo vastailla jotain ajatuksia: mä lähtisin tekemään alkuun juuri sitä ajatustyötä miksi haluaa muutoksen ja mitä sillä saa. Jos nykyiset/vanhat elämäntavat saavat voimaan vain huonosti niin miksi jatkaa. Mulla se muutoshalu oli niin paljon suurempi kuin halu jäädä paikalleen! Nimenomaan se positiivinen tahto, eikä asenne ”mutku pitäis”. Silloin salillekin lompsii hymy suupielessä ja jaksaa vältää niitä herkkuja. Kun asenne ja tahtotila on saavutettu on toimintaa paljon helpompi ohjata ;)

   Tsemppiä sulle motivaation ylläpitoon ;)

 3. Mukava postaus, mahtavan näköisiä nuo uudet vaatteet ja sopii sulle tosi hyvin! :) Jos toiveita postauksien suhteen voi esittää niin olisi kiva lukea millä tavoin saliharjoittelu kannattaisi aloittaa jos ei omaa salitaustaa.. Tarkoitan, että miten salikärpäsen saisi parhaiten puremaan. :D

  • Mullakin luki joskus blogin alussa bannerin alapuolella kuvateksti: Tervetuloa seuraamaan fat to fit projektiani ja sisäisen punttimimmin etsintää ;)

   Ja niin se vaan löyty! Oli vaan jonkun vuoden kadoksissa :D Saliohjelma kannattaa pyytää vaikka oman kuntosalin kuntosaliohjaajalta joka neuvoo samalla kädestä pitäen sun henkilökohtaisen ohjelman liiketekniikat. Tai tietty voi palkata personal trainerin XD Myös joku ihan uus t-paita voi auttaa pääsemään kynnyksen yli et kehtaa lähteä, jos kaapista ei löydy kuin miehen nuhjuisia t-paitoja ;)

 4. Hei! Ihailinkin jo tuota Top Bogo Removivel urheilutoppia gazozin sivuilla mutten vielä tohtinut tilaamaan. Olisi mukava kuulla kokemuksiasi siitä kerran se on testiin päässyt! (: Miten toimii tuo yhden koon järjestely urheilurintaliivinä? Jaksaakohan se tukea myös pienempää rintavarustusta vaikka sama koko käy kaiken kokoisille? Aivan ihana malli urheiluliiville!

  • Oon testannut harmaata toppia jo salilla ja mä kyllä tykkään! Siinä harmaassa on siis kevyt toppaus ja se luo ryhdikkäämmän ilmeen kuin ihan perustoppi. Kangas on joustavaa mut aika jämäkkää ja topit sopii 36-40 kokoisille.

 5. Ihana aurinkoinen Anna! :) Toi pinkki toppi on ihana! Tuli vain mieleen että minkälainen tuki siinä on? En nähnyt nettisivulla mainintaa. Ainakin BetterBodyn yläosat on melko kevyitä, eli jos on yhtää tissejä niin ei ne kyllä tue :D Ei sillä että mitkän mega tittyt olis, mutta on nään jotain B-C kuppia ;)

  • Pinkissä et tuossa Classic Sport topissa ei ole toppausta. Mutta siinä on sellainen kaksinkertainen kangas eli ns. tuubiosa alla ja sen päällä tuo halterneck-osuus eli on kans aika paksu. Mut ei oo siis mitään kovikkeita kupeissa. Kyllä tällä topilla kuitenkin ihan salilla käy! :)

 6. oot kyllä niin täynnä energiaa et ihailen sua suuresti.
  muistan kun aloitettiin laihdutus samoihin aikoihin. oot niin hyvin pärjännyt. ite jäin samalle vanhalle tielle, ja nyt kun on tullut taas 5 kiloa lisää alkaa masennusoireita näkyä taas ja maailma mustua.
  jospa olisi tuollainen asenne kuin sinulla ja kannustusta. itellä ei kannustavaa taustaryhää ole joten omilla ollaan.
  miten tuo personal training, onko motivoivaa liikkua kun joku puskee yhessä eteenpäin? kunhan mietin miten tästä eteenpäin sit kun jaksan.

  Toivotan sulle kaikkea hyvää kesään!!

  • No voi Meea! Mä jotenkin niin kuitenkin ymmärrän tuon tunteen, en mäkään oo aina onnistunut, sillä ennen tätä yritin ja aloitin monta kertaa. Mutta sitten sain sen moodin ja asenteen niin et tiesin et onnistun. En kyseenalaistanut enää itseäni! Kaikkea hyvää sulle ja jos haluat niin laita mulle meiliä…

 7. Kuules ens kerralla kun tuut kidut..siis treenauttamaan mua niin sä laitat noi pöksyt jalkaan ja mä laitan ne mun galaxyt :D Hienoja vaatteita, mäki haluuuuuun…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta